May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
کز همه کس روی بدو می بریم
صلّ علی سیّدنا مصطفی
و آله الأطهر خیر الوری
🔳🔴چرا کانال های ضدانقلاب از تعلق بودجه فرهنگی به برخی مراکز مانند #جامعه_المصطفی(ص) بشدت نگرانند؟؟
🆔 @americanislam
✍یکی از علل نگرانی دشمنان ایران، قدرت استراتژیکی و ایدئولوژیکی ایران عزیز در سطح جهان است..قدرتی که درست مقابل اهداف استکباری آن ها قرار دارد و تمام سعیشان این است که جلوی این قدرت را بگیرند..برای همین امر است که #شش_کشور قدرتمند حاضرند با ایران بنشینند و مذاکره کنند، بلکه بتوانند #سرعت_نفوذش را در جهان کنترل کنند..اما با دیگر کشورهای همسایه که هسته ای هم دارند،اما کاری به #سیاست_کثیفشان برای #دوشیدن ملت ها ندارند،مشکلی ندارند..زیرا پایی روی دُم آن ها نمی گذارند..اما ایران یک قدرت عجیب استراتژیکی در سطح جهان دارد که هرکاری میکنند، نمی توانند جلوی آن بایستند..قدرتی که در آینده ای نزدیک سبب بیداری بسیاری از ملت ها برای مقابله با ظلم و استکبار خواهد شد..
⭕️یکی از این مراکز ایدئولوژی نگر جهان، #جامعه_المصطفی_العالمیه(ص)است که باعث نگرانی بسیاری از دشمنان نظام ایران شده است...
🔻گوشه ای از فعالیت های مرکز جهانی جامعه المصطفی(ص)👇
🔵توسط جامعه المصطفی در سطح جهان حدود #پنجاه_میلیون نفر #شیعه شده اند و در یکسری از کشورها که از گذشته شیعه بودند و بسیار ناامید شده بودند، احیا شدند.
🔴اکنون #هشتاد_هزار فارغ التحصیل و محصل داریم که #چهل_هزار نفر در حال تحصیل و چهل هزار فارغالتحصیل از #صد_و_سی_کشور_جهان هستند و این مجموعه در شبکه ها و گروه های گوناگون فعالاند..
🔵همین قدر بگویم که دامنه تشکیلات جامعة المصطفی از #منچستر و #نیویورک تا #مادگاسکار و #کاستاریکا امتداد یافته است.
🔴حدود چهل هزار فارغ التحصیل در #کشورهای_خودشان فعال هستند و حدود چهل هزار نفر طلبه غیرایرانی در جامعةالمصطفی العالمیة #در_حال_تحصیل هستند. فارغ التحصیلان و محصلان هشتاد هزار نفر هستند و همراه خانواده هایشان (که ما یک برنامه وسیع و گسترده ای در جامعة المصطفی(ص) فقط برای خانواده ها داریم) بیش از #سیصد_هزار نفر هستند و این یعنی اینکه بیش از سیصد هزار نفر مخاطب مستقیم ما هستند که در تمام ابعاد به آنها آموزش داده می شود.
🔵الان در جامعة المصطفی حدود #هفت_هزار_طلبه_اهل_سنت هستند که آموزش می بینند و این ویژگی اختصاص به المصطفی دارد و دیگر نهادهای جهان اسلام واجد آن نیستند و این از افتخارات ما است که سایرمذاهب را ترغیب به مطالعه در زمینه #معارف_اهلبیت(ع) می کنیم.
🔰گزارش کامل در مورد مرکز جهانی علوم اسلامی جامعه المصطفی(ص) را در اینجا👇👇👇 بخوانید..
https://www.mehrnews.com/news/4045417/
✍حال یک سوال از #فرقه_ی_شیرازی ها و #تشیع_انگلیسی؛ لطفا بگویید شما چند میلیون انسان در جهان را با معارف اهل بیت(ع)آشنا کرده اید و چند میلیون نفر را از شیعه بودن فراری داده اید؟
کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
✅👉 @americanislam
🔴 #بزودی خبرهای خوشی خواهید شنید..
#جهانی_سازی_معارف_اهل_بیت
#زمینه_سازی_ظهور
بزرگترین شهر زیرزمینی جهان با۴۰هکتاروسعت و۴طبقه تاعمق۲۱متری زمین با۱۵۰۰سال قدمت منسوب به انوشیروان ساسانی در نوش آباد اصفهان است☝️
پدیده سواد مصنوعی و الگوی جدید نادانی
روزانه فقط در تلگرام بیش از 3 میلیون مطلب منتشر می شود. جالب است بدانید در ساعت 4 صبح که میزان مطالب منتشر شده به کمترین مقدار خود می رسد نیز 25 هزار مطلب نشر می یابد. این میزان تولید محتوا در شبکه های مختلف اجتماعی در طول تاریخ بی نظیر و فوق العاده است و منجر به پدیده جالبی شده: «همه ما» راجع به «همه چیز» می دانیم اما با ويژگی هایی خاص.
کارل تارو ژورنالیست معروف ژاپنی می گوید: هر وقت هر کسی از هر چیزی سخن میگوید ما وانمود می کنیم که دربارۀ آن میدانیم. همکارانمان دربارۀ فیلم، کتاب، قیمت ارز، حمله نظامی آمریکا صحبت میکنند سرمان را بالا و پایین می بریم یعنی من هم دربارۀ آن می دانم. این درصورتی است که آن ها دربارۀ آن موضوع فقط نظرات کس دیگری را در یک شبکه اجتماعی خوانده اند و آن را بازگو می کنند همان گونه که ما نیز چنین می کنیم. ما به شکلی خطرناک به نوعی کپی برداری از دانایی نزدیک میشویم، که در واقع الگوی جدید نادانی است. ما با سواد مصنوعی روبرو هستیم.
تحلیل و تجویز راهبردی:
رسانه ها باعث شده اند به سرعت برق در معرض اخبار و به سرعت باد در معرض تحلیل اخبار قرار بگیریم. محیط اطراف ما پر است از اخبار مغشوش، اعداد و ارقام گول زننده و حرف های جهتدار. سه مساله این موضوع را تشدید می کند:
1- حجم بالای اخبار و تحلیل ها. اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.
2- سبک زندگی شتابان: زندگی امروزی نسبت به 200 سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.
3- سواد مصنوعی: نظرات ما از پرسهزدن در شبکههای اجتماعی سرچشمه میگیرند، نه مطالعۀ کتابها! این کپی برداری از دانایی، در واقع الگوی جدید نادانی است.
به همین خاطر است که اخبار درست و غلط و شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزشاند. چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آن چه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران فوروارد (ارسال) می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم. مثلا گزارشی در فضای مجازی منتشر شد در مورد وضعیت اقتصاد ایران در سال 97، ملت هم بدون اینکه از صحت و سقم آن و همچنین اعتبار منبع آن اطمینان حاصل کنند، آن را برای دیگران ارسال می کردند. وقتی هم که با این انتقاد روبرو می شدند که این گزارش مکنزی نیست. جواب می دادند که گزاره های آن درست است. خوب! اولا اینکه از کجا معلوم که این گزاره درست است. مرجع صحت سنجی این گزاره ها کجاست؟ شخص شما؟ حتی اگر مکنزی گفته باشد اگر چیزی به شهود ما نزدیک است حتما درست است؟ اگر حتی چند گزاره در این گزارش درست باشد آیا به آن معناست که همه آن گزاره ها درست اند و متعلق به مکنزی؟
چه می توان کرد؟
1- تعلیق قضاوت. نه باور کنید و نه رد کنید. زمانی که استدلال به نفع یا علیه آن گفته یا نوشته ندارید نه ردش کنید، قضاوت خود را معلق کنید تا زمان دریافت اطلاعات کافی برای قضاوت.
2- در حالت مستی قضاوت نکنید. دو روانشناس آمریکایی در مطالعات خود نشان دادند زمانی که افراد از آرامش فکری بیشتری برخورداند، کیفیت قضاوتهای حرفه ای شان افزایش پیدا می کند. مطالعات نشان داده زمانی که شتابزده، هیجانی، خسته و پریشان هستیم، کیفیت قضاوت های ما افت می کند و قضاوتی که در زمان شتابزدگی می کنیم به اندازه قضاوت یک فرد مست، غیرقابل اتکاست.
3- به ساختارهای مشکوک، حساس باشید. جملاتی که با فعل مجهول و بدون فاعل ساخته شدهاند مانند «گفته میشود» یا «شنیدهها حاکی از آن است که» و «یا بر اساس اخبار منتشر شده» روشی برای پیچاندن شما هستند. در این ساختارها خبر وجود دارد. اما منبع خبر وجود ندارد.
4- برای هر چه می خوانید یا می شنوید از خودتان بپرسید: الف) آیا از منبع خبر/گزارش مطمئن هستم؟ ب) آیا شواهد تاییدکننده یا استدلال های قانع کننده آورده شده یا اینکه یک حرف به زبان های مختلف تکرار شده؟ ج) آیا بین مقدمه و اطلاعات ارایه شده و نتایج رابطه منطقی وجود دارد؟ د) آیا تمام واقعیت بیان شده یا بخشی از واقعیت؟
5- از چرا و کلمات هم خانواده استفاده کنید. آدم های دقیق دائم می پرسند چرا؟ چرا کاندیدای ریاست جمهوری شما بهتر است؟ چه چیز باعث می شود که فکر کنید قیمت ارز بالا می رود؟ چطور به این نتیجه رسیدید؟
6- در منطق، فصلی وجود دارد به نام مغالطات. برای تقویت تفکر سنجشگرانه (انتقادی) بخش مغالطات را بخوانید با بیش از 70 نوع مغالطه (=دامگاه اشتباه ذهنی) آشنا شوید.
7- حضور در شبکه های اجتماعی مفید است. جریان آزاد اطلاعات در آن بسیار جذاب، مفید و غنیمت است. اما فراموش نکنیم که آن ها نمی توانند جایگزین کتاب و تفکر عمیق شوند.
مجتبی لشکربلوکی
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اولین کسی که انحراف احمدینژاد را پیشبینی کرد!
⚠️تحلیل رفتارهای امروز احمدینژاد از ۱۲ سال قبل!
🔺قسمت اول
#نشر_حداکثری
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
امام خامنهای: این حدیث تنم را لرزاند! امام صادق علیه السلام فرمود: اگر یک نماز صبحت قضا شود، کل دنیا طلا شود و در راه خدا بدهی جبران نمیشود!
@sebghatallaah