دلم میخواد برم بهـ بعضی ها بگم: کاش تعریف دقیقی از مفاهیمی مثل"شعور،مسئولیت،اخلاق و فهم" داشتی.مهمه چه اثری از خودت توی ذهن بقیه میذاری. مهمه بقیه با چه صفت و کلمه و چهره ای تو رو یاداوری کنن.
#یادداشت.
پرواز را طاووسها هرگز نمی فهمند
سرگرم خود باشی اسارت شکل میگیرد
#مهدی_نورقربانی
من دیدم آدمایی کهـ سرشون شلوغهـ وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی کهـ ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی کهـ نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یهـ پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی که برای ازدواج آمادگی ندارن توی ازدواج موفق بودن.
دیدم کسایی که ابراز علاقهـ بلد نیستن چقدر تونستن مهربون باشن... توی همه این گزاره ها"اولویت"عامل بوده! گرفتی چی میگم؟!
#یادداشت.
|امـ... ـا بعد|
وقتی به عمق من برسی جز تو نیستم. #مهدی_فرجی
خیلی دلبره... مگهـ نهـ؟!
خدایا... تعدادشـان را بیافزا و سلاحـشان را تیـز و برّان کن و اطراف و جوانبـشان را محـکم و نفـوذناپذیر ساز و جمعـشان را به هم پیوند ده و کارشان را رو به راه کن و آذوقـه آنان را پیدرپی برسان و سختیهایشان را به تنهایی کارساز باش و به یاری خود نیرومندشان ساز و به شکیبایی مددشان ده و به آنان را در چارهجوییهایشان، دقّت نظر ده.
حضــرت سجـاد روحیفداه؛ دعای ۲۷ صحیفــه.
"" گاهی مجبوریم خوب نباشیم.یعنی بد باشیم. ببین مجبوریم. چه با عینک منطق چه با عینک خیرخواهی. اجبار تلخیه ها و خب همین تلخ بودنش میتونه پله بشهـ برای بالارفتن!""گزاره سختی بود؟ بنظرم انقدر سخت نبود کهـ ۴۰دقیقه زمان بخواد توضیح دادنش! دقیقه ۴۱ام که دست از توضیح دادن برداشتم سکوت کردم! دلم دوست داشت شیشه سکوت رو بشکنهـ و بهش بگهـ: دخترم همیشه خوب بودن، فقط وقتی ممکنهـ کهـ از عزت نفست خرجِ خوبی کردن هات کنی! اما عقلم حکم داد شیشه ای شکسته نشهـ چون از شکست، تجربهـ تلخی داره.
#یادداشت.