آیا دوست دارید روزی شما زیاد شود؟
۱- هر روز (یا شب) یکبار سوره «ذاریات» را بخوانید.
📚 ثواب الاعمال، ص۳۰۲
۲- نماز شب بخوانید مخصوصا زمانی که برخاستن از خواب سخت باشد.
📚 ثواب الاعمال، ص۴۲
۳- هر گاه وارد خانه خود می شوید سلام کرده و یک مرتبه سوره «توحید» را بخوانید.
📚 مصابیح الجنان، ص۲۶۳
۴- صله رحم کنید.
📚الکافی، ج۲، ص۱۵۲
۵- استغفار کنید.
صحیفه امام رضا، ص۸۴
۶- قبل از خواب سوره واقعه را بخوانید.
📚 مفاتیح الجنان ص۱۵
۷- خوش اخلاق باشید.
📚امالی صدوق، ص۲
۸- دعای «يا رازِقَ الْمُقِلّينَ وَ يا راحِمَ الْمَساكينَ وَ يا وَلِىَّ الْمُؤْمِنينَ وَ يا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتينَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَارْزُقْنى وَ عافِنى وَ اكْفِنى ما اَهَمَّنى» خوانده شود.
📚الکافی ج ۲، ص۵۵۲
۹- وقتی صدای اذان را می شنوید، شما هم اذکار اذان را تکرار کنید.
📚مصابیح الجنان ص۲۶۳
۱۰- در سجده نمازهای واجب بگویید: «يا خَيْرَ الْمَسْئُولينَ وَ يا خَيْرَ الْمُعْطينَ اُرْزُقْنى وَارْزُقْ عِيالى مِنْ فَضْلِكَ فَاِنَّكَ ذُوالْفَضْلِ الْعَظيمِ»
📚 الکافی، ج۲، ص۵۵۱
https://eitaa.com/Bayynat
🔻پاسخ دکتر جلیلی به سوال یک دانشجو درباره عملکرد انتقادی اش نسبت به برجام
🔹 دکتر جلیلی چهارشنبه گذشته در دانشگاه بوشهر در پاسخ به سوال دانشجویی درباره عملکرد انتقادی اش نسبت به برجام توضیحاتی داد.
وی گفت:
🔸یک آقایی گفته است جلیلی از ابتدا با برجام مخالف بوده؛ بله، مخالف بودیم. بنده طبق وظیفه ام حتی قبل از اینکه در مجلس و شورایعالی این مخالفت را مطرح کنم، به آقای رئیس جمهور نامه نوشتم؛ آن را رسانهای هم نکردم. گفتم به نظر ما میرسد که به این توافق ایرادات جدی وارد است؛ نه آنکه بگذاریم بعدا که خطا ها رو شد بیاییم و بگوییم.
🔸همان زمان برخی از دوستان میگفتند حالا که مردم از برجام خوششان میآید ما چیزی نگوییم. چرا نگوییم؟ شما نسبت به آینده کشور وظیفه دارید. وقتی میگوییم امر به معروف و نهی از منکر اصل هشتم قانون اساسی است، همین است. یعنی من در وسع خودم وقتی میبینم یک کار خطاست، آن را تصحیح کنم، اگر ناقص است آن را تکمیل کنم و اگر خوب است، به تقویت آن کمک کنم. اگر میگوییم از یک حقیقتی دفاع میکنیم باید اولا برای خود ما اثبات شود و بعد از آن بتوانیم جامعه را نسبت به آن اقناع کنیم که راه آن گفتگوست.
https://eitaa.com/Bayynat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی گیری از زیر خاک و کلوخ خشک و سفت!!!
یکی از شگفت آورترین پدیده های طبیعت که میتونید تا اکنون دیده باشین در این کلیپ : نوعی ماهی در صحرای آفریقا در خشکسالی های شدید خودش را در لایه ای که از اب دهان و الیاف که از دهانش خارج میشود، میپیچد و مومیایی و دفن میکند. در حالت خفته به خواب بینهایت عمیقی میرود بطوری که نه احتیاج به اب و نه خوراک و نه هوا دارد و سالها به زندگی ادامه میدهد تا زمانی که باران ببارد و دوباره اب جریان پیدا کند......
بومیان محلی گاهی برای امرار معاش انها را از زیر خاک سفت و محکم خارج و استفاده میکنند...
شگفتی خلقت را ببین 👆👆👆👆🙏
☘https://eitaa.com/Bayynat
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان جالب دکتر رجب صفروف مدیر مرکز مطالعات ایران معاصر در مسکو، درباره امام خامنه ای (حفظ الله)
برنامه عصر افق با اجرای نادر طالب زاده https://eitaa.com/Bayynat
#تکامل_یک_تصویر
#محمدرضا_شفیعی_کدکنی
(به نقل از مجله بخارا با اندکی تلخیص)
کمتر فارسیزبانی است که چند بیت شعر فارسی، در حافظه داشته باشد و یکی از برجستهترین محفوظاتِ او، این بیت شیخِ اَجَلّ، سعدیِ شیرازی نباشد:
بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران
کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
این بیت به همین صورتی که نقل کردم بر سرِ زبانهاست، یعنی کز سنگ ناله خیزد، و از عجایب اینکه در هیچ یک از نسخههای اصیل و قدیم دیوانِ او به این صورت دیده نمیشود. در تمام نسخههای کهن و اصیل «کز سنگ گریه آید» است. این تصرّفِ هنرمندانة ذوقِ جامعه بوده است که صورت «کز سنگ ناله خیزد» را جانشین سخن سعدی کرده است.
ذوقِ جامعه گاه از این تصرّفها در شعر بسیاری از بزرگان دیگر نظیر فردوسی و نظامی و مولوی و حافظ نیز دارد که باید مورد بحث جداگانه قرار گیرد. در بیت مورد بحث، تصویری که سعدی آفریده است دو مشکل اساسی داشته است که ذوق جامعه آن را حل کرده است:
1) تلفّظ «کز سنگ گریه»، که در آن دو [گ] پشتِ سر هم قرار میگیرد، مانع از روانیِ شعر است. اما وقتی بخوانیم «کز سنگ ناله» [گ] و [ن] در کنار هم تلفّظ بسیار روان و دلپذیری دارد و موسیقی شعر به کمال میرسد.
۲) به لحاظ معنایی هم شکاف برداشتن سنگ در همه احوال ملازم با جاری شدن آب ـ و مجازاً گریه ـ نیست. درست است که در بعضی آیات قرآن کریم و در داستان موسی از شکافتن سنگ آب برمیجوشد، اما در همه جا و همه وقت چنین نیست. وقتی میگوییم کز سنگ ناله خیزد، از امری جهانی و عامّ سخن گفتهایم و هر سنگی که بشکند، نالهاش قابلِ شنیدن است. تصوّر میکنم، سعدی، در سرودن این بیت نظر به همان مصادیقی داشته است که در آنها از شکستن و شکاف سنگ، آب بیرون میجوشیده است؛ اما جامعه در تجربه تاریخی و هنری خود چشماندازِ دیگری داشته است که بر معیارِ آن، شعر سعدی را مورد تصرّف هنرمندانه خود قرار داده است.
گویا نخستین تجربهای که ذهن جامعه در مورد «فریاد از جدایی» داشته است در ضربالمثلی بسیار کهن ـ شاید از عهد ساسانی ـ خود را نشان داده بوده است که وقتی کرباسی را پاره میکنیم، این جدایی همراه با فریاد و ناله است. در کتاب تاج القصص ـ که یکی از کهنترین متون زبان فارسی است و در حدود ۴۷۰ هجری تدوین شده است ـ میخوانیم: «کرباسی را به وقت بریدن بانگ بود» و همین مؤلف، پس از نقل این مثل کهن دو بیت، در همان مضمون آورده است که باید سروده شاعری از شاعران قرن چهارم یا نیمه اول قرن پنجم باشد:
کرباس که می پاره کنی تار از تار
بانگی بکند در آن میان زارازار
آن بانگ چه چیز است بگو ای هشیار
یعنی که جدا مکن مرا یار از یار
در بعضی از نسخههای همین متن، در اینجا دو بیت دیگر آمده است که چشماندازِ هنریتر و دلپذیرتری از آن مثل کهن و آن رباعیِ پیشین دارد.
و هم درین معنی گفتهاند:
هیچ دانی که در شکستن چوب
از وجودش چرا طراق کند
هست این نزدِ عاقلان روشن
کان طراق از پی فراق کند
ما نمیدانیم که این قطعه که در بعضی از نسخهها آمده است آیا از گفتارِ اصل مؤلف است و متعلق به روزگار تألیف، یا در دورههای بعد آن را واردِ متن کردهاند؛ اما در شعر سنایی به صورت:
چوب را بشکنی طراق کند
این طراق از سر فراق کند
ما به یک مرحله دلپذیرتری از تکامل این تصویر رسیدهایم که اگر در همین حد از تکامل باقی مانده بود میتوانست بیتی ممتاز و صورت دلپذیر این اندیشه باشد اما تکامل تاریخی و هنری این تصویر به همین جا متوقف نشده و در شعر مولانا، که بیگمان متأثر از سخن سنایی است، به این شکل درآمده است:
تو ناز کنی و یارِ تو ناز
چون ناز دو شد طلاق خیزد
یار است نه چوب مشکن او را
چون برشکنی طراق خیزد
این بانگِ طراق چوب ما را
دانیم که از فراق خیزد
و از حق نباید گذشت که سعدی زیباترین صورتِ تکاملی این تصویر را آفریده است و باید پذیرفت که حد همین است سخندانی و زیبایی را. با اینهمه تصرّف هنری جامعه در کلامِ سعدی، نشان داده است که وقتی فرهنگ و تمدنی استمرار تاریخی و زنده خود را حفظ کند و گرفتارِ انحطاط و درجا زدن نشود، باز هم از حدِّ سخنِ سعدی میتوان فراتر رفت و تصویر را به صورتی درآورد که جامعه درآورده است و گفته است «کز سنگ ناله خیزد روز وداعِ یاران».
📗شعر، فرهنگ و ادبیات
https://eitaa.com/Bayynat
توضیح کامل تر دکتر قاسمی آمریکا_.mp3
7.33M
توضیحات دکتر قاسمی از آمریکا درباره وضعیت اجتماعی آمریکا- سال2016 https://eitaa.com/Bayynat
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کلیپ ویژه
پیام #انگلیسی آیت الله #اراکی به جلیقه زردهای #اروپا
🔷امیدوارم تظاهرکنندگان اروپایی به خواسته های انسانی خودشان برسند و بتوانند جامعه جدیدی را براساس عدل، عدالت و اخلاقیات برپا کنند...
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از مردم بپرسید متضاد کلمه موفقیت چیست،
اکثرشان میگویند شکست
اما متضاد کلمه موفقیت، تلاش نکردن است
https://eitaa.com/Bayynat
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان روباه وکلاغ به زبان لری😂
از مکافات عمل غافل مشو
گندم از گندم بروید جو ز جو
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لودر را هم به رقص آوردند! https://eitaa.com/Bayynat