💓باید به فرزندم دیکته بگویم...!
🔹 یک روزِ جمعه خدمت آقای بهشتی رسیدیم و گفتیم: یکی از مقامات سیاسی خارجی به تهران آمده، از شما تقاضای ملاقات کرده است.
🔸 ایشان نپذیرفت و گفت: من این ملاقات را نمیپذیرم، مگر اینکه امام(ره) به من تکلیف بفرمایند، ولی اگر ایشان این تکلیف را نمیکنند، نمیپذیرم؛ چون برای خودم برنامه دارم و امروز که جمعه است، متعلق به خانواده من است.
🔹 در این ساعات باید به فرزندانم دیکته بگویم و در درسها به آنها کمک کنم و به کارهای خانه برسم؛ چون روز جمعه من، مخصوص خانواده است...
📚 سیره شهید بهشتی، ص۷۰
🔔
⚠️ #تـــݪنگـــرامـــروز
زندگی مشـــــترک مثل اَلاکلنگ
میمــــــونه 👇👇
باید #نوبتی یکی کـــوتاه بیاد اگه
همیشه فقط یک نفر کوتاه بیاد هر
دو نفــــر زده مــــیشن یکی از بالا
موندن و دیگــری از پایین موندن.
4_5911038587540866953.mp3
3.5M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤آیت الله جـــــوادی آملی
✅ #مهـــربانی_با_کبوتران
»
📜 #حــدیثامـــروز
❤️قال امـام حســن علیه السلام:
کسی که عادت #ســـوال و حالت
پرس و جو دارد مثل آن است که
نصف علــم ها را فرا گرفته باشد.
📚کلمه الامام الحسن ع ص ۱۲۹
حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان:
🔸حاج آقا مرتضی تهرانی فرمودند صحبتها و مواضع و کارهای آیتالله خامنهای در حد یک انسان عادی نیست و نمیتواند بدون تأیید الهی باشد.
🔸ایشان گفتند ده مرجع تقلید، یک سوم آنچه را که ایشان انجام میدهند، نمیتوانند انجام دهند. ایشان ذخیره الهی است برای تاریخ اسلام. /رجانیوز
☘ مرحوم میرزایی قمی نقل کردند:
🌷 روزی در منزل ما دو نفری با علامه طباطبایی نشسته بودیم و از علوم محتجبه صحبت میشد، علامه فرمود :
🍂 یک ختم را در نجف اشرف گرفتم و نیّتم این بود که چه راهی را در پیش بگیرم که خیر دنیا و آخرت در آن باشد؟
✨ بعد از پایان ختم به من گفته شد :
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓آیا امام خمینی با امام زمان ارتباط داشتند؟
✅ ماجرای حکومت نظامی و دستور عجیب امام و پاسخ عجیب تر ایشان
🌺 حلول ماه شعبان مبارک باد 🌺
🔴 سیدبنطاووس درباره این ماه میگوید: بدان ماه شعبان ماه عظیمالشأنی است و در آن شبی قرار دارد که خداوند متعال بهسبب مولود آن شب، انوار اسلام و ایمان را نگاه داشته است. در شرف این ماه همین روایت کافی که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله آن را برای خود اختیار کرده و هرکه او را در این ماه به روزهداری یاری کند را دعا نموده است: «شَعْبَانَ شَهْرِي، رَحِمَ اللَّهُ مَنْ أَعَانَنِي عَلَی شَهْرِي؛ شعبان ماه من است؛ خداوند بیامرزد کسی را که در این ماه، مرا یاری کند»
🔵 گزیدهای از اعمال ماه مبارک شعبان
۱. دو رکعتنماز در #شب_اول که در هر رکعت یک بار حمد و سی بار سوره توحید خوانده میشود.
۲. دوازده رکعت نماز [دورکعتی] در #شب_اول که در هر رکعت یک بار حمد و پانزده بار سوره توحید خوانده میشود.
٣. دو رکعتنماز در هر پنجشنبه از این ماه که در هر رکعت بعد از حمد، ١٠٠ مرتبه سوره توحید، خوانده میشود و بعد از سلام نماز ١٠٠ مرتبه صلوات فرستاده میشود.
۴. روزه در این ماه؛ هر مقدار که در توان شخص بود. بهویژه در روز نخست این ماه. در روایت است که پیامبر صلیاللهعلیهوآله [جز رمضان] هیچ ماهی را کامل روزه نمیگرفت، مگر ماه شعبان را.
۵. دادن صدقه؛ در روایت است هر که در ماه شعبان صدقهای بدهد، خدا آن را میپرورد تا در قیامت آن را که بهاندازه کوه احد شده است، به او برگرداند.
۶. استغفار.
روزی ٧٠ مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَة»
روزی ٧٠ مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْه»
٧. گفتن این ذکر در کل ماه شعبان به تعداد هزار بار: «لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لَا نَعْبُدُ إِلَّا إِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ؛ معبودى جز خدا نيست، و جز او را نمیپرستيم درحالیكه عبادت را براى او خالص مىكنيم، اگرچه مشركان را خوش نيايد».
٨. خواندن صلوات شعبانیه هنگام ظهر و اذان در هر روز.
٩. خواندن مناجات شعبانیه.
تلنگر آخرت 13
سوال : ممکن است کسی گمان کند که فکر مرگ و قبر و قیامت و دم از این طور حرفها زدن مربوط به پیرهاست و ربطی به ما که جوانیم ندارد، حالا هر وقت پیر شدیم یک فکری میکنیم.
پاسخ :
کسی تضمینی نکرده است که اصلاً شما به پیری برسید. فرارسیدن اجل و آمدن ملک الموت پیر و جوان ندارد. یکمرتبه
می آید. ما چون در دنیا هستیم و معمولاً با امور مادی که تدریجی و زمانمند هستند سر و کار داریم، ناخودآگاه خیال میکنیم آمدن حضرت عزرائیل و قبض روح هم مثل بقیة امور تدریجی است؛ مرگ هم تدریجی است اول باید آثار و علائمش بیاید، سپس خودش فرا برسد. مثل آمدن باران که اول رعد و برق و سر و صدا و ابر و باد میآید، بعد باران میآید. یا مثل شب و روز که تدریجی میآید و میرود.
فکر میکنیم مرگ هم ابتدا باید سر و صدایی بکند و خبر و اثری از آن بیاید؛ یک مریضی، یک بی هوشی، یکی دو بار سکته، یا پیری و افتادگی، تا آدم باورش شود دارد میآید. تا آن موقع هم توبه میکنیم و حلالیتی میطلبیم و جبران میکنیم. فعلاً که خبری نیست. غافل از آن که همین فکر و خیالها باعث میشود آدم غافلگیر شود.
آنهایی که ناگهانی مرگ سراغشان آمد هم شاید قبلش یک چنین خیالاتی میکردند، که ناگهان دیدند عالم عوض شد و به دیار دیگر رفتند.