مردی يک ساندويچ برای دو تا پسر كوچيكش گرفت و روی میز گذاشت؛
به اولی گفت: "تو نصف كن!"
و به دومی گفت: "و تو انتخاب كن!"
مات و مبهوت نحوه ی تربيت و عدالت اين مرد شدم!
يعنی اگه اولى يه وقت عمدا نامساوى نصف كنه، دومى حق داشته باشه كه اول انتخاب كنه!
اینجوری عدالت رو یاد بچه هامون بدیم، نه با شعارهای مفتِ عدالتخواهی!
https://eitaa.com/Bayynat
میگفتند دولت و مجلس هیچ اختیاری ندارند!
امیر حسین ثابتی ؛اصلاح طلبان که میگفتند دولت و مجلس هیچ اختیاری ندارند و همه چیز دست رهبر و سپاه و دولت پنهان است پس چرا برای انتخابات مجلس صف کشیده و ثبت نام کردند؟ برای مجلسی که هیچ اختیاری ندارد با تمام قوا آمده اند!
یا خودشان هم میدانند مجلس چقدر اختیارات دارد ولی جرات ندارند نتیجه عملکردشان در این چندسال را برعهده بگیرند؟
https://eitaa.com/Bayynat
اخیرا در یکی از گروه های بحث علمی در تلگرام گفتگویی بین دو تن واقع شد که توسط مدیر محترم آن گروه برای این جانب ارسال گردید و بنده کمترین هم برخی از نکاتی که به ذهنم میرسید را برایشان نوشتم.
ذیلا متن ارسالی آن دوست مان و سپس یادداشت خودم را برای استحضار عزیزان تقدیم میکنم و اگر دوستی نظری داشت و برایم فرستاد با نام خودش در همین کانال قرار میدهم
والسلام علی من اتبع الهدی
مناظره حکومت جمهوری اسلامی ایران.pdf
212.7K
مناظره فی البداهه
موضوع:اسلامی نبودن حکومت جمهوری اسلامی ایران
طرفین:
جناب دکتر صمیمیت و جناب حمید تهرانی مقدم
سلام علیکم
با تشکر
صرف نظر از ذکر مطالب خوبی که استاد صمیمیت در این گفتگو فرمودند متاسفانه حداقل دوخطای مهم داشتند.:
یک .
آن برادر اهل سنت در تعریف حکومت و شرط تحقق حکومت اسلامی مرتبا استدلال عقلی میکرد و جناب صمیمیت بدون توجه به ذات این استدلال میفرمودند تو جواب ندادی!
در حالی که اگر از نظر ایشان این جواب درست نبود باید پاسخ عقلی میدادند کمااینکه وقتی بحث شان را به تشکیکی بودن صدق اطلاق حکومت اسلامی کشاندند مقداری به پاسخ نزدیک شدند ولی درهرحال همین پاسخ هم چون جامع و مانع نبود وافی به مقصود نیفتاد. چون با تعریفی که ایشان از حکومت تشکیکی اسلامی فرمودند حکومت صدام و یزید و آل سعود و داعش و... هم مقداری اسلامی هستند!... و این نتیجه ای است که احتمالا استاد صمیمیت بدان راضی نباشند.
دو.
اشکال دوم آن برادر سنی قطعا اشکال واردی است بر ذات جکومت و قانون اساسی که مدل تفکیک قوا یک مدل غیر اسلامی و غربی و غلط است و تمام مشکلاتی که در طول چهل سال گذشته از انواع مفاسد سیاسی و امنیتی و اقتصادی و فرهنگی و.. در این کشور بروز کرده، ناشی از همین غده سرطانی سیستم جمهوریت و انتخابات بوده است.
تمام اشکالات آن برادر به این سیستم درست و وارد و بلکه بسیار بیش از اینهاست...
استاد صمیمیت باید صمیمیت بیشتری نشان میدادند و حرف را قبول میکردند و میگفتند در چهل سال پیش شاید برای اینکه وحدت اجتماعی بیشتری در انقلاب حاصل شود این مدل انتخاب شد و الان باید برویم بسوی اینکه نظام منبعث از حکومت خلفا یعنی مبتنی بر مسؤولیت متمرکز شخص رهبر و امام جامعه را محقق کنیم.
البته این مساله منافاتی با نقش مردم ندارد کمااینکه در نظام حکومتی پیامبر اعظم و امام امیرالمؤمنین علیهماالسلام بدون اینکه انتخابات باشد مردم کاملا نقش تاثیر گذار و بلکه تعیین کننده داشتند.
بهرحال این سخن حقی بود از آن برادر سنی که بدجوری نادیده گرفته شد!
مرحوم اقبال در مذمت سیستم جمهوریت که متاسفانه چهل سال است بدان مبتلا شدیم دو بیتی جالبی دارد بدین قرار:
متاع معنی بیگانه از دون همتان جویی
ز موران شوخی طبع سلیمانی نمی آید
گریز از طرز جمهوری مرید پخته کاری شو
که از مغز دوصد خر فکر انسانی نمی آید!
مرادش از بیگانگان و موران گویا همان غربیان و فلاسفه غرب و طرح جمهوری و نظریه تفکیک قوای منتسکیویی است.
سخن دراین باره البته زیاد است. ....
استقلال قوه قضاییه امری مسلم است.اما تفکیک اداره قوه مجریه از ولایت جامعه نظریه فاسدی است که در تمام طول تاریخ نه تنها هیچ پیامبر و امامی بدان تن نداده بلکه حتی غیر از اولیای الهی نظیر شاهان و خلفای جور هم هرگز نپذیرفتند و نباید هم می پذیرفتند...
مسؤولین حکومت باید قدرت اجرا داشته باشد.
این که یک نفر ولی باشد یک نفر دیگر صاحب قدرت اجرا و حتی این آقای ولی جامعه برای بودجه مجموعه زیر نظرش چشمش به آن مجری باشد که آیا چقدر برایش تصویب میکند جوک و مسخره است... و میشود همین وضعی که الان هست و رئیس جمهور بودجه مجموعه ریاست جمهوری را فلان مقدار افزایش میدهد و بودجه مجموعه ولایت فقیه و نهادهای زیر نظرش و حتی نیروهای مسلح را فلان مقدار کم میکند!
این مسخره ترین مدل حکومت مثلا اسلامی است....
استاد صمیمیت باید بدنبال تعریف صحیح تری از حکومت اسلامی باشد که هم حکومت یزید و صدام ازش خارج شود هم حکومت فعلی ما را در بر بگیرد و هم راه برای اصلاح ساختاری حکومت فعلی بسوی برقراری حکومت علوی را فراهم سازد.
زیاده جسارت است برادر
باز هم ممنون
حلم زاده.
https://eitaa.com/Bayynat
🌐 روحانی نما باز هم به کاهدان زد
پاسخ «ضرغامی» به ادعای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما:
🔹 اولین بار کلمه گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار را به عنوان کار خطای مالی شنیدم آنهم از زبان آقای رئیسجمهور، درست در مقطعی که مساله پرونده برادر ایشان به نتیجه رسید و حکم قضایی صادر شد.
🔹 قرینه محذوف ایشان این بود که جای این که برادر من را بگیرید به سراغ نهادی بروید که ۹۴۷ میلیون دلار گرفته است.
🔹 نه تنها این مبلغ بلکه مبالغی بیشتر از نظر ریالی و ارزی به طور قانونی به عنوان بودجه رسمی و بودجه خاص مثل صندوق ذخیره ارزی که آقای رئیس جمهور مرتب از آن استفاده میکنند در کشور هزینه میشود و تا ریال و دلار آخر توسط دستگاههای نظارتی مورد نظارت قرار میگیرد.
🔹 این مبلغ هم ظرف مدت چهار سال برای هزینههای ارزی صدا و سیما اختصاص پیدا کرد که در هشت قسط از طرف بانک مرکزی که آخرین قسط هم در دوره خود آقای روحانی بود، داده شد.
🔹 آقای رئیس جمهور به جای این که در تریبون این حرف نادرست و ناشیانه و از موضع عصبانیت و در برابر پرونده شخصی برادر خودشان را اعلام کنند که صدا و سیما گزارش نداده، کافی است که به بانک مرکزی اعلام کنند گزارشهای چهار ساله صدا و سیما را بدهید تا مطالعه کنم.
https://eitaa.com/Bayynat
.
غوغای روحانی را نگریستی؟!
🔹آقای رشید پور! جواب شما را سعید لیلاز (از مدیران دولتی و عضو مرکزیت کارگزاران) داده است "با اختیاراتی که روحانی دارد، حتی اگر #چوب_خشک به جای او بود، در مدیریت اقتصادی بهتر عمل می کرد".
♦️کاش صداقت داشتید و در یک جمله می گفتید "اشتباه کردم؛ ببخشید". یا این که "پول گرفتم و مجری ستاد روحانی شدم و شعر گفتم که #غوغای_روحان_نگر!". راستی وقتی غوغای روحانی را نِگَریستی، نَگِریستی؟!
🔹زمستان 96 از روحانی -که جزو آخرین گفت و گوهای تلویزیونی اش با مردم بود و تبدیل به خاطره شد- درباره 4700 تومان شدن دلار پرسیدید و به مردم اطمینان دادید قیمت بالاتر نمی رود.
♦️اما نرخ دلار تا 18 هزار تومان هم رفت و امروز 13 هزار تومان است. جلیلی بود، دلار را به این قیمت می رساند یا قالیباف؟
محمد ایمانی
https://eitaa.com/Bayynat