2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمیرم برات که درآمدت از یک کارگر کمتره!
🔸ادعای جالب یک پزشک که از قضا استاد تمام دانشگاه، رئیس انجمن بیهوشی کشور و معاون سازمان نظام پزشکی نیز هست روی آنتن زنده تلویزیون
https://eitaa.com/Bayynat
بیّنات
بمیرم برات که درآمدت از یک کارگر کمتره! 🔸ادعای جالب یک پزشک که از قضا استاد تمام دانشگاه، رئیس انجم
واقعا چرا دروغگویی و فریب افکار عمومی حتی با وقاحت تمام و در برابر رسانه ملی اینقدر عادی و راحت شده؟!
هدایت شده از محسن Mohsen
889.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
📌 این حرکتی است که پزشکان سراسر دنیا به بیماران توصیه میکنند برای #خونرسانی به #دیسک و #نخاع انجام دهند
این حرکت شما رو یاد چی میندازه؟
#سجده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
امام رضا علیه السلام فرمودند:
مؤمن ، مؤمن واقعی نیست ، مگر آن كه سه خصلت در او باشد : سنتی از پروردگارش و سنتی از پیامبرش و سنتی از امامش . اما سنت پروردگارش ، پوشاندن راز خود است ، اما سنت پیغمبرش ، مدارا و نرم رفتاری با مردم است ، اما سنت امامش صبر كردن در زمان تنگدستی و پریشان حالی است
📚منبع:بحارالانوار ج۷۵ ص۳۳۴/علامه مجلسی/محقق:ابراهیم میانجی/ناشر: دار احیا التراث العربی/بیروت
#امام_رضا_علیه_السلام
https://eitaa.com/Bayynat
چگونه بپرسیم؟
چند سال پیش یک مطلب از هوسرل بنیانگذار پدیدارشناسی دیدم که گفته بود "بسیاری از مشکلات بشر از نوع سوال پرسیدن او شروع میشود". این مطلب خیلی ذهنم را درگیر کرد و اصلا نمیفهمیدم منظور هوسرل چیه تا اینکه یک ویدئو از استیو جابز دیدم و یاد جمله هوسرل افتادم.
سوالاتی که استیو جابز در اون ویدئو پرسید هیچکدام با "چرا" شروع نشد (؟!) خیلی برام جالب شد و چند کلیپ و مطلب دیگه از استیو جابز دیدم و جالب بود که هیچکدام از سوالهای جابز با "چرا" شروع نمیشد همه با "چگونه و چطور" شروع میشد که منو مجبور کرد قدری بیشتر به این موضوع بپردازم.
شروع به مطالعه کردم و آثار دیوید برنز و کیوساکی و رابینز و دارن هاردی و چند نفر دیگه که در زمینه رفتار درمانی فعال هستند را مطالعه کردم و نتیجه برام شگفتانگیز بود که در ادامه توضیح میدهم.
بشر موجودی تجربهگراست و هنگامی که پدیدهای جدید را تجربه میکند در مغز او نتایج ثبت میشوند و از اون نتایج در برخورد با پدیدههای جدید استفاده میکند. در واقع وقتی ما یک سوال را با "چرا" شروع میکنیم مغز دنبال جواب در تجربیات گذشته میگردد.
به عنوان نمونه "چرا فلان اتفاق افتاد؟ چرا فلان حکومت سقوط کرد؟ چرا در فلان آزمون قبول نشدم؟ چرا من آدم موفقی نیستم؟ چرا اینقدر فقیرم؟ چرا مردم اینقدر بیتفاوت و ظلمپذیر هستند؟ و..." جواب تمام این سوالات در گذشته است.
واقعا حرف هوسرل خیلی درست و جالبه. نکتهای که متوجه شدم اینه که آدمهای تاثیرگذار و موفق تاریخ مثل "ولتر، نلسون ماندلا، گاندی، لوترکینگ، جابز، ایلان ماسک و ...." سوالهایشان را با "چرا" نپرسیدن که توانستند دنیای ما را تغییر بدهند. آنها سوالهایشان را با "چگونه یا چطور" پرسیدند.
چگونه میتوانم کمپین حقوق بشری موفقی تشکیل بدهیم؟ چگونه میتوانیم امپراطوری استعماری انگلیس را شکست دهیم؟ چگونه سیاهپوستان به حق و حقوق برابر خواهند رسید؟ چگونه دنیای بهتری خواهیم داشت؟ و....
حالا سوالی که مطرح میشود این است که "تفاوت سوالهایی که با چرا شروع میشوند با سوالهایی که با چگونه شروع میشوند در چیست؟" در ادامه به این سوال پاسخ میدهم.
همانگونه که در بالا اشاره کردم جواب سوالهایی که با "چرا" شروع میشوند در گذشته هستند و دلیل و چرایی یک اتفاق و پدیده را بیان میکنند و بستگی به نوع تجربیات ما دارد. به عنوان مثال جواب سوال " چرا من اینقدر آدم فقیر و بدبختی هستم؟" از این دست دلایل است:
چون "پدر و مادر من فقیر بودند، خانواده ما پر جمعیت بود، هیچوقت سرمایه کافی برای شروع کار خوبی نداشتم، از بچگی آدم بدشانسی بودم و ....". این جوابها در بهترین حالت دلایل درستی برای این فقر ارائه میکنند و در نتیجه من میپذیرم که تا ابد فقیر باشم و به این سرنوشت گردن نهم.
ولی جواب سوالهایی که با "چگونه یا چطور" شروع میشوند علاوه بر پاسخ چرایی مساله، راهکار عملی برای برونرفت یا حقیقتبخشی به چیزی را بیان میکنند و تمام جواب هم در گذشته نیست و نیاز به تفحص و تحقیق و تفکر بیشتر دارد و بر عکس سوالهایی که با "چرا" شروع میشوند، جوابها آماده نیستند
مثلا: "چگونه میتوانم فقر نباشم؟ چگونه میتوانم فلان کار را با موفقیت انجام دهم؟ و ..." پاسخ دادن به این سوالها راحت نیست و نیاز به تحقیق و تفکر دارند و هر نتیجه هرچی باشد یک راهکار عملی است که ممکن است درست یا غلط باشد ولی به هر حال یک راهکار است
متاسفانه ما ایرانیها هرگز یاد نگرفتیم که درست سوال بپرسیم و تقریبا تمام سوالات خودمون را با "چرا" شروع میکنیم. چند روز پیش معلم برادرزادهم یه سوال ازشون پرسیده بود و گفته بود دربارهش تحقیق کنید: "چرا محیط پارکهای ما پر از آشغال است؟" برادرزادهم کلی جواب در مورد بیفرهنگی
مردم نوشته بود و از من خواست که جوابها را ببینم درسته یا نه؟ مسلما اون معلم قصدش فرهنگسازی بوده ولی آیا اگر سوال را اینجوری میپرسید بهتر نبود "چگونه محیط پارکهای ما میتواند همیشه تمیز باشد؟" تا طرز درست فکر کردن را از همان کودکی به بچهها یاد دهیم.
خوشبختانه اون معلم از پیشنهاد من استقبال کرد و خیلی هم خوشحال شده بود. مسلما پاسخ سوال "چرا نمیتوانیم.....؟" با سوال "چگونه میتوانیم...؟" خیلی متفاوت است. پاسخ اولی در بهترین حالت دلایل ناتوانی و دومی راههای توانستن است. پاسخ اولی باعث نا امیدی و یاس و دومی پر از انرژی مثبت
پدیدارشناسی
◼️ *ادموند هوسرل*
نقل از کانال استاد آفرین کیا
https://eitaa.com/Bayynat
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ زیبای قطار قم - مشهد به مناسبت آغاز دهه کرامت
با شعر و صدای: سید حمید رضا برقعی
https://eitaa.com/Bayynat
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ویژگی استثنایی در زیارت امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/Bayynat
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این استاد با یک جعبه خالی، درسی به دانش آموزانش داد که تا عمر دارند فراموش نمی کنند! اگر آموزش و پرورش ما تووی ۱۲ سال آموزشش، فقط و فقط، هر روز این کلیپ را برای بچه ها تدریس می کرد الان خیلی وضعیت بچه ها بهتر می بود! کلیپی که باید هر ایرانی در هر سنی بارها و بارها ببیند! اگر دوست داشتید به اشتراک بگذارید!
https://eitaa.com/Bayynat
#حکایت
📖 امام صادق(ع) و ابوشاكر ديصانى
🔸ابوشاكر مردى دهرى مسلك و منكر حق بود، روزى به محضر حضرت صادق آمد و گفت: مرا به پروردگارم هدايت كن و دليلى استوار و واضع بر وجود خدا بياور، حضرت فرمود جلوس كن، ابوشاكر نشست.
🔸در آنجا طفلى بود كه با تخم مرغى سرگرم بازى بود، حضرت تخم مرغ را از آن طفل گرفت و به ابوشاكر فرمود: با دقت بنگر، اين تخم مرغ چون حصار استوارى است كه از همه جهات پوشيده شده، جدار بيرونى آن را پوستى قوى و ضخيم تشكيل داده و زير آن پوسته نازكى قرار دارد، در داخل آن سفيده سيال و روانى است كه در ميان آن زردهاى مايع مانند وجود دارد، نه سفيده با زرده مخلوط ميشود، و نه زرده با سفيده آميخته مى گردد، تخممرغ به همين كيفيت ساخته و پرداخته شده، نه چيزى در آن وارد مى شود، و نه از درون آن چيزى بيرون مى آيد، هم اكنون تو نمى دانى اين تخم منشأ حيوانى ماده يا نر است، هنگامى كه با شرايط ويژه شكست و باز شود جوجه اى همانند طاوس به رنگ هاى گوناگون از درون آن بيرون مى آيد.
🔸اى ابوشاكر آيا براى پديد آمدن اين تخم مرغ با چنين خصوصيت هائى مدبرى حكيم و آفريننده اى عليم لازم مى دانى يا اعتقاد دارى كه اين تخم مرغ تصادفى و خود به خود پيدا شده؟!
💠ابوشاكر سر به زير افكند و مدتى در انديشه و فكر غرق شد سپس سر برداشت و گفت: «اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شريك له و اشهد ان محمداً عبده و رسوله و انك امام و حجة من الله على خلقه و انا تائب مما كنت فيه:»💠
📎 برگرفته از کتاب تفسير حكيم اثر استاد حسین انصاریان
https://eitaa.com/Bayynat
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختر است دیگر .با ۶ سال عمر .باید عروسک بازی کنه ولی...
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️خرید و فروش مواد مخدر
🔷س 1527: خرید و فروش #مواد_مخدر چه حکمي دارد، وظیفه ما نسبت به اقوامي که مبادرت به انجام چنين کاري ميکنند، چیست؟
✅ج: تابع #مقررات_نظام جمهوری اسلامى است و تخلف از آن جايز نيست، نسبت به کسانی که تخلف می کنند، وظیفه شما ـ با وجود شرایط امر به معروف و نهی از منکر ـ امر و نهی زبانی است و در صورت نیاز، برای انجام مراتب بالاتر، وضعیت را به مقامات مربوطه گزارش دهید.
#احکام_کسب #فروش_مواد_مخدر
🆔 @resale_ahkam