⭕️قصه دامنه دار "دلم سوخت"
🔹فرمود: دلم سوخت. این ماجرا را صرفا یک "آه پدرانه" و یک "حس عاطفی" نبینیم. ضایعه بزرگ و غم انگیز شهید جمهور را من در همین نغمه غم انگیز "دلم سوخت" می بینم. مختصری تا انتها همراه باشید؛ متن ذوقی و احساسی نیست.
1⃣یکم. روایت امام از ماجرای شهید بهشتی را ببینید؛ دیداری دارند صبح 17 شهریور سال 60. در جمع حزب جمهوری. ابتدای سخن شان اینطور است: "من فکر می کنم هرگاه ما چیزی از دست دادیم در ازایش چیزی دریافت کردیم." بعد مثال می زنند که اگر 15 خرداد نبود به اینجا نمی رسیدیم. تا میرسند به ماجرای شهادت شهید مظلوم بهشتی. آنجا می فرمایند: "وقتی بهشتی و یارانش شهید شدند ...مردم فرق کردند... ماجرا برگشت.... یک دفعه شعارها برگشت به نفع ایشان."
حرف شان این است: با شهادت ایشان، او شناخته شد. می فرمایند" "بهشتی را من بزرگ کردم.. من او را می شناختم. اما این ماجرا باعث شد مردم هم او را بشناسند."
🔻میفرمایند مظلومیت بهشتی دردناک تر از شهادتش است. این تعبیر را بگذارید کنار "دلم سوخت" . حالا با این بند برگردیم این روزها.
2⃣دوم. حکمت شهدای پرواز اردیبهشت چیست؟ نمی دانیم. اما از نوع ادبیات و رفتار رهبری انقلاب سطحی از این حکمت قابل تحلیل است. نوع مواجهه رهبری گوئی می خواهند پیامی را منتقل کنند. در همان پیام تسلیت به شکل کم سابقه ای به مظلومیت شهید اشاره می کنند: " آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد." تا سخنرانی بهشت زهرای تهران که دیگر صراحت بیشتری دارد؛ هم از گلایه های رئیس جمهور فقید از بدخواهان می گویند و هم کسری رسانه ها در توجه به خدمات رئیسی. اینجاست که می فرمایند "دلم سوخت."
🔻گوئی این تصویر از مظلومیت رسانه ای شهید برای رهبرانقلاب مساله جدی است که نمی توانند و نمی خواهند از کنارش بگذرند.
3⃣ سوم. رهبر انقلاب از مردم و تشییع کننده ها گفتند. اینکه این مردم با تشییع میلیونی، نشان دادند قدرشناسند. نشان دادند دل شان با ارزشهای انقلاب اسلامی است. نشان دادند برخلاف القاهای دشمن رابطه شان با مسوولین مستحکم است.
فرمودند شهید خدمت از دل مردم جوشید. حال سوال اینست که آیا این مردم قبل از شهادت هم همین شناخت را داشتند؟ همین تصویر از خادم مظلوم وجود داشت؟ نداشتند. چرا باید چنین تصویری را داشته باشند وقتی رسانه ها نمی گویند. اصلا نمی بینند که بگویند. می بینند و کتمان می کنند. می بینند و عکس آنرا می گویند. حال چرا مردم باید بدانند؟
🔻سخن نهائی اینجاست. خون شهید رسانه شد. آنچه دانستند پس از خون شهید است.
4⃣چهارم. خون شهید مظلوم روشنگر بود. خون شهید رسانه شد تا چشم ها باز شود. یک وقتی خدا نعمتی را می گیرد تا چشم ها بازشود. رئیسی رفت تا بودنش حس شود. نیست شد تا هستش درک شود. تصویر شفاف شهید خدمت، ثمره خون شهید است واگرنه تلاش شبانه روزی او در حیاتش دیده نشد؛ نگذاشتند دیده شود. دشمن که به ذاتش رفتار می کرد. اما دوست نیز کم گذاشت.
5⃣پنجم. سیاست ورزی را صرفا عرصه حذف رقیب دیدیم. از سیاست فقط دادزدن را شنیدم. عرصه کار رسانه را جز تهمت و افترا و هتک حیثیت ندیدیم. مسابقه فحاشی گذاشتیم .رفتارمان در مقابل رقبا، مدل مشمئز کننده دوقطبی های توهمی و اهریمن و فرشته است. مدل های استقلال-پرسپولیسی که هیچ آورده ای جز عصبیت ندارد.
🔻طبیعی است که با این ذائقه خدمات را نمی بینیم. پیشرفت را به حساب نمی آوریم . ببینیم هم به بیان آن عادت نداریم. اصلا بلد نیستیم. زبان مان در گفتن داشته ها و دارایی ها الکن است. بدتر اینکه در جنگ های حیدری و نعمتی قلب واقع می کنیم. و اینهمه در حالی است که دشمن شب و روز بر سر این مردم القاهای هرز و دروغین می ریزد.
✅لب کلام و حرف تمام است: جهاد تبیین نکنیم، بازهم هزینه می دهیم؛ حرکت انقلاب به جلو متوقف نمی شود. حرکت نیز در آگاهی مردم است. پس کم بگذاریم بازهم خون خوبان و بهترین ها این کسری را پر می کند. این سنت خداست که کفر نعمت از کفت بیرون کند.
🔻خون سدشکن است. غبارها را کنار می زند. قلب و ذهن مخاطب را توامان و پرقدرت نشان می گیرد. اما خون است. غم انگیز است؛ هنوز هم که هنوز است باورمان نیست از این فقدان.
✅حال مرثیه "دلم سوخت" را مجدد بخوانیم؛ باهم بخوانیم.
✍ # محسن مهدیان
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
⭕️رای خود را به شخصی که متعهد به اسلام و خدمتگزار به ملت و کشور و حامی مستضعفان و دارای بصیرت در امر دین و دنیا و منزه از گرایش به شرق و غرب و مکتبهای انحرافی و دارای دید سیاسی است بدهید. کارشکنی یا بیتفاوتی در این امر، ... هدر دادن خونهای جوانان و زحمتهای طاقتفرسای ملت است.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
⭕️حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان: شرایط کنونی ما خطیر است ولی خطرناک نیست. ما از این رخدادها زیاد داشتهایم. کسی باور نمیکرد که شاهد چنین برانگیختگی عظیمی در اروپا و آمریکا باشیم.
🔸شریعتمداری درباره معیار انتخابات بیان کرد: در انتخابات ما معیارهای رهبر انقلاب را داریم. در مصادیق موجود مثل آقای رئیسی فعلا نمیبینیم. اما به هر حال با شاخصها باید یک نفر را انتخاب کرد که بیشتر حائز شرایط است.
🔸وی در ادامه گفت: نفوذیها دو دستهاند. برخی برای ترور و امثالهم نفوذ میکنند، اینها تا آخر ظاهر حزباللهی دارند، اما کسانی که برای تغییر ساختار نفوذ میکنند، مجبورند مواضعشان را بیان کنند. لذا میتوان آنها را شناخت.
🔸مدیر مسئول روزنامه کیهان در پایان اظهار کرد: برخی هستند که تابلوی خودی دارند ولی هویت خودی ندارند، یک نشانه این است که از موضوعات نتیجه غلط میگیرند، مثلا میگویند ما با مذاکرات تحریمها را برداشتیم، در حالی که تحریمها دوبرابر شد!
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
🌹دو جانباز ۷۰ درصد قطع نخاع در تهران آسمانی شدند
🔷" دکتر مرتضی آرامیده " و " حاج محمدباقر بابادی "از جانبازان نخاعی ۷۰درصد و یادگاران دفاع مقدس پس از عمری مجاهدت و تحمل درد و رنج ناشی از مجروحیت، دعوت حق را لبیک و به فیض عظیم شهادت نائل گشتند.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
⭕️طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین
🔹طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین با موضوع اسرای اسرائیلی در دست حماس با الهام از پوستر فیلم اسکویید گیم رونمایی شد.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
⭕️ سیزده معیار مهم برای رأیدهندگان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹 ملاحظه: این فهرست میتوانست طولانیتر هم باشد. برای خودداری از تفصیل غیرضروری، صرفا موارد مهم (بدون لحاظ اولویتبندی در تقدم و تاخر) ذکر شدهاند
۱. رعایت همه جوانب و ملاحظات در مسئله انتصابات مدیران ارشد و میانی دولت در ستاد و صف / هر کسی که برای بیست روز کار تبلیغاتی در ستادهای انتخاباتی کاندیدای منتخب، از شخص وی یا رئیس ستادش حکم گرفت؛ الزاماً شایسته مدیریت بر مقدرات اقشار گوناگون مردم نیست!
۲. دوری از فامیلدوستی، قبیلهپرستی و همشهریبازی و پرهیز بکارگیری افراد بر اساس باند و محفل/ پس از جنگ تحمیلی همه دولتها کمابیش با این عوارض دست به گریبان بودهاند و نتیجه سیاسی آنها همینی شده است که میبینیم. آوردن فامیل و قبیله و همشهریگری به جای تحزب و کار تشکیلاتی در و پیکردار در وسط سیاست مملکت، آفات و تلفات بسیاری دارد؛ چنانکه دیدهاید و دیدهایم.
۳. تجربه و پختگی مدیریتی در کنار شور و فعالیت شدید برای پیگیریها/ ریاستجمهوری محل کارآموزی نیست که تازه پس از ورود به ساختمان دولت، افراد بخواهند علل و ریشههای مشکلات را شناسایی کنند/ کاندیدای بدون برنامه منسجم اقتصادی و معیشتی نخواهد توانست مردم را برای همکاری با دولتش توجیه و اقناع کند و از گرههای موجود و مشکلات بعضاً بدخیم اقتصادی کم نخواهد کرد.
۴. توان گردآوری نخبگان و تودههای جامعه زیر چتر یک گفتمان فراگیر برگرفته از اصول تفکرات امامین انقلاب
۵. برگزیدن کابینه انقلابی، پاکدست و با برنامه جهت ارتقای وضع اقتصادی و معیشتی جامعه بعنوان اولویت نخست در مدیریت اجرایی کشور.
۶. امیدوارساختن طبقات مختلف مردم مخصوصا قشرمتوسط و ضعیف که به شدت تحت فشار هستند و رفتار دولتمردان نسبت به رسیدگی به مشکلات، در حمایت این اقشار مهم از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موثر است.
۷. استمرار بخشیدن به حرکت شهدای جبهه مقاومت و سرداران شهید آن و تداوم مسیر شهیدان جمهور رئیسی و امیرعبداللهیان در حمایت از امر استراتژیک مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی
۸. مقابله شدید و محکم با هرگونه باج خواهی و یا نفی استقلال و یا تمامیت ارضی کشور پهناور ایران ازسوی غرب و شرق
۹. تقویت دست جامعه اطلاعاتی و تعامل نزدیک با سایر قوا در راستای مبارزه با مفاسد و باندهای سازمانیافته قدرت و ثروت در هرلباس وجایگاهی که باشند؛ اعم ازاقازاده ها، مدیرها و مسئولانی که دستی درقدرت دارند.
۱۰. منافع وامنیت ملی باید در دیدگاه منتخب مدنظر از مهمترین اولویتهای کشور باشد.
۱۱. خودداری از نمایش بازی کردن، لفاظی و عوامفریبی در برابر افکار عمومی در عین پاسخگویی صریح و شفاف نسبت اقدامات، ضعفها و کمبودهایی که مجموعه دولت نسبت به آنها مسئول است.
🔹 فردی که در فرایند قانونی بعنوان رئیس جمهور انتخاب میشود باید نسبت به انتظارات واقعی همه اقشار (نه فقط حامیان انتخاباتی خود) توجیه باشد و بداند که چرا مردم او را انتخاب کردهاند تا مدیریت عاای کشور را به عهده بگیرد. رئیس جمهوری که نداند حدود وظایف و اختیاراتش چیست، فردا مدعی ناکافی بودن امکانات خواهد شد و از بار مسئولیت شانه خالی خواهد کرد.
🔸 چنین شخصی باید از همان ابتدا بداند که در این جایگاه نمیتواند نقش اپوزسیون نظام را بازی کند و یا بالعکس، درباره مشکلاتی که مردم بطور روزمره و آشکارا با آنها درگیر هستند، فرافکنی یا لاپوشانی کند.
۱۲. انضباط و پایبندی به قوانین / هر کجا به بهانه راه انداختن کار مردم یا برون رفت از مشکلات یا الزامات مدیریت اجرایی و این قبیل موارد، بدون در نظر گرفتن ضوابط و قواعد، قوانین و مقررات نقض و یا نادیده گرفته شوند، اثرات آن به شکل فساد گریبانگیر نظام و مردم خواهد شد.
🔸 فرد منتخب باید پاسدار قوانین و مقررات باشد، نه اینکه برای میانبر زدن و تسهیل کارها فرایندهای قانونی را دور بزند یا زیر پا بگذارد و یا متعرض قوانینی شود که خود به موجب آنها به مسئولیت رسیده است.
۱۳. رئیسجمهور، رئیس جمهور است؛ نه بیشتر و نه کمتر. فرد مدعی تصدی ریاست جمهور باید از هرگونه موضعگیری که مغایر با سیاست کلان نظام در موضوعات راهبردی و اصلی بوده و از آن بوی حاکمیت دوگانه استشمام شود، پرهیز کند و خود را نیز در مظان چنین اتهامی قرار ندهد.
#آرایش_ویژه_سیاسی_امنیتی
✍️ سعید شهرابی فراهانی
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوم شیر پاک خورده ای رفته اینا رو شیعه کرده؟؟ 😍😍😊😊
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
سلام علیکم
سوال میکنند که چرا آقای قالیباف در انتخابات به عنوان نامزد ریاست جمهوری شرکت نموده است ؟
در پاسخ عرض کنم که چون انتخابات ایران از حالت تک چهره به انتخابات جبههای تبدیل شده، باید برای مقابله با جبهه مقابل به تعداد کافی نیروی مناسب داشته باشیم. از این رو افراد مطرح و شاید بسیاری با این قصد که بخواهند در برابر جبهه مقابل بایستند آمده اند.
اما نکته مهم بحث هماهنگی و یکپارچگی جبهه انقلاب است، اگر به صورت هماهنگ باشند و اصرار بر حضور همگی تا آخر نباشد نه تنها مشکلی ایجاد نمی شود که مفید هم هست، ولی اگر همه بخواهند رئیس جمهور بشوند احتمال اینکه هیچکدام رئیس جمهور نشوند بالاست.
حالا از قضاوت و اهانت باید پرهیز نمود چون ما از منویات افرادی همچون قالیباف و بذر باش و زاکانی خبر نداریم
با توجه به اینکه دکتر جلیلی فردی مأخوذ به حیا است لازم است مثل انتخابات ۱۴۰۰ افرادی که مسلط به رفع تناقضات هستند و صریح لهجه می باشند حضور پیدا کرده و از صیانت نظام دفاع کند .
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
✍ این روزها با دوگانه ی جلیلی و قالیباف بین بچه حزب اللهی ها روبرو هستیم و نهایتا کمترین نقد از یکی موجب طرفداری مطلق از دیگری قلمداد میشود و...
اینکه باید فضا انتخاباتی و پرشور باشد حرف درستی است ولی نباید به بهانه ی شور، شعور را لگدمال کنیم.
شور همراه شعور نسخه ی انقلابی است.
هرکدام از این دو ، سرمایه های جبهه ی انقلاب هستند و من یقین دارم اگر بدانند یکی از دیگری بهتر کار میکند به نفع دیگری کنار میرود، همچنانچه دوره های قبل، هر دو این کار را کرده اند.
اینکه کدام میتواند کشور را بهتر مدیریت کند ، بستگی به شاخص های ما دارد، رزومه ی هر دو شخص مشخص است و میشود ارزیابی کرد.
نقدهایی هم که وارد میشود یا به دیگری نیز کم و بیش وارد است یا آنقدر جدی نیست که باعث شود آن شخص ، منتخب ما نباشد.
مثلا میگویند فلانی در مقوله ی حجاب کوتاهی کرد، خب بفرمایید اونیکی چیکار کرد؟! او هم مسئول نظام است. چه کنشگری موثری در باب حجاب داشته است؟! این اشکال تقریبا به همه ی مسئولین وارد است و نوعا در مساله ی حجاب انفعال داشتند و اندازه ی خودشان تلاش نکردند.
یا در زمان اغتشاشات نوع مسئولین کنشگری موثر نداشتند، پس این نوع اشکالات کم و بیش به همه وارد است و با تخریب یکی، از دیگری بُت نسازیم.
پس نقدهای متعددی به مسئولین از جمله کاندیدهای فعلی وارد است ولی باید بین این گزینه های موجود ، دنبال خیرالموجودین بود و دنبال پیامبر معصوم نباشیم.
مساله ی دیگر اینکه یک وقتی بخاطر اینکه گزینه ی بهتر را میخواهی انتخاب کنی دچار وسواس میشوی و فضا رو جوری دوقطبی میکنی که یکی به نفع دیگری کنار نرود و نهایتا جبهه ی انقلاب میبازد و گزینه ای رای میاره که مثل روحانی است.
نکته ی آخر اینکه مساله ریاست جمهوری مثل مجلس نیست که بگوییم اینجا نشد شهر دیگه کاندید انقلابی وارد میشود و نهایتا من هم رای ندهم ، شهرهای دیگر هستند، اینجا نهایتا یک نفر میخواهد رئیس جمهور شود و باید تمام توان خودت را برای انتخاب گزینه ی بهتر قرار بدهی. حتی اگر فهمیدی همه بد هستند باید بین بد و بدتر انتخاب کنی، چون نهایتا یکی وارد میشود و اگر تو بد را انتخاب نکنی ، بدتر رییس جمهور میشود.
امیدوارم با عقلانیت و شور و شعور انقلابی پیش برویم و اخلاق را بخاطر سیاست ذبح نکنیم. یاعلی...
👤 فتحی
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نوشته بود این پدر هر هفته میاد ساعتها کنار خیابون میایسته و خیره میشه به عکس پسرش که تو جنگ آسمانی شده، باهاش صحبت میکنه و عکسش رو تمیز میکنه
خوبه مسئولان احساس تکلیف کنندگان بدانند مدیون چه کسانی هستن...
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
سخنگوی شورای نگهبان: رسانهها و فعالان فضای مجازی در خصوص بررسی صلاحیت داوطلبان ریاستجمهوری گمانهزنی نداشته باشند
🔹بررسی صلاحیتها بهتازگی شروع شده و فرآیندی تفصیلی، دقیق و زمانبر است.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
خانوادههایی که با نسخهٔ روانشناسنماها از هم میپاشند
🔹امروزه فضای مجازی پر شده از تصاویر افرادی که خود را پزشک، روانشناس، مشاور خانواده و... جا میزنند و با دادن اطلاعات بیپایه و اساس به خورد زندگیها، بنیان یک خانواده را خراب میکنند.
🔹رئیس سازمان نظام روانشناسی گفته خیلی از این مشاورنماها خودشان هم نمیدانند که با دادن اطلاعات زرد به کاربران چه بلایی بر سر آیندهٔ جوانان میآورند؛ چون آنها حتی در خصوص عواقب اطلاعاتی که برای نجات زندگیِ شما میدهند، آگاهی ندارند.
🔗«اگر این کارها را برایت انجام میدهد، یعنی به تو علاقهمند است.» یک نمونه از توصیههای غلط و فراگیر این مشاورنماهاست؛ چند نمونه توصیهٔ غلط دیگر و جزئیات آنها را اینجا بخوانید.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بيانات مهم رهبرمعظم انقلاب درباره نظارت استصوابی شورای نگهبان
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عباس آخوندی به عباس آخوندی گفت: «دروغگو»!
▫️عباس آخوندی وزیر مسکن دولت روحانی که در مراسم تودیع خود گفته بود «افتخار میکنم که در ۶۲ ماه خدمت حتی یک واحد مسکن مهر نساختم»
حالا در حاشیه ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری خطاب به یک خبرنگار میگوید: «بیش از ۱ میلیون مسکن را من ساختم، هرکه به شما گفته نساختم، دروغ گفته»
#حافظه_تاریخی
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴«اجنه و خوراکیها حتما ببینید»
باید متذکر شویم که کلمه اجنه یا جن هم ریشه با جنین است به معنای موجوداتی که قابل مشاهده مستقیم با چشم سر نیستند، برخی از بزرگان و علما منظور از اجنه در این روایات را موجودات ذره بینی مثل باکتری، قارچ، میکروب و سایر موجودات زنده کوچک غیرقابل دیدن هم می دانند که چون در گذشته قابل توصیف و اثبات علمی و درک برای مردم قدیم نبوده بدین صورت توضیح داده می شدند.
#مادی_شدن_اجنه
#آخرالزمان
#اصلاح_غذا
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 یک راز از قرآن 🌕
خیلی ها میگن، ما ساعت کوک میکنیم، شب ها غذای سبک میخوریم، گناه نمی کنیم و... اما نمی تونیم برای نمازشب بلند بشیم...
باید چکار کنیم؟
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
دستگیری جاسوس اسرائیل در اردبیل
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل:
🔹این متهم اهل یکی از استانهای جنوبی کشور بود که با درایت دادستانی مرکز استان و اشرافیت سربازان گمنام امام زمان(عج)، در اردبیل دستگیر شد.
🔹نامبرده از طریق یکی از شبکههای اجتماعی با افسران رده بالای سرویس جاسوسی موساد در ارتباط بوده و تحت پوشش فعالیت ویراستاری اقدام به جمعآوری اطلاعات مورد نیاز موساد از داخل کشور میکرده است.
🔹نامبرده پس از حضور در چندین استان به قصد اختفا و در نهایت خروج از کشور، به محض ورود به اردبیل طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
#انتخابات_۱۴۰۳ #ریاستجمهوری
✅در دورههای مختلف انتخابات ریاستجمهوری چند نفر ثبتنام کردند؟
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
🔺مسافر مترو!
سوار مترو بودم یهو زنی با شوهرش دعوا کرد و در اولین ایستگاه گذاشت رفت.
یه پیرمردی دست گذاشت رو شونه مرد و گفت:
تا دیر نشده برو دنبالش نذار بره!!
طرف گفت: رابطه ما دوتا واسهت مهمه؟
پیرمرده گفت : نه اصلا مهم نیست ولی میخوام تو بری تا من سرجات بشینم!!!!!
🔹 خیلی از انتقادات و دعواها و تخریب های جناحی و حزبی در آستانهی انتخابات، برای دفاع از حقوق مردم نیست،
بلکه فقط میخوان جای اصلح رو بگیرند و خود را بر مردم غالب کنند.
مواظب باشیم.
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
📝 متن کامل پاسخ فقیه ولایت مدار مجاهد حضرت آیت الله سیفی مازندرانی به پرسش جمعی از طلاب در مورد انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات ریاست جمهوری
◽️ بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمدلله ربّ العالمین. و أفضل صلواته و أوفر تحیّاته علی محمّد و آله الطاهرین. و لا سیّما بقیّه الله فی أرضه و حجّته علی خلقه.
▫️ منصب ریاست جمهوری یعنی مقام تصدی و اجرای قانونی همهٔ امور جاری براورده ساختن نیازهای روزانهٔ زندگی مردم، و نیز تمامی امور داخلی و خارجی کشور در همهٔ ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و غیره که سرنوشت ملت را رقم میزند.
▫️ بر این اساس، اعتلای دین و قرآن، و برپایی احکام خدا میان جامعه یا خدای ناکرده افول و فراموشی ارزشهای الهی و انقلابی، و ضعف و قوت نظام، و خوشبینی و بدبینی مردم به اصل نظام، و نیز سلطهٔ سران استکبار جهانی بر امت اسلام و وابستگی کشور به نظام سلطهگر استکباری، و در مقابل عزت و اقتدار نظامی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی، همه و همه در گروِ عملکرد رئیس جمهور است.
▫️ از اینرو رئیس جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید خصائص و ویژگی های خاصی را دارا باشد. با سپاس از اعتماد شما، پس از بررسی و تامل شرائط و ویژگی نامزد اصلح را بیان می دارم:
- هدف اولی و مهم نامزد تصدی ریاست جمهوری باید برپایی و اقامهٔ دین الهی و ایجاد بستر جهت تحقق این مهم باشد.
- ایمان و باور قلبی به ولایت مطلقهٔ فقیه و التزام عملی و پیروی محض از منویات و فرامین ولی امر مسلمین در طول مسئولیتهایش را به اثبات رسانده باشد.
- دارای سابقهٔ درخشان استقلال فکری با محوریت مراعات عزت اسلام و مسلمانان و توجه به برتری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و عقد پیمانها و عهدنامهها با دولتهای غربی باشد.
- داشتن شجاعت لازم در دفاع از آرمانها و اهداف الهی و ارزشهای بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی و هراس نداشتن از تشرها، نهیبها و تهدیدهای سران استکبار جهانی بهویژه آمریکا.
- دارای روحیهٔ خودباوری و اعتقاد راسخ به توانایی داخلی و عدم خودباختگی در مقابل هیاهوی تبلیغاتی غرب و آگاهی لازم به اصالت و جایگاه رفیع ارزشها و معارف وحیانی و الهی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد و به پوچی و بیمایه بودن فرهنگ جوامع کفر جهانی غرب و شرق باور داشته باشد.
- کسی که از ابتدای نامزدی ریاست جمهوری اعلام کند طرح و برنامهٔ از پیش تعیین شده برای اقتصاد مقاوم خنثیکنندهٔ تحریمها را دارد و برای رفع تحریمها چشم امید به سران استکبار جهانی ندوخته است.
- کسی که وابسته به هیچ حزب و گرایش خاص سیاسی نبوده و جز خط ناب ولایت و هدایتها و برنامههای درازمدت مقام معظم رهبری، خط مشی دیگری را نشناسد.
- کسی که رفتار و کردار او گویای نجابت، تهذیب نفس و حاکمیت عقل و ایمان او بر هوا و هوس و شهوتش باشد.
- کسی که ساده زیستی و تواضع او شاهد خالی بودن صفحهٔ نفس او از هرگونه طمع، قدرتطلبی و برتریجویی است، گویی ندای الهی (لایریدون علوّاً فی الارض) را در اعماق وجودش نهادینه کرده است.
- کسی که در دوران دفاع مقدس خود پیشتاز میدان نبرد حق علیه باطل در خط مقدم جهاد بوده و به درجهٔ رفیع جانبازی رسیده است.
- کسی که مقاومت در برابر ظلم و تجاوز بیامان صهیونیست، آمریکا و جبههٔ شیطانی استکبار در عمق جان و وجود و خون او ریشه دارد و لحظهای از او جدایی ندارد.
- کسی که اثری ازسوء استفاده از بیتالمال در زندگی و اندوختهٔ شخصی او و اطرافیانش پیدا نمیشود.
- کسی که خود و هیچ عضوی از خانوادهٔ او کمترین تعلق و تابعیت به هیچ کشور خارجی را ندارد.
- کسی که چیزی جز خداجویی، حقطلبی و ستمستیزی در وجودش سوسو نمیزند.
- کسی که با بصیرت کامل و براهین متقن به عواقب شوم و فرجام تاریک و ذلتبار پیماننامهٔ برجام با سوز و گداز هشدار داد و در مقابل، وزیر خارجهٔ وقت با توجیهات واهی و بیاساس، برجام را سندی برای خوشبختی ملت جلوه داد.
- کسی که در دورهٔ قبلی انتخابات ریاست جمهوری، با مجاهدهٔ نفس و بیاعتنایی به منصب و پست، از خود گذشت و راه پیروزی در انتخابات را برای رئیس جمهور شهید هموار نمود.
- گمان نمی کنم با بیان این اوصاف و نمودار این نشانه ها ملت با بصیرت و آگاه ایران سرفراز أو را نشناسد.
- آری کسی با چنین نشانه ها شایستگی ریاست جمهوری برای ملت نجیب و انقلابی و مومن و ولایتمدار را دارا می باشد.
حوزۀ علمیۀ قم
علی اکبر سیفی مازندرانی
تاریخ: ۲۴ ذیقعده ۱۴۴۵ ھ.ق
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونقدر که از #سعید_جلیلی چیزی پیدا نکردن به برند تبلتش گیر دادن 😅
جواب سعیدیسم رو ببینید 😁
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیکر «فرامرز اصلانی» با وصیت خودش سوزانده شد.😑
چرا این کارو کردی ؟ آخه به بچه ات میگن پدر سوخته
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چترهای خنککننده امسال تو مکه خیلی طرفدار داره👌🏻
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوالی که روحانی ادعا کرد ۴۱ساله جواب داده نشده جلیلی در ۱۰ ثانیه جواب داد
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیامی برای همه مردم ایران
👈 منتخبی از سخنرانی دکتر جلیلی پس از ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ ارزش بارها دیدن دارد
https://eitaa.com/Bayynat
۱۷ خرداد ۱۴۰۳