#اطلاعيه
🔹با توجه به اتمام سال تحصيلی ۹۷-۹۸ مرکز تخصصی امامت و برگزاری امتحانات پایان ترم ، درس "معرفی روش امامت کلامی بر محور کتاب و سنت" حضرت آیت الله میلانی تعطیل شده و ان شاءالله ادامه آن ، در سال تحصيلی جديد ۹۸-۹۹برگزار خواهد شد .
🔸خاطرنشان می شود مجموعه جلسات این درس که تاکنون ارائه شده (هجده جلسه ) به صورت پک (صوتی و تصويری) آماده شده و علاقمندان می توانند برای تهیه آن به ساختمان ناشران، طبقه زيرزمين، پلاک ۳۹ مراجعه کنند.
@Bonyad_Emamat
✨بسم الله الرحمن الرحیم
💠ویژگی های استاد #امامت در توصیه های آیت الله میلانی دامت برکات
در ایام تکریم جایگاه معلم و در آستانه ماه مبارک رمضان، اساتید بنیاد امامت که از فارغ التحصیلان #مرکز_تخصصی_امامت اهل بیت علیهم السلام می باشند با حضرت آیت الله #میلانی دامت برکاته دیدار نمودند.
🔸این دیدار ساده و صمیمی که به منظور تکریم جایگاه و تقدیر نسبت به زحمات اساتید و با حضور خانواده ای ایشان تشکیل شده بود، با اقامه نماز جماعت مغرب آغاز گردید و پس از آن معاون آموزش بنیاد نکاتی را ارائه نمود .
حجت الاسلام #شاهینی ضمن ادای احترام به شخصیت و فعالیت های اساتید و تقدیر از حضور ایشان و همسران مکرمه شان، چندین نکته آموزشی و اجرایی را یادآور شد .
🔸در ادامه حضرت آیت الله #میلانی دامت برکاته ضمن تبیین کاربرد امامت در نظام دین و نقش آن در ایجاد وحدت مسلمین، هدف اصلی از تأسیس مرکز امامت را بیان فرمودند.
ایشان ضمن توصیه هایی به #اساتید فارغ التحصیل بنیاد امامت بیان داشتند:
غیرت مذهبی، اخلاص، تعهد نسبت به بنیاد امامت، انسجام و صمیمیت، ارتقای علمی و انجام فعالیت سالم و قوی می بایست سرلوحه زندگی ما قرار گیرد.
💠معظم له در ادامه فرمودند:
با هم صمیمی و منسجم باشیم. دیگران برای هدف و برنامه ی واحد، دور هم جمع می شوند و برای رسیدن به اهدافشان حتی جان خود را می گذارند. هدف ما، هدف واحدی است؛ درست است که افکار مختلف است ولی موارد اشتراک را مورد استفاد قرار دهیم و موارد اختلاف را به مرور به تفاهم برسیم. مگر عدد و امکانات ما چقدر است؟! بیایید با هم همکار و صمیمی باشیم تا این موسسه تقویت بیشتری پیدا کند.
ایشان در پایان ضمن بیان اثرات خدمت به آستان #امیرالمؤمنین علیه السلام و نقش آرامش خانواده در این خدمت رسانی، اساتید حاضر را به قدردانی از همسرانشان ترغیب نمودند.
در حاشیه این دیدار برنامه های فرهنگی جذابی نیز برای کودکان اجرا گردید و هدایایی به حاضرین اهدا شد.
@Bonyad_Emamat
پیام مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی مدظله الوارف
✅ به مناسبت یکهزار و چهارصدمین سال شهادت
حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیهالسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
ماه مبارک رمضان سال يکهزار و چهارصد و چهل قمري، يادآور حادثهاي بسيار ناگوار و تلخ در تاريخ عالم انسانيت و حيات بشري ميباشد.
درست، چهارده قرن از شهادت مظلومانه اولين موحد واقعي مکتب اسلام، معلّم نمونه مدرسه الهيات قرآن، و وصيّ و جانشين بر حق حضرت رسول اکرم صلي الله عليه و آله، عدالت مجسّم، يار مظلوم و خصم ستمگران، انيس و مونس و پدر يتيمان، صاحب ولايت مطلقه الهيه، و باب مدينه علم نبوي و صاحب کرامات و فضائل مرتضوي، حضرت اميرالمؤمنين علي ابن ابيطالب عليهالسلام مي گذرد.
جامعه اسلامی بلکه جهان بشريت و جهان علم و ادب، چهارده قرن است که در سوگ فقدان و مصيبت غمبار آن امام عزيز، عزادار و سوگوار است.
در اين چهارده قرن، چه گذشت بر دوستان و شيعيان آن حضرت؟! چه ظلم و ستم و بيعدالتيها که بر آنها روا داشتند! هزاران انسان مظلوم و بيدفاع را به جرم شيعه علي عليهالسلام بودن شهيد نمودند و بسياري را شکنجههاي سخت دادند و شمار زيادي از آنها را تبعيد کردند و بسياري از پدران و مادران را به واسطه شهادت فرزندانشان در راه ولايت داغدار کردند؛ فَقُتِلَ مَن قُتِلَ وَ سُبِي مَن سُبِي وَ أقصِي مَن أقصِي
ماه مبارک رمضان امسال، يادآور آن همه مصائب و مشکلات و بيعدالتيهاست.
حقير براي اينکه کوچکترين اداء وظيفه به ساحت مقدّس امامت و ولايت داشته باشم، از عموم آزاديخواهان و مسلمانان بهخصوص شيعيان درخواست دارم که در ايام پر فيض ماه مبارک بهخصوص ايام و ليالي قدر و شب و روز شهادت حضرت مولی الموحدين امام المتقين اميرالمؤمنين عليه صلوات المصلين، نسبت به وجود مقدّس آن حضرت، بيش از گذشته اظهار ادب و اخلاص نموده و با ذکر فضائل و مناقب نوراني آن امام مظلوم و با تشکيل مجالس و همايشها، گوشهاي از برکات وجودي آن حضرت را براي جهانيان بازگو کنند و همچنين شکوه و عظمت دستههاي عزاداري علوي را بيشتر نموده و با شرکت در آن، عشق و محبّت خود را به اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام نشان داده و تسليت خود را به پيشگاه مقدّس يگانه دوران قطب عالم امکان امام زمان حضرت بقية الله الاعظم ارواح العالمين له الفداء و عجل الله تعالي فرجه الشريف عرضه بدارند و از خداوند متعال، فرج و ظهور موفور السرور آن حضرت را براي رفع ستم ستمگران و تشکيل حکومت واحد جهاني مهدوي مسئلت نمايند که إنَّهُم يَرَونَه بَعيداً وَ نَراهُ قَريباً.
لطف الله صافی
رمضان المبارک 1440 هـ.ق
#هزار_و_چهارصدمین_سال_مظلومیت_مولا
@Bonyad_Emamat
✅پیام مدافع حریم امامت ، حضرت آیت الله حاج سید علی حسینی میلانی دام ظله
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین و الصلاة والسلام علی خیر خلقه واشرف بریته محمد و آله الطاهرین
🔹یکی از سنّتهای متداول در همه ملتها ، ادیان و مذاهب این است که برای گرامیداشت شخصیتهای برجستۀ خود مجالسی برپا می کنند تا در اثر آن یاد و نام ایشان جاودانه بماند . به طور عمده این مجالس به مناسبت اولین سالگرد و یا پس از گذشت یک قرن یا بیش از این ، از ولادت یا وفات این افراد برگزار می گردد .
🔹امسال ، سال 1440 قمری است و چنین سالی ما را به یاد گذشت 14 قرن از شهادت حضرت علی علیه السلام می اندازد . و چه کسی شایسته تر از امیرالمؤمنین علیه السلام است برای برگزاری چنین مجالس یادبودی که در آن به شخصیت و جایگاه حضرت پرداخته شود .
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام در دل کعبه به دنیا آمد و در مسجد کوفه ، در ماه مبارک رمضان و در شبهای قدر و در حین اقامه نماز به شهادت رسید ، و این فضیلت منحصر به حضرت است که در کعبه به دنیا آمد و در محراب مسجد کوفه به شهادت رسید .
اما این تنها فضیلت منحصر به ایشان نیست . حضرت به فضائل و مناقبی متفرد است که احدی از صحابه رسول خداصلی الله علیه وآله ، بلکه احدی از پیامبران قبل با او در این خصوص مشارکت ندارد . به همین دلیل امیرالمومنین علیه السلام بعد از رسول خدا صلی الله علیه وآله افضل خلائق از اولین و آخرین است .
یکی از ویژگی های حضرت این بود که برادر رسول خدا صلی الله علیه وآله بود. رسول خدا هنگامی که بین مسلمانان در دو نوبت در مکه ومدینه عقد اخوت برقرار نمود ، از میان همه صحابه ، علی علیه السلام را به عنوان برادر خویش انتخاب نمود ، بلکه به حکم آیۀ مباهله نفس رسول خدا است که این نشان میدهد ایشان نزدیکترین مردم به رسول خدا صلی الله علیه وآله و عزیزترین مردم نزد آن حضرت بوده است .
یکی دیگر از فضائل منحصر به حضرت این است که ، ایشان داناترین فرد است بعد از رسول خدا صلی الله علیه وآله پیامبر اسلام که خود شهر علم بود علی علیه السلام را باب مدینه علم معرفی کردند و به همین دلیل بود که حضرت بارها فرمودند : «سلونی قبل ان تفقدونی» این صفت نیز از صفات مهم حضرت بود که در آن به نهایت کمال رسیده است .
و همین طور شجاعت حضرت ؛ او کسی است که اسلام به شمشیر او قامت راست کرد و در همه وقایع و اتفاقات او بود که پرچم جهاد پیامبر اسلام را به دوش میکشید .
امیرالمومنین علیه السلام هیچگاه از میدان جهاد نگریخت ، حال آنکه آنگونه که در تاریخ و سیره ثبت است ، دیگر از صحابه بارها از میدان نبرد فرار کردند .
از دیگر ویژگیهایی که حضرت به واسطه آن از دیگر صحابه و اطرافیان پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله ممتاز می شوند ، نسب آن حضرت است و اینکه ایشان همسری همچون فاطمه زهرا علیهاالسلام و فرزندانی همچون حسنین علیهماالسلام داشتند که سروران جوانان اهل بهشت هستند .
از دیگر ویژگیها و امتیازات منحصر به حضرت در مقایسه با سایر صحابه این است که ، ایشان دارای فضائل و کمالاتی بود که آیات متعدد در مورد آنها نازل گردید و احادیث فراوان از رسول خداصلی الله علیه وآله در مورد آن صادر شده است .
از جمله این احادیث قطعی که همه مسلمانان بر صدور آن از پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله اتفاق نظر دارند و با اسانید صحیحه در کتب ایشان آمده است حدیث غدیر است .
امیرالمؤمنین علیه السلام شخصیت اول اسلام و مسلمین بعد از رسول خدا بود و این موجب می شد که پیامبر ، ایشان را وصی خود قرار داده و جانشین خود نماید و امت را امر کند تا در تمام امور دینی و دنیوی خود به حضرت رجوع کنند و فرمود : « مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌ مَوْلَاه » ؛ لذا بر امت اسلام واجب است که ایشان را امام خود قرار داده ، و در تمام شئون زندگی به حضرت اقتدا کنند و همه اوامر و نواهی حضرت را اطاعت نمایند .
بنابراین فضائل و مناقب امیرالمؤمنین علیه السلام و آثار علمی و سیره عملی حضرت ، او را اشرف خلایق بعد از رسول خدا ص و خلیفه بر حق حضرت قرار داده است که همه مسلمانان و بلکه سایر مردم از امتهای مختلف را بر محبت حضرت مجتمع گردانده است .
🔹بر هر شیعه ای در هر مکانی لازم است که ، یاد امیرالمؤمنین سلام الله عليه را زنده نگه دارد و مخصوصاً امسال که هزار و چهار صد سال از شهادت حضرت میگذرد مجالس باشکوه و بزرگ بر قرار کنند و در این مجالس ، فضائل ، مناقب و خصائص و دلائل امامت ونیز مظلومیت حضرت را ، بیان نمایند که این خود احیاء امرشان و از جملۀ تعظیم شعائر است ، و خداوند متعال می فرماید : « وَ مَنْ يُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ فَإِنَّها مِنْ تَقْوَى الْقُلُوب » (حج /32)
و السلام علی اخواننا المومنین
و رحمة الله و برکاته
علی الحسینی المیلانی
1440ق
@Bonyad_Emamat