جنبش جلیقه های زرد رنگ در فرانسه
ای کاش مردم مظلوم و مستضعف فرانسه هم آمدنیوز و بی بی سی و صدای آمریکا و ایران اینترنشنال و کلی اکانت فیک در توییتر داشتند تا صدای مظلومانه خود را به گوش جهانیان میرسانند!
ای کاش سلبریتی های فرانسوی هم مثل سلبریتی های ایرانی کمی اهل سیاست بودند و دلشان برای مردم می سوخت تا به هشتگ و کمپین این جنبش اضافه شوند!
من جای تشکل های دانشجویی بودم در یک تجمع مسالمت آمیز با پوشیدن یک جلیقه زرد رنگ، جلوی سفارت فرانسه جمع می شدم تا از مستضعفین فرانسوی که زیر چرخ های لیبرال سرمایه داری له شده اند، حمایت کنم!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 صبح امروز
📹 ببینید| بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره قانون منع بهکارگیری بازنشستگان. ۹۷/۹/۱۳
💻 @Khamenei_ir
بینش راهبردی
🚨 صبح امروز 📹 ببینید| بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره قانون منع بهکارگیری بازنشستگان. ۹۷/۹/۱۳ 💻 @
این بیانات امروز رهبری عزیز پیرامون قانون منع به کارگیری بازنشستگان است
چندی قبل با یکی از دوستان پیرامون این قانون بحث میکردیم
نکاتی به ایشان عرض کردم که در ادامه برای دوستان قرار می دهم
مسئولیت ها و مشاغل دو دسته اند:
دسته ای اجرایی و نیازمند به وقت و تلاش و پی گیری و مداومت بعضا طاقت فرسا که عنصر سن در آن بسیار حیاتی است و هر چقدر جوانتر لاجرم ریسک پذیرتر و تلاشگری بیشتر
و دسته ای نظارتی و نیازمند به دقت و طمانینه و تجربه و شیخوخیت و اشراف به مسائل فقهی و تاریخی و غیره که هر چقدر مسن تر و آبدیده تر و باتجربه تر بهتر و مفیدتر
لذا مشکل از آن جایی شروع می شود که بعضا ما مشاغل ستادی اجرایی و مدیریتی اجرایی را به دست پیرمردها سپرده ایم و آنها برای خودشان مشاورین جوان انتخاب کرده ایم
حال آنکه جوان باید وسط میدان باشد و آن پیر با تجربه به او مشاوره دهد!
نه بالعکس
لذا مسائل را با هم خلط نکنید
مجلس خبرگان سالی دو بار جلسه دارد
شورای نگهبان هم همانطور که از اسمش پیداست کار نگهبانی و نظارت را دارد نه اجرایی و ستادی را
نهاد رهبری و ولایت فقیه هم که مشخص است وظیفه اش چیست! هدایت حکومت و جامعه در سطح کلان
لذا وقتی صحبت از چرخش نسل میکنیم نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر تقنینی، اجرایی را مد نظرمان است!
و البته نهادهایی شبیه به صداوسیما، اوقاف، سازمان تبلیغات و و و
بینش راهبردی
♦️فقدان تفکر و بینش راهبردی آفت کار انقلابیون ✍حتما میدانید در یک مسابقه فوتبال تیمی برنده است که ب
از دو هفته قبل تا کنون چندین نفر از دوستان با حقیر تماس گرفته اند و حقیر را برای سخنرانی پیرامون "افول آمریکا" دعوت کرده اند، جالب است که اکثر موضوعات پیشین را در میانه راه رها کرده و همگی مشغول پرداختن به این موضوع هستند!
چندین بار خدمت عزیزان عرض کرده ام، یکی از مشکلات اصلی دوستان انقلابی ما فقدان تفکر راهبردی و عدم تقسیم کار بین یکدیگر است.
برای اینکه هم به خودم و هم به این دوستان و شما عزیزان مجددا این نکته را گوشزد کنم که نباید دنبال توپ بدویم، نوشته ای را که چندین بار در کانال بازنشر داده ام، بار دیگر برای عزیزان ارسال میکنم
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️فقدان تفکر و بینش راهبردی آفت کار انقلابیون
✍حتما میدانید در یک مسابقه فوتبال تیمی برنده است که به خوبی استراتژی مربی خود را پیاده کند. تیمی که هم دفاع هم خط میانی و هم خط تهاجمی دقیقا میدانند چه کنند نه اینکه همه بدنبال توپ و مطرح کردن خود باشند. تیمی که اهم و مهم های مربی برایشان اولویت دارد نه تشخیص خودشان و اولویت های خودشان . تیمی که اسیر حملات ایذائی حریف نمیشود.
اما تیمی که فقط و فقط به دنبال توپ میدوند و توجهی به اولویت ها و تقسیم کار مربی خود ندارند. تیمی که اگر مربی فریاد زند مراقب گوش چپ باشید تا تلنگری به بازیکنان مسئول آن جناح بزند اما همه به یکباره پست های خود را رها کرده در گوش چپ حاضر میشوند. دقایقی بعد با فریاد مربی که مراقب گوش راست باشید باز مجددا به یکباره همه به آن سو میروند. و قس علی هذا
بدون شک بعد از مدتی بازیکنان خسته خواهند شد تا جاییکه مربی مجبور می شود برای دفاع از دروازه تیم خود وارد زمین شود و خود از دروازه محافظت کند
حال بگذریم از غضنفرانی که هر از چندی گل به خودی هم میزنند!
این وضعیت، حال و روز این روزهای دوستان انقلابی است. وضعیتی که حقیر عامل آنرا در فقدان تفکر و بینش راهبردی میدانم.
به عنوان نمونه اگر رهبری عزیز روزی از ضرورت اسلامی سازی علوم انسانی در دانشگاه سخن گویند تمام همایشها، مقالات، سخنرانی ها، نشستها، میزگردها، کارگروه ها، گعده ها و در یک کلام تمام ظرفیت های ما مشغول این مساله میشود.
اگر روزی دیگر ایشان مساله اقتصاد مقاومتی را مطرح کنند همه کارها نیمه کاره رها شده و تمام ظرفیتها به این سمت میرود.
روزی دیگر اگر ایشان به مساله نفوذ اشاره کنند به همین منوال......
جالب اینجاست اگر کسی بگوید که برادر عزیز پس مساله اسلامی سازی، سبک زندگی اسلامی، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نفوذ فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، جنگ نرم، تهاجم فرهنگی، تمدن نوین اسلامی، ازدیاد جمعیت و هزاران کلیدواژه دیگر چه خواهد شد، به یکباره یک نگاه تعجب آمیز به تو میکنند و با ژستی عاقل اندر سفیه!
می گویند شما خیلی آرمانی فکر میکنی!
شما در خلأ زیست میکنی!
شما کار عملیاتی نکردی و بلد نیستی!
و از همه جالبتر میگویند شما نمیفهمی الان وضعیت اضطراری است و باید فقط (مثلا) به برجام بپردازیم.
و چه کشیده ایم از این فتنه اضطرار!
فتنه ای که باعث شده نیروهای حزب اللهی فقط و فقط دنبال توپ بدوند و بس!
و تو چه میدانی که فتنه اضطرار چیست؟
فتنه ای که مثل یک حمله ایذایی باعث شده است، ما تقسیم کار درستی با عنایت به رویکرد راهبردی و استراتژیک نداشته باشیم. و مدام بدون برنامه به چپ و راست و بالا و پایین منحرف شویم.
در واقع تاریخ مصرف بیانات رهبری عزیز برای برخی از ما آخرین سخنرانی معظم له است!
✍«محمد علی رنجبر، محقق و پژوهشگر مسائل راهبردی»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
https://eitaa.com/Binesh_Rahbordi
هر چقدر اروپا به سمت واگرایی حرکت کند، به نفع همگرایی ماست!
برگزیت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، تظاهرات در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی و تشدید اختلافات بین ملی گراها و نئولیبرالها، اختلاف شدید بین اروپا و آمریکا، تشدید اختلافات بین اوکراین و روسیه، ناامیدی کامل ترکیه از اروپایی شدن و بسیاری موارد دیگر، که همگی بر واگرایی صحه می گذارد، فرصتی است راهبردی برای ایران اسلامی که ائتلاف های منطقه ای و جهانی کارآمدتری شکل دهد و از این واگرایی حسن استفاده را ببرد!
در واقع ایجاد همگرایی بین کشورهایی چون ایران، ترکیه، روسیه، هند، چین، عراق، سوریه، لبنان، یمن، پاکستان و ان شاء الله مصر و سایر کشورهای منطقه ای، کابوس استراتژیست های برجسته غربی مبنی بر اینکه نباید اوراسیا و جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا با هم متحد شوند را، محقق خواهد ساخت و آنوقت همه دنیا مجبور است به این محور جدید ملحق شود!
✍ محمد علی رنجبر
شوکه شدن آمریکایی ها از آزمایش جدید موشکی ایران
--------------------------------------
♦هنوز داغ به غنیمت گرفتن، پهپاد بسیار پیسرفته، آرکیو ۱۷۰ (RQ-170) و پهپاد پیشرفته و غنیمتی (MQ-1C) متعلق به آمریکا بر دل آنها مانده است، که خبری جدید آنها را شوکه کرد:👇
♦دستیابی به تکنولوژی بسیار پیشرفته هدفگیری مستقل چندگانه موشکهای بالستیک --------------------------------------
موشک الجیام-۱۱۸ پیسکیپر متعلق به ایالات متحده آمریکا دارای قابلیت اصابت چندین هدف به طور مستقل
♦هدفگیری مستقل چندگانه سیستم حامل کلاهک موشکی هدفگیری پرشمار مستقل MIRV مجموعهای از کلاهکهای موشکی جداگانه میباشد، در مقابل کلاهک موشکی تکی که یک کلاهک موشکی در یک موشک میباشد.
♦اهداف نظامی سیستم هدفگیری پرشمار مستقل
هنگام استفاده از موشکهای تک کلاهکی، هر موشک برای یک هدف شلیک میشود،
اما با یک موشک دارای قابلیت هدفگیری پرشمار مستقل، شلیک موشکهای فراوان برای انهدام یک منطقه پهناور عملاً بدون توجیه خواهد بود.
این سیستم کارآمدی "سیستم پدافند ضد بالستیک تقویت شده" را برای مقابله با موشکهای خاص کاهش میدهد، درحالی که یک موشک تهاجمی هدفگیری پرشمار مستقل میتواند چندین کلاهک موشکی را حمل کند (۳−۱۲ عدد در موشکهای ایالات متحده) (و ۲−۱۲ عدد در موشکهای روسی) تسلیحات بازدارنده تنها میتوانند یک کلاهکِ هر موشک را ساقط کنند. بنابرین از هر دو نگاه نظامی و اقتصادی، موشکهای هدفگیری پرشمار مستقل، سیستمهای موشکی ضد بالستیک را ناکارآمد کردهاند،
هزینه نگهداری از یک سیستم دفاعی کارا در برابر موشکهای با کلاهک پرشمار بسیار افزایش مییابد بهطوریکه برای هر مقابله با هر تهاجم چندین موشک تدافعی مورد نیاز است.
♦با استفاده از کمترین تعداد موشک بیشترین تخریب را به همراه دارند.
♦تکنولوژی موشک های بالستیک قاره پیما: ICBM، اختصاصا در انحصار چند کشور مشخص قرار دارد؛
♦اما تکنولوژی هدفگیری مستقل چندگانه:
از آن هم محدودتر است. MlRV است، آنطور که به نظر می رسد ورود ایران به باشگاه کاملا انحصاری استراتژیک برای آمریکایی ها بسیار گران تمام شده است
🔷سخنان سردار حاجی زاده در تایید تلویحی آزمایش موشکی جدید ایران، و دستپاچگی عجیب مقامات آمریکایی پس از این تست موفقِ موشکی، همگی می تواند از نشانه هایِ فرخنده دست یابی ایران به این سطح از تکنولوژیِ بازدارنده تسلیحاتی باشد؛
♦خبری که شاید به مناسبت ایام دهه فجر و جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، جهان را دوباره مبهوت توان متخصصان جوان ایرانی کند.
🇮🇷منتظر باشید و ببینید اقتدار و دست آوردهای ایران اسلامی را، در جشن چهلمین سالگرد این انقلاب پر شکوه...
🔷امام خمینی (ره) :
♦ما آمریکا را زیر پا له می کنیم
♦آمریکا هیچ غلطی نمی کند
خبرگزاری رسا | یادداشت | محمدعلی رنجبر
🔸در مسیر ملتسازی و امتسازی؛
🔶 تبیین وظایف راهبردی دولتهای مدرن و علمای جهان اسلام
👈یکی از ابزارهای نرمی که در عرصه ملتسازی و امتسازی می تواند یاری رسان دولت های مدرن باشد، صدور فتاوایی واحد و یکپارچه در یک واحد سیاسی خاص و مسلمین در واحدهای سیاسی متکثر است.
http://mobile.rasanews.ir/data?id=588914
سلفی حقارت آمیز گرفتن، بعضا رفتارهای بچه گانه و تحلیل های به شدت کاریکاتوری از سوی برخی نمایندگان، حضور کوتوله های سیاسی در مجلس و این ماجرای اخیر توهین نماینده مجلس آنهم با ادبیات چاله میدونی به یک کارمند در حضور شهروندان، همگی نشان از این دارد که چرا صلاح نیست جزییات برخی از مسائل کلان و راهبردی کشور را در اختیار همه نمایندگان قرار داد، واقعا می شود به این کوتوله های سیاسی اعتماد کرد و مثلا مفاد و جزییات برجام یا سایر مسائل کلان و راهبردی را در اختیار همه آنها قرار داد!؟
به هیچ وجه
هرگز!