eitaa logo
🌹 معارف و سبک زندگی اسلامی 🌹
675 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
5هزار ویدیو
193 فایل
ان شالله بتوانیم با افزایش سطح اگاهی و انجام واجبات و ترک محرمات،قدمی مؤثر در جهت ظهور داشته باشیم. التماس دعا کپی آزاد نظرها و پیشنهادهای خود را با ما در میان بگذارید @Ya_Allah_1 ادرس وات ساپی کانالمون https://chat.whatsapp.com/LlDncUEBRKr8LcJ15Pk
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشنهاد دانلود👆👆👆👆
الگوی امام زمان کیست؟ 🤔🤔🤔
نشانه های ظهور👆👆 به گفته امام حسین(ع)
آیا ما در بین الطلوعین ظهوریم؟
آیا منم میتونم با این همه گناه یار امام زمان باشم؟ 👆👆👆
📢 آیه ای که ناله و شیون شیطان را درآورد 🔴🔷 امام جعفر صادق (ع): ✍ وقتى كه اين آيه نازل شد؛  «والذين اذا فعلوا فاحشه او ظلموا انفسهم ذكروا الله فاستغفروا لذنوبهم» 💛 ترجمه آیه: آن كسانى كه هرگاه كار زشتى انجام مى دهند يا هرگاه به خود ستمى مى كنند خداى را به ياد مى آورند و از او طلب بخشش گناهانشان را مى نمايند. (سوره آل عمران آيه 135)؛ 👈 ابليس به بالاى كوه ثور واقع در مكه رفت و با بلندترين صدايش شيطان هايش را فرياد زد پس همگى گرد آمدند. 👿 پس گفت: چه كسى براى اين آيه چاره اى مى انديشد؟ پس هر يك از شياطين برخاسته و سخنى گفتند و ابليس راه حل آن ها را نپذيرفت تا اينكه وسوسه گر خناس برخاسته و گفت: 👹 من چاره ساز اين آيه ام. گفت: به وسيله چه چيزى؟ 👺 وسوسه گر خناس گفت: به مردمان وعده مى دهم و در دل آنان آرزو می افكنم (آرزومندشان می كنم) تا در گناه بيافتند، پس هنگامى كه در گناه افتادند استغفار را از يادشان مى برم. 😈 ابليس راى او را پسنديد و تا روز قيامت كار اين آيه را به او سپرد. 🔴🔷 اميرمؤمنان على (ع) حدیثی را از پيامبر گرامى خدا (ص) نقل می ‏كند كه فرمود: 💛 «خير آية فى كتاب اللَّه هذه الاية! يا على! ما من خدش عود، و لا نكبة قدم الا بذنب، و ما عفى اللَّه عنه فى الدنيا فهو اكرم من ان يعود فيه و ما عاقب عليه فى الدنيا فهو اعدل من ان يثنى على عبده» ⭕️ ترجمه: «اين آيه (وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ...) بهترين آيه در قرآن مجيد است، اى على! هر خراشى كه از چوبى بر تن انسان وارد می شود و هر لغزش قدمى؛ بر اثر گناهى است كه از او سر زده، و آنچه خداوند در دنيا عفو می کند گرامی ‏تر از آن است كه (در قيامت) در آن تجديد نظر فرمايد، و آنچه را كه در اين دنيا عقوبت فرموده عادل تر از آن است كه در آخرت، بار ديگر كيفر دهد.» 🤔 به اين ترتيب اينگونه مصائب علاوه بر اينكه بار انسان را سبك مي كنند او را نسبت به آينده كنترل خواهند نمود.
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 *ما به عنوان یک منتظر وقتی برای ظهور ولی عصر عج دعا میکنیم از خود ایشون چه چیزی بخوایم که از دعامون خوشحال بشن و موجب سعادت دنیا و آخرت ما باشد. منظورم خواسته ای که روحمون رو معنوی کنه؟* ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇 👌🏻شما وقتی می خواهید امام زمان را با دعای خودتان خوشحال کنید اولا دعا برای سلامتی و تعجیل در فرج باشد، ثانیا دعا بکنید برای کسب افزایش معرفت خودتان. از امام زمان (عج) بخواهید شما را کمک بکند و معرفت شما به امام زمان بیشتر بشود و بعد بتوانید دست چند نفر را بگیرید به امام زمان برسانید و چند نفر را هم با امام زمان آشنا بکنید، اینها قطعا یکی از بهترین دعاهای مهدوی خواهد بود. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👤پاسخ دهنده: (👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)