🎙رهبر انقلاب اسلامی در دیدار عوامل برنامه رادیویی «از سرزمین نور»:
🔰با اغلب برنامههای شما گریستم...
🔻رسانهی KHAMENEI.IR در سالروز مبعث پیامبر مکرم اسلام(ص)، بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دستاندرکاران نمایش رادیویی «از سرزمین نور» در اسفندماه ۱۳۷۳ را منتشر میکند.
این برنامهی رادیویی به سردبیری محمد میرکیانی و بر اساس رمان «آنک آن یتیم نظر کرده» به نویسندگی محمد سرشار، و با صداپیشگی جمعی از هنرمندان از جمله مرحوم جلال مقامی و مرحوم منوچهر اسماعیلی تهیه و تولید شده بود:
🔹اغلبِ برنامههای شما را وقتی من شنیدم، من را متأثر کرده و گریستهام؛ اما بخصوص چند قسمت از این برنامه خیلی مؤثر بود. یکی همین قضیهی رفتن پیش ابرهه بود و آن حادثهی دشوار مکه، و بعد نجات از این حادثه و آن مسئلهی ابابیل؛ که خدای متعال در قرآن تصریح کرده است؛ حادثه باید خیلی بزرگ باشد که قرآن یک سوره را مخصوص این کار قرار میدهد. این، اهمیت حادثه را نشان میدهد...
🔸صداهای برنامه هم انصافاً خیلی خوب است. حالا آقایان -آقای مقامی و آقای اسماعیلی- که صداهایشان از صداهای خیلی رائج و معروف است و هر کسی که با صدا و سیما سر و کار دارد، زیاد شنیده است و هر دو هم انصافاً بهترین صداهاست؛ خیلی خیلی خوب است. آقایان دیگر هم که بعضیها صداهایشان ناآشنا بود، انصافاً نقشها را بسیار خوب اجرا کردند و آدم میبیند و میفهمد که این گفتارها و محاورهها غالباً از روی شوق عاطفی و احساس عاطفی انجام میگیرد...»
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=9337
https://eitaa.com/Bayynat
132718338_-10475276.mp3
7.28M
قسمتی از برنامه رادیویی «از سرزمین نور»
https://eitaa.com/Bayynat
4_6019279567355645579.mp3
9.99M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای فرد توهینکننده به حجاب در انتخابات سازمان نظام مهندسی پرونده قضائی تشکیل شد
در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر هتک حرمت به حجاب از سوی کاندیدای رد صلاحیت شده در انتخابات مجمع عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، برای فرد مورد اشاره پرونده قضائی تشکیل و تحقیقات در مورد اتفاق مورد اشاره آغاز شده است.
روز گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن نشان داده میشد یک خانم در یک سالن عمومی و جلوی چشم حاضران در انتخابات مجمع عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران نسبت به حجاب هتک حرمت کرده و حجاب خود را از سر برمیدارد.
پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی و گزارش نهادهای ذیربط برای فرد مورد اشاره پرونده قضائی تشکیل شده است.
در توضیحات فیلم مورد اشاره، به دروغ ادعا شده بود این فرد به دلیل بدحجابی رد صلاحیت شده و در ادامه با کشف حجاب و هتک حرمت به آن، سالن را ترک کرده است.
https://eitaa.com/Bayynat
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ته خط رسیدن واقعی را اینجا ببینید☝🏿
😭☺️
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه اخراج صهیونیستها از نشست اتحادیه آفریقا
سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گفته: غمانگیز است که میبینیم اتحادیه آفریقا توسط کشورهای افراطی مانند الجزایر و آفریقای جنوبی به گروگان گرفته شده که توسط ایران هدایت و کنترل میشوند.
https://eitaa.com/Bayynat
.
♻️ چرا مولدسازی مستثنی از نقد، بررسی و مخالفت نیست
🔰 حمید رسایی: علیرغم تلاش برخی جریانات سیاسی بویژه اصولگرایان و برخی چهرههای مشهور آنها که همواره تلاش میکنند تا در بزنگاهها با مبهم نگه داشتن فضا و با استفاده از قاعده النصر بالرعب (پیروزی با ترساندن جامعه) و لولوهراسی، به اهداف خود برسند، امام خامنهای همواره بر شفافیت تأکید داشتهاند و هیچ نهاد و شخصی را مستثنی از نظارت و بازرسی و پرسشگری ندانستهاند حتی مسئولین منصوب و افراد منتسب به خودشان را و همواره تاکید کردهاند که هیچ کس فوق نظارت نیست.
🔹هیچ فرد و نهادی، فوق نظارت نیست
رهبر انقلاب در این خصوص میفرماید:
«هیچ کس فوق نظارت نیست چه برسد به دستگاههای مرتبط با رهبری. بنابراین همه باید نظارت شوند. نظارت بر کسانی که حکومت میکنند - چون حکومت به طور طبیعی به معنای تجمّع قدرت و ثروت است؛ یعنی اموال بیتالمال و اقتدار اجتماعی و اقتدار سیاسی در دست بخشی از حکّام است. برای این که امانت به خرج دهند و سوء استفاده نکنند و نفسشان طغیان نکند، یک کار لازم و واجب است و باید هم باشد... بنابراین چنین نیست که دستگاههای مربوط به رهبری از نظارت معاف باشند؛ نه، بهنظر ما بازرسیها لازم است.» (۹ اسفند ۷۹)
بر همین اساس وقتی فرمان هشت مادهای مبارزه با فساد را صادر کردند، فرمودند:
«منسوبین من هم معاف نیستند/ هیچ شخص یا نهادی نمیتواند با عذر انتساب به اینجانب یا دیگر مسئولان کشور، خود را از حسابکشی معاف بشمارد.» (فرمان هشت مادهای اردیبهشت ۸۰)
در همین سالهای اخیر وقتی برخی انتقادات در بدنه جامعه دانشجویی از تشکیلات دفتر رهبر انقلاب بالا گرفت، ایشان برای آنها قائل به مصونیت نشدند بلکه فرمودند:
«بنده این نگاه نقادانه را صددرصد تأیید میکنم. ممکن است بعضی نقدها را وارد ندانم؛ چه آنچه به قوه مجریه است، چه آنچه به قوه قضائیه است، چه آنچه مربوط به #دفتر_رهبری است. ممکن است بعضی وارد باشد، بعضی وارد نباشد، لکن نفس این نگاه نقادانه را من صددرصد تأیید میکنم. هم نقادانه هم آرمان گرایانه، باید دنبال آرمانها باشند، روی کاستیها و کژیها علامت سؤال بگذارند.» (۱۷ خرداد ۹۶)
در همین سالهای اخیر، نگاه نقادانه و مطالبهگرایانه را امری با ارزش اعلام کردند:
«این پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید؛ مخاطب مطالبهگری، گاهی #دستگاه_دفتر_ما بود، گاهی مجموعههای دیگر بودند؛ این بسیار چیز با ارزشی است. این مطالبهگری را از دست ندهید، این آرمانخواهی را از دست [ندهید]... این آرمانخواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم.» (۲۸ اردیبهشت ۹۹)
اکنون با توجه به اینکه مواضع علنی رهبر انقلاب بر پاسخگویی مسئولان است و هیچ نهادی را مستثنی از نظارت ندانستهاند، ادعای اینکه ایشان به هیأت مذکور مصونیت دادهاند، صحیح نیست.
🔹 خودتان فکر کنید تا رشد کنید
اینکه چرا رهبر انقلاب ار بدنه جامعه میخواهند پرسشگری کنند، مطالبهگر باشند، نقّادانه با مسائل کشور برخورد کنند این است که ایشان به عنوان رهبر جامعه، همچون ائمه معصومین و پیامبران الهی و در تأسی به سیره ایشان، وظیفه دارد تا امت را رشد دهد. حال میخواهد این درباره مصادیق انتخاباتی باشد یا مسائل حساس و بحث برانگیز جامعه، منطق عدم ورود مصداقی رهبر انقلاب در مسائل کشور همان نکتهای است که خطاب به دانشجویان روی آن تأکید میکنند:
«به عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید نسبت به اشخاص، نسبت به جریان ها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى درباره فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضعگیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار، تقوا باشد.» (۱ مرداد ۹۳)
برای تکمیل بحث، این پستها را ببینید:
eitaa.com/rasaee/7702
eitaa.com/rasaee/7703
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمد از قلبها وارد میشود نه از دیوارها
https://eitaa.com/Bayynat
📸 بازگشت با دستِ پُر
🔹آوردههای سفر رئیسی به چین برای کشور
https://eitaa.com/Bayynat