8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وعده هایی که رهبر انقلاب در مورد آینده کشور به جوانان میدهند از چه طریقی است!
❗️الهامات غیبی یا محاسبات عقلی!؟
🔺جواب جالب #حجت_الاسلام_پناهیان ☝️
https://eitaa.com/Bayynat
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبرانقلاب در حرم امام خمینی: در سی سال پس از امام تلاش های زیادی صورت گرفت یاد و نام او کمرنگ شود؛ اما جاذبهی امام امتداد بیشتری یافت.🔻 رهبر انقلاب اسلامی در آغاز سخنرانی در سیامین سالروز رحلت امام خمینی در حرم امام راحل:
🔸 امروز درست سی سال از آن روز تلخ تاریخی میگذرد.
🔸 سی سال از فراق امام محبوب بزرگوار ما.
🔸 سی سال از آن وداع تاریخی و بدرقهی باشکوه و بینظیر؛ که مردم از امام عزیز و بینظیرشان انجام دادند.
در این سی سال تلاش های زیادی صورت گرفته است برای اینکه یاد امام و نام امام کمرنگ شود.
🔸 شیطنت های زیادی صورت گرفته است برای اینکه اصول امام، فکر امام، راه امام در ادارهی کلان جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شود.
🔸 سعی شده است جاذبهی بینظیر امام بزرگوارمان کمرنگ بشود لکن واقعیت تمام به عکس خواسته ی مخالفان و دشمنان جریان پیدا کرده است واقعیت این است که جاذبهی امام نه فقط کاسته نشده است بلکه حتی امتداد بیشتری هم پیدا کرده است.۹۸/۳/۱۴
https://eitaa.com/Bayynat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم تدفین #امام_دلها در درمیان انبوه تشییع کنندگان
#رحلت_امام
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید آمد و عید آمد....
https://eitaa.com/Bayynat
امام خامنه ای:
♦️ما مثل بعضیها نیستیم که میگفتند یهودیها را به دریا بریزیم/راه حل ما برای فلسطین نظرخواهی از همه فلسطینیان است
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی:
🔹مشکلات دنیای اسلام با همراهی و همدلی مسلمانان حل خواهد شد.
🔹ما در جمهوری اسلامی هزینههای دفاع از فلسطین را پذیرفتیم؛ گفتیم دفاع میکنیم و دنیای استکبار ضربه زد اما ما استقامت کردیم و باز هم خواهیم ایستاد. مسلماً همه میدانیم که پیروزی نهایی متعلق به ملت فلسطین است.
🔹ما مثل بعضی رهبران قدیمی عرب نیستیم که میگفتند یهودیها را به دریا میریزیم. ما میگوییم مبارزات همهجانبهی ملت فلسطین و مبارزات سیاسی و نظامی و فرهنگی باید ادامه پیدا کند تا غاصبین فلسطین تسلیم رأی ملت فلسطین شوند؛ نظرخواهی بشود از همهی مردم فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی و یهودیِ فلسطینی و تبعیدشدگان از فلسطین، و همه تسلیم آن باشند.
🔹مبارزه تا آن زمان باید ادامه پیدا کند و خواهد کرد. به حول و قوهی الهی، کشور فلسطین به مردم آن برخواهد گشت.
https://eitaa.com/Bayynat
احسان شریعتی
🖋گزارش سه دیدار با آیةالله خمینی
🔸در ماه مهر ۱۳۵۷، هنگامیکه در شهر اکس-آن-پرووانس فرانسه، تازه وارد دانشگاه (و رشتهٔ فلسفه) شده بودم، ناگهان روزی از مرحوم حسن حبیبی شنیدیم که پلیس صدام به اقامتگاه آیةالله خمینی ریخته و قصد اخراج ایشان از عراق را دارد، به مقصد یک کشور عربی دیگر مانند کویت یا الجزایر؛ و دوستان نهضتآزادی در خارج کشور در حال مذاکره با مقامات فرانسوی اند، برای آوردن ایشان به پاریس.
🔹چند روز پس از ورود به پاریس (جمعه ۱۴ مهر ۱۳۵۷) و به منزل یکی از دوستان آقای بنیصدر، بالاخره ایشان در خانهٔ ویلایی آقای دکتر عسکری، یکی از دوستان جامایی زندهیاد دکتر سامی، در شهرک نوفل-لو-شاتو در حومهٔ پاریس اقامت گزیدند و من در آنجا به دیدارشان رفتم و در آن هنگام در این منزل فقط زنده یاد دکتر ابراهیم یزدی بود که مرا به ایشان معرفی کرد و خود از اتاق خارج شد.
🔸 در این نخستین ملاقات در فضای خلوت، با ایشان گفتگوی ساده و صمیمانهتری داشتیم: از حال استاد (محمدتقی) شریعتی پرسیدند و از کار خود من، که چه میخوانی؟ و گفتم: فلسفه. و توصیه کردند که «فلسفه شرق و اسلام را فراموش نکن!» همچنین دربارهٔ تحریکات محافل واپسگرا علیه دکتر(علی) شریعتی، گفتند: «خیلیها پیش من آمدند که علیه ایشان مطلبی بگیرند و من سکوت کردم...»
🔹دومین ملاقات، چند ماه بعد، پیش آمد که روزی دکتر منصور فرهنگ قصد مصاحبهای با ایشان را داشت برای مطبوعات امریکا، و ما با تعدادی از شخصیتهای حاضر در آنجا، مانند آقایان لاهوتی، موسویاردبیلی، موسویخوئینیها، دکتر یزدی، صادق قطبزاده، و ..، سیداحمد آقای خمینی، در این نشست حضور داشتیم.
در ابتدا، دکتر فرهنگ از آقا پرسید: «نقش عرفان در اندیشه و حرکت شما چه بوده است؟» ایشان فرمودند: «هیچ نقشی!» کمی تعجب کردم و پیش خود فکر کردم که شاید از تیپ و لهجهٔ امریکایی دکتر منصور خوششان نیآمده باشد (دکتر فرهنگ استاد علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا بود و مدتها در امریکا اقامت داشت و تحتتأثیر آشنایی با دکتر شریعتی، در این ایام کار-و-بارش را در آنجا رها کرده بود و برای خدمت به انقلاب به پاریس آمده بود).
🔸دومین پرسش وی این بود که نقش روشنفکرانی چون بازرگان و طالقانی، و بويژه شریعتی، در زمینهسازی فکری انقلاب چه بوده است؟ باز ایشان گفتند: «هیچ نقشی!» و پس از مکثی افزودند: «حتی برخی از این آقایان را بر سر منابر میکوبیدند و پیرامونشان اختلافنظرهایی بهوجودآمده بود، اما امروزه در شهر و روستا شاهد «وحدت کلمه» هستیم که باید مراقب بود از بین نرود.» (نقل بهمضمون) پیش خود حدس زدم که احتمالا آمدن اخیر برخی از روحانیون نزد ایشان و بدگویی و سعایت از پیروان شریعتی در موضع ایشان تأثیری گذاشته باشد. در اینجا بود که ناگهان سیداحمدآقا وارد بحث شد و پرسید: «نقش خود شما در انقلاب چه بوده است؟» ایشان باز هم تکرار کرد: «هیچ نقشی! چون من از سال ۴۲ تا کنون، ۱۵ سال است که از مردم دعوت به حرکت میکنم و اجابت نمیکنند، اما امروزه، الهی شده و چنین نهضتی بهراه افتاده و چنین وحدتی پیدا شده!»
این پاسخ آخر، ارزیابی فلسفی خاص آقای خمینی را نشان میداد که در آنزمان بهنظرم متأثر از نوعی جهانبینی تاریخی-تقدیری ابنعربیوار میآمد (که بهتعبیر جامی: حقیقت را به هر دوری ظهوریست / ز اسمی بر جهان افتاده نوریست).
🔹 سومین ملاقات زمانی بود که ایشان به ایران برگشته و مقیم قم شده بودند. روزی با استاد شریعتی (و دوستانی چون مرحوم میناچی و ..)، برای دیدار با آیات عظام شریعتمداری و خمینی به بیوت ایشان رفتیم. در این دیدارهای محترمانه آنچه نظرم را در آنزمان بیشتر جلب کرد تفاوت برخورد این دو مرجع با مریدان بود (و بویژه در امر دریافت وجوهات شرعی)، که شرحش در این مجال نمیگنجد. در پاسخ به پرسشی کلی که استاد شریعتی در این مجلس مطرح کرد، تا آنجا که به خاطر دارم آیةالله خمینی بهطورکلی باز بر ترجیح خود مبنی بر عدم موضعگیری له-یا-علیه حرکت فکری دکتر شریعتی، بهدلیل امکان سوءاستفاده مغرضان و معاندان، تأکید کرد.
🔸 بعدها به این نتیجه رسیدم که از منظر تبارشناسی فکری ، تفکر و موضع فقهی-سیاسی آیةالله خمینی در میانهٔ دو مکتب نجف (آخوند خراسانی -ملا محمدکاظم – و ..، شاگردش نائینی، حامیان مشروطه)، و مکتب سامرا (شیخ فضلالله نوری، شاگرد میرزای شیرازی، حامی «مشروطهٔ مشروعه»)، قرار داشته و ترکیب و تألیفی از آن دو آبشخور تاریخی و فقاهتی بوده است. پیش از انقلاب روشنفکران و مردم بیشتر با وجه اول این سنت و میراث در خانوادهٔ فکری روحانیت سیاسی و مبارز آشنایی داشتند، و پس از انقلاب بهتدریج وجه دوم غلبه یافت و به گفتمان رسمی جناح غالب نظام تبدیل شد، و این دوگانگی تبارشناختی فکری-تاریخی در قانون اساسی فعلی نیز بیش از پیش تجلی بارزتری یافت.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه دیدنی و بسیار جالب از لحظه آماده شدن کفشدوزک برای پرواز 😍
https://eitaa.com/Bayynat
آدم به امید دست یافتن به ثروت، عشق، یا آزادی خود را خسته و فرسوده میکند و وقتی که آن را به دست آورد از داشتنش لذت نمیبرد یا آنرا تباه میکند.
خوشبخت واقعی آن کسی است که بتواند به خود بگوید: من میخواهم راه بروم نه به مقصد برسم. و بدبخت کسی است که خود را مقصد می سازد و می گوید: من میخواهم به مقصد برسم "رسیدن مردن است"
📕 نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
✍🏻 #اوریانا_فالاچی
https://eitaa.com/Bayynat