فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معبد کارنی ماتا در هند، تنها پرستشگاه موش در جهان🤔
جهالت آغاز دارد اما پایان ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ رو دیدم ازخودم خجالت کشیدم لطفاً شماهم ببینید
اگر کسی سرسوزنی نسبت به ولایت، شک و شبهه ای دارد، راضی نیستم، زیر تابوت من بیاید اینها که صاحبان اصلی انقلاب هستند و طلبکاران نظامند، خودشان را بدهکار انقلاب می دانند، ولی اینهایی که از صدقه سری این نظام به خیلی جاها رسیدند، الان طلبکارانه حرف می زنند.
بیایید با جان و دلمون مطيع مقام عظمای ولایت باشیم، و اینقدر حرفهای آقا رو تفسیر به رای نکنیم
همه شهرها تا شهریور۴۰۴ تحت پوشش فیبر نوری
وزیر ارتباطات:
🔹بیش از ۷ میلیون خانوار و کسب و کار در بیش از ۳۰۰ شهر به شبکه فیبرنوری دسترسی دارند.
🔹میخواهیم امسال این را دوبرابر کنیم و تا شهریور ۱۴۰۴ این امکان را در همه شهرها فراهم کنیم.
tn.ai/3057983
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جانباختنِ ۳۲۱ نفر در تصادفهای نوروزی
🔹رئیس پلیس راهور: تا صبح امروز ۳۲۱ نفر در تصادفهای رانندگی فوت کردند و ۹ هزار و ۲۰۰ نفر مصدوم شدند.
🔹عمدۀ این تصادفات بهدلیل رعایت نکردن سرعت مطمئن و خستگی و خوابآلودگی بوده.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازداشت عامل ضرب و شتم یک زن در بازار ساری
🔹 فرمانده انتظامی ساری:پس از انتشار ویدئویی با محتوای درگیری و ضرب و شتم یک زن توسط فردی در خیابان بازار ساری به دلیل تصادف جزئی خودروی زن با خودروی متهم، عامل این درگیری توسط پلیس بازداشت شد.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
📸 ۸۰۰ میلیون تومان حقالقدم سلبریتیها در تلویزیون
🔹محمد حسین رنجبران مجری تلویزیون: صداوسیما برای آمدن سلبریتی ها روی آنتن ۲۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان حق القدم داده است!
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
حامیان #زن_زندگی_آزادی کجایند⁉️
🔹گروهی از زنان انگلیسی با تجمع مقابل پارلمان این کشور موهای خود را تراشیدند تا همبستگی خود را با زنان فلسطینی در غزه نشان دهند!
🔹کجایند آن سلبریتیهای داخلی و خارجی که بخاطر فوت یک دختر ان هم بخاطر عوارض جسمانی خود، موهای خود را میچیدند؟ خبر دارند در غزه هزاران زن و دختر به خاک و خون کشیده شدهاند؟!
#استانداردهای_دوگانه
#سلبریتی_دوزاری
نقطهزنی در فضای مجازی با کانال
تک تیرانداز انقلاب👇
💥@enghelab_sniper
15.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پشت پرده کامل ماجرای اخیر آقای صدیقی
🔸 قضیه جعل امضاء چیست؟
📌اگر برای شماهم علامت سوالهایی ایجاد شده، کلیپ را با دقت مشاهده کنید
📣رسانه باشید...
@samen_emam_sadegh
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درگیری و ازدحام بی سابقه در #باکو برای دریافت بسته معیشتی نوروزی. ظاهرا میلیون ساکن این کشور بهره ای از ثروت نفتی دولت علیف ندارند و همه پول ها به جیب اسرائیل، انگلیس و ترکیه وبقیه اربابان غربی می رود!
این همان بهشتی است که پانترکها وعده میدهند و در باکو منتظر آنهاست!
🗣 Ehsan Movahedian
@twtenghelabi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@syjebraily