5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ صفحه اینستاگرام سایت رهبر انقلاب درباره تحریمها و برجام
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
@@سریالیست مردمی@@
♦️به نظر شما جریان غرب گدا در طول هشت سال گذشته کدام سریال را بازی کرد؟!!!
1⃣زیر درخت گلابی
2⃣ارباب وعده ها
3⃣بوی پیراهن بایدن
4⃣به دنبال هیچ
5⃣پرورش گاندو
6⃣همه ی موارد
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
🔰 یک تصویر تاریخی: ایران، آمریکا را ادب می کند
✍ محمد ایمانی
🔹 فارغ از اینکه مذاکرات وین و نظایر آن چه سرانجامی پیدا کند، آمریکا در طول هفتاد سال گذشته در دنیا این طور تحقیر نشده بود. این که تا پشت درهای مذاکره چند کشور درباره یک موضوع برود، اما او را پشت در نگه دارند و مانع از ورودش به جمع مذاکره کنندگان شوند.
🔹 این، البته حاصل خباثت ها و عهد شکنی هایی است که دولت های اوباما و ترامپ در زیر پا گذاشتن توافق برجام مرتکب شدند. بنابراین دنیا و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به جمهوری اسلامی ایران حق داده اند که بگوید "آمریکا تا هنگام برداشتن تحریم ها نمی تواند به میز مذاکرات در کمیسیون مشترک برجام برگردد".
🔹 تصاویر مذاکرات کمیسیون مشترک، بدون حضور پرچم و نماینده آمریکا در داخل سالن نشست، تحقیر آمریکای مستکبر است و برای اهل دقت در دنیا، واجد معانی بسیار می باشد. رهبر حکیم ایران، در حال ادب کردن آمریکا است؛ ولو این که آمریکا خیلی تقلا کرد با رندی و بدون پرداخت هزینه، برگردد و دوباره شیطنت را از سر بگیرد.
🔹 امید این که تیم مذاکره کننده با درس گرفتن از عبرت های روند هشت سال گذشته، این بار بتوانند از منافع ملی با شجاعت و قاطعیت صیانت کنند. شرط این موفقیت، اهتمام به موضع حکیمانه نظام و کوتاه نیامدن در مقابل ترفند های مسبوق به سابقه تروئیکای اروپایی و آمریکاست.
🔹 آمریکا اگر خواستار بازگشت ایران به تعهدات برجامی است، چاره ای ندارد جز این که همه تحریم ها نفتی و مالی و بانکی را به شکل قابل راستی آزمایی، لغو کند؛ سپس می تواند به پشت میز کمیسیون مشترک برجام برگردد.
🔹 تجربه سالیان به ما آموخت که هرگاه سر حقوق خود، قاطعیت به خرج دادیم، غرب منفعل شد و متعادل تر رفتار کرد. اما هر وقت از حقوق خود کوتاه آمدیم، آنها وحشی تر و طلبکار تر شدند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
✅ با ما همراه باشید👇
در کانال تخصصی مرجع شهید، حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری "شهید رابع" اعلی الله مقامه الشریف ...
✅ زندگینامه، آثار، مواعظ، مواضع و تصاویر تاریخی به همراه معرفی کتب و منابع صحیحه و انعکاس نظر اندیشمندان...👇
https://eitaa.com/joinchat/526516249Ce045d0c461
✅ انتشار، قربة الی الله
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
✍ اجمالی درباره چند واقعه، در نیمه دوم شعبان المعظم (۱۳۲۴، ۱۳۵۱ و ۱۳۹۱ ق)
🔳 تشکیل اولین دوره مجلس مشروطه، تحت تسلط غربگرایان (۱۸ شعبان ۱۳۲۴ق)
✍ پژوهش: سید مرتضی حسینی🔰
در بیستم رجب 1324 ه.ق و کمتر از چهل روز پس از صدور فرمان مشروطیت، قانون #انتخابات مجلس امضاء و اولین انتخابات مجلس شورای ملی برگزار شد. البته این انتخابات تنها در پایتخت و برای انتخاب نمایندگان تهران صورت گرفت. چرا که با توجه به مشکلات ارتباطی و فقدان یک نظام یکپارچه اداری برگزاری انتخابات در سایر مناطق در موعد مقرر مشکل بود. مشروطهخواهان نیز که از احتمال مخالفت و تردیدها و تشکیکها چه از جانب حکومت و چه از جانب منتقدان خود بیم داشتند به این وضعیت بسنده کردند. در نتیجه در ابتدا از بین 156 نماینده، تنها شصت نماینده تهران انتخاب شده و تعیین تکلیف نود وشش کرسی باقیمانده به تدریج صورت گرفت. سرانجام در هجدهم شعبان 1324 ه.ق (14مهر1285) اولین دوره مجلس شورای ملی با حضور نمایندگان تهران گشایش یافت.
قانون اساسی مشروطه؛ طفلی که ناقص به دنیا آمد!
با آغاز به کار مجلس، تهیه قانونی که ساختار حکومت را تعریف و محدود سازد، به دغدغه بنیادین نمایندگان مجلس بدل شد. نخستین مجموعهای که به این منظور تهیه شد، سندی 51 مادهای بود که توسط برادران پیرنیا (حسن معروف به مشیر الدوله و حسین ملقب به موتمن الملک) به نگارش درآمد. بخش عمده این سند ترجمهای از قوانین اساسی چند کشور اروپایی بود. نکتهای که حتی احمد کسروی(فراماسون) هم در کتاب «تاریخ مشروطه» خود به آن اذعان دارد: «گویا مشیرالملک و مؤتمن الملک... آن را مینوشتند یا بهتر بگوییم ترجمه میکردند».
چرا تعجیل در قانون نویسی؟
طراحان قانون اساسی و برخی از نمایندگان مجلس اول که در مقابل گفتمان «مشروطه مشروعه» علامه شیخ فضل الله نوری، نگرش غربگرایانه و غیردینی از مشروطه را مدنظر داشتند، با بهرهگیری از فضای روانی و غلبه حس مشروطهخواهی در میان افکار عمومی، این متن را با شتاب به تصویب رساندند. فاصله گرفتن از این فضای هیجانی و آرام شدن سیر رویدادها میتوانست فضایی عقلانی مهیا سازد تا در سایه آن، ریشههای فکری و اهداف غایی سردمداران این طرز تفکر، با محک نقد عالمانه سنجیده شود تا «سیه روی شود هر که در او غش باشد». امّا تعجیل در تدوین و تصویب قانون اساسی مانع از این امر شد و گفتمان شیخ فضلالله را به حاشیه راند...
این شتاب بیش از حد باعث شد تا در اولین قانون اساسی مصوب مجلس مشروطه، فقدان ارکان و بنیانهای مرسوم در قوانین اساسی، (حتی با معیارهای غربی آن) به چشم بیاید. قانون اساسی مشروطه، عمدتاً بیانگر شیوه ایجاد مجلس شورای ملی و مجلس سنا، چگونگی کار مجلسین و طرح لوایح و طرحها و نحوه رایگیری از نمایندگان و همچنین ارتباط مجلس با دولت بود. در نتیجه آنچه قانون اساسی نامیده میشد عملاً «سند قانونی روشمندی نبود و مرکب از مجموعه شروط با عجله سرهم بندی شدهای بود که صرفاً برای نحوه برقراری مقررات و عملکردهای دو پیکره قانونگذاری موجود، یعنی مجلسین تنظیم شده بود». از این مهم تر اینکه در هیچ کدام از اصول آن به حقوق و و آزادیهای عمومی، آزادی احزاب، تفکیک قوا و استقلال قوه قضائیه نیز اشارهای نشده بود.
متمم قانون اساسی رسما" در پانزدهم مهرماه ۱۲۸۶ ش و یک سال پس از تأسیس مجلس شورای ملی به تصویب رسید. امّا ناهمخوانی با خصلتهای مذهبی و اجتماعی جامعه، زمین ناهموار سیاست در ایران و حرکات همراه با احتیاط و مدارا و غیرمستقل، برخی نخبگان سیاسی و نمایندگان مجلس (وابستگی به غرب و اجانب) این متمم را نیز دچار ناکارآمدی کرد و زمینه های آغاز دوران سیاه دیکتاتوری رضاشاه را فراهم آورد.
✅ مهم ترین اصل آن که با تلاش #مرجع_شهید علامه «شیخ فضلالله نوری» اعلی الله مقامه و پیگیریهای مداوم ایشان به متمم اضافه شد، اصل دوم متمم بود. در ابتدای این اصل چنین آمده بود: «مجلس .... باید در هیچ عصری از اعصار مواد قانونیه آن مخالفتی با قواعد مقدسهی اسلام و قوانین موضوعهی حضرت خیرالانام(صلیاللهعلیهوآلهوسَلم) نداشته باشد و معین است که تشخیص مخالفت قوانین موضوعه با قواعد اسلامیه بر عهده علمای اعلام ادام الله برکات وجودهم بوده و هست». در ادامه این اصل هم ترتیب نظارت مجتهدین بر قوانین مصوب مجلس شورای ملی را به تشکیل هیاتی پنج نفره از« مجتهدین و فقهای متدینین که مطلع از مقتضیات زمان هم باشند» منوط میساخت...
💠 امام خمینی(رضوان الله علیه): اگر قانون اساسی (اسلامی) با متمم آن، که شیخ فضل الله در راه آن #شهید شد، دستخوش تصرفات غربی نمیگردید، اسلام و مسلمین ایران آن رنجها را نمیکشید. ما باید از آن توطئهها عبرت بگیریم ... ۶۲/۱۱/۲۲
🔰ادامه در بخش دوم/پایانی🔰
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
🔰بخش دوم/پایانی🔰
🔳 ارتحال عالم مشروعه خواه، اشرف الواعظین شیرازی(۲۱ شعبان ۱۳۵۱ق، کرمانشاه) و فرزندش سلطان الواعظین شیرازی، صاحب اثر گرانسنگ شبهای پیشاور، شاگردی از شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه (۱۷ و به روایتی۲۰ شعبان ۱۳۹۱ق، تهران)
🌹 مجتهد و خطیب شهیر مرحوم آیت الله سید محمد سلطان الواعظین شیرازی، شاگرد مؤسس حوزه علمیه قم (آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی ره از شاگردان شیخ فضل الله ره) است.
✍ ...برای تبلیغ و سخنرانی راهی پیشاور شد. مجلسی بزرگ با حضور جمع زیادی از مردم پیشاور و علمای شیعه و سنی برگزار شد.سلطان الواعظین مباحثی در زمینه خلافت و ولایت و عقاید شیعه مطرح ساخت. در پایان سخنرانی دو تن از علمای اهل سنت نزد سلطان الواعظین آمده و تقاضای مناظره کردند. مناظره تا ده شب به طول انجامید. استدلال سلطان الواعظین در طول این مناظره، فقط از كتب و منابع اهل سنت بود، و این خود نشانه تسلط و احاطه آن بزرگوار به منابع اهل سنت بوده است.سید در این مناظره طولانی و كم نظیر چنان با صلابت، قدرت و منطق قوی وارد بحث شد كه پس از مدت كوتاهی یكه تاز میدان گردید و آقایان اهل سنت بیشتر به مستمع تبدیل شدند.
در پایان شب دهم، تعدادی از رجال و بزرگان اهل سنت به مذهب تشیع مشرف شدند؛ ولی آنچه ثمره جاوید این مناظره پر ارج به شمار می آید، كتاب «شبهای پیشاور» است.مؤلف مشروح مذكرات را كه روز بعد از جلسه توسط جراید محلی چاپ می شد مجدداً بررسی كرده و پس از تنظیم در این اثر ارزشمند آورده است.
سلطان الواعظین، واپسین سالهای عمر خویش را با بیماری شدید قلبی میگذراند، به طوری که تقریباً در ده سال آخر زندگی کاملاً خانهنشین شد. وی سرانجام در روز جمعه ۱۷ شعبان المعظم ۱۳۹۱ ه. ق، برابر با ۱۶ مهرماه ۱۳۵۰ ه. ش در تهران از دنیا رفت.
تاریخ فوت ایشان را در وفیات العلماء، بیستم شعبان دانستهاند و روی جلد شبهای پیشاور چاپ دارالکتب نیز همین تاریخ نوشته شده است؛ ولی برابر نوشته حک شده بر سنگ مزار ایشان این تاریخ را ۱۷ شعبان ذکر کردهاند. پیکر ایشان پس از انتقال به قم، با تشییع باشکوهی توسط علماء و فضلای حوزه علمیه قم، در جوار بارگاه نورانی حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در قبرستان ابوحسین به خاک سپرده شد.
حاج سیدعلیاکبر اشرف الواعظین شیرازی، پدر سلطان الواعظین، نیز رئیس جمعیت بسیاری از سادات شیراز از پرچمداران دیانت و مروجین مذهب و شریعت بود. ایشان سالها در تهران به ترویج و تبلیغ مشغول بود تا آن که حوادث مشروطه پیش آمد. مرحوم اشرف الواعظین به کرمانشاه نقل مکان کرد و در این شهر ماندگار شد. او در کرمانشاه قدرت و نفوذ بسیاری یافت و در برابر دشمنان دین و معاندین سدی استواری گشت. وی در ترویج شرع انور [مشروعه خواهی] و جلوگیری از انحرافات و ایستادگی در برابر ارباب تفکرهای گمراه کننده، نهایت سعی خود را مبذول داشت.
ایشان همواره مورد احترام و توجه علما، همچون آیتالله سید محمد کاظم طباطبایی یزدی(صاحب عروه و از همفکران و دوستان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری ره) و مرحوم آیتالله شیخ عبدالکریم حائری یزدی (مؤسس حوزه علمیه قم و از شاگردان مرجع شهید علامه نوری ره) بود. وی بعد از تقریباً هشتاد سال زندگی، در سپیده دم روز سه شنبه ۲۱ شعبان سال ۱۳۵۱ ه. ق در کرمانشاه بدرود حیات گفت.
به مناسبت درگذشت مرحوم سیدعلیاکبر اشرف الواعظین از سوی آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری دروس حوزه علمیه قم تعطیل شد و مجلس ترحیمی نیز از سوی ایشان در مسجد بالاسر حرم مطهر حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) برگزار گردید.
🌹 شادی روح تمامی عالمان واقعی دین🔰
«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
🔸 منابع: مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، کد مطلب 5001/ پایگاه اطلاع رسانی حوزه(حوزه نت)/ ویکی فقه ...
✳️ @ShahidRabe
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 کتاب عالی برای انتخابات ۱۴۰۰
⭕️ اگر #روشنگری نکنیم، باز فرد بیکفایت، #رئیسجمهور ما خواهد شد!
📗حتماً کتاب جنجالی #دَکَل را بخوانید:
💢 چرا #رهبری مسئولین کمکار را عزل نمیکند؟
💢 جریانات داخل کشور را بشناسید!
💢چرا موشک بالستیک میسازیم ولی نمیتوانیم ماشین #مدرن بسازیم؟
💢چرا با وجود گرفتاری کشورمان، به کشورهای #عرب و همسایه کمک میکنیم؟
💢 چرا #شورای_نگهبان برخی افراد غیرصالح را تایید میکند؟
💢 و دهها سوال #سیاسی مهم
💰کتاب #دکل را اینجا خرید کنید👇
http://eitaa.com/joinchat/3844341782C1d3396f3c3
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135