ظریف: آمریکا با بدنامی در یاد مردم ما باقی خواهد ماند
🔹با وجود تحریمهای آمریکا، ایران به لطف منابع انسانی و علمی خود، پیشرفت چشمگیری در مبارزه با همهگیری (کرونا) داشت.
🔹 کووید ۱۹ فرصتی برای آمریکا بود تا اعتیاد خود به تحریمها را ترک کند. در واقع آمریکا با بدنامی در یاد مردم ما باقی خواهد ماند.
https://eitaa.com/Bayynat
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین اخبار کرونا در جهان
https://eitaa.com/Bayynat
زمان:
حجم:
864.5K
دو قدم که خداوند دوست دارد...حجت الاسلام رفیعی
https://eitaa.com/Bayynat
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درمان #ریفلاکس :
☁️ریفلاکس سرد
☀️ریفلاکس گرم
https://eitaa.com/Bayynat
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرانقلاب: چرا افترا را شنیدید تکرار کردید؟!
https://eitaa.com/Bayynat
آدمای راستگو،
خیلی زود و خیلی راحت عاشق میشوند،
خیلی راحت احساسشون رو بروز می دهند،
خیلی راحت بهت میگن دوستت دارند،
خیلی دیر دل میکنند،
خیلی دیر تنهایت میگذارند،
اما وقتی زخمی می شوند...
ساکت می نشینند،
چیزی نمی گویند،
خیلی راحت می روند،
و دیگر هیچوقت بر نمی گردند...
https://eitaa.com/Bayynat
فیلم «خروج»؛ ۹ میلیارد تومان هزینه، امید به ۴ میلیارد تومان فروش
مدیر روابط عمومی سازمان اوج در گفتگو با یک برنامه رادیویی:
🔹هزینه تولید فیلم خروج ۹ میلیارد تومان شده است. فرض کنید الان کرونایی نبود و ما قرار بود در سینما فیلم را اکران کنیم، نهایت حدود ۱۲میلیارد می فروختیم.
🔹ما میدانستیم فیلم قاچاق میشود و آمادگی آن را داشتیم و از این اتفاق تعجب نکردیم. اما در اکران اینترنتی حداقل ۷۰درصد فروش در vodها به فیلمساز میرسد. یعنی اگر ۵۰۰ هزار نفر این فیلم را با قیمت بلیت ۱۲ هزار تومانی ببینند، بیش از ۴میلیارد تومن نصیب ما میشود.
https://eitaa.com/Bayynat
27.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آواز زیبای نوجوان بابلی
https://eitaa.com/Bayynat
"برای مدت طولانی از کسی متنفر نباشید
چون تنفر تبدیل به نقطه ضعفتان میشود
یاد بگیرید فرد را از دایره مورد نظر توجه تان خارج کنید."
https://eitaa.com/Bayynat
روز 25 فروردین ماه در تقویم رسمی کشور به نام عطار نیشابوری نامگذاری شده است و همه ساله مراسم بزرگداشت این شاعر و عارف نامی برگزار می شود.
فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری مشهور به شیخ عطّار نیشابوری (۱۱۴۶م/۵۴۰ق – ۱۲۲۱م/۶۱۸ق) یکی از عارفان، صوفیان و شاعران ایرانی سترگ و بلندنام ادبیات فارسی در پایان سدهٔ ششم و آغاز سدهٔ هفتم است. او در سال ۵۴۰ هجری برابر با ۱۱۴۶ میلادی در نیشابور زاده شد و در ۶۱۸ هجری به هنگام حملهٔ مغول به قتل رسید.
او داروسازی و داروشناسی را از پدرش آموخت و در عرفان مرید شیخ یا سلسلهٔ خاصی از مشایخ تصوف نبود و به کار عطّاری و درمان بیماران میپرداخت. وی علاقهای به مدرسه و خانقاه نشان نمیداد و دوست داشت راه عرفان را از داروخانه پیدا کند علاوه بر این شغل عطاری خود عامل بینیازی و بیرغبتی عطار به مدحگویی برای پادشاهان شد. زندگی او به تنظیم اشعار بسیار گذشت از جمله چهار منظومه از وی علاوه بر دیوان اشعار و مجموعه رباعیاتش، مختارنامه. آوازهٔ شعر او در روزگار حیاتش از نیشابور و خراسان گذشته و به نواحی غربی ایران رسیده بودهاست. اسنادی نیز در دست است که نشان میدهد حلقهٔ درسهای عرفانی عطار در نیشابور بسیار گرم و پرشور بودهاست و بسیاری از بزرگان عصر در آنها حاضر میشدهاند.در دوران معاصر، شیعیان با استناد به برخی شعرهایش بر این باورند که وی دوستدار اهل بیت بودهاست.
هفت شهر عشق عطّار که در عرفان معروف است از وی چنین نقل شدهاست: نخستین «جستجو و طلب» است، باید در راه مقصود کوشید-دوم مقام «عشق» است که بیدرنگ باید به راه وصال گام نهاد. سوم «معرفت» است که هر کس به قدر شایستگی خود راهی برمیگزیند. چهارم «استغنا» است که مرد عارف باید از جهان و جهانیان بینیاز باشد. پنجم مقام «توحید» است که همه چیز در وحدت خدا مشاهده میشود. ششم مقام «حیرت» است که انسان در مییابد که دانستههای او بسیار اندک و محدود است. هفتم مقام «فنا» است که تمام شهوات و خودپرستیهای آدمی از او زایل میشود و میرود تا به حق واصل شود و در واقع از این فنا به بقا میرسد.
کما قال المولوی:
«هفت شهر عشق را عطّار گشت | ما هنوز اندر خم یک کوچهایم»
شیخ محمود شبستری به تقریبی در گلشن فرماید:
«مرا از عاشقی خود عار ناید| که در صد قرن چون عطّار ناید
مرگ عطار در سال ۶۱۸ هجری قمری به هنگام حملهٔ مغول بود؛ وی در نزدیکی دروازه شهر به دست سربازان مغول کشته شد. علاوه بر این تمام آثار وی سوزانده شد و آثاری که از وی در دست است تنها آثاری است که قبل از حملهٔ مغول، به سایر شهرها برده شده بودند.
یادش گرامی باد
https://eitaa.com/Bayynat
فیلم سینمایی «خروج» قاچاق شد/ شکست اکران اینترنتی؟
🔹فیلم «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا در حالی شب گذشته اولین نوبت از اکران اینترنتی در سینمای ایران را پشت سر گذاشت که به فاصله چند ساعت نسخه قاچاق این فیلم در فضای مجازی منتشر شد.
🔹انتشار نسخه قاچاق «خروج» حالا سرنوشت یکی از مهمترین ایدهها برای استمرار ارتباط مخاطبان با تولیدات روز سینمای ایران در روزهای تعطیلی سینماها را با تهدید جدی مواجه کرده است./مهر
عزیزان
استفاده از نسخه کپی این فیلم شرعا و قانونا و اخلاقا درست نیست.
فقط از نسخه ای که هزینه قانونی آن را پرداخت کرده اید استفاده کنید.
اخلاق اسلامی و وجدان انسانی را در عمل باید نشان داد.
کانال بینات
https://eitaa.com/Bayynat