25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ارزهای خانگی و تناقض در سیاستها
رضا غلامی،مدیر مسئول بازارنیوز:
پدیده ارزهای خانگی به دلایلی ایجاد شدهاند که آن دلایل و شرایط همچنان پابرجا هستند و سیاستهای پیشرو نیز چشمانداز روشنی برای بهبود این وضعیت ارائه نمیدهند. در این پادکست، آن شرایط را بررسی کردهام و نتیجه گرفتهام که ابتدا باید به ثبات بازار ارز و اقتصاد کلان دست یافت و سپس سیاستگذاری مناسبی برای مدیریت ارزهای خانگی طراحی کرد.
@Bazarnews_official
🔻پیشبینی بازار سرمایه در هفته پایانی آذر ماه ۱۴۰۳
حسن حسینینیا، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته چهارم آذر ماه اظهار کرد: در حال حاضر شاخص کل بورس سقف تاریخی خود در اردیبهشت 1402 را شکسته و همین موضوع باعث میشود دید مثبتی در قابل بازار شکل بگیرد. علاوه بر این موضوع، پایان کار ارز نیمایی و راه اندازی ارزهایی با نرخ توافقی از جمله تحولات مهمی است که میتواند صعود آوری شرکتهای بورسی را در شرایط مطلوبی قرار دهد.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: با توجه به نکات مذکور پیشبینی میشود که روند بازار در هفته چهارم آذر ماه به صورت صعودی رقم بخورد.
وی همچنین در پاسخ به این سؤال که کدام یک از صنایع بازار در این هفته وضعیت بهتری را تجربه خواهد کرد، گفت: در حال حاضر کلیت بازار در شرایط مطلوبی به سر میبرد، اما با این حال پیشبینی میشود که صنایع دلاری بازار مانند صنایع معدنی، فلزات اساسی و همچنین پتروشیمیها در این هفته از وضعیت خوبی در مقایسه با سایر بازارها برخوردار خواهند شد.
@Bazarnews_official
🔻موضوع ارزهای خانگی و سیاستهای متناقض دولت
این روزها، موضوع ارزهای خانگی و نحوه جذب آنها در مسیر توسعه اقتصادی کشور، بار دیگر به یکی از محورهای اصلی گفتمان اقتصادی تبدیل شده است. برای ارزیابی دقیق این مسئله و سیاستهای پیشنهادی مانند اوراق سلف ارزی، ابتدا باید به تحلیل عمیقتر ماهیت این بازار پرداخت.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻پیدا و پنهان صادرات مجدد مناطق آزاد
حسام محمدی فر کارشناس مناطق آزاد در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آمار صادراتی منطقه آزاد انزلی و نقش صادر مجدد در بهبود تراز تجاری این منطقه اظهار کرد: نکتهای که در حال حاضر باید به آن توجه ویژه داشته باشیم، این است که آمارهای صادرات مجدد باید شفافتر و دقیقتر اعلام شوند. فرض کنید یک کالای وارداتی مانند گردو به کشور میآید و سپس در داخل کشور بستهبندی میشود و دوباره صادر میشود.
✅این کارشناس مناطق آزاد افزود: در این حالت، باید مشخص شود که آیا ارزش افزودهای که در این فرایند (مثل بستهبندی) ایجاد میشود، در آمار صادرات مجدد حساب میشود یا خیر؟ در حال حاضر معمولاً گمرک تنها به واردات و صادرات کالا بهطور کلی نگاه میکند و جزئیات ارزش افزوده در این فرایند شفافسازی نمیشود.
ادامه متن خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
#اینفوگرافیک بحران سوریه و تاثیر آن بر اقتصاد ایران
کار مشترک رسانه چندثانیه و بازارنیوز
@Bazarnews_official
#گزارش بحران سوریه و بررسی اثر آن بر اقتصاد ایران
به گزارش بازارنیوز، خاندان اسد از سال 1971 ریاست جمهوری سوریه را در دست داشتند. در روزهای اخیر، با اقدام گروههای مسلح سوریه و در فقدان انگیزه ارتش ملی این کشور برای مقابله با این گروهها و عدم همبستگی ملی، بشار اسد (پسر حافظ اسد) رسماً قدرت را در سوریه واگذار کرد. این موضوع، سوریه را وارد مرحله جدیدی از نااطمینانی کرد. در واقع، آینده نظام سیاسی و جغرافیایی سوریه در وضعیت نامشخصی قرار گرفته است. برخی انتظار تجزیه جغرافیایی این کشور را دارند و برخی دیگر شکلگیری جنگ داخلی را محتملترین گزینه پیش روی سوریه میدانند.
ادامه گزارش در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
#گفتگو تکنرخی شدن ارز، طرحی غیرممکن در اقتصاد ایران
احمد صالحی، کارشناس اقتصادی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تک نرخ شدن نرخ ارز در اقتصاد ایران اظهار کرد: باید بگویم که من معتقدم که نرخ ارز در کشور نباید سرکوب شود، ولی هر چقدر بیشتر مطالعه میکنم، بیشتر به این نتیجه میرسم که در شرایط کنونی تکنرخی شدن ارز در ایران عملاً امکانپذیر نیست.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در واقع، به دلیل تحریمها و سیاستهای تجاری مثل ممنوعیت واردات برخی کالاها، این امکان وجود ندارد که ارز بهصورت تکنرخی در بازار داخلی در دسترس قرار گیرد. بهعنوان مثال، کالاهایی مانند کفشهای خارجی که از طریق قاچاق وارد کشور میشوند، نیاز به ارز دارند، اما چون ارز بهصورت رسمی به این کالاها تعلق نمیگیرد، عملاً با هر نرخی وارد کشور میشوند. بنابراین، تقاضا برای کالاهایی که بهصورت قاچاق وارد میشوند، از جمله کالاهای لوکس، همچنان وجود دارد.
ادامه متن خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
#گفتگو شفافیت در مبادی ورودی؛ گامی مؤثر در کنترل قاچاق کالا
سید کریم معصومی، عضو کمیسیون قضایی و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با بازارنیوز بر ضرورت پیشگیری از قاچاق کالا و ارز بهعنوان اولویت اصلی ستاد مبارزه با قاچاق تأکید کرد.
وی با اشاره به وظایف قانونی ستاد در ماده ۳ قانون مبارزه با قاچاق، اظهار داشت:وظایف عمده ستاد شامل سیاستگذاری، برنامهریزی، نظارت و هماهنگی است، اما مهمترین محور در این زمینه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز است که باید در اولویت کاری ستاد قرار گیرد.
عضو کمیسیون اصل نود افزود: پیشگیری از قاچاق میتواند بهطور مستقیم بر کاهش خسارتهای اقتصادی کشور، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد اشتغال پایدار تأثیرگذار باشد. برای این منظور، ستاد باید سازوکارهای لازم را فراهم کرده و هماهنگی میان دستگاههای عضو را تقویت کند تا بتواند در مسیر مبارزه مؤثر با این معضل حرکت کند.
ادامه متن خبر در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
#گفتگو خودنویس، سامانه ای برای رفع انحصار در بازار مسکن
حسینعلی حاجیدلیگانی، نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون سامانه خودنویس اظهار داشت: با این سامانه دقت و هوشمندی در فرایندهای اقتصادی و بهویژه در حوزه مسکن و اجاره بیشتر میشود. همچنین الکترونیکی شدن خدمات و فرایندها میتواند به کاهش هزینههای اضافی و جلوگیری از دلالیهای غیرضروری کمک کند.
نایب رئیس کمیسیون اصل نود با بیان اینکه سامانه خودنویس گامی مهم در راستای دولت الکترونیک است، گفت: با ایجاد سامانههای شفاف و کارآمد، دولت میتواند نظارت بهتری بر بازار مسکن داشته باشد و از این طریق به مردم کمک کند تا با اطلاعات دقیقتری تصمیمگیری کنند. این موضوع همچنین میتواند به شکستن انحصارهای موجود و ایجاد رقابت سالم در بازار کمک کند.
وی تأکید کرد: مهمترین ویژگی سامانه خودنویس حذف واسطهها و امکان عقد قرارداد خرید و فروش یا اجاره مسکن و اخذ کاملاً رایگان ارائه کد رهگیری است.
ادامه گفتگو در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
🔻#اینفوگرافیک چکیده آمار عملكرد بازار بيمه در ۸ ماهه اول سال ۱۴۰۳
بر اساس ارقام خود اظهاری شرکتهای بیمه در سنهاب
@Bazarnews_official
🔻#گفتگو فرار مالیاتی ۸۰۰ همتی؛ ادعایی بدون مبنای دقیق محاسباتی
به گزارش بازارنیوز، فرار مالیاتی یکی از چالشهای اساسی نظام مالیاتی در بسیاری از کشورها، از جمله ایران است. این پدیده به معنای عدم پرداخت مالیات توسط افراد یا شرکتها به طور عمدی است و میتواند شامل مواردی همچون اعلام نادرست درآمد، استفاده از حسابهای جعلی، یا عدم ثبت برخی تراکنشها باشد. فرار مالیاتی علاوه بر آسیب به درآمدهای دولت، عدالت اجتماعی و تأمین منابع مالی برای خدمات عمومی را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
در ایران، اقدامات متعددی برای مقابله با فرار مالیاتی انجام شده است. از جمله این اقدامات میتوان به ساماندهی دستگاههای پوز (POS)، شفافسازی حسابهای تجاری، و رصد حسابهای مشکوک به فعالیت تجاری اشاره کرد.
اگرچه همچنان محاسبه دقیق میزان فرار مالیاتی به دلیل نبود مبنای مشخص و مطالعات جامع دشوار است، اما سازمان امور مالیاتی کشور از طریق جمعآوری دادهها و بهرهگیری از فناوریهای نوین، در تلاش است تا شفافیت مالی را افزایش دهد و وصول مالیات عادلانه را تحقق بخشد.
ادامه گفتگو در سایت بازارنیوز
@Bazarnews_official
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر پزشکیان، رئیسجمهور در بازدید سرزده از سازمان برنامه و بودجه:
چگونه روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت گم می شود در حالی که تولید کننده و عرضه کننده خودمان هستیم....
آقای رئیس جمهور متشکریم🌹
لطفأ از این سوالات بیشتر بپرسید.
مسائل و ابهامات زیادی در اقتصاد کشور وجود دارند که فقط با پرسیدن سوالات درست، حل خواهند شد.
@Bazarnews_official