56.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وام ازدواج در بنبست؛ راهکار جدید بانک مرکزی چیست؟
در دومین قسمت از پادکست بازارنیوز به موضوع معضلات صف طولانی دریافت وام ازدواج پرداخته شد.
@Bazarnews_official
🔻اینفوگرافیک | کاهش ۱۶ درصدی واردات تلفن همراه به کشور
@Bazarnews_official
🔻پیشبینی بورس در هفته دوم مهر ماه ۱۴۰۳/ پیشگامی فولادیها در این هفته
🔹سیاوش وکیلی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند بورس در هفته دوم مهر ماه اظهار کرد: پیشبینی میشود که این بازار در روزهای نخست هفته پیش رو روند متعادلی را سپری کند؛ در صورتی که در روز دوشنبه هفته جاری اتفاق منفی خاصی رخ ندهد، این روند از حالت متعادل به شکل صعودی تغییر خواهد یافت.
🔹این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره نمادهای پیشتاز این هفته بورس گفت: در حال حاضر اخبار خوبی پیرامون نمادهای بانکی منتشر میشود؛ مضاف بر این نماد، صنایع صادراتمحور بورس مانند صنایع فولادی و پتروشیمی هم از دیگر نمادهای هستند که این امکان را دارند که در هفته دوم شرایط خوبی را در مقایسه با سایر نمادها تجربه کنند.
🔹این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: افزایش نرخ ارز نیمایی و کاهش فاصله آن با نرخ ارز بازار آزاد از جمله مواردی است که باعث بهبود وضعیت نمادهای فولادی و پتروشیمی در این هفته بورس شده است. این موضوع به نوعی موید افزایش سودآوری صنایع مذکور و رشد نماد آنها در بورس محسوب میشود.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻کاهش دامنه نوسان بورس، تصمیمی عاقلانه در شرایط فعلی
🔹احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تغییر دامنه نوسان بورس به عدد مثبت، منفی یک درصد و تاثیر آن بر حفظ بازار در مقابل نوسانات ناشی از تنشهای منطقهای اظهار کرد: به طور کلی در زمانی که بازار سرمایه به دلیل یک عامل خارجی وارد یک فضای پر ابهام میشود، این حق برای سازمان بورس دیده شده است که با اتخاذ تصمیماتی مانند کاهش دامنه نوسان یا توقف سه روز معاملات بورس، مانع از ایجاد خلل در روند این بازار شود.
🔹این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: در مرحله قبل تنشهای سیاسی منطقه، سازمان با سه روز تاخیر دامنه نوسان بورس را کاهش داد. بعد از این اقدام، بورس پس از چند روز به آرامش رسید و رفته رفته دامنه نوسان آن هم به عدد مثبت منفی 2 و 3 درصد افزایش پیدا کرد.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻مسکن، سرعتگیر مسائل اجتماعی/۷۰ درصد ایرانیها صاحبخانه هستند
🔹مسکن، یکی از مهمترین داراییهایی است که به صورت سنتی در ایران شناخته شده و بسیاری از مردم، چه برای بهبود کیفی زندگی و چه برای سرمایهگذاری به این بازار روی میآورند. طی سالهای اخیر، قیمت مسکن، رشد عجیب و غریبی را تجربه کرده و طی حدودا 15 سال گذشته، نزدیک به 45 برابر شده است. این یعنی، افراد صاحبخانه، اگر برای سکونت خود وارد این بازار شدند، از تورم عمومی عقب نیفتاده، بلکه جلوتر هم هستند و افرادی که برای سرمایهگذاری به بازار مسکن آمدند، برد خوبی نسبت به بسیاری از بازارها داشتند.
🔹زمانی که به عنوان مثال، یک واحد آپارتمان که 100 میلیون تومان خریداری شده باشد، اکنون به طبق قیمت میانگین، 4 و نیم میلیارد تومان ارزشگذاری شود، از لحاظ ذهنی، افراد را متقاعد میکند که وضع مالیشان بد نیست و داراییای دارند که ارزش آن میلیاردی است. این یک ترمز برای بسیاری از تلاطمهای اجتماعی- اقتصادی است.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
59.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاهش دامنه نوسان،جدیدترین تصمیم سازمان بورس
در سومین قسمت از پادکست بازارنیوز به موضوع کاهش دامنه نوسان بازاربورس پرداخته شد.
@Bazarnews_official
🔻قیمتگذاری عادلانه کالاها در میادین میوه و ترهبار/ استفاده از فناوریهای نوین چقدر مورد توجه شهرداریها قرار دارد؟
🔹به گزارش بازارنیوز، رشد بیرویه جمعیت و توسعه شهرنشینی به همراه ظهور فنّاوری جدید و تغییرات در الگوی مصرف، همراه با محدودیت در استفاده از منابع طبیعی، علاوه بر ایجاد مشکلات پیچیده در کیفیت زندگی انسان، موجب بروز انواع ناسازگاریهای اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی شده است.
🔹نیاز به ارائه خدمات برای شهروندان منجر به اقدامات بیشتر شهرداریها برای ایجاد خدماتی از قبیل میادین میوه و ترهبار شده است، تا دسترسی به مواد غذایی بهبود یابد. این تدابیر تأثیرات گستردهای در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی ایجاد میکنند. ازاینرو، توسعه و سازماندهی میادین میوه و ترهبار، میبایست اهمیت زیادی برای مدیران شهری داشته باشد. در دنیای امروز، ارائه خدمات شهری از طریق فناوریهای نوین ضرورت دارد؛ زیرا این رویکرد، بنا بر نظر کارشناسان، بهبود کیفیت زندگی شهروندان، بهرهوری شهری و پایداری محیطزیست را تسهیل میکند.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻ضرورت اولویتبندی ارز کالاهای وارداتی/ مخالف تامین ارز واردات آیفون هستم
🔹محمد امیر، دبیر کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز ضمن تاکید بر ضرورت صیانت از منابع ارزی کشور از طریق ممنوعیت واردات کالاهای لوکس و غیرضروری گفت: منابع ارزی کشور علاوه بر تامین نیاز مردم باید در شرایط سخت هم مورد استفاده قرار بگیرد؛ در برخی مواقع مشکل حادی پیش میآید که لازم است که از ذخایر ارزی کشور استفاده شود.
🔹دبیر کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: ذخایر ارزی باید به طوری مدیریت شود که در آینده مشکلی برای کشور به وجود نیاورد؛ دولت ضمن تقویت این ذخایر وظیفه دارد که آن را در بهینهترین حالت ممکن مصرف کند. ممنوعیت واردات برخی از کالاهای لوکس و غیرضروری مانند غذا و ملزومات حیوانات خانگی و همچنین کالاهای دارای نمونه مشابه داخل از جمله اقداماتی است که میتوان با اتخاذ آنها از منابع ارزی کشور صیانت کرد.
🔹وی تاکید کرد که دولت باید طوری برنامهریزی کند تا منابع ارزی، صرف واردات کالاهای اساسی و اقلام ضروری شود.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻کمبود شیر خشک در کشور؛ راهکارها و چالشها
🔹در دی ماه سال گذشته، رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که بحران شیرخشک به پایان رسیده است. اما مدت زیادی نگذشت که دوباره این بحران شدت گرفت. کمبود و افزایش قیمت باعث شکلگیری بازار سیاه شیر خشک شده است.
🔹دولت برای مقابله با این بحران، اقدام پیشگیرانهای انجام داد و اعلام کرد که شیر خشک تنها با ارائه کد ملی توزیع میشود. بر اساس مصوبه سازمان غذا و دارو، هر نوزاد میتواند در هر ماه ۱۰ عدد شیر خشک یارانهای به قیمت ۷۰ هزار تومان خریداری کند. اگر نیاز نوزاد بیشتر از این مقدار باشد، ۱۰ عدد دیگر با قیمت عرضه خواهد شد.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
دلیل رشد ۶ درصدی صادرات ایران در نیمه اول سال ۱۴۰۳ چیست؟
🔹جدیدترین آمارهای گمرک نشان از آن دارد که مجموع صادرات غیرنفتی ایران در ۶ ماهه نخست سال جاری با ۶.۵ درصد افزایش به عدد ۲۵.۸ میلیارد دلار رسیده است. مضاف بر این موضوع، بررسی مقاصد صادراتی ایران هم نشان از آن دارد که در نیمه نخست امسال، ۷ کشور، ۸۱ درصد از وزن و ۸۲ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص داده اند.
🔹مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت افزایش صادرات ایران اظهار کرد: هیچ اتفاق مثبتی در سطح سیاستگذاریهای اقتصادی ایران رخ نداده که بخواهد باعث افزایش صادرات ایران شود، بلکه این افزایش قیمت جهانی کالاها بوده که باعث شده که ارزش صادرات ایران در نیمه نخست امسال رشد پیدا کند. در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد صادرات غیرنفتی ایران شامل کامودیتی و یا حاملهای انرژی است که پایه نفتی و معدنی دارند.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻فاجعه دلاریسازی اقتصاد ونزوئلا در سایه اعتماد به آمریکا
🔹وضعیت ملتهب و پرتنش اقتصاد ونزوئلا در سالهای اخیر، یکی از نمونه های بارز و شاید بتوان گفت بزرگترین فاجعهیِ حاصل از دلاری سازی اقتصاد داخلی کشورها در طول تاریخ دلاریزاسیون از ابتدای آن تا به امروز بوده است.
🔹تجربه تورم ۲۸۰۰ درصدی، نرخ بیکاری بالای ۷۰ درصد و تجربه کاهش بیش از ۶۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی برای یک کشور ثروتمند نفتی، نتیجه اعتماد بیجا و غیرمنطقی حکمرانان آمریکای جنوبی به رهنمودهای مغرضانهیِ فدرال رزرو ایالات متحده بوده تا بتواند با کشاندن یک کشور دیگر به باتلاق دلاری سازی، فشارهای تورمی خود را بر پیکرهیِ اقتصادهای کمترتوسعه یافته در حال فروپاشی، وارد نماید.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻تغییر رویکرد، شرط اصلی توسعه مناطق آزاد/ جابهجایی مدیران دردی را دوا نمیکند
🔹حسام محمدیفر، کارشناس اقتصادی و پژوهشگر حوزه مناطق آزاد در گفتوگو با بازارنیوز، جابهجایی مدیران مناطق آزاد، بدون تغییر رویکرد را بزرگترین ضعف اداره این مناطق دانست و اظهار کرد: باوجود تغییر مدیران، در عمل شاهد ریلگذاری جدید و تحول خاصی در این مناطق نیستیم، درواقع این تغییرات تنها به شیوه اطلاعرسانی یا به بیان برنامههای نمایشی رسانهای خلاصه میشود.
🔹وی ادامه داد: این عدم تغییر و تحول در مناطق آزاد، حتی مورد انتقاد مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است. ایشان پیش از انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، بر ظرفیتهای فراوان مناطق آزاد تجاری تأکید کردند؛ ظرفیتهای که برای کشور حائز اهمیت است، اما برای بهرهمندی از آن باید شیوه درستی را در پیش گرفت.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official