eitaa logo
بصیرت نیاز همیشگی
171 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
8هزار ویدیو
361 فایل
مطالب در راستای افزایش بصیرت و بینش اجتماعی و سیاسی ارتباط با ادمین ⇩⇩⇩⇩⇩⇩ @Labbik_Ya_hussain
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 ابهتی که دود شد... 🍃🌹🍃 |
💢هشدار رهبر انقلاب یمن به رژیم اسرائیل 🗣رهبر انقلاب یمن: 🔹آمریکا با تجهیزات و فناوری و کشتی‌‌ها و ناوبرهای خود در منطقه نتوانست از کشتی‌های اسرائیلی حمایت کند، گفت به دلیل همین شکست بود که اسرائیل مجبور شد مستقیما دست به حمله علیه یمن بزند که خود این نیز شکست خورد. 🔸عملیات‌های نظامی ما در حمایت و پشتیبانی از مردم فلسطین در صورتی که حملات اسرائیل و کشتارهایش علیه آن‌ها قبل از اجرای آتش بس ادامه داشته باشد، همانند گذشته ادامه خواهد داشت و نیروهای مسلح یمن به وظایف خود در این زمینه عمل خواهند کرد.
🇮🇷🇵🇸 🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت 🍃🌹🍃 🔹 اردوغان هم آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی را تبریک گفت 🔹 وزارت خارجه: ادعای تماس ایلان ماسک با سفیر ایران خیال‌بافی است. 🔹استعفای وزیر مبارزه با فساد انگلیس به اتهام فساد 🔹 انفجار بمب در داخل کلاس آموزشی برای سربازان جدید رژیم صهیونیستی 🔹 امروز ۲۳ سند به امضای مقامات ایران و تاجیکستان رسید. 🔹 دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان‌وبلوچستان، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد. 🔹 روسیه به سایت‌های انرژی اوکراین حمله کرد. 🔹مذاکرۀ بی‌سر‌وصدای روسیه و اوکراین در قطر 🔹 سفر سرزده نخست‌وزیر انگلیس به اوکراین 🔹کمیسیون اروپا: ۱۲۰ میلیون یورو برای کمک‌های بشردوستانه به غزه اختصاص خواهیم داد. 🔹امامعلی رحمان: من روادید را برداشتم؛ هروقت دوست داشتید به تاجیکستان بیایید 🔹هزینه آبدارخانه بانک پاسارگاد در ۶ ماه نخست سال جاری از مرز ۱۶ میلیارد تومان گذشت! 🔹ایرانی‌ها اجازه ورود به سوریه را ندارند؛ ادعای خطوط هوایی ترکیه 🔹باشگاه بارسلونا کمد لباس لیونل مسی را به قیمت ۳۵۰ هزار دلار برای فروش گذاشت! 🔹 دانشگاه علوم پزشکی بوعلی سینای تاجیکستان به پزشکیان درجه پروفسوری و دیپلم افتخار اهدا کرد‌. 🔹 وزیر خارجه اسپانیا با جولانی دیدار کرد. 🔹کشف ۶۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب؛ فرمانده انتظامی استان هرمزگان 🔹 ابوعبیده: رژیم صهیونیستی پس از اعلام توافق آتش‌بس محل نگهداری یکی از اسرا را که قرار بود در مرحله اول تبادل اسرا آزاد شود، بمباران کرد. 🔹کابینهٔ نتانیاهو تصویب توافق آتش‌بس را به تعویق انداخت.
🇮🇷🇵🇸 🔰مجموعه | تحقق پیش‌بینی‌های رهبر انقلاب درباره‌ی سرنوشت جنگ 🍃🌹🍃
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: منطقه را باید دولت‌های منطقه هدایت کنند 🗣رئیس‌جمهور در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه: 🔹نگاه مقام معظم رهبری است و توصیه که ایشان داشتند و باور و اعتقاد ماست که منطقه را باید دولت‌های منطقه هدایت کنند. 🔸نیاز به این وجود ندارد که آن طرف دنیا بیایند و بخواهند منطقه را بهم بریزند و سیاست‌های خودشان را اعمال کنند و حتما این ارتباطات نقشه آنان را نقش بر آب خواهد کرد.
💢حماس: موانع پیش‌روی توافق آتش‌بس برطرف شد جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: 🔹امروز برخی موانعی که به سبب عدم پایبندی  اشغالگران به مفاد توافق آتش‌بس ایجاد شده بود، برطرف شد. 🔸تلاش کردیم به یک قرارداد مبادله ملی که شامل تمام گروهها و طیفهای ملت ما است، دست یابیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم 🍃 صفحه دویست و هشتاد و دو قرآن کریم سوره مبارکه اسراء 🔰 یک آیه ، یک پیام 💢 آثار نیک و بد اعمال، به خود فرد برمی گردد. پیام: ✨ این یک سنت همیشگی است؛ نیکی ها و بدی ها سرانجام به خود انسان باز می گردد یعنی از طرفی قانون عمل و عکس العمل در جهان حاکم است و هر خدمتی به دیگران، در حقیقت نیکی به خود است و هر ضربه ای که انسان به مردم بزند و فساد را در اجتماع رواج دهد، در واقع آثار روحی و اجتماعی اش به خود او باز می گردد. از طرف دیگر، انسان یک حساب بانکی برای نیکی ها و یک حساب دیگر برای بدی ها دارد که هر چه انجام دهد در آنها ثبت می شود پس نباید بر دیگران منت بگذارد یا کم کاری کند. ╰❀🌹❀╯