Chale Gooneh (Demo) - Aron Afshar.mp3
8.55M
آرون افشار - چال گونه 🎧
@bshmk33
#مرغ_ناردونی
#خورشت_مرغ_ناردونی
اول از همه یه پیاز بزرگ رو با ۴ حبه سیر گذاشتم تفت خورد و سبک که شد بهش تیکه های مرغ رو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه پاپریکا و زعفران غلیظ زدم و گذاشتم به مدت ۲ الی ۲۵ دقیقه به خوبی تفت خورد و مرغا کاملا طلایی شدن. سپس بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و ۳ ق غ خ سس انار زدم و ۲ لیوان آب ریختم روشون و گذاشتم به خوبی پخت.
به لعاب که افتاد بهش نصف پیمانه انار دون شده اضافه کردم و ۵ دقیقه دیگه گذاشتم پخت و خوب جا افتاد و به روغن افتاد و روی خورشت که توی ظرف سرو ریختم، مقداری انار ریختم و کنار پلو زعفرانی سرو شد.
@bshmk33
کانال دُردونه..mp3
5.42M
#ترانه_صوتی
"بپر برو تو رختخواب"
با صدای(حمید جبلی)
♥️ ∩_∩
(„• ֊ •„)♥️
┏━━━∪∪━━━┓
⭐️ @bshmk33 ⭐️
⛔️ #جــنــگ هــنــوز #ادامــه دارد...
⛔️ مــا #افــســران جــنــگـیـم
⛔️ #فــضــایمــجـازی مــیــدان جــنــگ مــاســـت
❥✿بــه ما بپیوندید..
#ایتا
#سروش_پلاس
#هورسا
#روبیکا
#تلگرام
#اینستاگرام
http://Eitaa.com/bshmk33
http://t.me/bshmk33
http://Splus.ir/bshmk33
http://Hoorsa.com/bshmk33
http://instagram.com/bshmk33
http://Rubika.ir/bshmk33
🔴انتشار اسامی کارمندان اروپایی و امریکایی آزمایشگاههای بیولوژیک در اوکراین
🔻در حالی که سران کاخ سفید همچنان از افشای ابعاد فعالیت آزمایشگاههای بیولوژیک این کشور در اوکراین وحشت زده هستند، فرمانده دفاع تشعشعی، شیمیایی و بیولوژیک روسیه در گزارشی از کارمندان آمریکایی و اروپایی در مرکز علم و فناوری اوکراین پرده برداشت که در حال تحقیق در حوزه منافع بیولوژیک ارتش آمریکاست.
🔻ایگور کریلوف در این رابطه گفت: اسامی مقاماتی را که در اجرا کردن برنامههای نظامی بیولوژیک شرکت داشتهاند، اعلام میکنم. کرتیس بجلاجاک، شهروند آمریکایی، مدیر اجرایی مرکز علم و فناوری اوکراین است و از سال ۱۹۹۴ در این موسسه فعالیت میکند. فیلیپ دالیف، معاون وزارت امور خارجه آمریکا در امور منع اشاعه ناظر واشنگتن در این مرکز است.
🔻اسنادی که به دست وزارت دفاع روسیه رسیده تایید میکند که میان مرکز علم و فناوری اوکراین و وزارت خارجه آمریکا ارتباطی وجود دارد و شرکت مهندسی «بلک اند ویچ» پیمانکار اصلی پنتاگون در این زمینه است. این مرکز از ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲ بیش از ۵۰۰ پروژه پژوهشی در کشورهای پساشوروی (اوکراین، گرجستان، مولداوی و آذربایجان) انجام داده است.
🔻وی افزود، آمریکا در یک سال گذشته بیش از ۳۵۰ میلیون دلار صرف پروژههای این مرکز صرف کرده؛ مرکزی که از این بودجه برای انجام آزمایشهای موردنظر پنتاگون از جمله در حوزه تسلیحات بیولوژیک استفاده کرده است. سرپرستهای آمریکایی این آزمایشگاههای بیولوژیک در اوکراین علاقه زیادی به پروژههای دومنظوره دارند، که هدف بسیاری از آنها مطالعه عوامل تسلیحات بیولوژیک - از جمله تولارمی و طاعون - است.
syriankhabar
https://Eitaa.com/bshmk33
⭕️ بخش زیادی از ذخایر مالی روسیه طلاست و به همین خاطر ارزش پول این کشور با تنشهای مختلف کم نمیشه.
ولی ما دولتی داشتم که به بهانه مقابله با تورم، 60 تن طلا را حراج کرد!
علی برکت الله!
👤 🇮🇷سیده راضیه طاهریان
https://Eitaa.com/bshmk33
🔰 تحریم را از کره جنوبی آغاز کنیم
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹گزارشهای جسته و گریخته و برخی از شواهد حکایت از آن دارند که قرار است طلب ۷ میلیارد دلاری ما از کره جنوبی در مقابل آزادی سه تن از جاسوسان کهنهکار که به طور مشترک در خدمت سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل بودهاند، به ایران پرداخت شود!
🔹دستاندرکاران امور احتمالاً - تاکید میشود احتمالاً- در پاسخ به این پرسش که چرا باید به این معامله خسارتبار تن بدهیم؟! نیاز کشور به دارایی بلوکه شده را پیش میکشند! که ظاهراً نگاهی برخاسته از خیرخواهی است ولی این روند، دندان طمع دشمنان را برای باجخواهی تیزتر میکند و حال آنکه دست ما نیز برای وادار کردن حریف به تسلیم در مقابل خواستههای قانونی خود، خالی نیست
🔹جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیونهای 1958 ژنو و 1982 جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراههای بینالمللی و حق عبور کشتیهاست» حق دارد و میتواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگههرمز را به روی تمامی کشتیهای نفتکش و حتی کشتیهای حامل کالای تجاری و تسلیحاتی ببندد
🔹در بند 4 از ماده 14 کنوانسیون 1958 ژنو آمده است؛ عبور و مرور کشتیها از یک آبراهه بینالمللی تا جایی بیضرر خواهد بود که به آرامش، نظم و یا امنیت کشور ساحلی تنگه، آسیب نرساند و بند یک از ماده 16 همین کنوانسیون تشخیص بیضرر بودن عبور کشتیها از تنگه بینالمللی- در اینجا هرمز- را برعهده کشور ساحلی- در اینجا، ایران اسلامی- گذارده است.
🔹ماده 16 کنوانسیون ژنو و ماده 37 کنوانسیون جامائیکا تصریح میکند که چنانچه کشور ساحلی قصد ممانعت از عبور کشتیهای یک یا چند کشور دیگر را داشته باشد لازم است این تصمیم از قبل به اطلاع عموم- منظور عرصه بینالمللی است- برسد.
🔹تحریمهای آمریکا علیه ایران شامل دو بخش «اولیه» و «ثانویه» است.
🔹تحریمهای اولیه، تحریمهایی است که آمریکا بهطور مستقیم بر افراد یا شرکتهای ایرانی اعمال کرده است و کلیه افراد و شرکتهای آمریکایی ملزم به رعایت آن هستند
🔹تحریمهای ثانویه، مربوط به شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی سایر کشورهاست و از آنها خواسته شده از مبادله و تجارت با افراد و مراکز تحریمشده در ایران خودداری کنند و اگر به این خواسته آمریکا تن ندهند، از سوی آمریکا جریمه شده و یا روابط تجاری خود با آمریکا را از دست خواهند داد.
🔹این فرآیند هیچ ربطی به قوانین و معاهدات بینالمللی ندارد که کشورها ملزم به رعایت آن باشند
🔹چرا باید کشورهایی که تحریمهای آمریکا علیه ایران را عملیاتی و اجرا میکنند، از عواقب این اقدام غیرقانونی و پلشت خود در امان باشند؟!
🔹ما میتوانیم و باید تنگه هرمز را به روی کشتیهای تجاری و نفتکشهای کره جنوبی و تمامی شناورهایی که برای کره جنوبی کالا حمل میکنند و یا از مبدا کره جنوبی بارگیری کردهاند ببندیم و مادام که ۷ میلیارد دلار طلب کشورمان را پرداخت نکردهاند به آنها اجازه تردد از تنگه هرمز را ندهیم.
🔹کشورها و شرکتهای یاد شده باید بدانند که همراهی آنها با آمریکا در مقابله با ایران اسلامی نه فقط بیهزینه نیست بلکه هزینهای به مراتب سنگینتر از آنچه در صورت نقض تحریمهای آمریکا متحمل میشوند را درپی خواهد داشت. به بیان دیگر، ما نیز میتوانیم و باید آنها را تحریم کنیم./ کیهان
https://Eitaa.com/bshmk33