eitaa logo
بیّنات
1.4هزار دنبال‌کننده
66.6هزار عکس
51.5هزار ویدیو
445 فایل
این کانال بر اساس اعتقاد به توحید و تحول بدون مرز کمال گرا، تحت لوای ولایت، تعقل و تدین ایجاد شده است. (کپی و انتشار، فقط با ذکر یک صلوات) (با عرض پوزش تبادل و تبلیغات نداریم)
مشاهده در ایتا
دانلود
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جوانی با شانتاژ وهابیت روحانی جهادی حاشیه شهر مشهد را که اتفاقا هم محله ای همان جوانک بوده را نه در محله که راحتر بوده بلکه در حرم علی ابن موسی الرضا علیه السلام با چاقو شهید می‌کند بعد آقای نظری استاندار خراسان رضوی می‌گوید یکی از آن سه روحانی 😐 یعنی تو نمیفهمی که شهید شده؟ مگر تو مسئول امنیت این شهر نیستی!؟ مگر تو نمیدانی این روحانی مسئول یکی از پهنه های حاشیه شهر تو بوده؟
⭕️افطار کردن بنزما تنها 13 دقیقه قبل از آغاز بازی / ستاره مسلمان در ماه رمضان تاریخ ساز شد 🔻ستاره مسلمان رئال مادرید که ۱۳ دقیقه پیش از آغاز بازی با چلسی افطار کرد توانست در لیگ قهرمانان اروپا تاریخ سازی کند. 🔻ستاره مسلمان فوتبال دنیا که بسیار زیاد به روزه گرفتن پایبند است، تنها 13 دقیقه قبل از آغاز بازی افطار کرد ولی با این حال توانست یک نمایش بی نقص و فوق العاده به ثبت رساند و اتفاقا تاریخ سازی کند. 🔻بنزما به تنها فرانسوی تاریخ فوتبال لقب گرفت که توانسته در یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا بیش از 10 گل به ثمر رساند. 🔻او در این فصل 36 گل برای رئال مادرید به ثبت رسانده و توانسته بیشتر از هر زمانی برای این تیم گلزنی کند. او در 50 گل کهکشانی ها در این فصل تاثیرگذار ظاهر شد.
⭕️ بنده حقیر احمق تر از این جماعت مخالف نظام و منافقین ندیدم ، شهید رضا بخشی معاون تیپ فاطمیون را که در سال ۹۳ شهید شده است را به جای تروریست تکفیری مشهد جا میزنند ! احتمالا عده ای هم باور میکنند😔 🔻البته پول های گروهک تروریستی حدکا و پول های نجس سعودی باید هم سبب بشود که حقیقت را وارونه جلوه بدهند یا قوه تعقل آنها از کار بیافتد ؛ باید آن لقمه های حرام جایی اثرشان را نشان بدهد.
دعای ربناباصدای زیبای جناب اقای مهدی نوایی ( مسجد النبی بلوار دکتر فاطمی) سبزوار
روز دانشمندان هسته ای عالی سرودند احسنت، شماهم ببینیدولذت ببرید👏🏻🌹
مراسم وداع با پیکر شهید دارایی، امشب ساعت ۲۴ در رواق امام خمینی حرم‌رضوی برگزار می‌شود تشییع پیکر هم فردا ساعت ۱۱ از خیابان امام رضا مقابل مهدیه به سمت حرم‌رضوی انجام می‌شود.
📸 حضور افغان‌ها در مراسم وداع با پیکر شهید اصلانی
⭕️دروغگویی واضح و شفاف عباس عبدی؛ این مجسمه ها را دوستان شما ساخته اند! 🔻عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب با انتشار چندین المان شهری که در دوره حناچی شهردار اصلاح طلب تهران ساخته شده بود، سعی در تخریب جریان انقلابی داشت که خیلی زود، حقیقت ماجرا مشخص شد! 🔻اگر این المان ها توهین به مقام زن است، در دوره دوستان شما ساخته شده است، همان دوستانی که جواب زن را با گلوله می دادند!
🔴 وقتی دشمن یک گام جلوتر از ما حرکت میکند در یکسال گذشته بصورت عجیبی فیلمها ومستندهایی باموضوع مشکلات و درد و رنجهای مهاجرین افغانستانی در ایران ساخته شده.حال که برنامه دشمن در تفرقه افکنی بین دو ملت مشخص شده،ضرورت دارد نهادهای امنیتی کنکاشی جدی برای کشف شبکه سفارش دهنده ساخت این حجم فیلم ومستند درسینمای ایران داشته باشد ✍ سید هادی