♨️چگونه مخاطب را به #تفکر وا بداریم؟
💠وادار کردن مخاطب به تفکر
🔶مبلغ بیش از آنکه آگاهی به مخاطب بدهد لازم است او را به تفکر فرو برد. جنبه تفکری قصه های قرآنی قوی هست. مبلغی که فقط اطلاعات می دهد و نه اینکه مخاطب را به فکر فرو برد و با جاذبه اطلاعات مخاطب را جذب کند در حقیقت کسی را هدایت نمیکند.
🔻زمانی تبلیغ موفق است که بتواند مخاطب را به فکر وا دارد. مبلغ بیش از آنکه آگاهی به مخاطب بدهد لازم است او را به تفکر فرو برد. البته برخی از مخاطبان، عادت به اندیشیدن ندارند برای همین تفکر، برای آنها سخت و دشوار است و ازنظر روحی خسته میشوند اما میتوان مباحث دینی را شبیه معما و حل آنکه سرگرمکننده نیز هست مطرح کرد.
🔻در قرآن میفرماید قصهها را برای مردم بازگو کن شاید تفکر کنند.«فَاقْصُصِ الْقَصَصَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ»(الأعراف،176) آنقدر تفکر مهم است که خداوند دربارۀ قصه که بیشتر جنبه سرگرمکننده دارد میفرماید باید بهگونهای بیان شود که موجب تفکر مخاطب شود. قصههای قرآنی حسابشده و تفکر برانگیز در قرآن طرحشدهاند.
🔻فرق آگاهی دادن با تفکر این است که آگاهی یعنی فقط اطلاعات را از کتب دیگر بدون دخل و تصرف در آنها به مخاطب منتقل کردن. مبلغی که فقط اطلاعات میدهد و نه اینکه مخاطب را به فکر فروبرد و با جاذبه اطلاعات مخاطب را جذب کند در حقیقت کسی را هدایت نمیکند.
🔻بهترین راه برای اینکه مخاطب به تفکر فرورود طرح مسئله و حل مسئله است. مثلاً دلایلی داریم که نشان میدهد جوانها معنویترین قشر جامعه هستند. مثل آنکه شهدا اکثراً جوانان هستند یا اعتکاف و هیئتها پر است از جوانان. دلایلی وجود دارد که زن بیشتر از مرد معنوی است. پس معنویترین قشر جامعه دختران جوان هستند و از سوی دیگر بیحجابی رفتاری است که اینان انجام میدهند. کمی عجیب و غیرطبیعی نیست؟
#علیرضا_پناهیان
#تفکر
#معارف_اسلامی
#قرآن
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
📚 دسترسی پژوهشگران به مقالات مجلات علوم اسلامی و انسانی در نورمگز
◻️امکان دسترسی کاربران نورمگز به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مقاله در بیش از ۹۴ هزار مجله علوم اسلامی و علوم انسانی فراهم شد.
◻️ علاقه مندان میتوانند با ورود به پایگاه اینترنتی noorsoft.org برای عضویت در سایت اقدام کنند.
https://hawzahnews.com/xbswS
@Bayanalsidq | بیان الصدق
♻️ نقد توصیه نامه یونسکو تحویل رئیس محترم جمهور شد💯
✅ #یونسکو پس دو سال کار و سه اصلاحیه بلاخره پیش نویس نهایی سند اخلاق هوش مصنوعی را امسال منتشر ساخت و بنا دارد که در اجلاسیه چهل و یکم در آبان ماه ۱۴۰۰ در پاریس، این سند را به تصویب کشورهای عضو برساند.
✅ ۲۰ روز قبل دفتر فقه معاصر اقدام به دعوت عمومی از اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی برای همکاری در نقد پیش نویس این توصیه نامه، نمود.
شماری از اساتید و محققان محترم حوزه های فقهی، اخلاق، فلسفه اخلاق، حقوق و هوش مصنوعی اعلام آمادگی نمودند و با کار فشرده و دقیق ایشان، توانستیم علاوه بر نقدهای بنیادین و شکلی سند، اقدام به ارائه پیشنهادهای راهبردی و تقنینی مناسبی نیز بنماییم.
✅ حضرت آیتالله اعرافی نیز مثل همیشه با حمایت و پشتیبانی و اقدامی سریع متن آماده شده را به دست حجت الاسلام رئیسی رساندند تا مورد استفاده هیات ایرانی حاضر در اجلاسیه قرار گیرد. تا دوباره با یک ۲۰۳۰ جدید مواجه نشویم.
✅ مراتب تقدیر و تشکر خود را از همه اساتید و محققین گرامی اعلام می نماییم.
ما منتظر سند نهایی یونسکو در #اخلاق_هوش_مصنوعی خواهیم بود. سپس نقدهای موجود ناظر به پیش نویس را با همکاری نویسندگان نسبت به متن سند مصوب تصحیح و تکمیل نموده و در قالب کتابی مستقل از #سری_کتاب_های_هوش_مصنوعی به انتشار عمومی خواهیم رساند.
#معارف_اسلامی
#یونسکو
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
✍️ مرکز مدیریت حوزه در بیانیه ای به مناسبت شهادت آیتالله مدرس؛
◼️ نمایندگان مجلس با الگو گیری از شهید مدرس برای حل مشکلات مردم گامهای موثرتری بردارند
🗓 ۱۰ آذر ماه سالروز شهادت آیتالله مدرس
متن بیانیه:🔻
hawzahnews.com/xbsKZ
@Bayanalsidq |بیان الصدق
🔰 از زمان سید یزدی، بیمه مورد توجه علما بوده است.
💠 آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با رسا به مناسبت روز بیمه:
🔹 از نظر فقها از زمان مرحوم سید یزدی(صاحب عروة) بیمه مورد توجه علما بوده و بیمههای زیادی جریان داشته و برخی از انواع آن مورد مناقشه بوده است.
🔸 بیمه در کشور یک شغل و به اصطلاح بیزینس است و کسانی با سرمایه گذاری در بیمه افرادی را تحت پوشش قرار میدهند و سود منفعت خود را کسب میکنند؛ بنابراین از نظر اقتصادی امری پذیرفته شده است و بیمههای مختلفی در کشور وجود دارد که پا به عرصه سرمایه گزاری در امر بیمه گذاشته اند.
🔻مشروح گفتگو
http://mesbahi.ir/?p=2653
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
آیت الله ابوالقاسم.mp3
17.24M
🎙 | سخنرانی آیتالله علیدوست در یک نشست مجازی با موضوع فقه و مصلحت
◻️ نشست مجازی با حضور آیت الله ابوالقاسم علیدوست استاد حوزه علمیه قم و پروفسور عبداللهی احمد النعیم از دانشگاه اموری آمریکا با موضوع فقه و مصلحت برگزار شد.
@Bayanalsidq | بیان الصدق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ۱۶ آذر، روز دانشجو، روز عدالتخواهی و استکبارستیزی گرامی باد.
مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🔸مکتب نرفته، عالِمۀ عالَمِ وجود
ایثار و صبر، درسِ الفبای زینب است
💎 «حضرت زینب سلام الله علیها، مجالس زنانه در مدينه داشت و زنان را تربيت به قرآن و حديث و تفسير و أخلاق مینمود؛ مجالس او معروف بود.»
📝. علامه طهرانی قدّس الله سرّه.
ولادت با سعادت عقیله بني هاشم زینب کبری سلام الله علیها را خدمت تمامی شیعیان و سید و مولایمان امام زمان عج تبریک و تهنیت عرض می کنیم🌹🌹🌹🌹🌹
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ |بخشهای جذاب و دیدنی دیدار فرزندان شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
نام گذاری توسط خداوند
❓پرسش : آیا نامگذاری حضرت زینب سلام الله توسط خداوند سندیت صحیح دارد؟
پاسخ: بله در برخی منابع چنین روایتی آمده است.
🔹زینب دختر امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) است. معروفترین نام وی زینب است که در لغت، به معنای «درخت نیکو منظر وخوشبو» آمده و معنای دیگر آن «زینت پدر» است.
🔸بنابر قولی حضرت زینب(س) در ۵ جمادیالاول سال پنجم در مدینه متولد شد. اما ولادت او در سال ۶ هجری نیز گزارش شده است. این روز در ایران روز پرستار نامگذاری شده است.
🔹بر اساس روایات متعدد، نامگذاری حضرت زینب (س)، توسط پیامبر اسلام(ص) صورت گرفت. گفته شده است که جبرئیل از سوی خداوند این نام را به پیامبر (ص) رسانده است. در کتاب «الخصائص الزینبیة» آمده است پیامبر(ص) او را بوسید و فرمود: «حاضران امّتم، غایبان را از کرامت این دخترم زینب آگاه کنند؛ همانا او مانند جدهاش خدیجه است.»
🔸برای وی، القاب فراوانی نقل شده است، همانند عقیله بنی هاشم، عالمه غیرمعلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینةاللّه، نائبةالزهرا، نائبةالحسین، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه، و شریکةالحسین.
پاسخگویی به سوالات دینی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شیوه دسترسی به همه نرم افزارهای نور برای طلاب به صورت رایگان ...
🔆 مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق