🔴 فوری/ مرکز باید #مسئولیت_خوزستان را بعهده بگیرد
🔹 مدیریت بحران سیل خوزستان فراتر از توان مدیران استانی است/دولت و نیروهای مسلح باید با بسیج امکانات مدیریت بحران را بدست بگیرند.
1⃣ از لحظه طرح مسئله سیلاب در خوزستان، هم استاندار محترم دکتر شریعتی هم مدیریت بحران جناب حاجی زاده وسط میدان بوده و بین مردم حضور داشته اند. شب بیداری ها و زحمات این بزرگواران قابل تقدیر است.
2⃣ همزمان حضور نیروهای مسلح، سپاه و بسیج و ارتش با تمام توان نیز قابل تقدیر است. در کنار این دو، گروه های جهادی و مردمی ذیل بسیج یا پراکنده و تشکیل ستاد مردمی یاری سیل زدگان توسط آیت الله جزایری و حضور برخی علما نظیر آیت الله حیدری به صورت شبانه روزی در مناطق سیل زده و حضور طلاب و روحانیون حوزه های علمیه استان بهمراه جوانان خودجوش انقلابی صحنه های کم نظیری را رقم زده است.
3⃣ باید از صداوسیمای استانی خوزستان نیز تقدیر کرد که از آغاز آماده شدن استان برای ورود به بحران سیل نقش مرکزی خوبی در اطلاع رسانی لحظه به لحظه به مردم و برطرف کردن شایعات داشته باشد.
🔻اما در رابطه با حجم بحران و ویرانی ها و عمق فاجعه سیلاب در خوزستان نیاز است اشاره کنیم:
1. سیلاب ورودی به خوزستان، آورد بارش های سیل آسای 5 استان غربی(لرستان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان) و البته بارش های بی سابقه خود خوزستان است. به عبارتی هرآنچه در 5 استان دیگر موجب تخریب زیرساختها و تلفات جانی شد به سمت خوزستان سرازیر شد که تخریب شهرهای پلدختر، کوهدشت و معمولان و روستای های تابعه فقط بخشی از خرابی های سیل در بالادست خوزستان است. در این بین نقش سدهای خوزستان در به تاخیر انداختن بحران نقش به سزایی داشت، اما سدها به آستانه سرریز شدن رسیدند و آرام آرام بحران در خوزستان آغاز شد و همه حجم 6 استان شهرها و روستاهای خوزستان را در نوردید.
2. . از طرفی با گرم شدن هوا، برف کوه های استان های مذکور رو به آب شدن نهاده اند و این خود خبر از افزایش حجم سیلاب ورودی به خوزستان است.
3. تاکنون چندین شهر خوزستان از جمله( سوسنگرد، رفیع، بستان، الهایی و...) به حالت نیمه تخلیه و بیش از 150 روستا دستور تخلیه گرفته اند و تا شب گذشته بیش از 400.000 خوزستانی به دلیل تخریب یا آبگرفتگی منازلشان و همچنین تخریب جاده های روستایی دچار بحران سیل شده اند.
4. بیش از 100.000هکتار زمین کشاورزی نابود و 15.000 راس دام تلف شده است.(بزرگی اعداد ذکر شده توسط مسئولان به خوبی گویای حجم فاجعه در خوزستان است).
5. حجم بسیار بزرگ بحران گفته شده و همچنین گستره وسیع جغرافیایی(چندبرابر برخی از کشورهای اروپایی)، کمبود امکانات و نیروهای امدادی در دسترس، خارج از توان مدیریت بحران مدیران استانی است.
6. مدیریت یکپارچه ای وجود ندارد. دستگاه های دولتی و هلال احمر در یک جهت، سپاه و بسیج در یک جهت، نیروهای مردمی در جهتی دیگر! موازی کاری و گاه عدم توجه به برخی اولویت ها از آسیب های نبود مدیریت یکپارچه است. از مهمترین آسیب های نبود مدیریت یکپارچه، تعلل در اقدامات بموقع و فوری مانند بازگشایی برخی مسیرها برای انحراف سیل و تضعیف آن است.
7.درست است که در ابتدای بحران شاهد حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر نیرو بودیم و این حضور در مدیریت بهتر خروجی سدها موثر بود، اما در ادامه که حجم عظیم آب وارد روستاها و مزارع حاشیه دز، کارون و کرخه شد، دیگر خبری از حضور اعضای دولت نیست و استان با مدیریت بحران کم توانش رها شده.
8. دولت فکر می کند چون تابحال تلفات انسانی نسبت به سایر استان ها کمتر بوده، پس حجم سیلاب یا تخریب مزارع و منازل مردم هم کمتر است! درحالیکه حجم سیلاب در خوزستان اصلاً قابل قیاس با سایر استان ها نیست. بیش از 40 درصد آبهای سطحی کشور در خوزستان جاری است؛ حالا سیلاب را اضافه کنید!
9. سیل در لرستان یک روز و نصف روزی پلدختر را تخریب کرده اما در خوزستان به آرامی زیرساخت ها در حال نابودی اند؛ دولت فکر می کند استانداری و مدیریت بحران و امکانات استانی کافی است!! اولاً اخبار کامل و صحیح و عمق فاجعه به مرکز مخابره نمی شود. ثانیاً مدیریت استانی تاحالا توان خودش را نشان داده؛ دویست روستا تخلیه کرده اند! ثالثاً فاجعه در سطحی است که مرکز باید مسئولیت سیلاب خوزستان را به عهده بگیرد. استان و مجموعه استانداری ناتوان است.
🔴 10. برخی مجموعه ها نظیر #نیشکر و #نفت در تلاش اند تا کمترین آسیب را ببینند در عوض منازل و مزارع ملت آسیب ببینند. یک مسئول عرضه داری باید جلوی خودخواهی نفت و نیشکر را بگیرد. رئیس جمهور باید شخصاً ورود کند. "مرکز باید مسئولیت خوزستان را بعهده بگیرد".
#داود_مدرسی_یان
✍بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
💐💐💐
@Basirat_135
#انتشار_حداکثری
این تصویر به خوبی دشمنی و دروغ رسانه های ضدانقلاب رو برملا میکنه
همونطور که در تصویر میبینید، قسمتی از عکس که یک بسیجی قرار دارد رو کات کرد تا مبادا سناریوی تخریب سپاه و بسیج کم رنگ شود.
پ.ن: این روزها مزدوران خودشون رو اجیر میکنند تا به فرماندهان سپاه توهین کنند و جالبش اینه که درجا داخل کانالهاشون منتشر میکنند/مردم هوشیار باشند که اینها جز دروغ و کینه از سپاه که همیشه حالشون رو گرفته، چیز دیگری ندارند/اگه هم میبینید از ارتش انقلابیمون تعریف میکنند فقط و فقط با هدف تفرقه است.
این عکس گویای دروغگویی این رسانههاست که چیزی به نام صداقت رو نمیشناسند
#کینه #دروغ
✅شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#انتشار_حداکثری
این تصویر به خوبی دشمنی و دروغ رسانه های ضدانقلاب رو برملا میکنه
همونطور که در تصویر میبینید، قسمتی از عکس که یک بسیجی قرار دارد رو کات کرد تا مبادا سناریوی تخریب سپاه و بسیج کم رنگ شود.
پ.ن: این روزها مزدوران خودشون رو اجیر میکنند تا به فرماندهان سپاه توهین کنند و جالبش اینه که درجا داخل کانالهاشون منتشر میکنند/مردم هوشیار باشند که اینها جز دروغ و کینه از سپاه که همیشه حالشون رو گرفته، چیز دیگری ندارند/اگه هم میبینید از ارتش انقلابیمون تعریف میکنند فقط و فقط با هدف تفرقه است.
این عکس گویای دروغگویی این رسانههاست که چیزی به نام صداقت رو نمیشناسند
#کینه #دروغ
✅شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
💐💐💐
@Basirat_135
💎شیخ عباس قمی رحمه الله در مفاتیح الجنان نقل می کند:
بدان كه #شعبان ماه بسيار شريفي است و منسوب است به حضرت سيد انبياء (صلي الله عليه وآله) و آن حضرت اين ماه را روزه مي داشت و وصل مي كرد به ماه رمضان و مي فرمود: شعبان ماه من است هر كه يك روز از ماه مرا #روزه بدارد بهشت او را واجب شود و از حضرت صادق(عليه السلام) روايت است كه:
چون ماه شعبان داخل مي شد حضرت امام زين العابدين (عليه السلام) اصحاب خود را جمع مي نمود و مي فرمود:
اي گروه اصحاب من مي دانيد اين چه ماهي است اين ماه شعبان است و حضرت رسول (صلي الله عليه وآله) مي فرمود: شعبان ماه من است پس روزه بداريد در اين ماه براي محبّت پيغمبر خود و براي تقرّب به سوي پروردگار خود بحقّ آن خدايي كه جان عليّ بن الحسين به دست قدرت اوست سوگند ياد مي كنم كه از پدرم حسين بن علي (عليها السلام) شنيدم كه فرمود: شنيدم از اميرالمؤمنين (عليه السلام) كه هر كه روزه دارد شعبان را براي محبّت پيغمبر خدا و تقرّب بسوي خدا دوست دارد خدا او را و نزديك گرداند او را به كرامت خود در روز قيامت و بهشت را براي او واجب گرداند و شيخ روايت كرده از صفوان جمال كه گفت فرمود به من حضرت صادق (عليه السلام) كه:
وادار كن كساني را كه در ناحيه و اطراف تو هستند بر روزه شعبان گفتم فدايت شوم مگر مي بيني در فضيلت آن چيزي فرمود: بلي بدرستي كه رسول خدا (صلي الله عليه وآله) هرگاه مي ديد هلال شعبان را امر مي فرمود مُنادي را كه ندا مي كرد در مدينه اي اهل مدينه من رسولم از جانب خدا به سوي شما مي فرمايد: آگاه باشيد بدرستي كه شعبان ماه من است پس خدا رحمت كند كسي را كه ياري كند مرا بر ماه من يعني روزه بدارد آن را پس گفت حضرت صادق (عليه السلام) كه اميرالمؤمنين (عليه السلام) مي فرمود: كه فوت نشد از من روزه شعبان از زماني كه شنيدم منادي رسول خدا (صلي الله عليه وآله) ندا كرد در شعبان و فوت نخواهد شد از من تا مدتي كه حيات دارم انشاءالله تعالي پس مي فرمود كه : روزه دو ماه كه شعبان و رمضان باشد توبه و مغفرت است از خدا، و روايت كرده اسماعيل بن عبد الخالق كه گفت بودم نزد حضرت صادق (عليه السلام) كه در ميان آمد ذكر روزه شعبان، حضرت فرمود: كه در فضيلت روزه شعبان چنين و چنان است حتي آنكه مردي مرتكب خون حرام مي شود پس روزه مي گيرد شعبان را نفع مي بخشد او را و آمرزيده مي شود .
📖مفاتیح الجنان،باب اعمال
💐💐💐
@Basirat_135
Jamal Sadat:
💢جنود الهی به کمک آمد
🔺سرمقاله روزنامه جوان ✍عبدالله گنجی
سیل ویرانگری که بخشهایی از کشور را درنوردید ممکن است اذهان را حصر در خسارات و تلخیهای بارندگیهای اخیر کند، دقت در آسیبهای آن نیز نشان میدهد، بیدقتی در محل ساخت و ساز منازل، سرقت مسیلها توسط سودجویان و عدم توجه به لایروبی در این حادثه مؤثر بوده است. اما خساراتی که سیل به بار آورد نسبت به آوردههایی که بارندگیهای نیمه دوم ۹۷ و بهار ۹۸ آورده و میآورد بسیار ناچیز است. زمانی این مهم قابل درک است که شرایط اقتصادی کشور و فشار روانی- اقتصادی دشمنان را باور نماییم. بدون تردید بارندگیهای امسال که بعد از ۲۰ سال محقق شد تمدن ایران را از نابودی نجات داد، زیرا ادامه وضع موجود به خلأ جمعیتی در بخشهایی از کشور از یک سو و تمرکز آن در بخشهای دیگر از سوی دیگر منجر میشد و حوزه شرقی و مرکزی ایران به کلی از سکنه خالی میشد. ایرانیان یا به دو رشتهکوه اصلی کشور پناه میبردند یا جلای وطن میکردند، اما بارندگیهای اخیر بسیاری از مشکلات و حتی تهدیدات دشمنان را ناکام گذاشت.
۱- مقام معظم رهبری قبل از بارندگیهای فروردین نامگذاری سال را انجام دادند و امسال را سال گشایش و فرصت اعلام کردند. اولین آورده بارندگیهای امسال رونق تولید خصوصاً در بخش کشاورزی خواهد بود و به تبع آن بخشی از گرانیهای موجود با تولید و فروش بیشتر جبران خواهد شد.
۲- خشکسالی عامل اصلی مهاجرتها در ایران شده بود. شخصاً از حاشیهنشینان منطقه اسماعیلآباد مشهد درباره چرایی مهاجرت سؤال کردم که اکثراً علت آن را خشکسالی روستاهایشان اعلام میکردند. بنابراین بارندگیهای قابل قبول امسال مهاجرت را کند و انشاءالله آن را معکوس خواهد نمود.
۳- اشتغال از مشکلات دیگر کشور است که در سایه تحریم نیز پیچیدهتر شده است. قطعاً رشد کشاورزی و صنایع وابسته به آن میتواند سال ۹۸ را بهترین سال اشتغال معرفی نماید.
۴- در حالی که دشمن بر فروش نفت ایران به عنوان مهمترین منبع درآمدی و ارزآوری کشور متمرکز شده است، بارندگیها میتواند تولید و نهایتاً صادرات غیر نفتی را توسعه دهد. تولیدات کشاورزی ایران در سال ۹۸ و صادرات انبوه آن میتواند بخش قابل توجهی از درآمد ارزی کشور را حل نماید. صادرات محصولات منحصربهفردی همچون زعفران، پسته و صیفیجات در سال ۹۸ قطعاً چندین برابر سالهای پیش خواهد بود و اینجاست که میتوان گفت: بارندگیها و نزولات آسمانی به مثابه جنود الهی به کمک ملت ایران آمده است تا بخشی از مقاومت و ایستادگی ملت را هموار سازد.
۵- جنود الهی نزولات آرامش بخش شد. به صورت طبیعی مردمی که دچار خشکسالی بودند با نوعی رخوت، افسردگی و عصبانیت دست و پنجه نرم میکردند که اکنون تا حدودی تسکین آلام شد. از دریاچه ارومیه تا باتلاق گاوخونی تا دریاچههای اطراف شیراز و تالابهای کشور زنده شدند و گویی زندگی مجدداً به طبیعت ایران بازگشت.
۶- کمبود آب و خشکسالی و عصبانیت ناشی از تقسیم آب خود به بحرانی امنیتی برای کشور تبدیل شده بود؛ مشکلات کشاورزان شرق اصفهان، تنش استانهای اصفهان، چهارمحال و خوزستان، تنش ایران و افغانستان و عراق، ریزگردهای هورالعظیم و... به عواملی تبدیل شده که دشمنان بر آن سوار بودند. مشکلات آبی و خشکسالی یکی از محورهای مبارزه رسانهای دشمنان شده بود و از آن به عنوان بستری برای القای ناکارآمدی نظام استفاده میکردند. امروز مشکل آب کشاورزی شرق اصفهان و بسیاری از مشکلات و تنشها بین روستاهای کشور یکپارچه حل شده و بخشی از دستاویزهای جنگ روانی دشمنان نیز از بین رفت و از زخمهایی که دشمنان همچون مگس به آن مینشستند، کاسته شده است. بنابراین در غوغای ناامیدی، گرانی، تورم و مشکلات ارزی، ارادهای فراتر از مدیریت نظام به کمک آمد و همچون سیل بسیاری از مشکلات را با خود برد. بدون تردید در هر فرصتی تهدید هم وجود دارد و در هر تهدیدی میتوان فرصت جست که سیل را باید اینگونه فهمید که توأمان بودن عسر و یسر جزو سنت الهی است. از یاد نبریم که معبود فرمود: «لقد خلقنا الانسان فیکبد» بهراستی انسان را در رنج و زحمت آفریدیم و اینچنین خوف و رجا، بشیر و نذیر، تلخی و شیرینی، توأمان حیات را معنا میبخشد و هیچکس را مدینه فاضلهای نیست.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
💐💐💐
@Basirat_135
در روزهای خطر، فقط انقلابی ها به درد مردم می خورند نه دیپلماتها!
@OfficialTwitTelegram
💐💐💐
@Basirat_135