یک تصمیم عاقلانه:
رئیس دادگستری دامغان گفت: کسانی که شیوهنامههای بهداشتی علیه کرونا را نقض میکنند، علاوهبر مجازاتهای قانونی، به ارائه خدمات عمومی در بخش بیماران کرونایی بستری شده در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان، طبق شرایط وزارت بهداشت، محکوم میشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا سراوان سیستان بلوچستان و چهار پنجتا فعال مدنی و ورزشکار نمونه در فعالیت مدنی!
اگه این سارقان مسلح رو گرفتید از طرف سلبریتیها و هشتگ به دستان از همین الان #اعدام_نکنید اعلام میکنیم!
@Bisimchimedia
به این میگن گروگانگیری معیشتی مردم!
جو بایدن دستور ترخیص داد یا روحانی؟
در بدترین وضعیت اقتصادی ایران میلیونها تن کالای دپو شده ماهها انتظار امضای روحانی را میکشید که امروز همزمان با اعلام نتایج انتخابات آمریکا ترخیص شد!
همین قدر تباه!
♦️وضعیت آمریکا، تماشایی است. هر دو نامزد، ادعای پیروزی دارند و درباره تقلب هشدار می دهند. گزارش ها از رای دزدی، و حتی رای دادن و رای آوردن مرده ها (در انتخابات کنگره) حکایت می کند! همزمان، خیابان ها شاهد تجمعات و زد و خورد گسترده است.
♦️بایدن و ستادش احتمالا تا ساعاتی دیگر، خود را پیروز قطعی اعلام خواهند کرد تا از ترامپ جا نمانند. آنها رئیس جمهور مستقر را دزد، متقلب، فاسد، دیوانه و دروغگو می خوانند
🔹ترامپ در یک سخنرانی که توسط برخی شبکه ها سانسور شد، گفت: "این سیستم، فاسد است . ۱۰۰ ها میلیون دلار علیه ما خرج شد. ۱۰۰ ها هزار رای آمده، که معلوم نیست از کجا آمده؟ انتخابات را طراحی (مهندسی) کرده اند. شمارش، توسط یک ساختار فاسد دموکرات در حال انجام است. برگه های ناشناس را می شمارند که هیچ مهر پستی ندارد".
♦️او می افزاید: "نمی گذارم کشور، این طوری بی آبرو شود. اگر نگذارند پیروز شوم، کار را به دیوان عالی می کشانم. ایالتهایی را که بایدن مدعی آنها شده، قانونا به چالش خواهیم کشید".
🔹 اشاره او به بالاترین نهاد فیصله بخش در انتخابات است؛ جایی که قاضی های همسو با وی، دو بر نامزدهای حامی دوکرات ها هستند. روند قفل شدگی و درگیری، در حال بی آبرو کردن امپراتوری بزرگی است که خود را "پایان تاریخ" می نامید و مدعی بود قله تمدنی دنیاست.
♦️داستان جامعه به شدت قطبی شده آمریکا، روز سه شنبه به پایان نرسید، بلکه تازه، اوج گرفت. آثار اقتصادی و اجتماعی کرونا، جامعه قطبی شده را دچار التهاب بیشتر کرد. اوضاع به قدری بحرانی است که وزیر دفاع آلمان هشدار داده "وضعیت آمریکا به مرز انفجار رسیده است".
🔹حتی اگر بایدن برنده شود، ترامپ کار خود را با این سیستم کرده. او به مدت چهار سال، شکاف موجود را شدت بخشید. نشریات بسیاری در آمریکا و اروپا، روی جلد خود را به تصویر پرچم از هم گسیخته ایالات متحده مزین کرده اند. این عناوین را مرور کنید:
💢فاکس نیوز: حالا که قانون رعایت نشده و تقلب زیاد بوده، انتخابات در برخی ایالت ها دوباره باید دوباره برگزار شود.
💢نیویورک تایمز: ترامپ چه پیروز شود، چه بازنده، یک چیز مشخص است: او به آسانی کنار نخواهد رفت.
💢فرانس ۲۴: بدترین سناریو در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در حال رقم خوردن است. طولانی شدن روند انتخابات بدون سرانجامی مشخص، فقط یک سناریوی ترسناک نیست؛ بلکه دارد اتفاق می افتد.
💢مجری شبکه NBC: ما در نقطهای هستیم که بزرگترین تلاش برای بیاعتبار کردن انتخابات آمریکا در حال انجام است. اگر این اتفاق در هر کشور دیگری رخ میداد، رهبران جهان، آن کشور را تهدید به تحریم میکردند.
💢سی ان ان ضمن قطع سخنرانی ترامپ: این، رئیس جمهور آمریکاست. قدرتمندترین شخص روی زمین که مثل یک لاک پشت به پشت افتاده و دارد دست و پا میزند و تمام مردم دنیا هم دارند تماشا می کنند! رفتار او خطرناکترین حمله به بنیان دموکراسی است.
🔹عبرت آموز است. چاهی را که ده سال قبل برای ما کنده بودند، حالا خودشان در آن افتاده اند. بی آن که پای تحریک صد ها شبکه ماهواره ای و سیاسی خارجی در میان باشد.
♦️روسیاهی ماجرا اما برای غربزده هایی خواهد ماند که به جای بازگویی واقعیت ها، در حال بزک کدخدای برهنه، و تکبیر و تهلیل و توقیر آن هستند! همین قدر تباه.
محمد ایمانی
#انتخابات_امريكا
#بايدن
#ترامپ
🔴 ومَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
🔹نیرنگ زدند، و خدا هم جزای نیرنگشان را داد؛ و خدا بهترین جزا دهنده نیرنگ زنندگان است.
آیه ۵۴ سوره آل عمران
#انتخابات_آمریکا
هدایت شده از منبرهای حجت الاسلام عباسعلی الماسی
نکته ای بسیار مهم درباره #انتخابات_آمریکا
امروز ۷ نوامبر است و فقط چند ساعت از اعلان قطعی پیروزی #جو_بایدن در انتخابات ایالات متحده سپری شده است.
دلاری که رکورد ۳۰ هزار تومان را زده بود، تا زیر ۲۴ هزار تومان سقوط کرده است.
سکه به زیر ۱۱ میلیون تومان رسیده
و قیمت خودرو کاهش بسیار معناداری داشته.
همین اتفاق تقریبا در تمامی قیمت ها تکرار شده است.
این پدیده بهانه ای برای پرسش دو سوال ساده اما بسیار جدی را بوجود می آورد.
یک سوال بسیار مهم
#بایدن در این چند روزی که از انتخابات آمریکا سپری شده و در این چند ساعتی که مشخص شده برنده انتخابات است، چند قلم از تحریم های ایران را لغو یا متوقف کرده است؟
#ترامپ چطور؟
چندتا از تحریم ها را در این یک هفته برداشته یا متوقف کرده؟
جواب کاملا مشخص است: هییییییچ.
وضعیت تحریم های آمریکا علیه ایران در این لحظه با دو هفته پیش، هیچ تفاوتی نکرده است.
پس چرا دلار سقوط کرده و قیمت ها این مقدار کاهش یافته اند؟
پاسخش هرچه باشد، همین رخداد اثبات می کند که کاهش آنها بدون برداشته شدن حتی یک تحریم ممکن بوده است.
نقطه مقابل این فهم آن است که افزایش آنها نیز ناشی از تحریم ها نبوده و نیست.
عامل این نابسامانی ها را باید جای دیگر جست و جو کرد.
کسانی که ساختن تصویر هیولایی از تحریمها، تامین کننده منافع اقتصادی و سیاسی آنهاست و از قضا #کلید اقتصاد نیز در دستان آنهاست.
"محمد مفید"
#انتخابات_امريكا
#بايدن
#ترامپ
🆔 @almasiyzefreh
🔴روزهای تلخ کرونایی
🔸 سخنگوی وزارت بهداشت: متاسفانه در 24 ساعت گذشته 459 بیمار #کووید19 جان خود را از دست دادند.
@irinn_channel
www.irinn.ir
مگه اصلاح طلبا نمیگفتن رئیس جمهور هیچ کاره هست و نهایت ۲۰ درصد اختیارات دستشه و دولت پنهان اجازه نمیده دولت کار کنه پس چرا باز میخوان نامزد انتخاباتی معرفی کنن برای ۱۴۰۰؟! اسیر شدیم...
#مارگزیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چند روز بعد از سخنان رهبر انقلاب درباره این موضوع که برای ما دموکرات و جمهوری خواه و ترامپ و بایدن فرقی ندارند، آقای ظریف گفته اند این دو مورد کاملا متفاوت اند!!!
🔸چندین ساله با تقسیم دشمن به آمریکای خوب و آمریکای بد، معیشت مردم رو به فنا دادن، هنوز هم براشون تجربه نشده...
🔴 مهم ترین شعارهای 7 رئیس جمهور گذشته جمهوری اسلامی
#انتخابات_1400 - 2⃣
🔻یکی از جدی ترین دلایل رأی آوری کاندیداهای ریاست جمهوری، شعار و وعده هایی است که در پوسترهای تبلیغاتی و میتینگ های سیاسی تکرار می کنند. ایران تاکنون 7 رئیس جمهور به خود دیده؛ می خواهیم مروری بر شعارهای آنها داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ سیدابوالحسن بنی صدر، فرزند آیت الله بنی صدر؛ بهمن 58 تا خرداد 60؛ مهمترین شعار انتخاباتی او در پوسترهای انتخاباتی «عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی»، «بشارت دهنده اقتصاد توحیدی» بود و در میتینگ ها از وحدت ملی، بازسازی اقتصادی، تامین امنیت و گسترش فرهنگ اسلامی سخن می گفت. در 5 بهمن 58 با بیش از 11 میلیون رأی رئیس جمهور شد و کمتر از یکسال و نیم، در خرداد 1360 استیضاح و عزل شد.
2️⃣ دوم؛ شهید محمدعلی رجایی؛ مرداد 60 تا 8 شهریور 60؛ رجایی نخست وزیر و رئیس الوزرای دوره بنی صدر بود و اختلافات جدی با رئیس جمهور داشت. شهید رجایی بعد از استیضاح بنی صدر با اصرار نیروهای انقلابی وارد کارزار انتخابات شد و با 13 میلیون رأی رئیس جمهور شد. شعار مشخصی در پوسترهای وی مشهود نیست. بلکه تجربه یکسال و نیم نخست وزیری وی، روحیات انقلابی، عدالتخواهی، محرومیت زدایی، ساده زیستی، خستگی ناپذیری، استکبارستیزی و ولایتمداری مهم ترین دلایل انتخاب او بود. عمر ریاست جمهوری رجایی، فقط 28 روز بود.
3️⃣ سوم؛ سیدعلی خامنه ای؛ مهر 60 تا خرداد 68؛ امام تا پیش از این مخالف ورود روحانیت به عرصه ریاست جمهوری بود. اما با تجربه دولت موقت بازرگان و ریاست جمهوری بنی صدر و وضعیت بحرانی کشور، اجازه ورود به روحانیت برای تصدی پست اجرایی موافقت کرد و بدین ترتیب سیدعلی خامنه ای با اصرار روحانیون و حزب جمهوری اسلامی به میدان رقابت وارد شد. او هم همچون رجایی شعار انتخابات خاصی را در پوسترها و میتینگ ها مطرح نکرد اما عملکرد دو سه ساله در موقعیت های مختلف، ایشان را به عنوان «مرد محراب و جبهه» در اذهان معرفی می کرد و مردم او را به خطابه های آتشین علیه آمریکا و اسرائیل، طاغوت و ظلم و صدام و بی عدالتی می شناختند. آیت الله خامنه ای با 16 میلیون رأی رئیس جمهور شد و دو دوره رئیس جمهور ماند.
4️⃣ چهارم؛ علی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ مرداد 68 تا مرداد 76؛ پس از رحلت حضرت امام(ره) و رهبری آیت الله خامنه ای، پست نخست وزیری حذف و بدین ترتیب ریاست جمهوری از جایگاه کلی و تشریفاتی به جایگاه اجرایی و صاحب اختیارات گسترده صعود کرد. هاشمی رفسنجانی توانست با شعارهای اقتصادی، سازندگی اقتصادی و توسعه اقتصادی رئیس جمهور شود. او با 16 میلیون رأی انتخاب و دولتش به عنوان دولت سازندگی معرفی شد.
5️⃣ پنجم؛ سیدمحمد خاتمی؛ مرداد 76 تا مرداد 84؛ سیدمحمد خاتمی با چهره مخالف وضعیت موجود و با شعارهای جامعه مدنی، آزادی و توسعه سیاسی به میدان رقابت های انتخاباتی آمد و در رقابت با علی اکبر ناطق نوری با بیش از 20 میلیون رأی در 2 خرداد 76 رئیس جمهور شد و توانست دو دوره رئیس جمهور باقی بماند. اقتصاد در دوران خاتمی آرامش نسبی داشت اما اختلافات طبقانی، بی عدالتی، التهابات سیاسی و فرهنگی به اوج خود رسیده بود.
6️⃣ ششم؛ محمود احمدی نژاد؛ مرداد 84 تا مرداد 92؛ احمدی نژاد در شرایطی روی کار آمد که بی عدالتی و تبعیض بعد از انقلاب به اوج خود رسیده و خیلی ها از انحراف انقلاب می گفتند. لذا مهم ترین شعار او عدالت خواهی و مهرورزی و خدمت به محرومین بود. وی در سال 84 در رقابت با هاشمی رفسنجانی (در دور دوم) با 17 میلیون رأی رئیس جمهور شد و با پرکاری، تلاش و حضور مستقیم در بین مردم توانست در سال 88 با شعار «مبارزه با اشرافی گری و مفاسد اقتصادی»، 24 میلیون رأی را کسب کند. اما مخالفین وی به سردمداری هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی علیه جمهوریت و رأی مردم شورش کردند و کشور را به مدت 8 ماه دچار التهاب و اغتشاش نموده و نظام را تا لبه پرتگاه پیش برده و زمینه تحریم های گسترده غرب علیه جمهوری اسلامی را فراهم کردند که تاکنون نیز ادامه دارد.
7️⃣ هفتم؛ حسن روحانی؛ مرداد 92 تاکنون(آبان 1399)؛ حسن روحانی بعد از تحریم های فلج کننده غرب و عملکرد حاشیه ساز احمدی نژاد در دوسال آخر و التهاب مجلس علی لاریجانی با وعده رفع تحریم ها، مذاکره با آمریکا و چرخش چرخ اقتصاد به میدان آمد و توانست با کسب 17 میلیون رأی در سال 92 و همچنین 23 میلیون رأی در سال 96 رئیس جمهور هفتم ایران شود. اختلاف طبقاتی، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی در این دوران به اوج رسید.
🔻حالا باید ببینیم هشتمین رئیس جمهور انقلاب اسلامی چه کسی و با چه شعاری به میدان خواهد آمد.
🚨منتظر #آمریکا نباشید
🔺قدرتها تمام شیره جان شما را میکشند و میبرند و ملت شما را آن طور ضعیف و زبون و بیچاره میکنند و همه نشستهاید هی منتظرید که آمریکا برایتان کار بکند.
📅 امام خمینی(ره) ۲۱ فروردین ۱۳۶۲