🏴سلام بر آقایی که
آب می دید به فکر فرو میرفت
نوزاد می دید اشک میریخت
طفلان و کودکان را می دید ناله میکرد.
🏴شهادت (به روایتی) مولا و سرورچهارم شیعیان امام سجاد(ع) تسلیت.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمادگی جسمانی یعنی این!!!
https://eitaa.com/Bayynat
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله خامنهای: مثنوی مولوی، اصول دین است.
https://eitaa.com/Bayynat
قشنگ دو تا آدم نا متعادل افتادن گیر هم
یکی از #مگر_دیوانه_اند ، با چاقوکش مذاکره نمیکنیم، مذاکره با آمریکا در شرایط فشار یعنی تسلیم برجام تغییر ناپذیره و...
میرسه به حاضرم مذاکره کنم تو برجام هم اصلاحیه و الحاقیه بزنم
یکی هم یه روز عاشق مذاکره یه روز، کاکو حالا بذا ببینمُ چیطو میشه، یه روز اونا دوس دارن مذاکره کنن من موافقت نکردم...
https://eitaa.com/Bayynat
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام حامدرضا معاونیان:
مولانا و صوفیه به غیر از خیانت به تشیع چیزی نداشته
از تک تک اهل بیت در لعنت صوفیه روایت نقل شده
https://eitaa.com/Bayynat
✅ سوال و جواب مهم
علامه امینی رضوان الله علیه طبق فایل منتشر شده در اینترنت ، میفرمایند اعتقاد من این است که اگر صد سال شراب بخوری فردای قیامت خداوند متعال میگذرد ولی از همین یک کلمه ای که مولوی گفته (مثنوی اصول اصول اصول دین است) نخواهد گذشت.
یا می فرماید حافظ، خدا می فهمد؟ مثنوی، خدا می فهمد؟
یا می فرماید علی علیه السلام را با حافظ و مولوی یکی فرض می کنی ؟ سپس به شدت بر حافظ و مولوی حمله می کند.
👈 در توضیح این فرمایشات چند نکته مهم عرض می شود:
1. بزرگان دیگری مانند شهید آیت الله مرتضی مطهری، حضرت آیت الله سید علی خامنه ای (رهبر معظم انقلاب) و ... نظرشان همین است که مثنوی، اصول اصول اصول دین است. همان که جناب ایشان فرموده اند صد سال شراب بخوری خدا می بخشد ولی این را نمی بخشد !! (و این عبارت باید فهم شود که مراد از اصول اصول اصول دین چیست؟)
2. علمای بزرگی مانند شیخ بهایی، حاجی سبزواری، امام خمینی، علامه جعفری، علامه حسن زاده آملی، آیت الله جوادی آملی و ... مثنوی و مولوی را تایید می کنند و درباره مثنوی، مطالب بسیار برجسته ای بیان کرده اند.
3. صوت منتشر شده از علامه امینی در این باره در اینترنت، مشکوک است. انسان شک می کند که واقعا صدای علامه امینی است یا نه ؟!
4. علامه امینی رضوان الله علیه، افتخار تشیع و بلکه اسلام و جهان انسانیت اند. اگر از روی تحقیق به این نتیجه رسیده باشند نزد خداوند، به خاطر همین مطالبی که فرموده اند ماجورند. ان شاء الله. لکن در مقام نظر و علم، قطعا معصوم نیستند.
هر عالمی، در رشته یا رشتههایی متخصص است ولی مطرح کردن نظرات آن عالم در علوم و فنون دیگر که متخصص نیست کار علمی و تحقیقی نیست. در هیچ مجمع علمی، چه حوزه و چه دانشگاه، علامه امینی را در مسائل عرفان و حکمت، متخصص نمیدانند و نمیشناسند و متخصص نبوده اند.
کار بزرگ و ماندگار ایشان، کتاب با عظمت الغدیر است. ایشان و کتاب الغدیر نزد همه ما شیعیان، احترام و جایگاه ویژه دارد.
با پخش کردن این کلیپ های غیر تخصصی که در مقام خطابه، جدل، و با حالت احساسی و عاطفی است عظمت این بزرگان را در راستای اهداف و نظرات خود، تخریب نکنیم.
این کلیپ را آقایان ضد عرفانی منتشر کرده اند که بنده می دانم ذره ای علم و تقوا در وجودشان نیست. با این کلیپ ها، جز اینکه بزرگان را در نظر متخصصان، کوچک می کنند کار دیگری نمی کنند.
در محیط های علمی و پژوهشی، به این نوع خطابه ها میخندند و ما در قبال این مسائل مسئولیم و در قیامت باید پاسخگو باشیم که چرا با چنین شخصیت با عظمتی، اینگونه رفتار کردیم.
6. اصول اصول اصول دین، یعنی معارف عرفانی دین. یعنی مسائل وحدت وجود و انسان کامل که در مثنوی موج می زند و کاملا حرف مولوی صحیح است.
اصول دین، معارفی است که همه می فهمند. اصول اصول دین معارفی است که سالکان می فهمند و اصول اصول اصول دین معارفی است که واصلان می فهمند و آن همان مسائل مربوط به وحدت وجود و انسان کامل است.
7. چه کسی حافظ و مولوی را در عرض امیرمومنان علی علیه السلام گذاشته است که ایشان چنین می فرمایند؟
اگر واقعا کسی چنین اعتقادی داشته باشد اصلا معلوم می شود عارف نیست و انسان کامل شناس نیست.
حافظ و مولوی، قطره ای از دریای انسانهایی هستند که امیرالمومنین علیه السلام بر آنها تفضل فرموده و آنها را عارف کرده است.
🔹 استاد واحدجوان
https://eitaa.com/Bayynat
🔸ملّاهای ضد فلسفه و عرفان
💠رهبر انقلاب:
اختلافات را باید مدیریّت کرد. مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنّج و ناخن زدن به چهرهی یکدیگر نینجامد! ما در گذشته در سنّت حوزههای خودمان داشتهایم که حالا من آخرین موردش را که بخواهم عرض بکنم، مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی (رضوان الله علیه) [است که] ملّای برجستهی بزرگی در مشهد بود، ضدّ فلسفه و عرفان. بنده خودم جزو ارادتمندان ایشان بودم و هستم؛ مرد واقعاً بزرگی بود امّا سلیقهی علمی ایشان این بود: درست ضدّ فلسفه و ضدّ عرفان که کتاب هم در این زمینه نوشته بود، تدریس هم میکرد؛ جزو برجستهترین شاگردهای مرحوم آمیرزا مهدی اصفهانی بود؛ و امام بزرگوار، مغز فلسفه و عرفان بود، لُبّ فلسفه و عرفان بود؛ خب اینها خیلی با هم فاصله دارند، یعنی درست بکلّی در دو قطب یک طیف قرار دارند. وقتی که مبارزات شروع شد و امام نشان داد که رهبر این مبارزه است -امام از روزهای اوّلِ مبارزه این را اثبات کرد- این آقای حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی با همهی این اختلافاتی که داشت، بلند شد از مشهد و یک جماعتی را هم با خودش برداشت، آمدند دیدن امام در قم؛ آمدند اظهار ارادت به امام کردند. تا وقتی هم ایشان زنده بود -سال ۱۳۴۶ ایشان از دنیا رفت- پای انقلاب بود، یعنی واقعاً امید ما طلبههای مبارزِ آن روز در مشهد به مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ بود، با اینکه اختلاف سلیقهاش با امام این جوری بود.
مرحوم آمیرزا جواد آقای تهرانی ملّای دیگری بود در رتبههای بعدی از همان جماعتِ مخالفین فلسفه و عرفان که ما خدمت ایشان درس هم خوانده بودیم. ایشان خب نقطهی مقابل بودند دیگر. ایشان قبل از انقلاب اظهار ارادت به امام میکرد. من خودم قبل از پیروزی انقلاب از ایشان شنیده بودم اظهار ارادت و علاقهی به امام را؛ بعد از پیروزی انقلاب هم این آدم بلند شد رفت جنگ؛ پیرمرد هفتاد هشتاد ساله بلند شد، رفت لباس بسیجی پوشید و پای خمپاره [ایستاد] و مشغول جنگ شد؛ یعنی ما آدمهای این جوری داشتیم. [یعنی] اختلاف فکری، در عین حال اتّحاد به معنای واقعی کلمه؛ لله، فیالله، فیسبیلالله.
💠بیانات در دیدار طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور/ 18 اردیبهشت 98
https://eitaa.com/Bayynat
🌷 #امام_سجاد (ع) فرمودند :
#سوگند به خدا اگر پیامبر(ص) به جای سفارش به #مودت و #دوستی درحق ما ، سفارش در کشتن و ظلم به ما می نمود از این بیشتر نمی توانستند در حق ما #ظلم کنند .
📗 لهوف ، ص۲۰۲
https://eitaa.com/Bayynat
▪️چه بد امتی هستید
♦️هنگام سخنرانی امام سجاد علیه السلام در شام ، یکی از دانشمندان یهودی که در آن مجلس حضور داشت از یزید پرسید:
♦️"این جوان که سخنرانی می کند کیست؟"
یزید پاسخ داد:
"علی بن الحسین"
♦️یهودی گفت:
"حسین کیست؟"
یزید در جواب گفت:
"پسر علی بن ابی طالب است."
♦️عالم یهودی گفت:
"مادر حسین کیست؟"
یزید گفت:
"فاطمه ، دختر محمّد."
♦️یهودی گفت:
"این حسین ، پسر دختر پیامبر شما است و شما او را به همین زودی کشتید؟ به خدا سوگند كه اگر پیامبر ما حضرت موسی ، در میان ما فرزندى مىگذاشت، ما گمان مىكردیم كه او را تا سر حد پرستش باید احترام كنیم. ولی شما دیروز پیامبرتان از دنیا رفت و امروز بر فرزند او شوریده و او را از دم شمشیر گذراندید؟! واى بر شما! چه بد امتی هستید!"
📚بحارالانوار، جلد 45، صفحه 139
📚حياة الامام الحسين ، جلد 3 ، صفحه 395
https://eitaa.com/Bayynat
🏴هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجادعلیه السلام
◾️از امام سجاد علیه السلام پرسیدند:
سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟
▪️در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام...
امان از شام !
◾️در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
▪️صلی الله علیک یا سیدالساجدین ، الامام العارفین،زین العابدین..
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
https://eitaa.com/Bayynat
🌹 دعای شریف امام حسین (ع)
🌸 امام سجاد(ع) فرمودند:
🔹پدرم در روز #عاشورا در حالیکه خون شدیدی از وی می ریخت، مرا به آغوش گرفت و فرمود: پسرم! دعایی را به تو تعلیم می دهم که مادرم حضرت #فاطمه (س)به من تعلیم داد.
🔹این دعا را #جبرئیل به رسول خدا(ص) آموخت و ایشان به دخترش تعلیم داد. هر گاه #حاجتی، #غم و #اندوهی، بلایی و امر بزرگی پیش آمد این دعا را بخوان:
🌸 «بِحَقِّ يس وَ الْقُرْآنِ الْحَكِيمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرْآنِ الْعَظِيمِ يَا مَنْ يَقْدِرُ عَلَى حَوَائِجِ السَّائِلِينَ! يَا مَنْ يَعْلَمُ مَا فِي الضَّمِيرِ! يَا مُنَفِّسُ [مُنَفِّساً] عَنِ الْمَكْرُوبِينَ! يَا مُفَرِّجُ [مُفَرِّجاً] عَنِ الْمَغْمُومِينَ! يَا رَاحِمَ الشَّيْخِ الْكَبِيرِ! يَا رَازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِيرِ! يَا مَنْ لَا يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ! صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْعَلْ بِي كَذَا وَ كَذَا»و به جای کذا و کذا حاجت خود را بخواه.
📚 بحارالأنوار، ج95، ص196
🔹توصیه می شود که این دعای شریف را برای فرج مولایمان، حضرت صاحب الزّمان (عج) بخوانیم.
https://eitaa.com/Bayynat