12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯🎥 جمشیدی: در دوره ریاست جمهوری آیت الله رئیسی به هیچ یک از افراد در سفرهای خارجی حق مأموریت ارزی تعلق نمیگرفت
معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
🔹️ آیت الله رئیسی حتی حقوقشان را هم نمیگرفتند در خبرها آمد که نصف حقوقشان را برگردانده بودند اما در کادر نهاد ریاست جمهوری هیچ کس حق مأموریت نمیگیرد نه ما برای حتی یک سفر و نه بقیه گرفتهاند.
🔹️ وقتی هم برخی حرفی میزدند، ایشان می گفت شرط سفر من این است اگر کسی نمیخواهد، نیاید؛ من از این پولها نمیدهم؛ چرا دلاری که در کشور اینطور نوسان دارد به عنوان حق مأموریت بدهیم؟ اگر کسی می خواهد، معادل ریالی به او پول بدهید؛ بعد هم آن را تبدیل به قانون کردند که حق مأموریتها ریالی شود.
🔹️ در این حدود ٣ سال یک دلار یا یک یورو برای سفرهای خارجی به کسی داده نشد برخی فکر میکنند سفرهای خارجی مزایای زیادی دارد نه اینطور نیست؛ اولا که آیت الله رئیسی معتقد بود نباید حق مأموریت در این سطوح داده شود بعدا هم که عدهای پیگیری کردند، گفتند قانونش را میگذاریم که طبق قانون معادل ریالی داده شود.
✍️ انتخاب تون چنین رییس جمهوری باشه
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هزاران معترض در تلآویو خواستار کنارهگیری نتانیاهو شدند.
🔴 ماهها از وقوعِ طوفان الأقصی گذشته و رژیم غاصب اسرائیل در غزه، حمام خون راه انداخته اما نه تنها نتوانسته است ذره ای از فضاحت خود را در شکست اطلاعاتی و تاکتیکی از مقاومت فلسطین، جبران نموده و اسرای خود را آزاد کند، بلکه شکست حیثیتیِ سختی نیز به خاطر جنایتهای وحشیانه اش در افکار عمومیِ دنیا خورده است.
🔺مجموعهی این عوامل از دولت نتانیاهو، تصویری ناتوان و ضعیف به نمایش گذاشته که خشم مردم متبوع خود را برانگیخته است.
و بدین منوال، میتوان تأثیر اختلافات و اعتراضاتِ داخلی در سرعت بخشی به زوال اسرائیل را از مهمترین عواملِ اضمحلالِ زودهنگامِ رژیم صهیونیستی به حساب آورد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حلقه محاصره حامیان فلسطین به دور کاخ سفید
🔸معترضان و حامیان فلسطین با تشکیل دادن خط قرمز مردمی مقابل کاخ سفید، برای بایدن خط و نشان کشیدند
🔸حامیان فلسطین از مردم در سراسر آمریکا خواستند تا کاخ سفید را محاصره کنند و با فشار آوردن به بایدن، مانع نسلکشی صهیونیستها در غزه شوند
به کی رای بدیم ؟
این نکته مهم رو دقت کنیم
⭕️ به هر کاندیدایی که به جای ارائه کارنامه و برنامه، در این روزها از عکس حاج قاسم و شهید رئیسی استفاده میکنند رای ندید.
⭕️به کی رای بدیم؟
💢 مثلا آقای ........ به عنوان بزرگ ترین حامی نظام سرمایه داری در ایران حرفش این بود که اگه توی ساختن یک سد، چند صد میلیون هم یه نفر دزدی کرد اشکالی نداره. مهم اینه که اون سد ساخته شده!
💢 یا میگفت ما باید مانور تجمل و اشرافیت راه بندازیم. یا میگفت اگه افرادی فقیر در زیر چرخ دنده های توسعه له بشن اشکالی نداره. عوضش پیشرفت میکنیم!
اما در نگاه اسلام حقیقی اینطور نیست. مثلا امام خامنه ای عزیز میفرمایند عدالت یعنی توزیع عادلانه همین امکاناتی که داریم.
اساسا نگاه نظام سرمایه داری و نگاه اسلام صددرصد مقابل هم هستند. نظام سرمایه داری "شیطان محور" هست
ولی نظام اسلامی "خدامحور".
ما باید به کی رای بدیم؟
💥👈🏼 کسی که مخالف جدی نظام سرمایه داری هست.
⭕️ اما کسی که تلاش میکنه نظام سرمایه داری رو پیاده کنه به هیچ وجه نباید بهش رای بدیم حتی اگه صدتا عکس با حاج قاسم انداخته باشه! حتی اگه صدتا فایل صوتی در تمجید و تعریف از اون فرد منتشر بشه.
✅ ملاک باید دستمون باشه وگرنه با چهارتا فایل صوتی و عکس جوری فریبمون میدن و از احساسات ما سوء استفاده میکنن که نفهمیم از کجا ضربه خوردیم...
حواستان باشد
ا صلاحطلبا به سادهزیستی اعتقادی ندارن،
ولی عملکردشون منجر به سادهزیستی ۸۵ میلیون نفر میشه!
🔺️حسین حسینیمقدم🔺
🔴 مجری اسرائیلی بهدلیل اظهارنظر درباره ظاهر اسیر آزاد شده اخراج شد
🔹یکی از مجریان تلویزیون رژیم صهیونیستی به دلیل اظهارنظر درباره وضعیت ظاهری خوب اسرای بازگردانده شده از النصیرات، برکنار شد.
🔹«لمی طاطور» بازیگر و مجری شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از اعراب ساکنان اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ به دلیل انتشار مطلب در حساب کاربری خود در اینستاگرام درباره ظاهر مرتب «نوعا ارغمانی» یکی از چهار اسیر صهیونیست بازگردانده شده در یورش وحشیانه روز شنبه به اردوگاه النصیرات، از کارش اخراج شد.
✅ جبلی: صداوسیما اجازه کلیگویی به نامزدهای انتخاباتی نمیدهد
🔰 واکنش رسانههای بیگانه به اعلام نامزدهای تأیید شده
🔸شبکه دولتی انگلیس نسبت به برآیند روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و افراد تأیید شده/ نشده ابراز تعجب کرد.
🔸وبسایت بیبیسی فارسی با طرح این سؤال که آیا تأیید صلاحیتهای شورای نگهبان غافلگیرکننده بود؟، نوشت:
🔻«اولین و شاید غیرمنتظرهترین رخداد این انتخابات تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان است. او تاکنون پنج دور نماینده حوزه انتخابیه تبریز در مجلس بوده است. در آخرین انتخابات اما صلاحیتش رد و بعد تأیید شد. او پزشکی است که با نطق سال ۱۳۸۸ در مجلس در دفاع از معترضان آن سال، نامش بیش از پیش بر سر زبانها افتاد. آقای پزشکیان هم میتواند طیفهای اصلاحطلبان را یکدست پشت خود قرار دهد و هم گمان میرود در میان آذریها و ترکزبانهای ایران پایگاهی قوی داشته باشد.
🔻تأیید صلاحیت پزشکیان، یکی از پدیدههای مورد توجه این دوره است. او سابقه حدود دو دهه نمایندگی مجلس را دارد. در انتخابات مجلس دوازدهم، بعد از چهار دوره نمایندگی، ردصلاحیت شده بود و به گفته خودش با دخالت «رهبر» تأیید شد.
🔻تأیید صلاحیت مصطفی پورمحمدی هم قابل پیشبینی نبود. او در انتخابات ۱۴۰۲مجلس خبرگان ابتدا رد صلاحیت شد. اما پس از اعتراض، شورای نگهبان در بازنگری دیرهنگام، او را تأیید صلاحیت کرد...
🔸در همین حال وبسایت رادیو فرانسه در گزارشی نوشت:
🔻سرانجام شورای نگهبان اسامی نامزدهای نهائی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد: مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمد باقر قالیباف. بدین ترتیب از هشتاد نفر که ثبتنام کرده بوند، صلاحیت تنها شش نفر تأیید شده است. شورای نگهبان از جمله محمود احمدینژاد، اسحاق جهانگیری و علی لاریجانی را کنار گذاشته است.
🔻این نوع گزینش شورای نگهبان میتواند تلاشی در جهت ایجاد «فضای رقابتی» و دستیابی به مشارکت بیشتر باشد. از میان افراد مورد تأیید، امیرحسین قاضیزاده هاشمی نزد افکار عمومی کمتر شناخته شده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DNZ