⭕️خاطرتون هست شاهنشاه آریامهر یک شبِ بحرین را تقدیم آل سعود کرد؟!
حالا امروز «۲۲ مرداد سالروز جدایی بحرین از خاک ایران» هست!
یک لعن به روح محمدرضا پهلوی بابت وطن فروشی به بریتانیا،
و یک صلوات نثار روح شهدایی که هشت سال مقتدرانه جنگیدند و یک وجب خاک به اجنبی ندادند، بفرستین
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️آخرین مدال طلای المپیک نصیب یک بانوی محجبه شد.
مسئولین برگزاری مسابقات نذاشتن زنان فرانسوی محجبه با حجاب روی سکوها حاضر بشن
اما خانم سیفان حسن دونده هلندی که محجبه هم نیست، برای همبستگی با اون خانما، روی سکو با حجاب ظاهر شده و مدال طلاش رو با حجاب کامل اسلامی دریافت کرد.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️قابل توجه وطن فروش های عزیز؛
بشنوید سخنان عباس هویدا(نخست وزیر پهلوی) در مورد وطن فروشی
منطقی که حتی هویدا هم نمی پذیرفت
"من ترجیح میدم همچین آدمی نیاد حتی اگر ایرانی باشه"
#وطن_هتل_نیست
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️ آغاز جلسه بررسی برنامهها و صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
🔻دکتر ابراهیم رضائی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از آغاز نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به منظور برسی برنامه ها و صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت امورخارجه با حضور سید عباس عراقچی خبر داد و گفت: جلسه بررسی گزینه پیشنهادی وزارت امورخارجه آغاز شده است و در ادامه بر اساس برنامه کمیسیون وزرای پیشنهادی دفاع، آموزش و پرورش، دادگستری، راه، اطلاعات و ارتباطات در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به طور جداگانه حضور پیدا خواهند کرد.
🔹 نماینده دشتستان با بیان اینکه برنامه ها و صلاحیت تمامی وزرای پیشنهادی دولت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی خواهد شد، افزود: وزرای تخصصی کمیسیون امنیت ملی هر کدام ۳ ساعت و سایر وزرا هر کدام ۱ ساعت ۳۰ دقیقه در کمیسیون جهت این مهم حضور خواهند داشت.
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️حمله آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
🔹خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که آمریکا و انگلیس امروز حمله تجاوزکارانه جدیدی را به خاک یمن انجام دادند. در این حمله، جزیره «کمران» در استان الحدیده هدف قرار گرفته است.
🔹تا به این لحظه اخباری از تلفات یا خسارات احتمالی این حمله گزارش نشده است.
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️ جنگ روانی ذلیلانه
🔹 فشار روانی و ترس مهلک حکومت و جامعه صهیونیستی به واسطه عملیات بازدارنده رزمندگان اسلام در روزهای آینده,آنچنان ساختار و سران رژیم را به هم ریخته که برای مقابله با عملیات فوق به ذلیلانه ترین روشهای جنگ روانی روی آورده اند!
🔹انتشار یک مطلب کاملا جعلی و دروغ به نقل از حقیر در یک کانال تلگرامی(متعلق به سازمان منافقین ) با موضوع هماهنگی ج.ا.ا و رژیم صهیونیستی در خصوص پاسخ به ترور شهید هنیه !!! نمونه ای از این اقدامات ذلیلانه گرگهای تل آویو است !
🔹خوشحالیم که دست انتقام الهی آنچنان این رژیم خونخوار را به ذلت انداخته که برای کاستن از فشار عملیات دفاعی بی نظیر رزمندگان اسلام در روزهای پیش رو، تخریب یک بسیجی ساده مانند نویسنده این سطور را در پیش گرفته و دست به دامان سازمان منافقین شده اند.
🔹قطعا مخاطبان محترم و برادران و خواهران مومن و انقلابی تنها به مطالبی از حقیر اعتماد خواهند کرد که در کانال حاضر(پس کوچه های انقلاب) درج شده باشد.
🔹بدون تردید عملیات روزهای آینده، علیه وحشیان بنی صهیون آنچنان خاص و غیر منتظره خواهد بود که سازمان منافقین و اربابان صهیونیست آنها را به فلاکت و ذلت دائمی مبتلا خواهد کرد انشاءالله!
✍️محمد صادق کوشکی
https://eitaa.com/Bayynat
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 برکت عظیم تربت امام حسین(ع)
🔰 نماز بینقص با سجده بر تربت اباعبدالله(ع)
🔹روز اربعین وقتی وجود مبارک زین العابدین(ع) میخواستند از کربلا برگردند، یک کیسه معمولی را از خاک کنار قبر ابی عبدالله(ع) پر کردند و همراه خود بردند و از کربلا تا مدینه هر جا میخواستند نماز بخوانند روی آن خاک میخواندند. چهل سال بعد از ابی عبدالله(ع) هم همین سجده بر خاک را ادامه داده و شیعیان هم این عمل را انجام میدادند.
📝در روایت داریم که سجده بر تربت، کمبودهای معنوی نماز را جبران میکند یعنی روز قیامت، یک نماز بیعیب از برکت سجده بر تربت ابی عبدالله(ع) به ما نشان میدهند.
🎙استاد شیخ حسین انصاریان
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️قدر دانی فلسطینی ها از حمایت های صورت گرفته از فلسطین در میدان المپیک
🔸روز گذشته در چند اردوگاه فلسطینی از جمله برج البراجنه جمعی از مردم فلسطین برای قدردانی از حمایت های صورت گرفته از مردم این کشور در میدان المپیک به خصوص بانوی ورزشکار ایرانی تجمعی برگزار نمودند.
https://eitaa.com/Bayynat
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی:
تولّد ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام
🖊مهدی جمشیدی
۱. من در سالهای اخیر، پژوهشی را با عنوان «استاد مطهری و چپهای ایرانی» نگاشتهام که در قالب کتاب، منتشر خواهد شد. در فصلی از این کتاب، به ماجرای تقابل و تعارض استاد مطهری با علی شریعتی پرداختهام و بهگمانم، تمام یا اغلب مواضع استاد مطهری را دربارۀ شریعتی در آن آوردهام. پیش از این هم به سبب مناقشهها و مباحثههایی که وجود داشت، این مسأله را از نظر بسیاری از بزرگان و اصحاب معرفت، مطالعه و دربارۀ آنها تأمّل کردهام. به جز این، در دورۀ کوتاهی از حیات فکریام نیز اندک تمایلی به نوشتههای شریعتی داشتهام و آنها را با دقت مطالعه کردهام.
۲. استاد مطهری، چندی پس از آنکه شریعتی را به حسینیۀ ارشاد دعوت میکند، بهتدریج درمییابد که تفکّر شریعتی، آغشتۀ به «ماتریالیسمِ دیالکتیک» است و او در حقیقت، سرباز همان دشمنی است که مطهری برای مبارزه با آن، شریعتی را به حسینیه فراخوانده است. از سوی دیگر، مطهری درمییابد که شریعتی، انحرافها و التقاطها و کجاندیشیهایش را پذیرا نیست و میخواهد به مسیر خویش ادامه بدهد. شریعتی که اینک، قدرت اجتماعی یافته و مخاطبانش حتی از مطهری نیز فزونی گرفتهاند، دیگر حاضر نیست دینفهمیِ خود را ذیل نظارت مطهری، تعریف کند. از جمله دلایل اصلیِ کنارهگیری مطهری از حسینیۀ ارشاد، همین خطی بود که شریعتی در پیش گرفت؛ چیزی که «مارکسیسمِ اسلامی» خوانده میشد. طرح شریعتی، «پروتستانتیسم اسلامی» بود و نه «بازگشت به خویشتن اسلامی»، و مطهری، این حقیقت را فهمیده بود و نمیتوانست نسبت به آن بیتفاوت باشد.
۳. مطهری در حاشیۀ کتابهای شریعتی، نکتههای انتقادی و چالشیای نگاشته که در سالهای اخیر، سه جلد از آنها منتشر شدهاند. این مواضع، «صریح» و «گزنده»اند؛ چنانکه در آنها، مطهری هم از آفات اخلاقی شریعتی میگوید و هم از آفات اعتقادی او. در بخش فکری، مطهری بارها تصریح میکند که گفتههای شریعتی، دربردارندۀ «انکار دین» است و با «ضروریّات دین»، نمیخواند. مطهری تأکید میکند که شریعتی، «نگاه ابزاری» به دین دارد و برای وی، دین و غیردین، همعرض هستند. به دلیل فشارهای اجتماعی که حامیان متعصّب شریعتی ایجاد کرده بودند، مطهری هرگز نمیتوانست این مواضع را عیان کند، اما خوشبختانه این یادداشتهای شخصی، به جا مانده و امروز میتوان بهروشنی فهمید که مطهری، وی را فردی التقاطی میدانسته که از مرزهای قطعیّات دین، عبور کرده بود. اگر نامۀ محرمانۀ مطهری به امام خمینی را نیز به این مواضع اندرونی وی اضافه کنیم، داستان بسی غمانگیزتر نیز میشود؛ آن نامۀ تند و صریح، تفکّر شریعتی را یک بحران بزرگ و انحطاط جدّی نشان داد که بلای جان دین و تفکّر دینی در ایران شده است.
۴. بهنظرم تنها کسیکه نقدهایش به شریعتی در آن دورۀ تاریخی، در پوسته و ظاهر متوقف نمانده بود و همانند مطهری، عمق و اتقان معرفتی داشت، استاد مصباح بود. وی بهصورتی عجیب، موضعی مطابق مطهری داشت و هر دو، یک سخن را میگفتند. دیگران، یا چنین درکی نداشتند و انحراف و التقاط را تشخیص نمیدادند، و یا حسّاسیّت چندانی نداشتند و ستیز با التقاط، دغدغۀ اصلیشان نبود. خصوصیّت «التقاطستیزی»، یکی از وجوه اشتراک مطهری و مصباح بود؛ با اینکه این دو، آمدوشد چندانی با یکدیگر نداشتند. به یاد دارم که یکبار از استاد مصباح پرسیدم که شما ارتباط جدّی و مستمر با استاد مطهری داشتید؟ ایشان با همان تواضع همیشگی پاسخ دادند که: من در زمان، بچه بودم و با ایشان، فاصلۀ فراوان داشتم. کسانیکه امروز، استاد مصباح را به دلیل مخالفت با شریعتی ملامت میکنند، نمیگویند که موضع مطهری، تندتر از او بود.
۵. اگر شریعتی در دهۀ پنجاه، یکی از پرچمداران التقاط «اسلام» و «مارکسیسم» بود و بدینجهت، تباهی و ضلالت آفرید و نقش منفی و مخرّب ایفا کرد، در دهۀ هفتاد و هشتاد که مارکسیسم از سکه افتاده بود و لیبرالیسم در جامعۀ ایران، غوغا انگیخته بود، التقاط «اسلام» با «لیبرالیسم»، رونق یافته بود. این التقاط، سه لایۀ موازی و فزاینده داشت: عبدالکریم سروش در حلقۀ کیان، مسیر «لیبرالیسم معرفتی» را در پیش گرفت و به قبض و بسط معرفت دینی و نسبیّت فهم دینی و پوپریسم رسید؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در دولت سازندگی، مسیر «لیبرالیسم اقتصادی» را انتخاب کرد و به تعدیل اقتصادی و اقتصاد آزاد و اشرافیّت و تکنوکراتیسم و ثروتهای بادآورده رسید؛ محمد خاتمی نیز در دولت اصلاحات، مسیر «لیبرالیسم سیاسی» را پیمود و به دموکراتیزاسیون و تساهلوتسامح و اباحهگری و سکولاریسم رسید. برداشت من این است که تعبیر «واگراییهای دهۀ هفتاد» که آیتالله خامنهای به کار برده است، اشارۀ هوشمندانه به همین خطِ التقاطیِ سهلایه است.
https://eitaa.com/Bayynat