بیّنات
https://eitaa.com/Bayynat
قاتل روحانی همدانی در درگیری با ماموران پلیس کشته شد
🔹با تلاش ماموران نیروی انتظامی، ساعت ۵ صبح امروز (یکشنبه ۸ اردیبهشت) قاتل روحانی همدانی که شناسایی شده بود در درگیری با مأموران کشته شد.
🔸«مصطفی قاسمی» طلبه ۴۶ ساله روز گذشته مقابل درب مدرسه حوزه علمیه آیتالله ملاعلی معصومی همدانی واقع در خیابان شهدای همدان، به ضرب دو گلوله به قتل رسید.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید این استاد دانشگاه تو این ۴۰ ثانیه چقدر قشنگ حرف حساب زد!
دقیقا اوضاع کشورهای جهان سوم همین است! این چند ثانیه ارزشمند و آموزنده است
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر موسيقى بر خوراکیها!!!
یک تولیدکننده پنیر در سوئیس، با پخش موسیقی در دوره عملآمدن پنیر امنتال، مزه آن را تغییر داده است!!!
https://eitaa.com/Bayynat
🔻معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور: اصلاحطلبان پیشرفتهایی مثل #کنسرت را به مردم بگویند!
همین یک جمله کافی است تا بدانید اصلاحاتی ها چطور درباره جامعه فکر میکنند..
https://eitaa.com/Bayynat
🔺یک نمونه از #کردار_نیک در آئین #زرتشتی!! 👆
دیدگاه دکتر #شریعتی درباره #خرافات و احکام #غیرانسانی آئین زرتشتی 👆
#زرتشتیان پس از آشنایی با #اسلام، بعضی از عقاید و احکام منحط خود را اصلاح کردند.. یعنی اسلام نه تنها مردم #ایران را تغییر داد که حتی آئین #زردشتی را هم دچار تحول کرد..
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴امام خامنه ای:
♦️ همه باید #انقلابی باشند؛ این خطاست که گمان کنیم انقلابی فقط آن کسی است که در کنار امام بوده؛ اگر معنای انقلاب را این بگیریم، انقلابی، همین ما پیر و پاتالها خواهیم بود. انقلاب برای همه است
♦️ جوانها انقلابیاند و میتوانند انقلابی باشند با شاخصهای انقلابیگری، یک #جوان امروز میتواند از من سابقهدار در انقلاب انقلابیتر باشد. ۹۵/۳/۱۴
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب در دیدار کارگران:
👈 در این شعری که خواندید، اسم #بهار را آوردید، راجع به بهار سرودید و خواندید؛ من عرض میکنم #کار_هم_بهار_است.
🔹️ همچنان که بهار، استعدادهای زیرزمینی و استعدادهای طبیعی را شکوفا میکند -در بهار درختان میوه میدهند، برگ و بار میدهند، سایه میاندازند؛ در بهار طبیعت زنده میشود و استعدادهای درونیِ خودش را بُروز میدهد- کار هم همین جور است؛ کار، همهی استعدادهای باطنی و واقعی را در معرض بُروز و ظهور میآورد.
🔸️ اگر #علم باشد امّا این علم به کار نیفتد چه فایدهای دارد؟ اگر ابتکار و استعداد درونی در افراد باشد امّا کار نباشد و به کار نیفتد، این استعداد سودی به کسی نمیبخشد؛ کار است که استعدادها را، ظرفیّتها را، واقعیّتهای موجود را در منابع انسانی بُروز میدهد، ظهور میدهد و مورد استفاده قرار میدهد؛ خب این اهمّیّت کار است.
🌷 #گزیده_دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
به بهانه گفتگو با دوستی به این نوشته زائری برخوردم چون حرف دل خود من هم بود بی مناسبت ندیدم که تقدیم محضر همراهان گرامی کنم:
محمدرضا زائری: اگر دکتر مهاجرانی آثار متنوع علمی و فکری نداشت، اگر پنجشنبه ها در روزنامه اطلاعات "کیمیای کلمه" را با قلم سحرانگیزش در ستایش امیر مؤمنان نمی نوشت، اگر مباحثه های تلویزیونی موفقی در شبکه های خارجی برگزار نمی کرد، اگر تا امروز در زندگی اش هیچ کاری ، هیچ کاری، هیچ کاری نکرده بود، فقط کتاب ماندگار "حاج آخوند" برای کارنامه یک عمرش کافی بود!
این کتاب بی تردید یکی از کتابهایی است که هر کسی باید اقلا یکبار در عمر خویش بخواند و تا آن را نخوانده باشید نمی دانید چه گنجینه گرانقدری در این کتاب نهفته است!
ممکن است به هزار و یک دلیل از نویسنده کتاب خوشتان نیاید، شاید او به شما بد و بیراهی هم- چنان که به من گفته است- گفته باشد، چه بسا روی دیدنش را هم نداشته باشید، اما شرط انصاف و حق جویی آن است که رخسار انسان از دیدن خورشید بشکفد و مادح خورشید بداند که مدح زیبابینی و قدرشناسی خویش می سراید!
انقلابی هستید یا ضدانقلاب، اصلاح طلب هستید یا اصولگرا، مذهبی هستید یا بی دین... هر که هستید و هر طور فکر می کنید باید این کتاب را بخوانید!
من اگر روزی سید عطاءالله مهاجرانی را ببینم فقط یک سؤال از او خواهم پرسید؛ تو حاج آخوند را دیده بودی و فریفته قدرت و سیاست شدی؟!
https://eitaa.com/Bayynat
حاج شیخ محمود رضا امانی فرزند مرحوم شیخ علی اصغر، در روستای مهاجران و روستاهای اطراف، معروف و مشهور به حاج آخوند بود. همه ما، همه اهالی روستا و شهر که او را می شناختند با همین نام از او حرف می زدند و با او سخن می گفتند. گاهی نامه هم که به روستای مهاجران می آمد و نامه ها را به دفتر مدرسه می رساندند، پشت پاکت نامه ایشان نوشته بود: روستای مهاجران کمر، برسد به دست حاج آخوند!
دانشجوی دانشگاه اصفهان بودم که مادرم از طریق تلفن همسایه مان به خوابگاه دانشگاه، خوابگاه همدانیان زنگ زد و گفت: حاج آخوند سخت مریض است. می توانی بیایی؟ گفتم بله. مستقیم می روم مهاجران!
از دروازه تهرانِ اصفهان تا سلفچکان بغل دست راننده یک کامیون نشستم و از سلفچگان هم تا قهوه خانه مهاجران با اتوبوس تی بی تی که بروجرد می رفت، رفتم. از قهوه خانه تا مهاجران راهی نبود. شب بود و صدای پارس سگی بی آزار و طنین فریاد مرغ شب سکوت را می شکست. بازتاب نور ماشین های سنگین که از جاده اصلی با سرعت عبور می کردند، بر تاریکی خطی از روشنایی می کشید. سایه تپه مهاجران سنگین به نظرم می رسید. دیر رسیده بودم. همان روز صبح پیش از آفتاب وقتی حاج اخوند نماز صبحش را در بستر خوانده بود، در گذشته بود. محسن پسر حاج آخوند( داماد عمو نبی)، مدام دستش بر پیشانی بود و دستمالش خیس اشک. هیچ چشمی نبود که بارانی نباشد. اوسّا محمد در مسجد ده با صدای بلند گفته بود: حاج آخوند مثل پیغمبر خدا و علی مرتضی شصت و سه سال عمر کرد. نماز میت را آقا سید شاهنامه خوان خوانده بود. حاج یدالله شوهر عمه ام گفت: از اول نماز تا آخر گریه کرد. در ذهنم گذشت اگر پدر بزرگم آسید علی آقا زنده بود، طاقت نمی آورد!
عمر حقیقی او بیش از شصت و سه سال بود. اکنون که چهل و چهار سال از درگذشت او می گذرد. حضور او و سخن او ، صدای خنده او و برق اشک او را در این داستان ها می بینید. او همچنان می تواند دل ها را تکان دهد، روح ها را برآشوبد، چشم ها را به اشک بنشاند. نَفَس گرمش به زندگی معنی می دهد. با غم هایش و شادی هایش زندگی می کنیم.
به تعبیر شمس: « خدای را بندگانند که کسی طاقت غم ایشان ندارد و کسی طاقت شادی ایشان ندارد. صراحی که ایشان پر کنند هر باری و درکشند، هر که بخورد دیگر با خود نیاید. دیگران مست می شوند و برون می روند و او بر سر خُم نشسته! »
داستان ها جلوه هایی از همان خُمخانه است.
https://eitaa.com/Bayynat