کانون مذهبی،عقیدتی بُرهان
🔰کانون بُرهان دانشگاه قم به مناسبت ایام ﷲ دهه فجر برگزار میکند: 💠 مسابقه کتابخوانی «نوایِ یار» 🔸
باسلام و روز بخیر
🛑باتوجه به درخواست بعضی عزیزان،مسابقه کتابخوانی تا پایان ۲۵بهمن تمدید شد.
مطامیر چی بود؟!
زندانی که مولایمان امام موسی کاظم(ع) مدت ها در این زندان بودن!
⚫️ شهادت امام موسی الکاظم علیه السلام بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.
🌼@Borhanqomi🌼
16150669290609168691675.mp3
4.41M
هَرکسصدایشڪرد،
بیچارھنَخواهـدشد . .
#شهادت_امام_کاظم | #امام_زمان
#امام_کاظم
🌼@Borhanqomi🌼
🏴 🏴 🏴 🏴
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
لا خِیرَ فی الحیات،
مِن دونَ هواک♥️✨
خیری در زندگی نیست
اگر یاد تو نباشد♥️✨
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج
#جمعه_های_دلتنگی
🌼@Borhanqomi🌼
📌 درد مشترک...
✈️ مهاجرت که کرد، فهمید درد مشترک انسانها آرامش است، نه پول!
حالا نیاز به منجی را درک میکرد.
🛫 When he migrated, he realized that the common problem of people in the world is peace, not money!
Now, he understands the need for a savior...
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج
🌼@Borhanqomi🌼
🔴 ظهور تکمیل کنندۀ بعثت رسول الله
🔹حرکتی که پیامبر گرامی اسلام در روز بیست و هفتم رجب آغاز کردند و مأموریتش را شروع نمودند (بعثت ) هنوز به پایان نرسیده است.
🔹با ظهور امام عصر و تشکیل حکومت مهدوی همۀ آرمانهای دین اسلام تحقق پیدا می کنند و هدف اصلی بعثت پیامبر گرامی اسلام محقق خواهند شد.
🟢 آری محمدی دیگر در راه است....
🌼@Borhanqomi🌼
⁉️چرا رسول الله مبعوث شدند‼️
✅حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
«به راستى كه من براى به كمال رساندن مكارم و فضائل اخلاقی مبعوث شدهام.»
از ایشان پرسیدند:
«مکارم اخلاقی یعنی چه؟»
رسول الله پاسخ دادند:
«مکارم اخلاقی یعنی:
گذشت کردن از کسی که به تو ظلم کرده
ایجاد رابطه باکسی که باتو قطع رابطه کرده
بخشیدن به کسی که تو را محروم کرده
و گفتن حرف حق، حتی اگر بر ضد خودت باشد.»
📚بحارالانوار ، جلد ۶۸ ، صفحه ۳۸۲
📚السنن الکبری ، جلد ۱۰ ، صفحه ۳۲۳
📚منهاج البرائه(خوئی)جلد۶،صفحه ۲۱۸
✅حضرت محمد صلی الله علیه و آله:
❌من برای امّتم، نه از «مؤمن» میترسم و نه از «مشرک»؛ زیرا مؤمن را خداوند به واسطه ایمانش حفظ میکند و مشرک را خداوند به خاطر شرکش از پای در میآورد.
⚠️امّا ترس من، از منافق زبانبازی است که مطابق اعتقادات شما سخن میگوید، ولی برخلاف آنچه میگوید، عمل میکند.
📚بحارالانوار ، جلد ۲ ، صفحه ۱۱۰
📚کنز العمّال ، حدیث ۲۹۰۴۶
🌼@Borhanqomi🌼
کانون مذهبی،عقیدتی بُرهان
⁉️چرا رسول الله مبعوث شدند‼️ ✅حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله فرمودند: «به راستى كه من براى به ك
#ارسالی_مخاطبین
🔴 هدف #بعثت پیامبران چه بود؟
🔹از کنار مفهوم حقیقی بعثت به راحتی گذر نکنیم. بعثت یعنی برانگیختگی. حالت برانگیخته شدنِ مردگان از قبر را تصور کنید. پیامبران یک بعثت درونی داشتهاند و یک بعثت بیرونی. پیامبران اول در درون خود دچار انقلاب و برانگیختگی میشدند و حال آنان متحول و دگرگون میشد و بعد از آنکه خود در درون مشتعل شدند، آماده برانگیخته کردنِ جامعه گشتند.
🔸برانگیختگی اجتماعی یعنی چه؟
یعنی انقلاب در درون جامعه؛ یعنی انهدام و فروپاشی نظم مستقر در جامعه و سپس بنا گذاشتن نظم مطلوب خود. مشکل نظم موجود جامعه چه بود که پیامبر باید آن را ویران میکرد؟ نظم جامعه قبل از پیامبر مگر چه ویژگی خاصی داشت که پیامبر برای تغییر آن، مبعوث شد؟ ماموریت پیامبر، ساختن چه جامعهای بود؟
🔻مهمترین ویژگی جامعه قبل از پیامبران، بالاخص پیامبر بزرگ اسلام، طبقاتی بودن جوامع بود. حاکمان سیاسی، ثروتاندوزان، طاغوتها، رهبان و احبار و روحانیت دینی قبل از پیامبر، خود را برتر از مردم میدانستند. آنان یا خدای خود را برتر از خدای سایرین میدانستند و یا جنس خلقت و ژن خود را برتر از خلقت دیگران! لذا به این بهانه، دنبال جایگاه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بالاتر از مردم بودند.
🔹معنای اصلی شرک در کف جامعه و روابط افراد با همدیگر همین بود. نمود عینی جامعه شرک آلود، جامعه و نظام طبقاتی بود. عدهای خود را لایق امکانات بهتر، ثروتهای بیشتر، جایگاه سیاسی اجتماعی بالاتر و فرصتهای بیشتر میدانستند چون خدای خود یا خلقت و ژن خود را برتر میدانستند!
🔸معنای بعثت اجتماعی یا برانگیختگی اجتماعی و هدف اصلی بعثت پیامبران هم برهم زدن این جامعه ناعادلانه و طبقاتی بود. نظم طبقاتی را برهم میزدند تا نظام عادلانه و جامعه توحیدی را برپا کنند.
🔻این هدف اصلی بعثت همه انبیاء الهی بود. قرآن در این باره میفرماید: لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ ... . (آیه 25 سوره حدید)
"همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و میزان [میزان تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت قیام کنند... ."
🔹در هر دورهای از حضرات انبیاء، اگر این موفقیت حاصل میشد و جامعه توحیدی و عادلانه برپا میشد، تازه زمینهی تربیت و تزکیه و رشد فضائل اخلاقی و انسانی افراد فراهم میشد. یعنی برقراری جامعه عادلانه، مقدمهای بسیار مهم، ضروری، اساسی و واجب برای پرورش جمیع انسانها بود. چرا که هدف نهایی تکامل انسانها بود. "إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ" اینجا معنا پیدا میکند. ((به راستی که من برای به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شده ام)).
🔸اما اگر چنانچه جامعه عادلانه برپا نمیشد، تربیت و تزکیه و رشد اخلاق هم صورت نمیپذیرفت! یک عده در جامعه ما، خوش دارند آن هدف اساسی بعثتِ پیامبر یعنی تحقق قسط و عدالت یادآوری نشود. حرف از قسط و عدالت را فرع و حاشیه میدانند. خودشان را در حوزه و مدرسه و دانشگاه و مسجدشان سرگرم کردند به ادعاهای تربیت و تزکیه و دورههای تربیتی! غافل از آنکه، تا جامعه عادلانه محقق نشود، تربیت و رشد اخلاقی در کار نخواهد بود!
🔹هدف ما از بزرگداشت عید مبعث حضرت رسول اکرم(ص) چیست؟ صرفاً شادی و پخش شیرینی و تبریک گفتن؟ یا اینکه بررسی کنیم که آیا هدف پیامبر در جامعه برقرار شده یا نه؟ آیا آنچه حضرت محمد مصطفی(ص) میخواست امروز در جامعه ما وجود دارد؟ اگر وجود ندارد و جامعه هنوز طبقاتی است، چه تکلیفی داریم؟ تکلیف ما، ایمان، صبر و تلاش شبانهروزی برای تحقق #جامعه_توحیدی است.
🔸اگر در #عید_مبعث پیامبر بزرگ اسلام، من و شما به این مسئله رسیدیم و از حالت بیتفاوتی، به بیقراری و نگرانی رسیدیم پس مبارک باشد این برانگیختگی.🌹🌹