فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گفتگو با یک #فوق_تخصص_ریه
1️⃣ من در بیشترین خطر قطرات تنفسی آلوده هستم ولی خدارو شکر #صحیح_وسالم هستم .
2️⃣ من تا حالا #تست_کرونا ندادم وتست هم نخواهم داد .
3️⃣ دوستان به ما اعلام می کنند که چرا #واقعیت را به ما نمی گویید من فکر می کنم من وتعداد زیادی از همکاران این بیماری را به صورت یک #سرماخوردگی ساده گرفتیم وخوب شدیم واصلا نیاز به این همه نگرانی نیست .
4️⃣ من خودم ضرورتی نمی بینم که باید همه جا با #ماسک یا #دستکش حاضر شوم . https://eitaa.com/Bayynat
ابوالحسنین:
🏴 امام هادی (ع) فرمودند: اِنّ اللّهَ جَعَلَ الدّنيا دارَ بَلْوي وَالاْخِرَةَ دارَ عُقْبي، وَ جَعَلَ بَلْوي الدّنيا لِثوابِ الاْخِرَةِ سَبَباً وَ ثَوابَ الاْخِرَةِ مِنْ بَلْوَي الدّنيا عِوَضاً.
🏴 همانا خداوند، دنيا را جايگاه بلاها و امتحانات و مشكلات قرار داد و آخرت را جايگاه نتيجه گيري زحمات، پس بلاها و زحمات و سختي هاي دنيا را وسيله رسيدن به مقامات آخرت قرار داد و اجر و پاداش زحمات دنيا را در آخرت عطا مي فرمايد.
منبع؛ تحف العقول، صفحه ۳۵۸
https://eitaa.com/Bayynat
☎️زنگ عبرت:
🔴 فرق مبارزه با کرونا در ایران و بقیه کشورهای جهان!
♦️همه کشورهای جهان فقط باکرونامبارزه میکنند
اماایران علاوه برکرونا بایدباموج عملیات روانی دروغین:
شبکه همکاردشمن درمجازی
مرکزسایبری منافقین
رسانهBBC و...
ائتلاف عبری، غربی، وهابی
سلبریتی های خائن
وطن فروشان داخلی
وسوءاستفاده وسوءمدیریت حزب حاکم
و...
مبارزه کنیم.
سید عبداله متولیان
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | تشکر صمیمانه رهبر انقلاب از زحمات پزشکان و پرستاران در مبارزه با کرونا
لیلة الرغائب به معنای شب آرزوها نیست!
امشب اولین شب جمعه ماه مبارک رجب و لیلة الرغائب است که نماز بسیار پرفضیلتی در آن وارد شده. اما لیلة الرغائب به چه معناست؟
آیت الله العظمی جوادی آملی:
ليلةالرغائب به معناي شب آرزوها نيست، بلکه شب رغبتها و گرايشها و مجذوبشدنهاست؛ لذا آن انجذاب و گرايش و ميل و شوق را ميگويند «رغبت»، در برابر «رهبت».
خداي سبحان جنّاتي دارد كه ما را به آنها ترغيب كرده و براي روح ما هم بهشتي دارد كه ما را به آن هم ترغيب كرده است.
مؤمنین متوسط, رغبتشان در ليلةالرغائب به ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ است و مؤمنین مقرب گذشته از اينكه ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ را طالب هستند ﴿فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ را هم مورد رغبت و ميل و گرايش خود قرار ميدهند. آنگاه درباره چنين گروهي گفته ميشود: ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ هم جنّت بدن است هم جنّت جان است؛ هم لذّت روح است هم لذّت تن است؛ كه ـ انشاءالله ـ در ليلةالرغائب به اين رغبتها بار بيابيم.
فرمایش علامه جوادی آملی حفظه الله مستند به کلام دانشمندان لغت عرب است.
اهل لغت در مورد معنای «رغائب» چنین می گویند:
"رغائب" جمع مکسر "رغيبة" است که در زبان عربي دو معنا را افاده ميکند:
1- چيزي که مورد ميل و رغبت انسان است. جناب خلیل فراهیدی در کتاب العین ماده رغب می نویسد: « تقول: إنه لوهوب لكل رَغِيبَةٍ أي مرغوب فيها، و جمعها رَغَائِبُ. می گویی: همانا فلانی بخشنده چیزهایی است که مورد رغبت است.»
و 2- بخششي که فراوان باشد. جناب ابن درید در جمهرة اللغة آورده: «و الرَّغيبة: العطاء الكثير الذي يُرغب في مثله، و الجمع رغائب. «رغیبة» به معنای بخشش بسیاری است که مردم به آن میل دارند.
مرحوم طریحی در توضیح معنای "صلوة الرغائب" می نویسد:
«و" صلاة الرَّغَائِبِ" أي ما يُرْغَبُ فيها من الثواب العظيم، و هي التي تصلى في أول جمعة من رَجَبٍ، جمع" رَغِيبَةٍ" صلاة الرغائب یعنی نمازی که به سبب ثواب بسیار آن مورد میل و رغبت بندگان است.»
همان طور که ديديم هيچ يک از اين دو معنا، ارتباطي با "آرزو کردن" ندارد و موضوع اين معاني مربوط به فلسفه و هدف خلقت جن و انس است که همانا "عبادت خدا" است.
لذا اینکه چند سالی است باب شده که صداوسیما این شب را شب آرزوها ترجمه میکند هیچ وجهی ندارد.
https://eitaa.com/Bayynat
درگذشت استاد سید هادی خسروشاهی
امروز صبح استاد سید هادی خسروشاهی در بیمارستان مسیح دانشوری به رحمت خدا رفت. ایشان که از چند روز پیش در قم گرفتار این بیماری شده بود، نهایتا دیروز ظهر به بیمارستان منتقل شده و پس از تأیید تست کرونا بستری گردید، اما مع الاسف بدلیل کهولت سن امروز صبح به رحمت حق واصل گردید. خداوند ایشان را مشمول رحمت واسعه خویش گرداناند. https://eitaa.com/Bayynat
❌ پروفسور سمیعی: کرونا در ایران عملا کنترل شده، کارآمدی پزشکی ایران بیش از چین و ایتالیا است.
▪️ویروس #کرونا که یک نوع سرما خوردگی با کمترین خطر تلفات است در ایران عملا کنترل شده است.
▪️ استاندارد ها وقتی بیش از ده روز از آغاز تایید وجود یک بیمار مبتلا به ویروسی مثل کرونا در یک کشور می گذرد وآمار مبتلایان کمتر از ۵۰۰ نفر است یعنی بیماری در کنترل سیستم بهداشتی آن کشور قرار دارد.
▪️اکنون که بیش از یک ماه از تشخیص اولین مورد مبتلا به سرماخوردگی کرونا می گذرد و تعداد بیماران قطعی مبتلا به کرونا به صد نفر نمی رسد یعنی سیستم بهداشتی ایران کارآمدی خود را نشان داده است و از چین و ایتالیا و کره جنوبی موفق تر عملکرده است./خبرگزاری صدا و سیما
https://eitaa.com/Bayynat
4_5859703158439150509.mp3
6.54M
#تلنگری 💌
🌙باید یه مُهندسِ واقعی بشی❗️
و هِرَمِ آرزوهات رو بریزی پایین،
و دوباره از نو بچینی....
✔️حالا، شب آرزوها ؛
اول از همه،
میخوای از خدا چی بخوای؟
#استاد_شجاعی 🎤
ostad_shojae
https://eitaa.com/Bayynat
🌹 روز ظهور تو چه سرافکنده می شوند!
🌹 آنان که در دعای فرج کم گذاشتند...
#حضرت_مهدی (عج)
https://eitaa.com/Bayynat
❌ شبهه
یه زمانی میگفتند برید تو حرم شفا بگیرید، حالا خود حرم را هم بستند و دارند ضد عفونی میکنند!
✅ پاسخ
آیا باکتری و ویروس در کنار حرم اهلبیت اثر خودش رو از دست میده؟
یعنی اگه کسی کنار ضریح مقدس، سم بخوره مسموم نمیشه و نمی میره؟
در حالیکه خود صاحب ضریح با سم به شهادت رسیده است!
یکی از سنتهای الهی مریض شدن با ویروس است. حتی اگر آن ویروس با میکروب یا سم وارد بدن ولی خدا شود.
بله در حالتهای خاصی که از کرامات و معجزات است ویروس و سم و حتی گلوله هم به برکت اهلبیت تاثیری نمیگذارند، اما آن یک استثناء است که البته تحت تاثیر قوانین ماورایی بوجود می آید.
توضیح بیشتر اینکه همواره حرم امامان توسط خدام گردگیری، جارو و ضدعفونی میشده است، اینها که بازی نبوده است. هیچ مؤمن و عالمی هم آن را نامناسب با شأن پیشوایان ندانسته است، چون همه سنت و قانون دنیا را میدانند.
اینکه چاقویی که حضرت ابراهیم علیه السلام بر گردن فرزندش قرار میدهد اما نمیبُرد، این یک استثناء است وگرنه همان آهن به صورت شمشیر بر فرق امیرالمومنین و فرزندش امام حسین علیه السلام وارد میشود و اثر میگذارد، یا سم، جگر امام حسن مجتبی علیه السلام را پاره پاره میکند. روایات متعددی هم در بیمار شدن اهل بیت علیهم السلام از جمله امام حسن و امام حسین وجود دارد مانند آنچه در سوره انسان وجود دارد.
خلاصه اینکه دنیای مادی ما قواعد و سنتهای خودش را دارد و نمیتوان انتظار داشت قوانین جهان آخرت یا بهشت در آن جاری باشد، اگرچه یکی از آن قوانین هم دعا و توسل است منتها تاکید میشود که دعا و مناجات یکی از آن قوانین است و هیچ کس ادعا نداشته که ذکر و توسل جانشین همه قوانین زمینی میشود وگرنه خود اهل بیت علیهم السلام به جای کار کردن یا جنگیدن با دشمنان از این روش آسان استفاده میکردند.
https://eitaa.com/Bayynat