eitaa logo
✊افق #فلسطین؛ پیامدهای #طوفان_ا#لاقصی🇪🇭🇮🇷✌️
53 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.4هزار ویدیو
13 فایل
رهبر انقلاب: . مبارزه مسلحانه با رژیم صهیونیستی اسرائیل ثابت کرده است که جز زبان زور، چیز دیگری نمی‌فهمد. با او جز با زبان قدرت یک ملت و قدرت یک امت اسلامی در سراسر عالم، نمی‌شود حرف زد. ۱۳۷۰/۰۷/۲۷ ارتباط با ادمین @Roshangari313_12
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حماس مذاکره دربارۀ آزادی اُسرا را متوقف کرد 🔹در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور معاون رئیس دفتر حماس در بیروت، جنبش حماس به میانجی‌ها اطلاع داد که تمام مذاکرات دربارۀ آزادی اُسرا در غزه تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. @BerozAlAqsa_tofan
🔴بیانیه جهاد اسلامی فلسطین در پی حادثه‌ی تروریستی کرمان و تسلیت به ملت و رهبری ایران و این‌که ما در کنار هم هستیم | تصريح صادر عن حركة الجهاد الإسلامي في فلسطين: 🔻ندين التفجير الغادر في مدينة كرمان الإيرانية، واستهداف جموع المواطنين المحتشدين حول ضريح الشهيد القائد الحاج قاسم سليماني، رحمه الله. 🔻 إذ نتقدم من الشعب الإيراني العزيز ومن القيادة الإيرانية بأسمى آيات العزاء، سائلة الله الرحمة للشهداء والشفاء العاجل للجرحى .                                                                                                                       🔻 أن هذا العدوان الآثم بحق الأبرياء سيزيد من تلاحم شعوب أمتنا حول المقاومة التي سيبقى الشهيد سليماني أحد رموزها.
🚨 تکذیب شهادت فرمانده ارشد سپاه در کرمان ⭕️ در پی ۲ انفجار تروریستی در کرمان، برخی اکانت‌های اسرائیلی مدعی شدند در این انفجار یکی از فرماندهان ارشد سپاه کشته شده است که پیگیری خبرنگار تسنیم نشان داد این خبر کذب بوده و هیچ کدام از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در حوالی منطقه انفجار حضور نداشته‌اند!
🔸استعفای کارمند گوگل در اعتراض به قرارداد میلیاردی با ارتش رژیم صهیونیستی 🔹یکی از کارمندان گوگل در اعتراض به قرارداد ۱.۲ میلیارد دلاری میان گوگل و آمازون با ارتش رژیم صهیونیستی برای بایکوت اخبار فلسطین از کارش استعفا داد. 🔸«آریل کورن» کارمند آمریکایی و یهودی بخش بازاریابی شرکت گوگل می‌گوید که به دلیل اعتراض به عقد قرارداد موسوم به «نیمباس» میان این شرکت با رژیم صهیونیستی، مورد آزار و اذیت مدیران گوگل قرار گرفته و مجبور شده است که استعفا بدهد. 🔹روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت نوشت که این کارمند ۲۸ ساله از دیگر کارمندان گوگل خواسته تا هفته آینده در مقابل سه دفتر این شرکت در آمریکا تجمع اعتراضی تشکیل دهند. 🔸«آریل کورن» در بیانیه‌ای گفته که گوگل به شکل سیستماتیک، صدای فلسطینی‌ها، یهودیان، عرب‌ها و مسلمانانی که نگران همدستی این شرکت در نقض حقوق بشر فلسطینی‌ها هستند، سرکوب می‌کند و همزمان علیه کارمندانی که به این روند اعتراض دارند اقدام کرده و فضایی از ترس را برای آن‌ها ایجاد می‌کند. 💡 هوش سفید| سید علیرضا آل‌داود
هشدار حملهٔ موشکی به‌صورت گسترده در شمال فلسطین اشغالی فعال شد 🔹منابع خبری از شلیک دست‌کم ۳۲ موشک از لبنان به‌سمت فلسطین اشغالی خبر دادند. @Farsna
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴موقعیت پایگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی که با ۶۲موشک مورد حمله قرار گرفت
🔴در پی این حمله، ارتش رژیم صهیونیستی ۱۳ جاده و تقاطع را در الجلیل واقع در شمال فلسطین اشغالی را بسته و تردد در آن‌ها را ممنوع اعلام کرده است. 🇮🇷
حماس: ۹ نیروی ارتش صهیونیستی در شرق خان‌یونس از فاصلهٔ صفر به هلاکت رسیدند. 🔸حماس اعلام کرده دیروز هم ۹ نظامی صهیونیست در شرق خان‌یونس هدف حمله قرار گرفته‌اند که کشته‌ها و مجروحان با بالگرد منتقل شده‌اند. 🔷حزب‌الله هم خبر داده در حمایت از مردم غزه پایگاه‌های صهیونیستیِ متولا و رامیم را هدف حمله قرار دادیم.
نبش قبر بیش از هزار فلسطینی و ربودن ۱۵۰ پیکر توسط صهیونیست‌ها 🔹دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین اعلام کرده پس‌از عقب‌نشینیِ ارتش صهیونیستی از منطقه‌های التفاح و الدرج در شمال غزه مشخص شده هزار و صد قبر شکافته و دست‌کم ۱۵۰ جسد تازه دفن‌شده توسط نیروهای رژیم صهیونیستی ربوده شده‌اند. 🔹این اتفاق باعث افزایش احتمال دزدیدن اعضای بدن شهدای غزه شده که پیش‌تر توسط حماس افشا شده بود.
وزیر خارجهٔ ایرلند: اظهارات مقامات اسرائیل دربارهٔ اسکان فلسطینی‌ها در خارج از غزه تحریک‌آمیز و کاملاً غیرقابل قبول است.
وزیر خارجهٔ فرانسه: آیندهٔ غزه به اسرائیل هیچ ربطی ندارد و اظهارنظرهای مقامات اسرائیلی در خصوص آیندهٔ غزه به ضرر آن‌هاست.