eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
431 دنبال‌کننده
28.8هزار عکس
16هزار ویدیو
74 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 دشمن شناسی و سواد رسانه.... در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمی‏توان دید؛ گاهی اوقات، دشمن کار را به گونه ‏ای ترتیب می‏دهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا می‏خواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون می‏خواهد پازل خودش را کامل کند... این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعه ‏اش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را کامل نباید کرد. در این حد هوشیاری لازم است! بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما بسیار هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضع گیری شما استفاده کند. این، اصل اول و یک خط قرمز است... چطور دشمن را بشناسیم؟ چ‏طور تمایلات او را کشف کنیم؟ چ‏طور بفهمیم که این کار به نفع دشمن یا به ضرر دشمن است؟ این همان نقطه‌ی اساسی است؛ این همان جایی است که به اهتمام کامل، مطلقاً سهل ‏انگاری نکردن و هوشیاری و بیداری کامل احتیاج دارد.... اگر هم در جایی برای انسان مطلب روشن نیست، آن جا نباید حرکت کند. اگر دیدید زیر پا محکم است، پا بگذارید؛ اگر دیدید مشکوک است، پا نگذارید. بنابراین محافظه ‏کار نباشید، اما هوشیار باشید؛ این، آن خط سیاسی است. البته سخت است و آسان نیست؛ اما شما هم مرد کارِ سختید؛ بسیجی هستید و باید این کار سخت را به عهده بگیرید... حقایق را از ورای جناح ‏بندی‏های سیاسی نگاه کنید و ببینید؛ از بالا نگاه کنید و جبهه را ببینید. در یک جبهه‌ی گسترده که ممکن است طول آن صد کیلومتر باشد، واحدهای گوناگونی هستند؛ یک نفر در یک واحد، فقط خودش را می‏بیند. اما آن کسی که با هلی‏کوپتر از بالا عبور می‏کند، آرایش جنگی مجموع این واحدها را می‏بیند.... از بالا اوضاع کشور را نگاه کنید؛ آن وقت جای خودتان را درست پیدا می‏کنید که کجا باید باشید، چه کار باید بکنید، به چه چیز باید حساسیت نشان بدهید، به چه چیز باید حساسیت نشان ندهید. همان طور که گفتم گاهی یک حرف حق را نباید زد؛ چون گفتن این حرف، پازل دشمن را تکمیل می‏کند. مواظب باشید در هیچ مرحله‏ ای، شما تکمیل‏ کننده‏ پازل دشمن نباشید... 📝 مقام معظم رهبری در دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها (۱۳۸۶/۰۲/۳۱)
♨️خداروشکر که ایام فاطمیه با شکوه و پر برکت برگزار شد ♨️خداروشکر که بدرقه شهدا در سرتاسر کشور در شور و اشتیاق با حضور پر شکوه مردم برگزار شد ♨️خداروشکر سالگرد حاج قاسم سلیمانی با شکوه و حضور مردم و‌ رییس جمهور انقلابی کشور و مسیولین جبهه مقاومت عراق و یمن و لبنان و .... برگزار شد ♨️خداروشکر همچنان شهرهای کشور با انجام واکسیناسیون عمومی فوت به حدود کمتر از ۴۰ نفر رسیده ♨️خداروشکر که همه مشاهده کردیم فتنه واکسن هراسان دروغی بیش نبود که سویه جدید کرونا رو بهانه تخریب وزارت بهداشت قرار دادند! توهم توطئه داشتند‌ جهت برگزار نشدن سالگرد حاج قاسم و ایام فاطمیه ودیدیم برعکس پرشورتر برگزار شد آیا باز هم ادعای پوچ دارید مبنی بر واکسن هراسی و تخریب واکسیناسیون؟؟ به لطف خدا شهرهای کشور آبی و اثری از موج جدید کرونا نیست! چرا ؟ ⛔️هموطنان واکسن هراس!!! کمی فکر کنید! دست از عناد و ستیزه‌گری با نظام اسلامی بردارید! امنیت و سلامت و آسایش همه ما در گروه اقتدار اسلام و نظام اسلامی است!
تصویری از تشییع پیکر ۱۵۰ شهید دوران دفاع مقدس در تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳۴ ثانیه 🇮🇷 بدرقه ی لاله های گمنام 🏴 در سالروز شهادت مادرشان 🍃 حضرت زهرا سلام الله علیها
درِ خانه ی علی را نه ، دنیا را آتش زدند ! که تو چنین غریبانه از دنیا جدا شدی و رفتی ! ‌ نگاه کن مادر جان ! که چگونه با چترِ آتش گرفته ی دلهایمان ... منتظرِ بارانِ انتقام ایستاده ایم و فریاد می زنیم ... ‌ ✍ مستوره مهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای حاج قاسم در جشن تولد ۵۶ سالگی‌اش که با الهی آمین خانواده همراه نشد!
🏴 حضرت زهرا (سلام الله علیها) حتی با مخفی کردن قبر خویش، تلاش کرد قاتلانش را رسوا کند.. آن بانوی الهی میخواست 1400 سال پس از شهادتش، ما شیعیان و همه مسلمانان، از خود بپرسیم، چرا باید قبر دختر عزیز پیامبر مخفی باشد؟ مگر ایشان در بین مسلمانان نبودند؟ 🚩 آری.. قبر مخفی حضرت زهرا سند شهادت و مظلومیت اوست..