ابتدا بازطراحی مچینگ فرستندههای موج کوتاه تلفنکن بدلیل استهلاک بالای سلفهای متغیر که محدوده تغییر سلفهای موج کوتاه این فرستندهها در 4/1 ابتدای طول خود است. پس از گذشت سالیان زیاد از بهره برداری و در اثر عبور جریان زیاد، این سلفها دفرمه شده و باعث جرقه و سوراخ شدن آنها شده است و نظر به عدم دسترسی این قطعه در داخل کشور بدلیل تکنولوژی پیچیده ساخت که در چند لایه و با عبور کابل داخل در لایه های درونی ساخته شده است، فرستنده های TX1 و TX10 از مدار پخش خارج شد. با تلاش پرسنل تحقیق و توسعه واحد موج کوتاه مجتمع، باز طراحی این المان در طبقه تطبیق امپدانس برای استفاده در قسمت سالم سلف انجام شد و پس از طراحی تغییرات اعمال و در واحد کنترل و ارگانایزر فرستنده برای تیون اتوماتیک ثبت شد. در آخر فرستندها در مدار پخش قرار گرفته و تحویل واحد بهره برداری شد.
همچنین اپراتوری هوشمند فرستندههای پرقدرت موج متوسط از دیگر دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه #فرستندههای_رادیویی_و_تلویزیونی در این مجتمع، اقداماتی از قبیل کنترل و مونیتورینگ فیدرهای ورودی و خروجی و کنترل و مونیتورینگ سیستم آب رسانی پمپ خانهها، موتورخانهها و چاههای مجتمع و هوشمند سازی فرستندهها و سیستم کنترل آنتنها و صداهای ورودی موج کوتاه است.
از دیگر اقدامات همکاران این واحد، احیاء لامپ TH558 بود که پس از اتمام موجودی و دشواری در تامین لامپهای موج کوتاه، واحد تحقیق و توسعه مجتمع احیای لامپهای وکیوم را در دستور کار خود قرار داد و پس از حدود ۶ ماه تحقیق به دانش احیای این لامپها از طریق الگوریتم خاص و تکیه بر مقدورات فنی مجتمع دست یافت که توانستند تاکنون ۷ عدد لامپ فرستنده این مجموعه را احیا و تحویل واحد بهره برداری(موج کوتاه) دهند.
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#سال۱۴۰۳
🌐 tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
🔺یکجا نشینی با ما چه می کند؟
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#دانستنیها
🆔 @Cafe_Titr
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضور و تلاش همکاران معاونت توسعه و فناوری رسانه در کنار دیگر مجموعه های رسانه ملی در سالن خورشید مرکز همایش های سازمان صدا و سیما بمنظور برگزاری، پوشش و پخش مراسم قرعه کشی برنامه های تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#سال۱۴۰۳
🌐 tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
🔺 محققان بریتانیایی: سیستم امنیتی چتباتهای هوش مصنوعی را میتوان بهراحتی دور زد
🔸 مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی بریتانیا (AISI) میگوید سیستمهایی را آزمایش کرده و متوجه شده است که چتباتهای مبتنی بر هوش مصنوعی در برابر جیلبریک «بسیار آسیبپذیر» هستند. این مؤسسه اضافه میکند هر پنج مدل زبان بزرگ (LLM) موجود را آزمایش کرده است. محققان میگویند فناوری زیربنای چتباتها ایمن نیست و سیستمهای محافظتی آنها را با سهولت نسبی و بدون تلاش زیاد، میتوان دور زد.
🆔 @Cafe_Titr
👇
🔸 این مؤسسه میگوید میتوان با حملات «نسبتاً ساده»، حفاظتها را دور زد. بهعنوان مثال، به سیستم دستور داد تا پاسخ خود را با عباراتی مانند «مطمئناً، خوشحالم که کمک میکنم» آغاز کند.
🔸 تیم AISI موضوعات مختلفی را مورد بررسی قرار داده است. در بررسیهای انجامشده از چتباتها خواسته شد تا مطلبی درباره موضوعات مختلف، از متقاعدکردن یک نفر برای خودکشی تا موضوعاتی مانند تهیه متن ایمیل درخواست نامشروع از همکار خانم، بنویسد.
🔸 همانطور که گفته شد در آزمایشها، همه مدلهای آزمایششده در برابر تلاش برای ارائه پاسخهای ضربهزننده، بسیار آسیبپذیر بودند. این درحالی است که توسعهدهنده مدل GPT-4 گفته است که اجازه نمیدهد از این فناوری برای تولید محتوای نفرتانگیز، آزاردهنده، خشونتآمیز و ضربهزننده استفاده شود.
امور #امنیت_فناوری_اطلاعات_و_عملیات
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#سال۱۴۰۳
🌐 tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
🔺#وبینار_آموزشی
🗓 دوشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۳
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#اطلاع_رسانی
🆔 @Cafe_Titr
🔺 اخذ گواهی استاندارد وایمنی، تامین ایمنی و سلامت همکاران
به منظور تامین ایمنی و سلامت همکاران و کاهش حوادث ناشی از آسانسور، گواهی استاندارد و ایمنی برای آسانسورهای جامجم با تلاش همکاران ادارهکل #ساختمان_و_تاسیسات اخذ شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، با توجه به اهمیت تامین ایمنی و سلامت همکاران، ادارهکل ساختمان و تاسیسات اقدامات لازم را برای اخذ گواهی استاندارد ادواری و گواهی ایمنی آسانسورهای پردیس جامجم و مراکز مستقل را در دستور کار قرار داد که برای رسیدن به این هدف مهم ضمن هماهنگیهای لازم با مراجع ذیصلاح و مورد تایید وزارت کار، بررسیهای فنی انجام شد.
🆔 @Cafe_Titr
👇
از جمله این بررسیها میتوان به بررسی شاقول بودن گیربکس موتور، یکسان بودن فشار سیم بکسلهای روی فلکه اصلی، کنترل زاویه سیم بکسلها، چک کردن عدم سایش و اصطکاک بیش از حد آنها، بررسی صحت نصب گاردها و حفاظهای مربوطه، نصب علامتهای هشداردهنده لازم، چک شاقولبندی قلابهای سقفی و غیره اشاره کرد.
همچنین وضعیت موتورخانه از نظر روشنایی کافی، عدم انباشت وسایل اضافی، دسترسی آسان، کف سازی مناسب و ایمن و... مورد بازرسی قرار گرفت و همچنین صحت و ایمنی تجهیزاتی مانند گاورنر، کلیدها و تابلوهای برقی و الکترونیکی نیز کنترل شد و در آخرین مرحله انجام تستهایی مانند تست زمان طی مسیر آسانسور، عملکرد دریچههای اضطراری، کنترل فاز و مواردی از این قبیل نیز صورت گرفت.
لازم به ذکر است که اخذ گواهی ایمنی مورد تأیید وزارت کار برای آسانسورهای پردیس جامجم به پایان رسید و سایر آسانسورهایی که موفق به اخذ گواهی ایمنی در بازرسی نشدهاند با قید فوریت در دستور کار جاری این ادارهکل قرار دارد.
شایان ذکر است که منظور از استاندارد ادواری آسانسور، گواهی ایمنی و نگهداری آسانسور است که برای صدور این استاندارد، بازرسی ادواری آسانسور باید در فواصل زمانی یک ساله و توسط یک مرجع ذی صلاح انجام شود.
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا | بله
#سال۱۴۰۳
🌐 tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
🔺 تعمیر و به روز رسانی تجهیزات در ایستگاههای رادیویی پرقدرت اهواز و شوشتر
به منظور تعمیر و سرویس ادواری ایستگاههای رادیویی پرقدرت در سطح کشور، یک تیم از کارشناسان و مهندسین امور فرستندههای رادیویی ادارهکل #فرستندههای_رادیویی_و_تلویزیونی به استان خوزستان اعزام شد.
🆔 @Cafe_Titr
👇