22.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادآوری
▫️امر رهبر انقلاب برای شکستن عملیات روانی ارعاب
۱۴۰۴/۳/۲۸
🔺زندگی عادی را با قوت ادامه دهید؛ نگذارید دشمن احساس کند که شما در مقابل او میترسید و الا دیگر گریبان شما را رها نخواهد کرد
🔹من به ملّت عزیزمان عرض میکنم همین آیه شریفه را همیشه در نظر داشته باشید (وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُؤمِنین)
🔹زندگی بحمدالله به طور عادّی در جریان است. نگذارید دشمن احساس کند که شما در مقابل او میترسید، احساس ضعف میکنید. اگر دشمن احساس کند که شما از او میترسید، دیگر گریبان شما را رها نخواهد کرد.
🔹همین رفتاری که تا امروز داشتید، این رفتار را باقوّت ادامه بدهید. کسانی که امور خدماتی به عهدهشان است، کسانی که با مردم سروکار دارند، کسانی که امور تبلیغاتی و تبیینی بر عهدهشان است، کار خودشان را باقوّت انجام بدهند و ادامه بدهند و به خدای متعال توکّل کنند.
🔹وَ مَا النَّصرُ اِلّا مِن عِندِ اللَهِ العَزیزِ الحَکیم؛ و خدای متعال ملّت ایران را و حقیقت را و حق را، به طور قطع و یقین، پیروز خواهد کرد، انشاءالله.
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای شهادت آقا جانم من قربون اون دعای قشنگ تون برم💔❤️🩹
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقـــــــــا فرمانده مهدی مهدی صدا مفهومه؟؟؟
#امامزمامعج | #ظهور
1_19224400316.ogg
زمان:
حجم:
623.3K
فوری
صوت بسیار مهم ...
پیامی از طرف اطلاعات و نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران
#نشرحداکثری