تحلیل خبر
حماسه بی بدیل اربعین میبینند که منطق حسین بن علی که سلام خدا و خوبان و ما به محضرش، پس از آنکه بر س
فهمیدهاند که حسین، بیابان را آباد و فقیر را کریم و بینوا را بخشنده و سرگردان را سربه راه می کند که سفره دل خود را زیر پای زائرانش پهن میکنند.
و ای حسین! که کربلایت را مرکز عقل و عاشقی جهان کرده ای، حرارت جگر دلدادگانت کجا و گرمای تابستانی این بیابانها کجا؟ کار ما کجا و جهاد تو و یاران با وفایت کجا؟ آنچه ما و خانواده ما از جفاکاران روزگار میکشند کجا و سختی اهل بیت محترم تو کجا؟
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
اندیشکده آمریکایی: بریکس میتواند بستر سرمایهگذاری در ایران باشد
«گسترش گروه بریکس موجب افزایش سرمایهگذاری در پروژههای ایران خواهد شد».
مرکز واکاویهای راهبردی و بینالمللی (CSIS) در واشنگتن با انتشار گزارشی نوشت: گروه بریکس یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی از شش کشور دیگر دعوت کردهاند که به این گروه بپیوندند تا یک وزنه متقابل ژئوپولیتیکی در برابر گروه G7 ایجاد کرده باشند و احتمالا چارچوبی را برای کاهش وابستگی به سامانههای مالی غربی راهاندازی کنند. گسترش بریکس میتواند پیامدهای مهمی برای سرمایهگذاری و تجارت انرژی داشته باشد زیرا منابع معدنی بزرگ و تولیدکنندگان اصلی نفت و همچنین برخی از مصرف کنندگان انرژی، که سریعترین رشد اقتصادی را دارند، در خود جای داده است.
رهبران گروه، اکنون شش کشور را برای عضویت دعوت کردند: ایران، آرژانتین، مصر، اتیوپی، عربستان سعودی و امارات متحده عربی. این تغییری قابل توجه برای گروهی است که پس از ۱۳ سال، اعضای جدیدی را میپذیرد.
آیا گسترش گروه BRICS بر تأمین انرژی جهانی تأثیر خواهد گذاشت؟ احتمالاً یک بریکس گستردهتر، رویکردی شبیه «شراکت امنیت معدنی(Minerals Security Partnership (MSP را در پیش خواهد گرفت که ابتکاری به رهبری ایالات متحده برای تقویت امنیت انرژی حیاتی خود و 13 متحدش است. گروه بریکس، همانند گروه شراکت امنیت معدنی (MSP)، به دنبال افزایش سرمایهگذاریهای عمومی و خصوصی در زنجیره تأمین مواد معدنی حیاتی در میان متحدان خود خواهد بود. عربستان سعودی، یک کشور تازه وارد بریکس، در حال حاضر سرمایهگذاریهای قابل توجهی در زمینه لیتیوم و سایر مواد معدنی حیاتی در برزیل انجام میدهد.
آیا گروه بریکس بر سرمایهگذاریها و جریانهای تجاری مواد معدنی حیاتی در جهان تأثیر خواهد گذاشت؟ آری. کشورهای تشکیلدهنده بریکس در دهه گذشته از محدودیتهای صادرات مواد معدنی حیاتی استفاده کردهاند. دادههای OECD نشان میدهد که تا سال 2021، چین دارای 35 محدودیت صادرات منابع طبیعی بوده است، در قیاس با 17 محدودیت در روسیه، 32 محدودیت در هند، 14 محدودیت در آفریقای جنوبی و 7 محدودیت در برزیل.
دست کم، این کشورها به اجرای محدودیتهای صادراتی انفرادی خود ادامه خواهند داد اما احتمالاً یک رویکرد هماهنگتر نیز شکل خواهد گرفت. چه تحریمهای انفرادی و چه تحریمهای گروهی ممکن است برای امنیت ملی و انرژی جهانی دیگر کشورها پیامدهای بسیار آسیب رسانی داشته باشد. گروه گستردهتر بریکس، 72درصد از خاکهای نادر (و سه کشور از پنج کشور با بزرگترین ذخایر آن) را در اختیار خواهد داشت. بریکسِ گسترش یافته، همچنین 75 درصد منگنز جهان، 50 درصد گرافیت جهان، 28 درصد نیکل جهان و 10 درصد مس جهان (بدون در نظر گرفتن ذخایر ایران) را در اختیار خواهد داشت.
گروه گستردهتر بریکس ممکن است موجب افزایش سرمایهگذاری در پروژهها و مناطقی شود که کشورهای غیرشریکِ بریکس از آن دوری میکنند. ایران یک نمونه خوب است. این کشور مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی حیاتی دارد، از جمله بزرگترین ذخایر روی در جهان و دومین ذخیره مس در معدن سرچشمه. با این حال، به دلیل تحریمهای سخت اقتصادی (در سال 2020 هفده شرکت معدنی ایران به تحریمها اضافه شد)، این کشور قادر به جذب سرمایهگذاری برای افزایش تولید خود نشده است. به احتمال زیاد، این گروه گستردهتر میتواند به ورود جریان سرمایهگذاری به ایران برای تامین مقادیری مس، روی و لیتیوم در آینده، یاری رساند.
با اضافه شدن عربستان سعودی، امارات و ایران، این گروه، شامل سه کشور از بزرگترین صادرکنندگان نفت جهان خواهد شد و 42 درصد از جریان تامین جهانی نفت را در اختیار خواهد گرفت. مدیریت بازار نفت همچنان در انحصار سازمان کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) و تولیدکنندگان متحد (OPEC+) خواهد بود اما در درازمدت، گروه گستردهتر بریکس ممکن است تاثیر زیادی بر بازارهای انرژی داشته باشد.
تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در این گروه علاقه مشترکی به ایجاد مکانیزمهایی برای تجارت کالاها دارند که از دسترس سامانه مالی گروه هفت دور باشد. با تداوم تحریمهای انرژی، شمار روزافزونی از مبادلات دوجانبه انرژی با ارزهای دیگری مانند یوان چینی یا روپیه هندی تسویه میشوند اما پرداختهای صورت گرفته برای واردات نفت یا گاز با ارزهای خاص، هنوز با بینالمللیشدن تمام عیار فاصله زیادی دارد از جمله استفاده از یوان به عنوان ارز شخص ثالث برای معاملات بین دیگر کشورها. برای بازارهای انرژی، گسترش بریکس اصولا یک تحول نمادین است اما نشانه دیگری است که کشورها در حال بررسی راههایی برای دور زدن سامانه مالی ایالات متحده و کاهش نفوذ دلار هستند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌این کلیپ را حتما حتما ببینید
✅مدیریت استراتژیک رهبر انقلاب ❤️روی تخت بیمارستان.
اونوقت آدم در پاسخ به یک مشت آدم بی خاصیت و بی وجدان که نه سواد و فهم درک مسائل دارند و نه عقل و وجدان که درست و نادرست را تشخیص دهند، میماند که چطوری جایگاه امام آگاه جامعه را تبیین کند.
————————-
نسلهای بعدی این گوهر گرانبها را بهتر خواهند شناخت همچنانکه عصر امام علی(ع) نتوانست علی را بشناسند مگر عده ای قلیل.
فرق دوران امام علی(ع) با الان این است که گردش اطلاعات و سرعت آن با عصر امام معصوم متفاوت است لذا بصیرت مردم در مقیاس آن زمان، الان بیشتر شده است.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷هشدار ایران به الهام علیاف که از شبکه بینالمللی سحر پخش شد
«ای اسرائیل! چشمانت را باز کن، این ارتش ایران است. ما از ارس عبور می کنیم».
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم ضبط شده از گشت زنی بالگرد نظامی ایرانی در ساحل چپ رودخانه ارس (سمت ایرانی)، در مرز باکو و ارمنستان.
در انتهای ویدئو، ستونی از تریلرهای حمل خودروهای زرهی ایرانی در مقابل شهرک دستا (جمهوری خودمختار نخجوان) که احتمالاً به سمت مرز سیونیک (ارمنستان) در حرکت است، دیده می شود.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخی به نادانیهایی که میگویند:
زائران اربعین مدیون آمریکا هستند.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانک آینده اینقدر برای ساخت باستیهیلز و ایرانمال پول چاپ کرده که گفته میشه ۲۵ درصد تورم کشور بخاطر این بانکه. حالا با وقاحت پول داده به کانالهای زرد که بگه نظام مقصره نه ما. راه اومدن با این بانکها این عاقبت رو هم داره!
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نسل جدید بمب های بیولوژیکی امریکا
دکتر جووردانو در مورد اینکه چگونه او و همکارانش در شاخه های پزشکی ناتو، گرد و غبار هوشمندی از نانوذرات ایجاد کردند که می تواند باعث اپیدمی سکته شود، که او آن را "الگوی پراکندگی" می نامد، به این معنی که آنها به سادگی می توانند ماده را در یک منطقه خاص اسپری کنند و باعث ایجاد سکته شوند.
حتی اگر فردی دچار سکته نشود، در نهایت فرآیندها و خواص مغز شروع به مختل می کند.
به زبان ساده، روند کاهش جمعیت را توصیف می کند.
نه صدام نه کیم جونگ اون نه قذافی نه بن لادن هیچ کدوم به خطرناکی امریکا نیستن
امام خمینی(ره) 40سال پیش گفت که آمریکا شیطان بزرگ است اما بشریت کم کم الان دارن به عینه می بینن.
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
⭕️چیزی نیست پاساژ های فروش زنان (برده های جنسی) در اروپا و اسرائیل و آمریکاست...!!
تعجب نکنید ولی همین کشورها جار می زنن: #زن_زندگی_آزادی !!!
بین رفتار و گفتار چقدر فاصله داره...!
#غرب_وحشی
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فراخوان برای فتح تهران در ۲۵ شهریور!!
به نظرتون تهش چی میشه؟
این کلیپ رو براندازا اگه ببینن یا سعیدیسم رو میکشن یا خودشونو حلق آویز میکنن 😅😅
http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌درود بر شرفت ای شیر زن ایران اسلامی
حقا که حقیقت را در شعرت بیان کردی
🇮🇷http://eitaa.com/BasiratAfzaeiMostanad