🔴 عملیات روانی هماهنگ رسانه های اصلاح طلب برای بالا بردن قیمت مسکن
کی جمهوری اسلامی قراره به شرارت این مافیاها پایان بده و زندگی مردم را از چنگال این لاشخورها نجات بده خدا میداند
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از 🚦🇮🇷مُبصِّر
♦️شاه دزد یا شاهِ دزد؟!
#خاندان_فراری
#پهلوی #فرار_شاه
🚨حتما عضو شوید👇
کانال خبری،تحلیلی، بصیرتی #مُبصِّر
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3494772892C7d7a7f11de
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمستان سخت در ایران یا اروپا؟
#فیلمنوشت
@TasnimNews
نه به دیکتاتور گفتنت و نه به شاهپرست شدنت!
▪️«فرخنژاد» حامی سلطنت پهلوی شد
🔹«حمید فرخنژاد» بازیگر فراری روز گذشته با انتشار تصویری از رضا پهلوی در اینستاگرامش از سلطنت پهلویها اعلام حمایت کرد و از مخاطبانش خواست تا او را دنبال کنند.
🔹این اقدام فرخنژاد اگرچه مورد استقبال سلطنتطلبها قرار گرفت، اما بسیاری از کاربران به آن واکنش نشان دادند.
🔹کاربران با یادآوری حرفهایی که فرخنژاد در مورد دیکتاتوری بیان کرده بود، این سوال را مطرح کردند که پدر و پدربزرگ رضا پهلوی در کدام انتخابات شرکت کردند و رای آوردند که او بخواهد در ایران دموکراسی برقرار کند؟
🔹جالب این است که شهرام همایون از حامیان سلطنت پهلوی چندی پیش و پس از گفتگوی فرخنژاد با شبکه تلویزیونی اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی، حمله تندی به وی کرد و گفت فرخنژاد پول گرفته است.
@TasnimNews