6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بُهت و حیرت منطقه از رونمایی موشک رستاخیز
سلاح جدید ایران معادلات قدرت را برهم میزند
به گزارش وبگاه الکشف، رونمایی از موشک رستاخیز در رزمایش اخیر ایران، پیام روشنی از توان بازدارندگی تهران بود که محاسبات دشمنان منطقهای را برهم زد
با مشخصات این موشک فوقالعاده آشنا شوید
@BisimchiMedia
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب: ارائه فکر نو اشکالی ندارد اما نباید مبانی و اصول انقلاب تخریب شوند
🔹امام خامنهای در مراسم عزاداری شهادت امام رضا علیهالسلام در جمع اقشار مختلف مردم: نظرات مختلف در مسائل گوناگون و ارائه فکر نو اشکالی ندارد اما نباید مبانی و اصول انقلاب تخریب شوند.
@TasnimNews
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت رهبر انقلاب از ماجرای نشست دشمنان ملت ایران در یک پایتخت اروپایی، یک روز پس از آغاز تجاوز رژیم صهیونی برای تعیین جایگزین جمهوری اسلامی!
🔹روز بیست و سوم خرداد به ایران حمله شد، یک روز بعد، یعنی روز بیست و چهارم خرداد، یک عده از عوامل آمریکا در یک پایتخت اروپایی نشستند و شروع کردند بحث کردن بر روی جایگزین جمهوری اسلامی.
🔹شنیدم این را در تلویزیون هم دو سه روز پیش گفتند. این را همان وقت به ما اطلاع دادند. یعنی اینقدر خاطر جمع بودند به اینکه این حمله، اساس جمهوری اسلامی را در کشور متزلزل خواهد کرد، خاطر جمع بودند که مردم را در مقابل جمهوری اسلامی نگه میدارد.
🔹اینقدر مطمئن بودند که یک روز بعد از شروع حمله، اینها نشستند و بحث کردن که حالا بعد از جمهوری اسلامی کدام حکومتی و چگونه حکومتی بر ایران حکومت کند، پادشاه هم معین کردند، شاه هم معین کردند، فلان کس پادشاه ایران بشود. اینها اینجور درباره ایران خیال میکردند.
🇵🇸 @Roshangari_ir
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نظرات مختلف در مسائل گوناگون و ارائه فکر نو اشکالی ندارد اما نباید مبانی و اصول انقلاب تخریب شوند.
🇵🇸 @Roshangari_ir
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران قدرتمندتر از همیشه
▪️واشنگتن، لندن و تلآویو در رویای فروپاشی ایران
سرهنگ «داگلاس مک گریگور» مشاور سابق در وزارت دفاع آمریکا:
🔹ایران با سرعت بسیار بالایی از جنگ اخیر در حال بهبود است. در واقع، من استدلال میکنم که دفاع هوایی و موشکی فضایی آنها بسیار عالی است.
🔹زرادخانه موشکی ایران همچنان در حال گسترش است و فناوری آن بهبود یافته است. بنابراین، فکر میکنم از سرگیری جنگ برای اسرائیلیها اشتباه بزرگی خواهد بود.
🔹هیچ شواهدی نمیبینم که اسرائیل، ایالات متحده یا لندن به صلح و ثبات در منطقه علاقهمند باشند.
🔹آنها همچنان به دنبال تقویت تجزیه منطقه هستند، یعنی دولت را برکنار کنند، جامعه را تکهتکه کنند، کشور را تقسیم کنند و در نهایت کنترل ذخایر نفت و گاز را به دست آورند.
@TasnimNews
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ صبح امروز رهبر انقلاب به یک پرسش: علت اصلی دشمنی آمریکا با ملت ایران چیست؟
این آقایی که امروز سر کار است در آمریکا، مسئله را لو داد و هدف حقیقی را روشن کرد؛ گفت «ما مقابلهمان با ایران، با ملت ایران، برای این است که ایران گوشبهفرمان آمریکا باشد.»
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴العربیه فارسی:
سندیکای روزنامهنگاران فلسطینی به العربیه: 270 روزنامهنگار به دلیل تهدیدات اسرائیل غزه را ترک کردند.
سندیکای روزنامهنگاران فلسطینی به العربیه: اسرائیل میخواهد بر تخلفات خود در غزه سرپوش بگذارد بنابراین تمام مؤسسات رسانهای در غزه را نابود کرد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
3.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌این کسانی که دنبال مذاکره مستقیم با آمریکا هستن ظاهربینن
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
✍ دلسوزانه با رئیسجمهور
جناب آقای پزشکیان حمایت های کم سابقه و بی دریغ رهبر انقلاب و جامعه انقلابی را قدر بداند و مراقبت کنند امثال حسن روحانی و ظریف و بیانیه نویسان اصلاحات یقینا دنبال ایجاد چندصدایی و تفرقه در جامعه در مقابل دشمن بوده اند. یکی علیه نیروهای مسلح و جبهه مقاومت نفرت پراکنی میکند ،دیگری سخن از تغییر پارادایم میزند و برخی دیگر با بیانیه نویسی دنبال تسلیم کشور مقابل دشمن هستند.
فاصله گذاری رئیسجمهور با این جماعت فتنه انگیز مطالبه جدی مردم برای حفظ وحدت و یکپارچگی جامعه در شرایط کنونی است .
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🚨🚨پزشکیان: حجت تمام شد.
☆ــــــــــــــــــــ
زلزلـه کانال تحلیل سیاسی و نظامی
ــــــــــــــــــــــ☆
🇮🇷﴾@zelzelenews زلزله نیوز ﴿
🔴 وحدت و اتحاد یا وفاق؟
رهبر انقلاب اگر صلاح میدیدند حتما از کلمه و واژه #وفاق استفاده میکردند اما ایشان اصرار دارند از کلمه #اتحاد و #وحدت و #انسجام استفاده کنند.
وفاق هم مانند اعتدال تنها یک سلیقه سیاسی بین جمعی از اصحاب قدرت است . اصحاب وفاق حق ندارند سلیقه سیاسی خود را بنام وحدت به دیگران تحمیل کنند. و سخنان رهبر انقلاب را برای اهداف خود مصادره کنند. وحدت حتما با وفاق متفاوت است .
جریان مدعی وفاق بهتر است بجای تخریب و توهین به رقبای سیاسی و سلیقه های متفاوت و منتقدین ،مسیر خود را اصلاح کند و در چارچوب وحدت و انسجام همه آحاد جامعه حرکت کند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat