🌼🍃زنی به کشیش کلیسا گفت:
من نمیخوام در کلیسا حضور داشته باشم!
کشیش گفت:
میتونم بپرسم چرا؟
زن جواب داد:
چون یک عده را میبینم که دارند با گوشی صحبت میکنند،
عدهای در حال پیامک فرستادن در حین دعا خواندن هستند،
بعضی ها غیبت میکنند و شایعه پراکنی میکنند،
بعضی فقط جسمشان اینجاست،
بعضیها خوابند،
بعضی ها به من خیره شده اند...
کشیش ساکت بود،
بعد گفت:
میتوانم از شما بخواهم کاری برای من انجام دهید قبل از اینکه تصمیم آخر خود را بگیرید؟
زن گفت:
حتما چه کاری هست؟
کشیش گفت: میخواهم لیوانی آب را در دست بگیرید و دو مرتبه دور کلیسا بگردید و نگذارید هیچ آبی از آن بیرون بریزد.🌼🍃
زن گفت:
بله می توانم!
زن لیوان را گرفت و دوبار به دور کلیسا گردید. برگشت و گفت: انجام دادم!
کشیش پرسید:
کسی را دیدی که با گوشی در حال حرف زدن باشد؟
کسی را دیدی که غیبت کند؟
کسی را دیدی که فکرش جای دیگر باشد؟
کسی را دیدی که خوابیده باشد؟🌼🍃
زن گفت:
نمی توانستم چیزی ببینم چون همه حواس من به لیوان آب بود تا چیزی از آن بیرون نریزد...
✨کشیش گفت:
وقتی به کلیسا میآیید باید همه حواس و تمرکزتان به «خدا» باشد.
برای همین است که مسیح فرمود «مرا پیروی کنید» و نگفت که مسیحیان را دنبال کنید!
نگذارید رابطه شما با خدا به رابطه بقیه با خدا ربط پیدا کند. بگذارید این رابطه با چگونگی تمرکز تان بر خدا مشخص شود.
نگاهمان به خداوند باشد نه زندگی دیگران و قضاوت کردنشان
🔴به #کانال_بصیرت بپیوندید
#بصیرت
💐💐💐
@Basirat_135
🔴چند بار باید از سوراخ اشتباهات رسانهای گزیده شویم تا عبرت بگیریم؟!
علی قلهکی
💐💐💐
@Basirat_135
🔴 پشت پرده خاموشی ها
✍بـھ قلم: #سیدیاسر_جبرائیلے
🔹🔸تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
♦️واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
♦️دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
♦️طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
♦️این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد.
♦️اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
مبسوط مقاله:
goo.gl/qMyLnA
🔴به #کانال_بصیرت بپیوندید
#بصیرت
💐💐💐
@Basirat_135
🌹اصفهان به رنگ خدا....
🔻جهت شادی روح حضرت زهرا سلام الله علیها شرکت می کنیم.
💐💐💐
@Basirat_135
🔴تلاش اصلاحطلبان برای تئوریزه کردن ذلت و بزک اروپا ادامه دارد
⚠️روزنامه شرق: بستن تنگه هرمز را فراموش کنید، مذاکرات موشکی را کلید بزنید!
♦️روزنامه شرق در سرمقالهای به قلم «علی خرم» نوشت: «اگر جمهوری اسلامی کماکان قصد دارد از روشهای مسالمتآمیز برای مقابله با تحریمهای آمریکا استفاده کند و گزینه درگیری اعم از بستن تنگه هرمز یا هر نام دیگری را کنار میگذارد و اگر بناست نظر اکثریت قریب به اتفاق مردم برای پرهیز از جنگ و تشنج محترم شمرده شود، باید با چشمان باز و با شجاعت و بهدور از شعار، پذیرفت که گزینه همکاری با اروپا بهترین و تنها گزینه مسالمتآمیز موجود است. اروپا اراده خود را نشان داده که اگر جمهوری اسلامی همراه و همگام باشد، حاضر است به دفاع از ایران در قبال تحریمهای بیرحمانه آمریکا بپردازد... باید نشان داده شود ایران یک بازیگر تقویتکننده صلح و آرامش در منطقه و جهان است و داشتن موشک یا حمایت از حزبالله و حماس دارای سطح تحلیلی است که میتوان با منطق قوی با اروپا درباره آن صحبت کرد».
♦️اصلاح طلبان بارها ثابت کردهاند که بزک آمریکا و تشویق به رویکرد ذلت بار در مقابل زورگویی واشنگتن، برایشان اوجب واجبات است. بر همین اساس وقتی روحانی از موضع قدرت و عزت، به کشورهای سلطه گر پیام میدهد، جماعت اصلاح طلب آشفته شده و به این رویکرد درست، اعتراض میکنند.
♦️اصلاح طلبان به جز ترساندن مردم از سایه موهوم جنگ و تشویق به ذلت پذیری، هنر دیگری ندارند. این طیف در سال ۹۲ مدعی بود که با مذاکرات هستهای، تحریمها به تاریخ پیوسته و همه مشکلات اقتصادی مردم رفع میشود. اما در نهایت و همانطور که قابل پیش بینی بود، پس از بتن ریزی در صنعت هستهای، مشکلات اقتصادی در جای خود باقی ماند چون اساساً هیچ ارتباطی بین توان هستهای و مشکلات اقتصادی مردم وجود نداشت.
♦️همین چند روز پیش بود که روحانی صراحتاً اعلام کرد که بسته پیشنهادی اروپا «مأیوس کننده» است. و باز همین چند هفته پیش بود که موگرینی صراحتاً اعلام کرد که درخصوص تعهدات برجامی به ایران تضمین نمیدهیم. اما با اینحال، اصلاح طلبان مدعی هستند که همانند هستهای، در موضوع موشکی نیز یکطرفه امتیاز بدهیم و انتظار خاصی هم از طرف مقابل نداشته باشیم!
🔴به #کانال_بصیرت بپیوندید
#بصیرت
💐💐💐
@Basirat_135
🔴 نگاه مقام معظم رهبری و پوتین به رابطه ایران و روسیه، راهبردی است/ پوتین به تهران میآید
♦️مشاور عالی رهبرمعظم انقلاب و فرستاده ویژه رئیس جمهور در تشریح اهداف سفرش به مسکو:
♦️این ملاقات حدود 2 ساعت طول کشید که بسیار سازنده، روشن و صمیمانه بود و درباره همه موضوعات مورد علاقه دو کشور صحبت شد. درباره روابط دوجانبه، آقای پوتین از پیشرفت روابط ابراز رضایت کرد
♦️ طی ماههای اخیر، آقای روحانی دیدارهای متعددی با پوتین داشت و پوتین از عملیاتی شدن این قرارها ابراز رضایت کرد
♦️مقام معظم رهبری به رابطه ایران و روسیه به عنوان رابطهای راهبردی از دیرباز نگاه میکنند و سیاست ایران تحت اشراف رهبری دنبال میشود. آقای پوتین هم این اعتقاد را دارد
♦️ خود آقای پوتین طبق آماری که داشتند گفتند که در چهارماهه اول سال 2018، میزان تبادلات تجاری بین دو کشور 36 درصد افزایش داشته است
♦️در رابطه با مسائل نفتی و هستهای صلح آمیز و همکاری هستهای و ارتباطات و راهآهن و خط ارتباطی شمال به جنوب مطالبی داشتند و صحبتهایی کردند. در رابطه با نفت یکی از شرکتهای مهم نفت روسیه با وزارت نفت قراردادی به مبلغ 4 میلیارد دلار را منعقد کرده یا در حال انعقاد است. دو شرکت دیگر روسی "روسنفت" و "گازرپرومنفت" مذاکرات دیگری را شروع کرده و قراردادهای آنها میتواند تا 10 میلیارد دلار افزایش یابد
♦️پوتین تأکید دارد که روابط نفتی ایران و روسیه تا سقف ۵۰ میلیارد دلار ادامه داشته باشد
♦️این رقم مهمی است و می تواند جایگزین شرکتهایی باشد که ایران را ترک کردهاند
♦️نگاه مقام معظم رهبری و پوتین به رابطه ایران و روسیه، راهبردی است.
♦️ پوتین به تهران میآید
♦️به گفته پوتین میزان تبادلات تجاری بین دو كشور 36 درصد افزایش داشته است.
♦️برخلاف برخی شایعات، آقای پوتین تاکید داشت که ایران و روسیه به همکاری خود در سوریه و منطقه برای حمایت از حکومتهای قانونی این کشورها ادامه میدهند.
♦️ پوتین در این نشست گفت که ما در رابطه با برجام در کنار ایران هستیم و از حقوق ایران دفاع خواهیم کرد.
🔴به #کانال_بصیرت بپیوندید
#بصیرت
💐💐💐
@Basirat_135
✅ دهان آمریکا دقیقا کجاست؟
🖊دکتر مجتبی لشکربلوکی
▫️مدت هاست که داریم مشت محکم می زنیم به دهان آمریکا. خیلی هم روی «دهان» آمریکا تاکید داریم. چهل سالگی را در انسان ها، دوران کمال و پختگی می دانند. شاید بتوان آن را به حکومت ها نیز تعمیم داد. نظام ما نیز در آستانه چهل سالگی است. پختگی یک نشانه دارد و آن اینکه چهل ساله ها شروع می کنند به شخم زدن اندیشه ها، باورها، گذشته ها و آینده و سوالات عریان و اساسی از خود می پرسد. بنابراین اجازه می خواهم سه سوال بپرسم. سوالات ممکن است جسورانه باشد اما تماماً از سر دلسوزی است.
1- اینکه دست های گره کرده مان علیه آمریکا را بالا می آوریم اما در جیب مان، گوشی آیفون باشد آیا این مشت به دهان آمریکا است؟
2- اینکه مستقیم کالایمان را از آمریکا وارد نمی کنیم و با ده درصد هزینه بالاتر و سه ماه زمان بیشتر کالا را وارد می کنیم، این مشت به آنجای آمریکا است؟
3- چرا فکر می کنیم فقط با رای دادن و تظاهرات می توانیم دهان آمریکا را مورد عنایت قرار دهیم و چرا فکر نمی کنیم که با صرفه جویی در مصرف آب و نان و انرژی می شود رابطه خشونت آمیز با دهان آمریکا داشت؟
▫️تحلیل و تجویز راهبردی:
کمی به اطرافمان نگاه کنیم: آمریکا تا بن دندان به ما نفوذ کرده است: گوگل آمریکایی تمام اطلاعات ما را دارد می داند چه فیلمی نگاه می کنیم، چه کسانی را دوست داریم با چه کسانی در ارتباط هستیم، تصویرمان چه شکلی است. آیفون ها، میلیون ها دلار از کشور ما خارج می کند. فیلم ها و سریال های هالیوودی ساعت های ما را پر کرده اند. جوانان ما برد پیت و آنجلیناجولی را بیشتر از رستم و تهمینه می شناسند. قیمت دلار آمریکا کابوس شب های کارگزاران ماست. نتیجه انتخابات آن کشور برای ما هیجان انگیزتر از انتخابات وطنی است. در بودجه سالانه مان، تعیین قیمت دلار برایمان یک عدد کلیدی است. تقریبا نیمی از جمعیت ایران، شهروند سرزمین مجازی آمریکایی ها هستند. فقط کافیست تعداد کسانی که عضو شبکه های اجتماعی آمریکایی (فیس بوک، توئیتر و ...) هستند را بررسی کنید. با احتساب شهروندی مجازی، ده ها میلیون دو تابعیتی در ایران داریم!
▫️چه باید کرد؟
نسل جوان کنونی که نه پیش از انقلاب را دیده است و نه جنگ را و نه خیانت های آمریکا در قبال این مردم، این سوال را می پرسد که آیا واقعا باید دهان آمریکا برای ما مساله ای باشد؟ من فرض می کنم که یک بار دیگر همه با هم نشسته ایم و به این جمع بندی رسیده ایم که باید با آمریکا در تخاصم باشیم. با این «فرض» پیشنهاد می کنم به این سه نکته بیاندیشیم:
1⃣ مهم ترین روش مبارزه با آمریکا، تمرکز بر فقر و فساد است. هر کارگر فرتوتی که شب سرش را سیر و با آرامش به زمین می گذارد، هر کارگزار فاسدی که پرونده اش به صورت شفاف، غیرسیاسی و کارشناسی بررسی می شود و سزای اعمالش می رسد این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. هر دختر و پسر جوانی که حداقل های زندگی (شغلی آبرومند و مسکنی کوچک ولو اجاره ای) برایش فراهم باشد در سن ازدواج، برود سر خانه و زندگی اش این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. این ها، محتاج افزایش کیفیت حکمرانی (کشورداری) است و کیفیت حکمرانی اصلا در گرو بیشتر تلاش کردن مدیران نیست. بلکه در گرو شجاعت در کنار گذاشتن تفکرات ، روش ها، نهادها و مدیرانی است که چهل سال آزمودیم و نتیجه نگرفتیم و نگه داشتن تفکرات، روش ها، نهادها و مدیرانی آزمودیم و نتیجه گرفتیم.
2⃣ هر میزان که کالای ایرانی مرغوب می خریم و خریدن آن را تبلیغ می کنیم و آن را جایگزین کالای خارجی می کنیم. سلبریتی های محترم می توانند هر هفته با یکی از محصولات ایرانی تصویر بیاندازند. یک روز خمیر دندان ایرانی، یک روز یک تفریحگاه ایرانی، یک روز شکلات ایرانی. باور کنید فالوئرهایتان کم نمی شود
3⃣فضای فرهنگی و فضای کسب وکار را بازتر و بهتر کنیم و نگذاریم سرمایه های حقیقی این سرزمین (نخبگان) به آمریکا و خارج مهاجرت کنند. هر نخبه که نمی رود و هر نخبه ای که باز می گردد، هر ثروتمندی که پولش را از کشور خارج نمی کند و کارخانه اش را در ایران بنا می کند و توسعه می دهد به اندازه صدها مشت گره کرده می ارزد.
▫️خلاصه آنکه بهتر است به جای آمریکا، روی کشورداری ایرانی، نخبگان ایرانی، ثروتمندان ایرانی، کالاهای ایرانی متمرکز شویم. شما ممکن است با صورت مساله و تحلیلی که کرده ام موافق نباشید،اما قبل از آنکه شروع کنید به انتقاد،به این فکر کنید که با تجویزها نیز مخالفید؟ اگر مخالف نیستید در هر کجا که هستید و هر میزان که می توانیم به ایران کمک کنیم
✍ با اندکی تغییر
نیروهای مسلح ما توانستند در مدت کوتاهی و با حداقل امکانات و بودجه وحداکثر تحریمها به موفقیت های چشمگیری در دنیا دست پیدا کنند ، که حقیقتا مشت محکمی به دهان آمریکا زده اند ،آیا وقتش نشده الگوی مدیریت انقلابی و جهادی در نیروهای مسلح را به سایر ارکان نظام سرایت داد؟
🔴صمیمانه با با وزیر جوان کابینه حسن روحانی....
در صیانت ازحریم ایرانیان درفضای مجازی وبستن دسترسی دشمن تنبلی نشود
در توسعه و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات و پیام رسانهای بومی تنبلی نشود
💐💐💐
@Basirat_135
🔴پاسخ قدیری ابیانه به پیشنهاد غرویان مبنی بر ضرورت لغو حجاب الزامی برای توریستها.
18 تیر 97
✅رسانهها به نقل از آقای محسن غرویان نوشتهاند: "توریستها از نظر شرعی و فقهی جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد و باید به توریستها اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند. ... باید بدانیم که نمیتوانیم احکام فقهی خود را بر توریستها الزام کنیم."
✅در پاسخ به ایشان باید گفت که اگر توریستهای خارجی مسیحی و یهودی باشند ملزم شدنشان به رعایت حجاب امری خلاف احکام دینیشان نیست.
✝در انجیل آمده است که: «خواهانم که زنان پوشش شایسته بر تن کنند و خویشتن را به نجات و متانت بیارایند، نه به گیسوان بافته یا طلا و مروارید یا جامه های فاخر، بلکه به زیور اعمال نیکو آراسته شوند، چنان که شایستهی زنانی است که مدعی خداپرستیاند.» ( انجیل، رساله پولس به تیموناؤس، باب دوّم، فقره 9 - 15.)
✡در یهودیت هم بر حجاب زنان تأکید بسیار شده است.
👈اما در خصوص پیشنهاد جناب غرویان توجه به این نکته ضروری است که اگر قرار باشد توریستها در موضوع حجاب آزاد باشند و بتوانند طبق قوانین کشور خویش عمل کنند، پذیرش رفتار مطابق با این قوانین که در موارد بسیاری به حداقلی از پوشش هم نمی رسد، برای امثال آقای غرویان قابل تصور هم نخواهد بود. کاش قبل از طرح هر پیشنهادی کمی فکر کنیم.
🔴به #کانال_بصیرت بپیوندید
#بصیرت
💐💐💐
@Basirat_135