فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سیاهپوشی حرم مطهر امیرالمومنین(علیهالسلام) در نجف اشرف
🌹حرم مطهر امام علی علیه السلام بمناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و آغاز اقامه عزا در ایام فاطمیه سیاه پوش شد.
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️هنوز دست از تخریب شهید رئیسی برنمیدارند.
دوتا سؤال اینجا پیش میاد:
۱. اگه تقصیر رئیسی است، چرا پارسال انقدر قطعی (اونم در فصل سرد سال) نداشتیم؟!
۲. مگه نمیگفتید قطعی برق بخاطر سلامتی مردم و عدم استفاده از مازوت هست؟ پس تصمیم جدید این دولت بوده و به رئیسی ارتباطی نداره. (هرچند همینم دروغ گفتند)
https://eitaa.com/Bayynat
⭕️تلاش بوقچیهای اصلاحات برای انداختن #قطعی_برق به گردن دولت سیزدهم بی نتیجه است
https://eitaa.com/Bayynat
سالگرد هجوم ساواک به مراکز نهضت امام (ره)
🔰 روزهایی که ۳ مسجد را در تهران تعطیل کردند
🔸«... موضوع: حسینیه ارشاد و مساجد الجواد و هدایت
با ملاحظه اینکه ادامه فعالیت مسئولین مراکز مذهبی فوق، تاثیرات نامطلوبی در امنیت ملی داشته و مرتبا عده تازهای از جوانان را دچار انحراف فکری مینماید، خواهشمند است دستور فرمایید به علت اهمیت فوقالعاده امر، نسبت به انجام موارد مورد نظر (تعطیلی این مراکز) اقدام نمایید و نتیجه را اعلام تا از شرف عرض ملوکانه بگذرد.
رئیس شهربانی کل کشور
سپهبد صدری
گیرنده:ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک)...»
🔻این متن یکی از اسناد ساواک در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۵۱ است. روزهایی که به دلیل فعالیتهای انقلابی برخی مساجد در تهران و دیگر شهرهای کشور برای نهضت امام، مزدوران ساواک مکررا به این مراکز انقلابی حمله کرده، امامان جماعت و متولیان آنها را دستگیر نموده و به سیاهچالها و شکنجهگاههای خود منتقل میکردند.
🔸در آن روزها فعالیت برخی از این مساجد در تهران و حضور بعضی از چهرههای شاخص نهضت امام در آن، ساواک و حتی شخص شاه را حساس کرده بود، به گونهای که شاه راسا دستور تعطیلی این مراکز را داد.
🔸استاد مطهری سخنرانیها و جلسات خود را از حسینیه ارشاد به مسجد الجواد منتقل کرده بود و از آنجا که ایشان یکی از سخنرانان اصلی انجمن اسلامی مهندسین، انجمن اسلامی پزشکان و انجمنهای اسلامی دانشجویی بود، موجب گشت این انجمنها نیز جلسات خود را در این مسجد برگزار کرده و در نتیجه مسجد الجواد به یکی از مراکز تجمع قشر دانشجو و تحصیلکرده تبدیل شد.
🔸با دعوت از سخنرانانی چون آیتالله سیدعلی خامنهای، آیتالله دکتر سید محمد بهشتی، حجتالاسلام سید عبدالکریمهاشمینژاد، دکتر محمد مفتح و دکتر محمد جواد باهنر و برگزاری کلاسهای مختلف و فعال کردن کتابخانهای منحصر به فرد، مسجد الجواد به یکی از کانونهای نهضت امام بدل گردید.
🔸همه اینها باعث شد تا مسجد الجواد در اواخر آبان ۱۳۵۱ توسط ساواک تعطیل و فعالیتهای کتابخانه و مراکز فکری و انتشاراتی و دانشجوییاش متوقف گردد.
🔸سابقه مسجد هدایت به سالها قبل برمىگشت، ولی فعالیتهای مهم آن با استقرار آیتالله طالقانى در سال ۱۳۲۷ آغاز شد. حضور مرحوم طالقانی در مسجد هدایت و دو دهه و نیم جلسات تفسیر وى براى جوانان و مبارزان، مسجد هدایت را به یکی از کانونهای پرورش جوانان تبدیل نمود.
🔸مسجد هدایت یک بار بهنگام برگزاری مراسم برای شهادت آیتالله سعیدی در ۲۸ خرداد ۱۳۴۹، ابتدا محاصره و سپس مورد هجوم ساواک قرار گرفت و تعطیل شد و پس از بازگشایی مجددا مرکز فعالیتهای انقلابیون نهضت امام شد تا اینکه در آبان ۱۳۵۱ مجددا و این بار به دستور شخص شاه، تعطیل گردید.
https://eitaa.com/Bayynat
گزارش «ایبیسی نیوز» از نقش مهم ایلان ماسک در شکلگیری کابینه ترامپ
🔸رسانه آمریکایی به نقل از «منابع آگاه» گزارش داده است، میلیاردر و کارآفرین مطرح آمریکایی از زمان انتخابات تقریباً هر روز را با ترامپ بوده و به نظر میآید در انتخاب مقامات و کارکنان دولت آینده نقش دارد.
🔸«دیوید سیروتا» روزنامهنگار آمریکایی نوشته: انتخابات ما به جشن میلیاردرها تبدیل شده است. به میدان نبردی که آنها مسائل خود را در آن مطرح میکنند... انتخابات ۲۰۲۴ که قرار بود درباره نجات دموکراسی باشد، به تمرینی برای نابود کردن آنچه از آن باقی مانده بود، تبدیل شد و انتخابات ما را به یک جشن علنی از الیگارشی (حکومت اقلیت بر اکثریت) تبدیل کرد...
🔸ایسنا به نقل از «ایبیسینیوز» نوشته است، ماسک حتی در شب انتخابات در عکس خانوادگی ترامپ ظاهر شد؛ او در حال ناهار خوردن با ملانیا ترامپ، بانوی اول آینده و بازی گلف با خانواده ترامپ هم دیده شده است. به عبارتی حضور او بسیار فراتر از این بوده و منابع میگویند که ماسک اکنون در حال بررسی انتخابها در رابطه با کارکنان ترامپ است.
https://eitaa.com/Bayynat
گفتوگویی با پدر شهید محمدهادی ذوالفقاری
سربازی که میهمان حضرت علی(ع) شد
🔸به گفتوگو با پدر شهید محمدهادی ذوالفقاری نشستیم، تا گوش جان به سخنان او بسپاریم و او از فرزند شهیدش برایمان بگوید تا جانها جلا یابد. شما را به خواندن شرح این گفت وگو دعوت میکنیم.
🔻بنده «رجبعلی ذوالفقاری»، پدر شهید «محمدهادی ذوالفقاری» هستم. مزار شهید، در وادیالسلام به نام شهید محمدهادی ذوالفقاری، پسرک فلافلفروش، واقع است و کتابی هم در مورد او به نام «پسرک فلافلفروش» چاپ شده.
🔻در کارش جدی بود و هر کاری که میخواست انجام دهد، انجام میداد. پشتکار خوبی داشت که باعث محبوبیتش شد. دیدید در تشییع پیکرش چقدر آمده بودند.
🔻هادی از سال ۹۰ در عراق، در عملیاتها شرکت میکرده و در تاریخ بیست و ششم بهمن ماه سال ۹۳ در ۲۵ سالگی به شهادت رسید.
🔻پسر من خیلی در گروههای جهادی شرکت میکرد. الگویش هم شهید ابراهیمهادی و شهید همت بود. گروه جهادیاش هم ظاهراً در کرمان بود.
https://eitaa.com/Bayynat
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۱
🔹 حدود شش ماه از شهادت رئیس جمهور خدمتگزار می گذرد. همچنان یاد و مرام او می تواند برای مدیران ما در عبور از چالش ها، الهام بخش و راهگشا باشد. آنچه در ادامه می خوانید، تبیین شخصیت و مکتب مدیریتی شهید رئیسی از زبان رهبر حکیم انقلاب است:
✳️رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (۱۴۰۳/۳/۱۴):
🔻رئیسی عزیز در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد/ ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا برجستهتر کرد/ هرکدام از اینها برای رؤسای جمهور آینده ما سرمشق است
🔹همه اعتراف کردند که مرد کار بود. مرد عمل بود. مرد خدمت بود. مرد صفا و صداقت بود. این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور یک نصاب تازهای را به وجود آورد.
🔻برای مردم کرامت قائل بود، عزت قائل بود. میدان میداد به مردم، به جوانها، برای اظهار نظر.
🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی، به کسانی که حتی به او اهانت کرده بودند، نمیداد. متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت. صریح صحبت میکرد، مرزیندی صریح داشت، به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔻در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
🔹هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آینده ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملت قرار میگیرند، یک سرمشق است.
✳️ رهبر انقلاب در دیدار مردمی عید غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵):
🔻رئیس جمهور فقیدمان شهید خدمت، رئیسی عزیزُ به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت. من ایشان از قبل میشناختم و در دوره سه ساله نیز مرتب با نن دیدار داشت و ملموس بود که با اعتقاد و دل و جان حرکت میکند.
🔹در کشور امکانات زیادی داریم که برخی طبیعی هست و برخی نیز بعد از انقلاب به مرور تولید شده است و برخی دولتها از این ظرفیت واقعاً استفاده نکردند و برخی دولتها استفاده کردند و برخی نیز خوب استفاده کردند و دولت سیزدهم خوب استفاده کرد و اگر دولت ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشد.
🔻شهید رئیسی (رضوان اللّه تعالی علیه) اهل کار جهادی بود؛ واقعاً شب و روز نمیشناخت؛ واقعاً دنبال آفرین و احسنت برای اینهمه کاری که میکرد نبود؛ این را ما از نزدیک دیدیم، حس کردیم. به معنای واقعی کلمه تلاش میکرد، کار میکرد، هر آنچه از دستش برمیآمد انجام میداد، خیلیها هم نمیفهمیدند؛ یعنی کارهایی نبود که جلوی چشم مردم باشد، ولی کار میکرد.
✳️ رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری آقای پزشکیان (۱۴۰۳/۵/۷):
🔻چهار سال زود میگذرد، لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسیِ عزیزِ ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد، کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
💢ادامه دارد
https://eitaa.com/Bayynat
۳ سال حکومت امیرکبیر گونه شهید رئیسی و لزوم استفاده از تجارب آن در دولت چهاردهم
🔸سه سال حکومت شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی به تعبیر رهبر معظم انقلاب امیرکبیرگونه بود و بسیاری از اقدامات و کارهای جدید را پایه گذاری کرد، دولت چهاردهم نیز میتواند با الگوگیری و استفاده از راهکارهای دولت سیزدهم، این مسیر مردمی را پیش ببرد.
🔻دولت سیزدهم درحالی شروع شد که فوتیهای کرونا به بیشترین میزان خود رسیده بود و وضعیت واردات واکسن نیز مناسب نبود. تورم در اوج خود به سر میبرد و از طرف دیگر کسب و کارها و تولیدات داخلی نیز طی انتشار این بیماری تعطیل و یا نیمه تعطیل
شده بود.
🔻خزانه خالی تحویل داده شده به دولت شهید رئیسی به کنار، بدهکاری دولت به تامین اجتماعی و دیگر بخشها نیز به معضلی حل ناشدنی تبدیل شده بود و نقدینگی ایجاد شده نیز همچون سیل هر چه توسعه و پیشرفت بر سر راه خود میدید را تخریب میکرد.
🔻همچنین روابط با کشورهای همسایه به علت سرمایهگذاری هشتساله دولت روحانی بر روی غرب و آمریکا میتوان گفت از میان رفته بود. پایبندی ایران به FATF و اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند آن نیز راههای خنثی سازی تحریمها را نیز کور کرده بود.
🔸در این شرایط بود که شهید رئیسی دولت را با شعار «دولت مردمی» تحویل گرفت و کار خود را آغاز کرد.
🔸در واقع دولت سیزدهم با هدف و اولویت تکمیل طرحهای نیمه تمام جلو رفت و به همین خاطر نیز بسیاری از مشکلات مردم مناطق را حل و فصل میکرد. به طور مثال تنها در چند مورد محدود میتوان به افتتاح بیمارستان شهریار پس از ۳۴ سال، پروژه آبرسانی به همدان پس از ۱۷ سال و تعیین تکلیف پتروشیمی بروجن پس از ۱۷ سال اشاره کرد.
🔸دولت چهاردهم نیز در آستانه پر کردن نیمی از سال اول دولت خود است. مسعود پزشکیان، رئیسجمهور دولت چهاردهم با تاکید بر کار جهادی و همچنین پیگیری مشکلات مردم کار خود را شروع کرد و یکی از اقداماتی که دولت چهاردهم میتواند از آن به عنوان الگو و تجربه استفاده کند، سفرهای استانی است.
🔸از مواردی که میتوان به عنوان اقدام عزتمندانه دولت چهاردهم یاد کرد، ادامه دیپلماسی عزت دولت سیزدهم است.
🔻شهید رئیسی با دید همکاری و توسعه روابط با کشورهای همسایه و محدود نکردن زمین بازی کشور در غرب دیپلماسی عزتمندانه را همراه با شهید دکتر امیرعبداللهیان پیش برد. عزتی که به دنبال آن ایران عضو اصلی بریکس شد و همچنین روابطی که با کشورهای همسایه رو به تیرگی رفته بود مجددا احیا شد.
🔸شهید جمهور همچنین در قراردادی با سریلانکا، ابر پروژه «اومااویا» را به کمک متخصصین ایرانی افتتاح کردند. این پروژه را درحالی متخصصان ایرانی به سرانجام رساندند که کشورهای غربی و اروپایی از ساخت آن سر بازمیزدند و ساخت آن را ناممکن میدانستند.
دولت چهاردهم نیز با حضور در کشورهای همسایه و منطقه، میتواند بر روی تخصص مهندسان ایرانی نیز سرمایهگذاری و حساب کند.
https://eitaa.com/Bayynat
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۲
رهبر انقلاب: یک خصوصیت آقای رئیسی خستگیناپذیری از کار بود/ مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم/
✳️رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم (۱۴۰۳/۴/۱۷):
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد... این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است؛ یعنی با مردم بودن.
🔹یک نقطهی دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً فرض کنید مثل همین انتقال آب از دریا به چند نقطه یا مثلاً در همین مسئلهی آب، انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئلهی شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد. طرحهای گوناگونی از این قبیل داشت.
🔻به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشستوبرخاستها روی این مسئلهی تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس از آنها هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان به این تواناییها باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.
🔹خصوصیّت دیگر ایشان که خب این را همه میفهمند و دیدهاند، خستگیناپذیری از کار بود. من مکرّر ایشان را توصیه میکردم به اینکه یک قدری استراحت کند... ایشان همیشه میگفت من از کار خسته نمیشوم، واقعاً هم کأنّه خسته نمیشد؛ آدم تعجّب میکرد. نصفهشب از سفر خارجی برگشته، صبح در فلان نقطهی مثلاً کرج یا فلان جا با مردم دیدار عمومی دارد یا جلسه میگذارد برای مسائل مختلف! اینها کارهای خیلی مهمّی است.
🔻جدّاً متواضع بود، جدّاً بردبار بود. آدم صبوری بود، اهل مدارا بود با کسانی که اختلاف نظر داشتند؛ چه اختلاف نظری، چه اختلافات نظریای که منتهی میشد به اختلاف عملی. خب میدانید در ادارهی کشور این چیزها وجود دارد دیگر؛ ایشان میآمد به بنده هم میگفت، مطرح میکرد، مواردی را ذکر میکرد، اوقاتش هم تلخ میشد، امّا در عین حال ایشان با آن طرفهای مورد نظر با مدارا رفتار میکرد.
🔹یک نکتهی برجستهی دیگر از مرحوم آقای رئیسی، مأیوس نشدن از زخم زبانها بود. این نقطه ضعف خیلی از ماهاست که تا یک کسی زبانش به انتقاد از ما میچرخد فوراً یا دلمان میشکند یا نمیدانم اوقاتمان تلخ میشود یا بدمان میآید که چرا ناسپاسی شد از ما. و از کار میمانیم. ایشان نه، به ایشان زخم زبان هم میزدند زیاد، مأیوس نمیشد. حالا البته نمیشود گفت رنج نمیکشید. چرا، رنج هم میکشید. گاهی پیش بنده شکایت هم ایشان میکرد. لکن مأیوس نمیشد و سرد نمیشد از کار کردن، دنبالگیری کردن.
🔻ادامه دارد
https://eitaa.com/Bayynat
شهید رئیسی؛
تراز ماندگار مدیریت و خدمت -۳
🔻رهبر انقلاب: یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان وجود داشت این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی... اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آنچنان تند و بهاصطلاح دورکننده که [ارتباط] قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و مانند اینها.
🔹دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد. در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، از او راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که شما ارتباط برقرار میکنید، ایشان گفت خیر! صریح؛ یعنی بی هیچ ملاحظه و حاشیه و لابهلا [چیزی گفتن]؛ نخیر، ایشان صریح بود. در همهی موارد، آنجور که ما دیده بودیم، ایشان همینجور بود.
🔻اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت... این موجب شد که بعد از شهادت ایشان، من دیدم چند نفر از سران برجستهی دنیا که حالا در دنیای امروز جزو چهرههای برجسته و درجهی یک محسوب میشوند، در پیامهایی که به بنده راجع به ایشان دادند از ایشان به عنوان یک چهرهی برجسته تمجید کردند؛ این خیلی مهم است؛ یعنی نه به عنوان یک سیاستمدار معمولی، [بلکه] به عنوان یک سیاستمدار برجسته از ایشان تعبیر کردند و اسم آوردند.
🔹من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّهی مجریهی یک کشور است، میتواند مجموعهی این خصوصیّات عملی و فکری و قلبی و مانند اینها را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند ــ میشود، میتواند ــ که ایشان بحمدالله داشت... این خصوصیّات برای دولتها، برای رؤسا، برای وزرا، همه الگو است؛ انشاءالله که از این الگو همه استفاده کنند، همهی ما استفاده کنیم، بنده هم استفاده کنم.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مارکو روبیو هستن وزیر خارجه جدید آمریکا!
https://eitaa.com/Bayynat
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نطق شدیدالحن نماینده مجلس درخصوص برخی انتصابات دولت
🔹منان رئیسی خطاب به وزیر کار: این بنده خدایی که گذاشتین رئیس شستا از کدام قوطی کبریت پیداش کردین؟! تو قوطی کدام عطار بوده؟! گزارشاتی داریم که هم ایشان و هم همسرشان ۲ تابعیتی است و خانواده ایشان ساکن اروپا هستند که انشاالله این گزارشات اشتباه باشد!
🔹نکته بعد درخصوص سکوت وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه در قبال این انتصاباتِ عجیب است! شما نه وامدار منِ نماینده مجلس هستید و نه وامدار رئیس جمهور و دیگران؛ شما فقط و فقط وامدار رهبر انقلاب هستید، پس چرا در قبال چنین انتصاباتی سکوت کردهاید؟!
آیا درست است که گلوگاههای مهم اقتصادی کشور همچون شستا را که میلیونها سهامدار دارد به چنین افرادی بسپاریم؟!
https://eitaa.com/Bayynat