35.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ سلام فرمانده ۲ منتشر شد
@BisimchiMedia
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار نسخه کامل برای اولین بار|| پشت صحنه ویدیوی ضرب شتم یک زن در اطراف مدرسه ای در تهران
🔹 این زن که مشخص می شود فرزندی در مدرسه ای که ادعا شده در آن مسمومیت رخ داده ندارد با فحاشی و کتک زدن ماموران تلاش می کند دوربین مستند سازی پلیس را که با هدف ثبت سرنخی از عوامل مسمومیت در حال تصویر برداری بوده، بدزدد یا بشکند!
🔹 تلاش برای راهبندان، فریاد زدن دروغ هایی مانند کشته شدن دانش آموزان و ورود طالبان برای درس نخواندن دخترها و البته ضربه به سر مامور پلیس از جمله مواردی است که در این ویدیو روشن شده است.
🔹گفته می شود فحاشی بسیار رکیک او به اطرافیانش عامل اصلی تحریک و عصبانیت حاضران و نهایتا کتک خوردن خودش بوده است.
@BisimchiMedia
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار نخستینبار
ای مهدی موعود! محتاج دعایت هستیم
حضرت آیتالله خامنهای: اى امام زمان، اى مهدى موعودِ محبوب این امّت، اى سلالهى پاک پیامبران و اى میراثبر همهى انقلابهاى توحیدى و جهانى! ملّت ما با یاد تو و با نام تو از آغاز خو گرفته است و لطف تو را در زندگى خود و در وجود خود آزموده است. اى بندهى شایستهى صالح خدا!
ما امروز محتاج دعایى هستیم که تو از آن دل پاک الهى و ربّانى و از آن روح قدسى براى پیروزى این ملّت و پیروزى این انقلاب بکنى و به دست قدرتى که خدا در آستین تو قرار داده است، به این ملّت و راه این امّت کمک بفرمایى.
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش سوزی شدید در الدمام عربستان
اخباری مبنی بر حمله موشکی به آل سعود و اصابت دقیق به یکی از اهداف شهر صنعتی دمام و آتش سوزی های عظیم
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تور کنسرت جاستین بیبر به خاطر عوارض شدیدی که واکسنهای آمریکایی برای او داشت، لغو شد
فکر کنید یه سلبریتی تاپ ایرانی که توی شهرت انگشت کوچیکه جاستین بیبر هم نمیشه، با یه واکسن ایرانی همچین اتفاقی براش میفتاد!
تا سازمان ملل دو تا قطعنامه حقوق بشری علیه ایران صادر نمیکرد، آروم نمیگرفتند!
@BisimchiMedia
مصی پولینژاد ایران رو چطوری میخواد ؟
همین طوری ، واژگون
@BisimchiMedia
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گداپروری به سبک اینفلوئنسرهای اینستاگرام
احتمالا دوستان تهرانی ترفندهای تکراری این پسربچه رو بشناسن
پسره با ترفندها و حرفهایی که سرتیمشون بهشون یاد داده، میگه خونه چیزی نداریم، میره تو سوپرمارکت دختره رو حسابی تیغ میزنه، بعد که خیالش راحت شد با مظلوم نمایی میگه کتونی هم میخواد، این خانم هم به خیال خودش داره کار خیر میکنه، غافل از اینکه داره به این بچه یاد میده که شارلاتان بازی جواب میده، و میتونی باهاش موفق بشی
این اسمش فقرزدایی و کار خیر نیست
این اسمش گداپروریه
@BisimchiMedia
⭕️ حساب انگلیسی افسران در توییتر شروع به کار کرد
ممنون از حمایتهای همیشگیتون 🙏
ما را در توییتر دنبال کنید 👇
https://twitter.com/AfsaranEn?t=lNz0xJQDkp87kQoYb3cIdw&s=09
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلاهت و حماقت دردی است که درمان ندارد؛ سعودی اینترنشنال، جمهوری اسلامی را حتی مقصر افتادن یک گربه در جوی میداند!!
در ادامه کارزار به اصطلاح رسانه سعودی اینترنشنال علیه ایران و پس از ناکامی در پروژه اغتشاشات، اینبار موضوع مسمومیت دانشآموزان به دستاویزی برای این شبکه تبدیل شده و با دعوت از افرادی کینهتوز، سعی در شعلهور کردن این موضوع دارند!!
@BisimchiMedia
اختصاص ۲ میلیون تومان سهام به ازای تولد فرزند
نمایندگان مجلس دولت را مکلف کردند تا به ازای هر فرزند که از ابتدای سال ۱۴۰۲ متولد خواهد شد، مبلغ ۲۲ میلیون ریال تا سقف ۲۲ هزار میلیارد ریال صرفاً جهت خرید واحدهای صندوق سرمایه گذاری معامله در بورس به نام فرزند اختصاص دهد.
@BisimchiMedia
بیسیمچی مدیا 🎬
ملاقات برنارد لوی با گلشیفته فراهانی برنارد لوی, تئوریسین تجزیه کشورهای اسلامی حمله به افغانستان ع
دخترک فاحشه رفته با استاد تجزیه کشورها دیدار کرده بعد میگه این وصلهها به من نمیچسبه :)
@BisimchiMedia