eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
426 دنبال‌کننده
28.6هزار عکس
15.9هزار ویدیو
73 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👓 طرفداران پر فالوور آقای جلیلی اینطور به اقای عالی و قالیباف جسارت می‌کنند! خود ما که فقط ۱۶هزار دنبال‌کننده داریم طوری از این طرفداران فحش خوردیم که پدرجد طرفداران حسن روحانی هم اینطور فحش نمی‌دهند! ❌ بعد سوال می‌شود چرا استاد رفیعی حمایتشان از قالیباف را حذف کردند😞 ❗️ عمیقا معتقدم افرادی در ستادهای آقای جلیلی دوست دارند فضا طوری شود که کسی جرئت مخالفت نکند و این کاملا مورد نقد خود آقای جلیلی است. ولی تا کنون در این سالهایی که فعالیت انتخاباتی کرده بودم این حجم‌از توهین را ندیده بودم و کاملا دچار شوک شدم😞 🔹 اگر ایشان اطرافیان را مدیریت نکند چطور می‌خواهد کشور را مدیریت کند؟!
لا فَضیلَةَ کالجِهادِ ، ولا جِهادَ کمُجاهَدَةِ اَلهَوی. ✔ امام محمد باقر - علیه السلام - می فرماید: فضیلتی چون جهاد نیست ، و جهادی چون مبارزه با هوای نفس نیست. تحف العقول ص ۲۸۶. مستدرک الوسائل ج ۱۱ ص ۱۴۳ 🌹
♨️ملت شریف ایران! این دروغها را یادتان هست؟؟👆🏻 یادتان نرود‼️ غربزدگان را از سپهر سیاسی ایران عزیز، کنار بگذارید! "بنده خدا"
♨️‏حواسمان باشد! رئیس جمهور یعنی رئیس شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی، فضای مجازی، هماهنگی اقتصادی قوا، مسکن، آب و... ‎ مهدی فضائلی
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ بهت خبرنگار شبکه CNN از قدرت‌های غافلگیرکننده حزب‌الله لبنان
♨️پزشکیان ۲۸ فروردین ۱۴۰۰: بنزین ۲۰ هزار تومنی به نفع مردم است پزشکیان ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ درباره گران کردن بنزین: نمیدونم من کارشناس نیستم!!!!
♨️‏کاندیدا یا جریانی که هنوز تنها سیاستش برای رای آوری ترساندن رای دهنده از کاندیداهای رقیب است؛ دستش حسابی خالیست. فارغ از این، بشدت بی ابتکار و مبتدیست. این تاکتیک کثیف سال 1376 آغاز شد. واقعا فکر می کنید بعد از 28 سال هنوز جواب می دهد؟
♨️‏بزرگترین پروژه‌ی بازچرخانی آب در مشهد به بهره برداری رسید... این یعنی در حالی که بعضیا توی همین انتخابات هم دارن به شهید رئیسی تیکه میندازن، ایشون حتی بعد از شهادت هم دارن به مردم خدمت میکنن... ‎
♨️‏چرا باید در مقابل جریان بازگشت به گذشته ایستاد! چون کسانی مثل احمد میدری که از طراحان اصلی افتضاح توزیع سبد کالا در دوره روحانی بود، به عنوان مشاور و نماینده اقتصادی این جبهه در صحنه حضور دارد و بازگشت به عقب، یعنی بازگشت به چنین فجایع اقتصادی و اجتماعی! ‎
♨️‏سال ۸۸پس از انتخابات ریاست جمهوری، ‎ مجری انجام انقلابی رنگی به رنگ سبز در ایران شد. در آن براندازی آشکار، سران نانجیب فتنه انقلاب رنگی امریکایی را در ایران مدیریت کردند. از لخت کردن مردم در خیابان و کتک زدن آنان تا هتک حرمت عاشورا در پرونده شان است. یادمان نمی‌رود!