May 11
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آیت الله وحید خراسانی حفظه الله:
ما امتحان ندادیم که سگ هستیم!
از تبصبص کلب هم استغفار می کنیم! بخاطر امام عصر روحی فداه یک سنگ نخورده ایم! از سگ هم پست تر هستیم.
🔻 پ.ن: حالا عده ای آنقدر خود را دست بالا دیده اند که خطاب به ذوات مقدسه از کلمه رفیق استفاده می کنند!
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنِ ابْنِ فَضَّالٍ رَفَعَهُ قَالَ: قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِعِیسَی ع یَا عِیسَی اذْکُرْنِی فِی نَفْسِکَ أَذْکُرْکَ فِی نَفْسِی وَ اذْکُرْنِی فِی مَلَئِکَ أَذْکُرْکَ فِی مَلَإٍ خَیْرٍ مِنْ مَلَإِ الْآدَمِیِّینَ یَا عِیسَی أَلِنْ لِی قَلْبَکَ وَ أَکْثِرْ ذِکْرِی فِی الْخَلَوَاتِ وَ اعْلَمْ أَنَّ سُرُورِی أَنْ تُبَصْبِصَ إِلَیَّ وَ کُنْ فِی ذَلِکَ حَیّاً وَ لَا تَکُنْ مَیِّتاً.
📚کافی،جلد ۲، صفحه ۵۰۲
أن تبصبص إلی قال الجزری یقال بصبص الکلب بذنبه إذا حرکه و إنما یفعل ذلک من خوف أو طمع قوله
🔻تبصبص به معنی تملق و چاپلوسی و دم تکان دادن و خشوع سگ از روی طمع و خوف برای صاحبش است.
📚بحارالانوار - جلد ۱۴، صفحه ۳۰۳
#آیت_الله_وحیدخراسانی
@BotShenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این روایت در کجاست؟
آیا ما مجازیم برای گریاندن مستمع به اهل بیت علیهم السلام دروغ ببندیم و هر چه دلمان می خواهد بگوییم؟ متاسفانه امری که بین هیئات باب شده است و هر چه می خواهند به اهل بیت علیهم السلام نسبت دهند را به دِل ربط می دهند یا می گویند حواله شد!
#مطالب_بی_سند
@BotShenasi
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در کدام منبع یا مصدر آمده که امام کاظم علیه السلام بر اثر گریه بر مصائب سیدالشهدا علیه السلام مژه نداشتند؟
در کدام منبع یا مصدر آمده است که امام رضا علیه السلام از ذی الحجه خودشان روی چهارپایه رفته و سیاهی می زدند؟
امام علیه السلام افراط نمی کند بلکه حق مطلب را ادا می کند که متاسفانه آقای صراف لفظ بدی را به کار می برند.
#صراف
@BotShenasi
🗯 تنها تکیه زده و می گویید شیعه علی علیه السلام هستم!
🔸وَ بِهَذَا اَلْإِسْنَادِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سُلَیْمَانَ عَنْ إِبْرَاهِیمَ بْنِ عَبْدِ اَللَّهِ اَلصُّوفِیِّ قَالَ حَدَّثَنِی مُوسَی بْنُ بَکْرٍ اَلْوَاسِطِیُّ قَالَ قَالَ لِی أَبُو اَلْحَسَنِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ: لَوْ مَیَّزْتُ شِیعَتِی لَمْ أَجِدْهُمْ إِلاَّ وَاصِفَةً وَ لَوِ اِمْتَحَنْتُهُمْ لَمَا وَجَدْتُهُمْ إِلاَّ مُرْتَدِّینَ وَ لَوْ تَمَحَّصْتُهُمْ لَمَا خَلَصَ مِنَ اَلْأَلْفِ وَاحِدٌ وَ لَوْ غَرْبَلْتُهُمْ غَرْبَلَةً لَمْ یَبْقَ مِنْهُمْ إِلاَّ مَا کَانَ لِی إِنَّهُمْ طَالَ مَا اِتَّکَوْا عَلَی اَلْأَرَائِکِ فَقَالُوا نَحْنُ شِیعَةُ عَلِیٍّ إِنَّمَا شِیعَةُ عَلِیٍّ مَنْ صَدَّقَ قَوْلَهُ فِعْلُهُ.
🔻موسی بن بکر واسطی میگوید: ابو الحسن علیه السّلام به من فرمود: اگر من شیعیان خود را بررسی کنم مردمی نخواهم یافت مگر زبان آور، و چون بیازمایمشان آنها را نخواهم یافت مگر از دین برگشته، و اگر در بوتۀ آزمایششان گذارم از هزار نفر یک نفر هم سالم بیرون نیاید، و اگر غربالشان کنم چیزی جز آنچه از من است در غربال نماند. اینها دیر زمانی است که بر بالشها تکیه زده اند و گفته اند: ما شیعۀ علی هستیم و حال آنکه شیعۀ علی تنها آن کسی است که کردارش گفتارش را تصدیق کند.
📚 الکافی , جلد ۸ , صفحه ۲۲۸
📚 [جامع احادیث ترجمه شده (غیر از احادیث بحارالانوار) - حدیث شماره ۱۵۰۲۵ - صفحه ۱۵۰۲۶]
#صفت_شیعه
@BotShenasi
متاسفانه انگار گوشی بدهکار نیست! جلسات امام حسین علیه السلام را به خانقاه تبدیل کردند و هو هو می کنند صداهای گوش خراش تولید می کنند! کسی هم حرف بزند و اعتراضی بکند، حرامزاده می شود و هزاران اتهام می خورد! آقایان عمامه به سر هم از ترس از دست دادن منبر ساکت! روز قیامتی هم در کار است و همه ما مسئولیم! متاسفانه به جای طرد این مداحان آن ها را به بیت رهبری هم دعوت می کنند! سازمان تبلیغات و خانه مداحان هم سالی یک بار دور هم جمع می شوند و میوه می خورند! دشمن به هدفش که تهی کردن مجالس از ذکر مصائب و مناقب بود رسید. آری سکوت کنید تا در مجلس امام حسین علیه السلام حتی برقصند!
#مداحی
@BotShenasi
🗯 با وجود میراث اهل بیت علیهم السلام چه نیاز به سخنان بی سند و ذوقی؟
مذهبی که مکتب عقلانیت و برهان است و برای همه امور خود دلیل عقلی و نقلی دارد، نیاز به سخنان ذوقی یا مطالب شاذ و بی سند ندارد. دست ما میراث گران بهای اهل بیت علیهم السلام است و ما را از هر مکتب و فکری غیر از خودشان بی نیاز کرده اند. برای کسی مبالغه می کنند که نقص دارد و با بزرگ نمایی او را می خواهند مطرح کنند، اما اهل بیت علیهم السلام با این حجم از فضائل و مناقب که قابل احصاء نیست، نیاز به مبالغه ندارند. کاش در همه مجالس اهل بیت علیهم السلام این روایت نورانی نصب می شد،
امام جعفر صادق عَلَيْهِ السَّلَام به فضيل فرمود:
«عن ابي عبدالله عَلَيْهِ السَّلَام قال:
قَالَ لِفُضَيْلٍ: تَجْلِسُونَ وَ تُحَدِّثُونَ؟قال:
نَعَمْ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ تِلْكَ الْمَجَالِسَ أُحِبُّهَا فَأَحْيُوا أَمْرَنَا يَا فُضَيْلُ! فَرَحِمَ اللَّهُ مَنْ أَحْيَا أَمْرَنَا يَا فُضَيْلُ مَنْ ذَكَرَنَا أَوْ ذُكِرْنَا عِنْدَه فَخَرَجَ مِنْ عَيْنِهِ مِثْلُ جَنَاحِ الذُّبَابِ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَهُ و لَوْ كَانَتْ أَكْثَرَ مِنْ زَبَدِ الْبَحْر»
آيا مجالس حديث داريد؟ فضيل گفت:
بله، فداي شما شوم. امام عَلَيْهِ السَّلَام فرمود:اين مجالس را دوست دارم، پس دستورات ما را (با اين مجالس) زنده كنيد. اي فضيل، خدا رحمت كند كسي كه سخن ما را زنده كند، اي فضيل كسي كه مصائب ما را بگوديد يا برايش بگويند سپس از چشمش به اندازه بال پشه اشكي خارج شود، خداوند گناهان او را ميبخشد اگر چه از كف دريا بيشتر باشد.
تا همه بدانند در چه مکانی پای می گذارند تا دست از سخنان ذوقی و دلی دست بردارند. در مکتب اهل بیت علیهم السلام جایی برای سخنان ذوقی نیست. باید سخنان مستند و کلام اهل بیت علیهم السلام باشد. متاسفانه آفت امروز جلسات سخنان بی سند،ذوقی و شخص پرستی است. آنچه باید معیار و ترازو باشد، کلام اهل بیت علیهم السلام است. اگر اشخاصی که سخنان ذوقی و بی سند می زنند را مواخذه کنیم هرگز به خود اجازه نمی دهند که مجالس را منحرف کنند.
#ذوقگرایی #حدیث
@BotShenasi
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سید علی مومنی مداح نمایِ مطرب:
همه چون ترانه می خواندند، من هم خواندم که نگویند، نمی تواند!
▪️ پ.ن: بازیچه بودن دستگاه امام حسین علیه السلام در دست این اشخاص مانند خورشید وسط ظهر آشکار است! اما مستمع با حضور در جلسات امثال مومنی به آنها اجازه می دهند که هر کاری دوست دارند انجام دهند! کاش به خاطر امام حسین علیه السلام دست از شخص پرستی برمیداشتیم و این افراد را بایکوت می کردیم.
#مداحی
@BotShenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جناب بندانی:
«کربلا تمام شد، (اسراء) آمدند اربعین به مدینه منوره!
امشب از کجا روضه بخونیم و این دهه هایی که ما میخونیم، اساسش رو زینب کبری سلام الله علیها درست کرده!
در مدینه فلان هاشمیه و فاطمیات و علویات در خانه هم جمع می شدند و خاطره ای از هر شهید کربلا که داشتند رو می گفتند.
میگفتند هر کس امشب هر خاطره ای از علی اکبر و قاسم داره بگه!
البته تا وقتی که رباب برنگشته بود از علی اصغر هم میخوندند!
رباب که دیگه برگشت، تمام شد!»
✍ پ.ن: ایشان ظاهرا به منابعی دسترسی دارند که در اختیار هیچ یک از علمای شیعه نبوده و فقط ایشان به آن منابع دسترسی دارد!!
ایشان چندین سال است که این مطالب را میگویند و هر بار یک بخش جدیدی بر آن اضافه می کنند!
اگر ایشان با همین روال پیش بروند، فقط (تولید روضه) می کنند!
اولا؛ اسرای کربلا در روز ششم ربیع الاول سال ۶۱ به مدینه رسیدند، نه اربعین!
ثانیا؛ این جلسات خاطره گویی هر شب یک شهید، توسط زنان هاشمی و علوی، آنهم با این جزئیات و تفصیلات، در هیچ منبعی ذکری از آن به میان نیامده است.
#مطالب_بی_سند
#بندانی
@BotShenasi