12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارات طوفانی افسر سابق CIA از شکست غیر قابل ترمیم اسرائیل؛ آیا زمان پایان دادن به تهدیدِ اسرائیل فرا رسیده؟
اسکات ریتر افسر ارشد اسبق اطلاعات آمریکا: ورود زمینی اسرائیل به غزه یعنی تلفات و خساراتی بیش از یوم کیپور؛ موشکهای حزبالله مانند تسلیحات حماس نیست.
ایران حق دارد در منطقه نقشی اساسی داشته باشد زیرا بازیگر اصلی منطقه است! آمریکا امروز در حال مقابله با ناتوانی خود در اروپا و آسیاست.
@BisimchiMedia
حمله به فرودگاه دمشق به منظور جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی صورت گرفته است
@BisimchiMedia
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس اسرائیلی: ضربه سختی خوردیم، با کشتن (شهید) سليمانی فکر میکردیم داستان به پایان رسیده اما جانشینش به ما نشان داد که یک من ماست چقدر کره دارد!
@BisimchiMedia
320.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرودگاه دمشق هم اکنون
@BisimchiMedia
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید صهیونیستها را مثل سگ کُشت؟
شهرک نشینان صهیونیست در حال رقص و نصب پیام های نژادپرستانه بر بمب هایی که برای کشتار در غزه به کار می رود
@BisimchiMedia
وزیر خارجه آمریکا: به همه هشدار میدهیم که مرتکب اشتباه نشوند، ما بزرگترین ناو هواپیمابر دنیا را به دریای مدیترانه فرستادیم.
@BisimchiMedia
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به دلیل خیل عظیم شهدا جایی برای اجساد فلسطینیها در یخچالهای نگهداری اجساد نیست
@BisimchiMedia
رهبر انقلاب سه سال پیش بعد از توافق اسرائیل و امارات گفتن این خیانت دیری نخواهد شد که متلاشی میشه
غربزدهها هم میگفتن با این سیاستهای اسرائیل، ایران منزوی شده و... ولی یه روز از خواب پا شدن و دیدن همهٔ آرزوهاشون هوا شده :))
حالا توییت امروز آیدی کوهن روزنامه نگار معروف صهیونیست رو بخونید
@BisimchiMedia