10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6 درصد از میزان انرژی مورد نیاز زمستان از طریق مازوت سوزی بدست می آید!
رجبی مشهدی،مدیر عامل توانیر در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز:
🔹صد همت به پیمانکاران و تعمیرکنندکان صنعت برق بدهکار هستیم و به همین میزان هم از دولت طلب داریم.
🔹هماهنگی خوبی بین وزارت نیرو و وزارت نفت برای تامین سوخت مخازن وجود دارد.حدود ۶ درصد از انرژی زمستان از طریق مازوت سوزی بدست می آید.
🔹نیازمند برنامه مدیریت مصرف برای فصل زمستان هستیم و اما ممکن است ناچارا نیازمند مازوت سوزی برای تامین برق زمستان باشیم.
@Bazarnews_official
اینفوگرافیک | با ۲۵۰ هزارمیلیارد تومان رانت وام بانک ها چه میتوان کرد؟
@Bazarnews_official
فرصت سوزی بانک مرکزی با عدم ابلاغ تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن
🔹احمد آریایی نژاد، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ضرورت ابلاغ سریع مصوبه تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن به بانکها اظهار کرد: اعلام عمومی افزایش رقم این تسهیلات در وهله اول خوب است، اما تعلل بانک مرکزی در ابلاغ مصوبه آن به بانکها منجر سردرگمی و همچنین بی اعتمادی مردم نسبت به مصوبات دولت و مجلس میشود. بانک مرکزی باید این مصوبه قانونی را هر چه سریعتر اجرا کند.
@Bazarnews_official
چرا از تجربه خسارتبار آزادسازی بیقیدوشرط واردات درس نمیگیریم؟
🔹اصرار دوباره برخی به واردات کالاها بدون درنظرگرفتن شرایط نهادی و منابع ارزی کشور را نمیتوان بهسادگی پذیرفت. اینان که طی سالهای گذشته برای آزادسازی بیقیدوشرط واردات خودرو پافشاری میکردند حتی یکبار به لزوم پاسخگویی شرکتهای تولیدی و ارائه کامل خدمات پس از فروش در ایران اشاره نکردهاند. امروز نیز در شرایطی برای آزادسازی واردات تلفنهای همراه یک برند خاص تبلیغ میکنند که ارائه خدمات به مشترکان ایرانی از طرف شرکت مذکور بهکلی محدود شده است. همچنین برای آزادسازی بیقیدوشرط لوازمخانگی صدها دلیل و منطق میآورند؛ اما یکبار اشاره نکردهاند که چرا تولیدکنندگان این کالاها حاضر به انجام تعهدات خود در قبال مشتریان ایرانی نیستند.
🔹درواقع انتخاب میان آزادسازی کامل یا محدودسازی واردات طی ۷۰ سال گذشته یکی از پرمناقشهترین و پرتکرارترین مباحث اقتصادی در ایران بوده است؛ اما علی رغم تجربیات خسارت بار دورههای گذشته، هیچگاه از این تجربیات درس نگرفتهایم و اشتباهات گذشته را تکرار کردهایم.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
برترین مبدا و مقصد های تجاری ایران در ۴ ماهه ۱۴۰۳
🔹در چهار ماه ابتدایی سال جاری، تراز تجاری ایران به منفی ۲ میلیارد و ۴۸۶ میلیون دلار رسیده است، در این بین چین با ۱۰ میلیارد و ۱۶۲ میلیون دلار، برترین شریک تجاری ایران شناخته میشود، امارات متحده عربی و ترکیه نیز به ترتیب با میلیارد و ۵۱۲ میلیون دلار و میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار در جایگاههای بعدی قرار دارند.
@Bazarnews_official
سهم ایران از دور ریز محصولات کشاورزی چقدر است؟ / حضور بخش خصوصی میتواند بهرهوری بارفروشان را افزایش دهد
🔹بر اساس بررسیهای صورت گرفته، هر سال بالغ بر ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا ایجاد میشود که این میزان میتواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند؛ وضعیت نامناسب حملونقل، فرایند انبار کردن و همچنین عدم وجود سازوکار صحیح در مرحله عرضه محصولات، از جمله مواردی هستند که باعث بروز این اتفاق میشود. بر اساس گزارشهای اعلام شده از سوی انجمنهای مرتبط با این موضوع، سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر میرود حدود ۲.۷ درصد است.
🔹اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان دور ریز میوه در مزارع و همینطور میادین میوه و ترهبار اظهار کرد: این موضوع در میادین چندان شایع نیست و عمده آن بیشتر در مزرعه صورت میگیرد؛ اگر بسته بندی میوهها از سر مزرعه و سردخانه به درستی انجام شود، ما به ندرت در حوزه توزیع شاهد دور ریز میوه و سبزیجات خواهیم بود.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
آیفون، کالایی خارج از اولویتهای ارزی کشور
🔹محمد معتمدیزاده، دبیر کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون صیانت از منابع ارزی کشور با استفاده از ممنوعیت واردات کالاهای لوکس و غیرضروری اظهار کرد: در حال حاضر کشور در حوزه اقتصاد و به طور خاص معیشت مردم، مسائل و مشکلات متعددی پیش روی خود دارد که هر یک از آنها از درجه ضرورت بالایی برخوردار است؛ لذا، در چنین شرایطی نمیتوان برای واردات برخی کالاهای لوکس از منابع ارزی کشور هزینه کرد.
🔹وی با اشاره به ممنوعیت واردات گوشی آیفون در زمان دولت سیزدهم گفت: تصمیمی که در این خصوص در زمان ریاست جمهوری شهید رئیسی اتخاذ شد، تصمیم خوبی بود. در حال حاضر ملاحظات متعددی درباره این کالا وجود دارد که پاسخگویی به آن نیاز به فرهنگسازی گستردهای دارد.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
✅@Bazarnews_official
🔻چرا گوشت قرمز همچنان گران است؟
🔹به گزارش بازارنیوز، در سال ۱۳۹۷ همزمان با خروج آمریکا از برجام و ایجاد شوک ارزی، بازار کالاهای اساسی به دلیل وابستگی شدید به واردات و همچنین عدم اعمال سیاستهای تنظیم بازاری مناسب، با شوکهای قیمتی متعدد مواجه شد. این موضوع با ارتباط با حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ نمود بیشتری داشت. به گونهای که بازار گوشت قرمز با تلاطم قیمتی قابل توجهی همراه شد. با توجه به اهمیت موضوع به بررسی دلایل مختلف افزایش قیمت گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ پرداخته میشود.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واردات طلا ساماندهی شد
🔹بنابر اعلام معاون صنایع عمومی وزارت صمت، افتتاح اتاق فلزات گرانبها در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) میتواند بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان در این حوزه را حل کند. از جمله این مشکلات میتوان به زمانبر بودن فرآیند ترخیص، هزینههای بالای انبارداری، الزامات مربوط به اخذ مجوزهای استاندارد و مسائل دیگر اشاره کرد.
✅@Bazarnews_official
🔻گره واردات خودرو با یک میلیارد دلار باز نمیشود
🔹یک کارشناس صنعت خودرو اظهارنظر وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص گرهگشایی از واردات خودرو را مورد نقد قرار داد و بیان داشت: هنوز مشخص نیست که یک میلیارد دلار ارز عنوان شده، در کل سال ۱۴۰۳ اختصاص خواهد یافت یا از امروز مبنای محاسبه قرار میگیرد؛ علاوه بر این، واردات خودرو توسط خودروسازان دولتی نیز با انحصار و رقابت در تناقض است.
🔹مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفتوگو با بازارنیوز، حل ناترازی صنعت خودرو را نیازمند یک برنامه چند ساله عنوان و اعلام داشت: ازآنجاییکه از سال ۱۳۹۷ واردات خودرو ممنوع شد، لذا اگر میانگین واردات خودرو در پیش از سال ۹۷ را ۵۰ هزار دستگاه در هر سال و در بهترین سال یعنی سال ۱۳۹۴ حدود ۱۰۲ هزار دستگاه قلمداد کنیم، عملاً در ۶ سال، با توجه به بسته بودن دربهای واردات خودرو بازار نیازمند حدود ۳۰۰ هزار خودرو خارجی است تا به تعادل نسبی برسد.
ادامه خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بهبود رفع تعهد ارزی با واردات طلا
🔹رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا با اشاره به افزایش واردات طلا در طول سالهای اخیر، این امر را سیاستی تسهیلکننده برای رفع تعهدسپاری ارزی فعالان اقتصادی دانست
🔹اسفندیار سیفی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون واردات طلا اظهار کرد: دولت برای حل مشکلات ناشی از رفع تعهدسپاریهای ارزی صادرات غیر نفتی فعالان اقتصادی، سیاست خوبی را اتخاذ کرد که بر اساس آن امکان رفع این موضوع از طریق واردات طلا مهیا شد. در حال حاضر تعرفه واردات طلا صفر است و همین موضوع کمک خوبی به صادرکنندگان میکند تا بتوانند تعهد سپاری ارزی خود را به موقع انجام دهند.
@Bazarnews_official