eitaa logo
بصیرت حضرت ولیعصر(عج)
44 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
5.6هزار ویدیو
553 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻بازگشت اعلام نشده خاموشی به تهران 🔹طبق بررسی‌ها، مناطقی از شهر تهران نزدیک به یک ساعت است که بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شده است. 🔹همچنین گزارش‌هایی از اختلال در خدمت‌رسانی برخی خطوط متروی تهران نیز گزارش شده که ارتباط آن با قطعی برق مشخص نیست.
30.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 آیا قوه قضاییه جا خالی می‌دهد؟ توضیحات رییس قوه قضاییه درباره تاخیر در عزل ظریف: منتظر نتیجه استعلام‌ها برای اقدام هستیم/ به‌جز ظریف افراد دیگری مشمول قانون می‌شوند رئیس قوه قضاییه: 🔹درمورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم فقط یک مرجع پاسخ داده. 🔹️افرادی که مشمول این قانون می‌شوند اجمالا بیشتر از یک نفر است و احتمال دارد در دستگاه‌های دیگر هم باشد. 🔹️دنبال این هستیم که چه کسانی بدون استعلام و چه کسانی با استعلام در چه سمت‌هایی مشغول هستند تا بتوانیم در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری کنیم. ✍️ حمید رسایی: ضمن تقدیر از اطلاع‌رسانی ریاست قوه قضائیه درباره پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته درباره تخلفات نسبت به این قانون، چند نکته قابل تأمل در این باره مطرح است: ۱. مطابق ماده ۱ این قانون برای تخلف یا استنکاف از اجرای آن، مجازات تعیین شده است، پس همانطور که ایشان گفته‌اند، عدم اجرای قانون مذکور جرم است نه تخلف. ۲. در هیچ کجای این قانون یا قوانین دیگر ذکر نشده که قوه قضاییه فقط نظاره‌گر تخلفات و جرایم باشد تا جمع شوند سپس درباره آنها تصمیم جمعی بگیرد! جرم که محقق شد، قوه قضاییه باید بلافاصله اعمال قانون کند. ۳. بدون تعارف احساس افکار عمومی از این سخنان رئیس قوه قضائیه این است که چون قصد برخورد ندارند، به نوعی بهانه‌تراشی می‌کنند! والا وقتی ظریف خودش اعلام کرده که فرزندانش تابعیت آمریکا دارند و قانون هم تصریح به برکناری دارد، قوه قضائیه منتظر چه استعلامی است؟!
♦️سوخت به نیروگاه نرسید، برق بخشی از تهران رفت 🔹از ساعاتی پیش برق مناطقی از تهران بدون برنامه قبلی از مدار خارج شده است. 🔹براساس اعلام مخاطبان فارس مناطقی از جمله نارمک، تهران‌پارس، پاسداران، شهرک غرب و بخش‌هایی از مرکز تهران قطعی برق را تجربه کردند. 🔹طبق اطلاعات رسیده به فارس، میزان قطعی‌ها حدود ۱۵ درصد از نیاز بخش خانگی در پایتخت را شامل می‌شود و علت قطعی ناتوانی در تامین گاز و گازوئیل مناسب با نیاز برای نیروگاه‌هاست.
4_5857324558305990707.mp3
32.01M
🔻 استاد 🔻برای چی انقلاب کردیم؟ 🔻۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - تهران
جهاد-تبیین.mp3
21.89M
🎧 صوت جهاد تبیین | سخنران: حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسین راجی، مدیر اندیشکده راهبردی سعداء موضوع: نقش مبلغان در نبرد آخرالزمانی جبهه حق ۶۰ دقیقه | ۲۰ مگابایت ●━━━━━━─────── ⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻ 🆔 @israel667
بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند… - Khamenei.ir.mp3
26.81M
✌ بشنوید | صوت کامل بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
✅ محمودی، نماینده مجلس: هر روز تعطیلی یعنی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان خسارت!
تو بیایی بهار می اید. الهم عجل الولیک الفرج 🌱عیدتان مبارک🌱
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جان میرسه🤍 روح و ریحان میرسه⚘️ امام زمان میرسه✨ 🥹🤍 •••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
95.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
او می آید تکیه به دیوار حرم میزند او می آید قدم به چشمان تَرم میزند او می آید... 💐 اللهم عجل لولیک الفرج🌻
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماموریت‌های مخفی ایلان ماسک! 👤 استاد بادقت گوش کنیدوآگاه شوید