eitaa logo
بصیرتی
86 دنبال‌کننده
9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
37 فایل
☘️بسم الله الرحمن الرحیم☘️ ملاک انقلابی بودن، تقوا، شجاعت، بصیرت و صراحت است. امام خامنه ای
مشاهده در ایتا
دانلود
...روایت هوشی اینگونه است: «آقای خمینی یا افرادی که در فرانسه با ایشان بودند، گفتند هر کس سوار هواپیما می‌شود، خودش پولش را بدهد. افرادی که سوار آن هواپیما شدند پول هواپیما را دادند. حالا چطور من نمی‌دانم. از قرار صادق طباطبایی پول‌ها را جمع می‌کند. من بعداً از قطب‌زاده در این مورد سؤال کردم. گفت از تمام کسانی که سوار هواپیما شدند پول پرواز گرفته شد. آقای خمینی حاضر نبود که فرانسوی‌ها و یا یک شخص پول هواپیما را بپردازد. در کنار این روایت هوشی، گفته شده است که علا میرمحمد صادقی از بازاریان اصفهانی هزینه بیمه آن هواپیما را پرداخت کرده است. خبرنگاری به نام پویا دبیری مهر در سال 90 در وبلاگ خود نوشت: «وقتی بختیار تهدید کرد فرودگاه‌ها را بسته و هر هواپیمایی را با موشک خواهد زد، ایرفرانس حاضر نشد هواپیمایی برای حضور امام در تهران اختصاص دهد. اصفهانی دست و دل‌باز [علامیرمحمد صادقی] وارد دفتر ایرفرانس در پاریس شد و با یک چک در جا که می‌گویند دو میلیون دلار بوده، هواپیما و مسافرانش را یکجا بیمه کرد.» او در گفتگویی عنوان کرده است: «آن زمان من به آیت‌الله بهشتی گفته بودم که حاضرم تمام دارایی‌هایم را بدهم تا هواپیمای امام خمینی در تهران بنشیند... افراد زیادی در مسیر انقلاب کارهای زیادی انجام دادند که این کار من در مقابل آنها نمره‌اش کمی از صفر بالاتر بود.» اما اسدالله عسگراولادی و ابراهیم یزدی روایت مشابهی با روایت هوشی دارند، با این تفاوت که بازاریان مسلمان آن هزینه را جمع‌آوری کردند که صادقی هم می‌تواند یکی از آنان باشد. عسگراولادی گفته است: «مبلغ بیمه هواپیمای امام 500 هزار دلار بود و توسط یک نفر انجام نشد، بلکه توسط گروهی از افراد بازارهای تهران، تبریز، مشهد و اصفهان انجام شد.»
آیا دیدار دکتر علم‌الهدی با رئیس‌جمهور عراق عجیب است؟/ فاطمه هاشمی پس از ریاست‌جمهوری پدرش با ملک عبدالله و سعود فیصل در ریاض دیدار داشته است پروژه‌بگیران فضای مجازی و حامیان دولت در روزهای اخیر به بهانه دیدار دکتر جمیله علم‌الهدی با رئیس‌جمهور عراق که به دعوت طرف عراقی صورت گرفته، حملات هماهنگی را آغاز کرده‌اند. این حملات در حالی رخ می‌دهد که چنین دیدارهایی کاملا مرسوم بوده و پیش از این نیز سابقه داشته است. برای مثال، اکبر هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود از دیدار دخترش با مقامات عربستان سعودی در سال ۷۸ و پس از پایان دوران ریاست جمهوری خود خبر داده است. هاشمی می‌نویسد: «دیروقت به خانه رسیدم. فاطمه شام آورده بود. دیروز صبح از سفر عُمره برگشته؛ از سفرش راضی است. سه روز که در ریاض بوده، با امیرعبدالله، [ولیعهد عربستان سعودی] و سعود فیصل، [وزیر امورخارجه] ملاقات داشته است...» با این وصف، انتقادات حامیان دولت پزشکیان به دیدار همسر شهید رئیسی با رئیس‌جمهور عراق را یا باید از سر عقده‌گشایی سیاسی تفسیر کرد یا آن را به ضعف دانش سیاسی و تاریخی آنان نسبت داد.
نمایی از سامانه پدافند هوایی آرمان
بصیرتی
نمایی از سامانه پدافند هوایی آرمان
یه زمانی سیستم های پدافندی ایران،تماما آمریکایی و روسی بودن،مثه هاوک و تور ام یک و سام ۵ و ۶ و ...
که فقط یک آتش بار اینها حداقل با ۷ دستگاه کامیون جابجا میشد
اتاق کنترل و فرماندهی و رادار کشف و رادار رهگیری و لانچر موشک و بقیه داستانهاش ۷ یا ۸ کامیون لازم داشت
اما الان سیستم های پدافندی ساخت خودمون به لطف خدا اولا لبه تکنولوژی روز دنیا قرار دارن،ثانیا کوچک و چابکسازی شدن
همین سامانه پدافندی آرمان رو ببینید،کلا یک خودرو شامل فرماندهی و کنترل و رادارها و لانچر موشک و خود موشک ها و...رو در خود جای داده
دست مریزاد داره انصافا.این یعنی اینکه سامانه مستقر میشه،شناسایی میکنه،رهگیری میکنه،شلیک میکنه،و قبل از برخورد موشک با هدف،جای خودش رو تغییر میده تا از گزند دشمن در امان باشه
ایکاش اقتصاد و فرهنگ کشور رو هم میدادیم یه همین بچه های جنگ!
از جهاد احیای واحدهای تولیدی رسیدیم به جهاد سیب‌زمینی دولت چهاردهم از توزیع مناسب سیب‌زمینی در بازار عاجز است، اما قرار است منافع ملی ایران را در مذاکره با شخصی تأمین کنند که عملا برجام را بلاموضوع کرده است.