⭕️اجرای عملیات #ابوالهول توسط #موساد۲
بن حلیم از عراقی هایی بود که با همسر خود در فرانسه به سر می برد و فرزندی نداشت. حالا که هدف مشخص شد می بایست عملیات شناسایی و تخلیه بر روی وی صورت می گرفت. لذا تصمیم گرفته می شود تا ابتدا با همسرش ارتباطی برقرار شود و بعضی از خصوصیات زندگی وی و همچنین مشکلات احتمالی شناسایی شود
موساد برای نزدیکی به خانواده بن حلیم زن جوانی به نام ژاکلین را در غیاب وی تحت پوشش یک فروشنده عطر به منزلش می فرستد. این زن از کارکنان شاخه امنیتی بخش اروپای موساد بود
وظیفه این زن صرفاً این بود که نگاه دقیقی به همسر بن حلیم کرده و او را به تیم تعقیب و مراقبت بشناساند. ژاکلین به جهت اینکه سوءظنی ایجاد نشود زنگ همه خانه های ساختمان سه طبقه را به صدا در می آورد، کالای خود (عطر) را عرضه می کنو و قیمت عطر را بسیار نازل تر از قیمت معمولی آن ارائه و از مشتریان خواست تا نیمی از بهای عطر را پیشاپیش و نیمه دیگر را به هنگام دریافت کالا بپردازند و یک هدیه مجانی نیز به هنگام سفارش دریافت کنند.
در این هنگام همسر بن حلیم «سمیره» این زن را به منزل خود دعوت کرده؛ و سفره دلش را پیش او گشود که تا چه حد غصه دار است، چقدر شوهرش برای پیشرفت شغلی بدون انگیزه است، خانواده اش چقدر ثروتمند و اصل و نسب دار بوده و مواردی دیگر در خصوص زندگی خصوصی و کاری همسر خود بیان می نماید.
ادامه دارد...
#بصیرت فاطمیون
#نفوذ
🔷نقش عناصر#نفوذی و #منافق در انحراف انقلاب حضرت موسی (ع):
قرآن به عامل نفوذی در جامعه انقلابی بنی اسرائیل به نام «سامری» اشاره میکند و شیوه و ابزار او را هم برای استحاله ملت بنی اسرائیل بیان می دارد که به برخی درس ها و عبرتها اشاره می شود:
🔹۱ نگرانی حضرت موسی از نفوذ جریان فاسد:
پیش از حرکت به سمت میقات به هارون تأکید میکند که «اصلح و لا تتبع سبیل المفسدین. (اعراف، ۴۲)؛ توصیه موسی (ع) این بود که در جامعه عناصر_فاسد و مفسد وجود دارد و نقشه
راه تعیین شده برای اصلاح جامعه را ادامه بده و از نقشه راه مفسدین پرهیز نما.
།
🔹۲ هشدار حضرت هارون (ع) درباره فتنه سامری:
قرآن می فرماید:
ولقد قال لهم هارون من قبل یا قوم انما فتنتم به وان ربکم الرحمان فاتبعونی و اطیعوا امری (طه: ۹۰). همانا هارون پیش از این به آنان گفته بود ای قوم شما به واسطه آن (گوساله) مورد آزمایش قرار گرفته اید و همانا پروردگار شما خداوند رحمان است. پس از من پیروی کنید و دستور مرا اطاعت نمائید.
🔹۳ موفقیت عنصر نفوذی
قرآن درباره نتیجه حرکت انحرافی سامری می فرماید:
( واضلهم السامری... (طه، ۸۵)؛ سامری آنان را گمراه کرد.»
بالاخره تلاش حرکت تخریبی سامری و استحاله جامعه بنی اسرائیل به بار نشست و بنی اسرائیل که بیشترین نعمت ها را دریافت کرده بود، بالاخره در دام عنصر منافق و نفوذی سامری افتاد و در برابر گوسالهٔ دست ساز آن فتنه گر به کرنش پرداخت.
#بصیرت فاطمیون
#نفوذ
♦️دعاهای امام سجاد در کلام پروفسور آنه ماری شیمل آلمانی، دارای دو دکتری در زمینه تاریخ ادیان و ادبیات و همچنین از نویسندگان تاریخ ایران کمبریج
🔸من خود همواره دعاها، احادیث و اخبار اسلامی را از اصل عربی آن میخوانم و به ترجمه دیگران مراجعه نمیکنم. بخشی کوچک از کتاب مبارک صحیفه سجادیه را، به آلمانی ترجمه و منتشر کردهام و از جمله، دعای رؤیت هلال ماه مبارک رمضان و دعای وداع با آن ماه را.
🔹وقتی مشغول ترجمه این دعاها بودم، مادرم در بیمارستان بستری بود و من که به او سر میزدم، پس از آنکه او به خواب میرفت، در گوشهای از آن اتاق، به کار پاکنویس کردن ترجمهها مشغول میشدم. اتاق مادرم دو تختی بود. در تخت دیگر، خانمی بسیار فاضله بستری بود که کاتولیکی مؤمن و راسخالعقیده و حتی متعصب بود. وقتی فهمید که من دعاهای اسلامی را ترجمه میکنم، دلگیر شد که مگر در مسیحیت و در کتب مقدسه خودمان، کمبودی داریم که تو به ادعیه اسلامی روی آوردهای؟
🔹وقتی کتابم چاپ شد، یک نسخه برای او فرستادم.
🔹یک ماه بعد، او به من تلفن زد و گفت: صمیمانه از هدیه این کتاب متشکرم، زیرا هر روز به جای دعا، آن را میخوانم.
⭕️نگاهی گذرا بر عبارت "ماشیح" یا موعود یهود
🔸عبری: ماشیح
🔸معادل فارسی: مسیحا
🔸معرب: مسیح
🔹معنی عبارت:
مسح شده یا تدهین شده به روغن مقدّس
🔷 کارکرد عبارت:
ابتدا لقب پادشاهان بوده، ولی در زمانهای بعد به کاهنان بزرگ هم اطلاق شد.
🔹ماشیح ابتدا کارکرد موعودی یا منجیگرایی نداشت و صرفاً یک لقب برای پادشاهان بنی اسرائیل بود ولی به تدریج از اختصاص پادشاهان بنیاسرائیل بیرون آمد.
🔷چگونگی:
در زمان پیامبران بنی اسرائیل، در مراسمی مقداری روغن بر سر پادشاهان میریختند و با دست خود مسح میکردند. بر اثر این کار پادشاه ماشیح خوانده میشد. او را به عنوان برگزیده خدا میپذیرفتند و اطاعتش واجب میشد.
🔷 اوّلین ماشیح:
نخستین بار به طالوت اطلاق شد.
🔷 زمینه پیدایش طرح ماشیح:
🔹پیشینیهی بسیار تاریک قوم یهود. زیرا تاریخ یهود سرتاسر درد و رنج و تاریکی است؛ به طوری که تقریباً نقطه روشنی در آن دیده نمیشود.
🔹ماشیح وعده خداوند بر قوم یهود است. زیرا خداوند در جاهای متعدد به بنیاسرائیل وعده میدهد که اگر عمل کردید، شما را بر زمین مسلط خواهم کرد و شما را برتری خواهم داد.
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هشدار؛ این شخص روحانی نما است و دلیل مناظره اتئیستها با این فرد، این هستش که با تناقضات و خزعبلاتی که میگوید به اسلام بیشتر ضربه بزند.
♨️ روحانی نما؛ ما از همه دفاع میکنیم
از زرتشت گرفته تا بهاییت!!
🔹 البته چندان دور نیست ادعای شما که خود را پیامبر هم بنامید و...
45.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 حمله جنّ به یک فرد در صف نماز
🔸این نمازگذار دچار مشکلات جنزدگی بوده که موجود داخل بدنش پس از تحمل صوت قرآن در مدت طولانی و حضور در مکان معنوی، ابراز زجر و ناله کرده و فرد را از حالت نرمال خارج میکند.
🔸 متأسفانه پدیدههای ماورایی در #آخرالزمان همینطور بیشتر خواهد شد.
از نماز اوّل وقت و قرآن فاصله نگیرید.
#ماورالطبیعه
#آخرالزمان
⭕️اجرای عملیات #ابوالهول توسط #موساد۳
پس از این آشنایی، ژاکلین ارتباطات خود را با سمیره صمیمی می سازد و در یک فرصت مناسب به عنوان هدیه ویژه ای که قرار بود به دلیل خرید عطر به سمیره اهداء نماید، جاکلیدی مجللی به او می دهد که برای هر کلید یک گیره داشت. ژاکلین به سمیره گفت کلید آپارتمان را بدهید تا نشان دهم چگونه می توانید از این جاکلیدی استفاده کنید.
هنگامی که سمیره کلید را به ژاکلین داد متوجه نشد که وی کلید را برای لحظه ای در یک بسته کوچک دیگری که به نظر می رسید آنهم هدیه بسته بندی شده دیگری باشد فرو کرد. این بسته پر بود از نوعی خمیر مخصوص که برای جلوگیری از چسبیدن آن به کلید، روی آن را با تلق نازکی پوشانده بودند. وقتی کلید در بسته فرو می رفت و بر دو طرف بسته فشار وارد آمد، اثر دقیقی روی ماده خمیری جا می گذاشت و ساختن کلید از روی آن به آسانی صورت می گرفت.
لذا موساد پس از به دست آوردن کلید آپارتمان بن حلیم جهت تجزیه و تحلیل وضعیت زندگی وی و تحلیل وضعیت رفتاری او و خانواده اش و همچنین در جهت سایر اقدامات، دستگاه های شنود را در منزل وی کار گذاشت.
از سوی دیگر بن حلیم از یک مسیر مشخص جهت رفتن به سر کار خود استفاده می کرد. موساد در جهت جلب نظر وی در راستای اقدامات خود، دست به اقدامی ظریف از حيث روانی زد.
یک زن هر روز در ایستگاه ناحیه ویلجویف در حوالی جنوب پاریس در کنار بن حلیم قرار می گرفت. برنامه آن زن دقيقاً طبق برنامه روزانه بن حلیم بوده و وقتی بن حلیم برای سوارشدن اتوبوس به ایستگاه می رسید زن همان جا حضور داشت و بعد از مدتی مردی با اتومبیل فراری وی را سوار نموده و به همراه خود می برد.
ادامه دارد....
#بصیرت فاطمیون
#نفوذ
⭕️پدیده #نفوذ در انقلاب بزرگ اسلام
از آنجا که پدیده نفوذ در همه نهضت ها و انقلاب ها، پدیده ای همگانی و فرازمانی و مکانی است، انقلاب پیامبر اعظم (ص) هم از این مسأله مستثنا نبوده و گرفتار این پدیده شد.
جبهه های چندگانه که به جهت خودسری، قدرت طلبی، جهالت و حفظ منافع نامشروع تسلیم حق نشدند و در برابر انقلاب الهی ایستادند، درصدد براندازی نظام برآمدند. از جمله شیوه های اعمالی آنان، رفتار و عملکرد منافقانه و نفوذ در ساختار و سازمان دولت اسلامی بود.
قرآن با اشاره به این پدیده میفرماید: «ولاوضعوا خلالکم یبغونکم الفتنهٔ وفیکم سمّاعون لهم والله علیم بالظالمین (توبه/۴۷)؛ آنها به سرعت در میان شما رخنه و نفوذ میکردند تا فتنه پدید آورند و در بین شما کسانی هستند که به سخنان آنان گوش و دل میسپارند.»
آیهٔ شریفه به دو موضوع اشاره دارد:
1⃣ نخست واقعیت و تهدید نفوذ و رخنه ی دشمنان را مورد توجه قرار می دهد که دشمنان با نفوذ درصدد فتنه اند
2⃣ دوم، به موضوع نفوذپذیران اشاره می کند که خود مسئله دیگر و پرتو دیگری از خطر و تهدید در جامعه است.
جمله «سماعون لهم» کلید واژه مهمی است که قرآن خطر نفوذپذیران را گوشزد می کند.
پدیده ی نفوذ در انقلاب_اسلامی را می توان به دو دوره تقسیم کرد:
عصر پیامبر (ص) و عصر پس از رحلت پیامبر (ص) که هرکدام مؤلفه ها و شاخص ها و پیامدهای خود را دارد.
⭕️پدیده #نفوذ در عصر پیامبر اعظم (ص):
ماجرای مسجد ضرار و قصه ابوعامر مصداق روشنی است برای اثبات پدیده نفوذ در عصر پیامبر اعظم (ص) که در آیه 107 تا 110 سوره توبه به آن اشاره شده است.
قرآن در بیان وضعیت و عملکرد منافقین به گروهی از آنان که درصدد ساختن مسجدی بودند، که بعداً به مسجد ضرار شهرت یافت، اشاره میکند و می فرماید: «و الذین اتخذوا مسجداً ضراراً و کفراً و تفریقاً بین المؤمنین و ارصادا لمن حارب الله و رسوله من قبل و لیحلفن ان اردنا الا الحسنی و الله یشهذ انهم لکاذبون»
بر اساس نقل تفسیر المیزان و تفسیر نمونه آیهٔ شریفه اشاره به ماجرای ابوعامری دارد. وی از عابدان مسیحی بود در قبیلهٔ خزرج نفوذ داشت و پیش از هجرت پیامبر به مدینه برای خود مریدانی دست و پا کرده بود. با هجرت پیامبر (ص) به مدینه و گسترش نفوذ اسلام به مخالفت با پیامبر (ص) پرداخت و تأثیر زیادی در برانگیختن جنگ داشت. سرانجام به روم رفت و از پادشاه روم (هر قل) برای براندازی حکومت دینی یاری خواست. ابوعامر طی نامه ای از مریدان و همفکران خود در مدینه درخواست کرد که برای او در مدینه پایگاهی به عنوان مرکز فعالیت بسازند و وعده داد با لشکری از روم به کمک آنان خواهد آمد.
منافقان، برای پوشش بر اهداف خود، بنای مسجدی را در نزدیکی قبا گذاشتند و موضوع را با پیامبر (ص) مطرح نمودند و از ایشان برای حضور در افتتاح مسجد دعوت کردند و این گونه توجیه کردند که عده ای کهنسال و ناتوان در بین ما وجود دارند که به دلیل دوری مسجد قبا آمدن آنان به آن مسجد مشقت آور است و لازم است در محلی، مسجدی بنا شود.
پیامبر فرمودند: «فعلاً عازم تبوک هستم پس از بازگشت خواهم آمد.» پس از بازگشت از تبوک منافقان مجدداً درخواست خود را مطرح کردند که آیهٔ یاد شده نازل شد و نقشهٔ منافقین افشا گردید.
⭕️پدیده #نفوذ پس از پیامبر اعظم (ص):
جریان نفاق و عناصر تحول ناپذیرفته، از یک سو، و عناصر ساده لوح یا قدرت طلب نفوذپذیر، از سوی دیگر، مهمترین مشکل و بزرگترین خطر و تهدید برای حاکمیت دینی و میراث پیامبر اعظم (ص) بود. هشدارهای پیامبر (ص) دربارهٔ خطر جریان بنی امیه و شجرهٔ خبیثهٔ اموی بیان کننده میزان خطر از سوی این جریان ضد اسلام است. برخی مورخان تعامل دستگاه اموی با بیگانگان و حکومت روم را کانون توجه قرار داده و به نفوذ دولت روم در دستگاه معاویه اشاره کرده اند. اعتمادالسلطنه، وزیر علوم ایران در دورهٔ قاجار، بر این موضوع اشاره دارد: چون دولت بنی امیه با روم ارتباط داشت، در دربار معاویه و یزید نفوذ پیدا کرده بودند، تا جایی که پاسبانان دولت بنی_امیه در زندان با زبان رومی تکلم می کردند و گمان قوی آن است که اصلاً رومی باشند» چنانچه «سرجون بن منصور رومی»، که معرب ((سرژيوس)) است، از زمان معاویه تا دورهٔ عبدالملک تقریباً کاتب و وزیر مشاور در دربار اموی بوده و حتی تدبیر قتل سیدالشهدا (ع) به دست ابن زیاد را او به یزید پیشنهاد کرده است.
وی می افزاید :«معاویه در زمان جنگ صفین با روم صلح کرد و عظمت اسلام را از نظر آنها انداخت.»
در کتاب جنه الماوی هم نقل شده که ارتباط روم با دربار بنی امیه و تاثیر آن در تغییر مسیر حرکت انقلاب اسلامی، چه در دوره خلفا و چه در دوران حکومت امیرالمونین(ع) را نمی توان نادیده گرفت.
علی (ع) درباره خطر نفوذ می فرماید: من شما را پرهیز می دهم از دشمنی که مخفیانه در سینه ها نفوذ می کند و آهسته در گوش ها نجوا می کند.
💔 تعداد شهدای نوار غزه به ۱۱۲۸۰ نفر رسید
🔹کودکان شهید: ۵۱۰۴
🔹زنان شهید: ۳۱۳۰
🔹خبرنگاران شهید: ۵۰
🔹امدادگران شهید: ۱۹۸
🔹شهدای کرانه باختری: ۱۸۷
🔹مجروحان غزه: ۲۹۰۰۰
🔹 آوارگان غزه: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر
🔹واحد های تخریب شده: ۴۱ هزار و ۳۰ واحد
🔹مراکز درمانی تخریب شده: ۱۳۵
🔹 مراکز رسانه ای: ۶۱
🔹 مدارس: ۲۴۱
🔹مساجد: ۷۰
🔹کلیساها: ۳
/بررسیهای ((کریا))