بسم الله الرحمن الرحیم
✅جریان شناسی انجمن حجتیه
قسمت سوم
🔺نسل دوم انجمن
در اواخر دهه ۱۳۴۰ نسل دوم نوآموزان حجتیه وارد دانشگاهها شدند و در پی مدرنیزه و استاندارد کردن مدیریت انجمن برآمدند.
به این ترتیب ابتدای دهه ۱۳۵۰ شاهد اصلاحات سازمانی در داخل انجمن بود که به تخصصی شدن و تقسیم کار در انجمن منجر شد. افراد پس از آموزشهای پایهای در مورد تشیع، تاریخ بهائیت و الهیات جذب گروههای عملیاتی تخصصی میشدند. این گروهها عبارت بودنداز:
*گروه ارشاد که مسئولیت بحث با مبلغان بهایی، دعوت بهائیان به اسلام و خنثیسازی تأثیرات فعالیتهای مبلغان بهایی را بر عهده داشتند.
*گروه تدریس
*گروه نگارش که به استانداردسازی درجات و متنهای آموزشی میپرداختند؛ متنهای آموزشی حجتیه به صورت تایپ شده و پلی کپی به کلاسهای انجمن ارسال میشد. کلاسهایی که هر هفته در خانههای شخصی اعضا در سراسر کشور برگزار میشد. این جزوات تا یک هفته پس از توزیع از شاگردان تحویل گرفته و بازیافت میشدند، در نتیجه برای بررسی تاریخ انجمن چیزی از آنها در دست نیست. به شاگردان نیز آموزش داده میشد که نباید جزوهها را به دیگران نشان داده یا در مورد آنها با دیگران بحث کنند.
*گروه سخنرانی تجمعهای هفتگی همگانی را در مکانهای مختلف سازمان میداد.
*گروه تحقیق بازوی اطلاعاتی انجمن بود و در سه واحد عملیاتی جداگانه به عنوان ستون پنجم انجمن در بهائیت فعالیت میکرد و توانست با شکیبایی و به آرامی در سلسله مراتب مقامات بهائی نفوذ کند.
بیشتر اعضای اصلی حجتیه در جلسات هفتگی حداقل دو تا از وظایف ذکر شده را انجام میدادند.
🔺واکنش بهائیان به ظهور حجتیه
اتخاذیک وضعیت تدافعی و محتاطانه و خودداری از بحثها و رودرروییهای علنی بود. این پاسخ اعضای حجتیه را از مؤثر بودن رویکرد خود مطمئن کرد و تشویقی برای ادامه فعالیت آنها بود. سازمان به طور مداوم رشد میکرد و در ابتدای دهه ۱۳۵۰ در سراسر ایران و تعدادی از کشورهای همسایه مانند پاکستان و هند گسترش یافت. در بخشهایی از ایران وسعت حجتیه توازنی با میزان تهدید بهائیت نداشت.
از ابتدای دهه ۱۳۳۰ تا ابتدای ۱۳۵۰ بسیاری از نخبگان آینده انقلاب ایران ۱۳۵۷ از آموزشهای حجتیه بهرهمند شدند، آنها معمولاً به عنوان یک مرحله مقطعی در دوران رشد ایدئولوژیکیشان، در برنامههای عملی و آموزشی که توسط حجتیه ترتیب داده میشد، شرکت داشتند. علاوه بر اهداف مشخص و تعریفشدهٔ حجتیه: حس فداکاری، تعهد و وفاداری همانند نوعی تعصب فرقهای نسل بعدی اعضای حجتیه را به ادامه فعالیت ترغیب میکرد. در آن دوران انجمن حجتیه در کنار مدرسه علوی به مدیریت علیاصغر کرباسچیان، نشانگر تلاش اسلام شیعی سنتی برای خوگیری با دنیای مدرن پیرامون بودند و با بهرهگیری از منابعشان برای ترویج جهانبینی خود میکوشیدند.
حجتیه در تلاش برای مقابله با بهائیت برخی از ویژگیهای بهائیان را تقلید کرد. مانند فعالیت محرمانه با مقید بودن به کارایی بوروکراسی ناشی از آن و با دستیابی به ادبیات اصلی بهائیت، ماهیت طبقاتی غیر مذهبی سازمان و استفاده از وسایل مدرن ارتباط جمعی. برای مثال مدتها پیش از افتتاح حسینیه ارشاد نخستین سالن سخنرانی اسلامی مدرن در شمال تهران، حجتیه با برگزاری تجمعات عمومی نخستین سازمان اسلامی بود که منبر و قالی را با تریبون و صندلی عوض کرد. اعضای حجتیه برخلاف برادران مذهبی سنتی خود آراسته و مرتب بودند تا در دنیای آموزشی و حرفهای سکولار موفق باشند.
ادامه دارد...
قریش حسین پور97/4/24
بسم الله الرحمن الرحیم
✅جریانشناسی انجمن حجتیه
قسمت چهارم
🔺حجتیه بعد از انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی، حجتیه را غافلگیر کرد. واکنش اولیه رهبر انجمن نسبت به انقلاب با بدبینی همراه بود. این موضوع باعث ریزش بسیاری از نیروهای سازمان شد.
امام که پیش از این انجمن را تأیید کرده بود، اجازهٔ انتقاد علنی را از ماهیت غیر سیاسی و گرایش محافظهکارانه انجمن در تفسیر اسلام داد. نهایتاً، پنج سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی امام در اشارهای تلویحی به انجمن آنها را تهدید کرد فرمودند:
یک دسته دیگر هم که تزشان این است که بگذارید که معصیت زیاد شود تا حضرت صاحب بیاید. حضرت صاحب مگر برای چی میآید؟ حضرت صاحب میآید معصیت را بردارد. ما معصیت میکنیم که او بیاید؟ این اعوجاجات را بردارید… در این موجی که الآن این ملت را به پیش میبرد، در این موج خودتان را وارد کنید و برخلاف این موج حرکت نکنید که دست و پایتان خواهد شکست.
حلبی در پاسخ تعلیق کامل تمام فعالیتهای انجمن را اعلام کرد. بیانیه کوتاه حلبی در ۵ فروردین ۱۳۶۲ در روزنامهها به چاپ رسید.
🔺اختلاف نظر حلبی با امام
اختلاف آنان در مورد مفهوم موعودگرایی در اسلام (مهدویت) بازمیگشت. تفسیر محافظهکارانه حجتیه از موعودگرایی بود. آنها در حالیکه از تمرین زاهدانه و مشتاقانهٔ انتظارِ ظهورِ منجی دفاع میکردند، انقلابِ عملی برای تعجیل در ظهور مهدی یا هر اقدامی در جهت ساختن آرمانشهر نوید داده شده اسلامی را در غیاب شخص منتظَر نفی میکردند.
ازطرفی امام نقش فعال در ایجاد جامعه عادل اسلامی پیش از ظهور مهدی(عج ) دفاع میکند تا زمینهٔ آمدن او را فراهم آورد.
انجمن حجتیه ایجاد حکومت اسلامی را تنها با حضور، امام دوازدهم شیعیان، میسر میدانست و همچنین نظریه ولایت فقیه را مردود میدانست و بیان میکرد که ولایت سیاسی فقیه فقط به امام معصوم تعلق دارد به همین علت بین اعضاء انجمن و افرادی که به ولایت مطلقه معتقد بودند اختلافهای زیادی وجود داشت. البته انجمن به ولایت محدود فقیه اعتقاد داشت و از مراجع تقلید تبعیت میکرد.
با بالا گرفتن اختلاف میان انجمن حجتیه با اصول انقلاب اسلامی
اما طی یک سخنرانی در سال ۱۳۶۲ خواهان انحلال انجمن حجتیه شد.
امام سال ۱۳۶۷ در پیامی که به "منشور روحانیت" معروف است نوشته:
... دیروز حجتیهایها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات، تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابی تر از انقلابیون شدهاند! ولایتیهای دیروز که در سکوت و تحجّر خود آبروی اسلام و مسلمین را ریختهاند، در عمل پشت پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت را شکستهاند و عنوان ولایت برایشان جز تکسّب و تعیّش نبودهاست، امروز خود را بانی و وارث ولایت نموده و حسرت ولایت دوران شاه را میخورند!
قریش حسین پور97/4/24
هدایت شده از حیات طیبه
🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀
عرض سلام وادب واحترام
خدمت جنـــــاب
" استــــادحسیـن پـور "
وشما دوستان همـراه
گروه هــای ولایـــی
درخدمتتون هستیم.....
با کنفـــــرانـــــس
⛔👈بازدید پنهانی آژانس
از دانشگاه ها(خیانت
دیگری دولت لیبرال)👉⛔
سپاس فراوان از جنـاب
"اســــتاد حسیـن پور "
که وقت ارزشمندشون را
دراختیار ما قرار دادند..
لطفا درصورت حضـــور
شـــروع بفرمائیــــد.....
باسلام خدمت همه دوستان بزرگوار
شبتون بخیر
با کنفرانس امشب درخدمت هستم
بسم الله الرحمن الرحیم
✅بازرسی جاسوسان از مراکز علمی
🔺از سال 1332تا1397 ورود جاسوسها به مراکز علمی به صورت رسمی اتفاق نیافتاده بود آخرین بار در سال133 وارد دانشگاه شدند که در آغازاین واقعه را بصورت اختصار مرور میکنیم.
درتاریخ 24 آبان 1332 نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا از طرف آیزنهاور به ایران آمد.
نیکسون به ایران آمد تا نتایج پیروزی سیاسی امیدبخشی را که در ایران نصیب قوای طرفدار تثبیت اوضاع و قوای آزادی شده است»(نقل از نطق آیزنهاور در کنگره آمریکا بعد از کودتای 28 مرداد) ببیند. در مقابل دانشجویان مبارز دانشگاه نیز تصمیم گرفتند که در فضای حکومت نظامی بعد از کودتای سیاه، هنگام ورود نیکسون، نفرت و انزجار خود را به دستگاه کودتا نشان دهند.
دو روز قبل از آن واقعه تلخ (14 آذر) زاهدی تجدید رابطه با انگلستان را رسما اعلام کرد و قرار شد که "دنیس رایت" کاردار سفارت انگلستان، چند روز بعد به ایران بیاید.
1
از همان روز 14 آذر تظاهراتی در گوشه و کنار به وقوع پیوست که در نتیجه در بازار و دانشگاه عده ای دست گیر شدند. این وضع در روز 15 آذر هم ادامه داشت. و بیشتر اعتراض ها از دانشکده پزشکی و داروسازی و حقوق و علوم آغاز شد. صبح شانزده آذر، هنگام ورود به دانشگاه، دانشجویان متوجه تجهیزات فوق العاده سربازان و اوضاع غیر عادی اطراف دانشگاه شده، وقوع حادثه ای را پیش بینی میکردند.
فضا بشدت آبستن حوادث و درگیری بود. بعد از گذشت مدتی برای جلوگیری از تنش و درگیری چندین دانشکده تعطیل اعلام شد و در ادامه سراسر دانشگاه به دستور رییس دانشگاه تعطیل شد. نیروهای نظامی رژیم که بشدت رفت و آمد دانشجویان را کنترل کرده و در این بین عده ای را نیز دستگیر کرده بودند، با حضور در کلاس یکی از اساتید دانشکده فنی (مهندس شمس استاد نقشه کشی) زمینه اعتراض را در کلاس درس ایجاد کردند.
2
آنان قصد داشتند دو دانشجو را که ظاهرا به حضور نظامیان در دانشگاه اعتراض داشتند را دستگیر نمایند. دستگیری دو دانشجو کلاس را به هم زده، دانشجویی دیگر بر روی نیمکت کلاس فریاد می زند: "آقا ما چقدر بی عرضه هستیم. چقدر بدبخت هستیم. این کلاس نیست، این درس نیست. یک عده ای بدون اینکه از استاد و از کادر دانشگاه اجازه بگیرند وارد کلاس میشوند و هیاهو در میگیرد. تف به این کلاس و تف به این مملکت!" دانشکده فنی به هم میریزد و در محاصره کامل نظامیان قرار میگیرد و به یکباره فرمان آتش صادر شده و دانشجویان در صحن طبقه اول به خون میغلطند عدهای زخمی شده و در این میان سه دانشجو به نامهای قندچی و بزرگ نیا و شریعت رضوی به شهادت میرسند.
همان روز 16 آذر پلیس توسط رادیو اعلام کرد: "عدهای از دانشجویان در کلاسهای درس نشسته بودند و به پلیس چهره خشنی نشان میدادند و پلیس را مسخره میکردند و این باعث شده که پلیس به واکنش بیفتد. پلیس قصد زدن دانشجویان را نداشت ولی دانشجویان به پلیس حمله کردند و میخواستند اسلحهشان را بگیرند. پلیس در قالب دفاع این کار را کرده و قصدش زدن دانشجویان نبوده است." فردای آن روز شاه تیمسار مزینی را برای دلجویی به دانشگاه میفرستد تا خودش را از این گناه و تقصیر تبرئه کند. وی با خانوادههای شهدا ملاقات میکند و در دانشگاه به ظاهر از اساتید و روسا عذرخواهی میکند. دو روز بعد از واقعه 16 آذر، نیکسون به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بیگناه رنگین بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد.
در واقع دانشجویان معترض به ورود بیگانه به مراکز علمی را پای نیکسون قربانی کردند.
3
هدایت شده از حیات طیبه
🔺وظایف آژانس بین المللی انرژی اتمی
آژانس بین المللی انرژی اتمی براساس اسناسنامه اش دارای وظایفی است که مجموعا در سه حوزه اصلی خلاصه میشود:
1- نظارت و کنترل و ارتقای پادمانها: آژانس نهاد بازرسی هسته ای جهانی دارای بیش از چهار دهه تجربه نظارتی و بازرسی است. بازرسان آژانس به منظور تایید عدم کاربرد مواد و فعالیت های هسته ای تحت پادمان برای مقاصد نظامی، مشغول فعالیت هستند. آژانس طبق موافقتنامه پادمانی به بیش از 140 کشور، بازرسی می کند. در این خصوص در بند 5 ماده 3 اساسنامه آژانس آمده است: تاسیس و اداره پادمان به منظور تضمین این موضوع که مواد شکافت پذیر ویژه و سایر مواد، خدمات، تجهیزات، تاسیسات و اطلاعات که توسط آژانس یا به تقاضا و تحت سرپرستی یا کنترل آژانس ارائه می گردد، در اجرای هیچ گونه اهداف نظامی مورد استفاده قرار نگرفته.
2- ایجاد ایمنی و امنیت هستهای: آژانس به کشورها کمک می کند تا ایمنی و امنیت هسته ای خود را افزایش داده و برای مقابله با شرایط اضطراری آماده شوند. هدف اصلی از این اقدام حفاظت از مردم و محیط زیست در قبال تشعشعات خطرناک و مضر و جلوگیری از خرابکاری یا انتقال غیرقانونی مواد هستهای است.
4
3- همکاری علمی و فناوری هستهای: آژانس نقطه تماس جهانی برای همکاری فنی و علمی در زمینه هسته ای است. آژانس در زمینه های زیر فعالیت می کند: همکاری فنی، تحقیق و توسعه و انرژی الکتریسیته. بند 1 ماده 3 اساسنامه آژانس اشعار دارد به: تشویق ومساعدت در تحقیقات و توسعه و کاربردهای علمی انرژی هسته های برای اهداف صلح آمیز در سراسر دنیا و یا در صورت تقاضا اجرای نقش واسطه به منظور تضمین انجام خدمات یا تدارک مواد، تجهیزات یا تاسیسات به وسیله یکی از اعضای آژانس به دیگری و اجرای هرگونه عملیات یا خدمات مفید در زمینه تحقیقات و توسعه یا کاربرد علمی انرژی هسته ای برای اهداف صلح جویانه . طبق این اساسنامه فراهم نمودن مواد تجهیزات، تاسیسات و خدمات به منظور تامین نیازهای تحقیقاتی، توسعه و کاربرد عملی انرژی هسته ای برای اهداف صلح جویانه از جمله تولید نیروی برق با توجه به نیازهای مناطق توسعه نیافته جهان از وظایف ذاتی و اصلی آژانس است به همین ترتیب تشویق به آموزش و مبادله دانشمندان و متخصصین در زمینه استفاده صلح جویانه از انرژی هسته ای جزو کارهای آژانس محسوب میشود.
نکته قابل توجه اینکه براساس اساسنامه آژانس فعالیت های آن با رعایت حق مالکیت دولت ها و با توجه به شرایط و مفاد اساسنامه اش و موافقت های منعقد شده بین آژانس با دولت یا دولت ها که منطبق با مفاد این اساسنامه خواهد بود انجام میگیرد.
علی رغم اینکه چنین وظایفی برای آژانس مشخص شده اما این سازمان بین المللی همواره به واسطه نفوذ و فشار قدرت های بزرگ نسبت به وظایف خود عدول کرده و به صورت تبعیض آمیزی با اعضای خود برخورد کرده است. آخرین مورد تقاضای کمک فنی ایران در خصوص راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک بود که به واسطه فشار آمریکا و چند کشور اروپایی مورد مخالفت قرار گرفت.
5
🔺آژانس انرژی اتمی به وظایف اساسنامه ی خود در قبال ایران عمل نمیکند در واقع وظیفه اصلی این بازرسان جاسوسی برای کشورهای استعمارگرغرب هست.
ماهیت تیم بازرسی بیش از آنکه فنی و حقوقی باشد، عمدتا اطلاعاتی و نظامی است. بنا به گفته دیپلماتها، تیم ویژه متشکل از کارشناسان اطلاعاتی و جاسوسی، کارشناسان نظامی و تسلیحاتی و همچنین کارشناسان اتمی است.
این نخستین باری است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تیمی ویژه را برای یک کشور ایجاد و ترکیب آن را نیز اطلاعاتی و نظامی اعلام میکند؛ بدعتی که ممکن است از این پس باعث شود هیچ کشوری، بازرسان آژانس را به تأسیسات هستهای خود راه ندهد، چرا که رسما میتوان گفت که بازرسان آژانس میتوانند به عنوان بازوهای عملیاتی این تیم ویژه کار کنند و عمدتا به کارهای اطلاعاتی و تجسسی در کشورهای گوناگون و از جمله ایران بپردازند.
6
آژانس تلویحا پذیرفته است که در قبال برنامه هستهای ایران به دنبال استفاده از جاسوسان و کارشناسان نظامی است؛ موضوعی که میتواند بیانگر و تأیید کننده این گمان باشد که بازرسان آژانس اطلاعات دانشمندان هستهای ایران را در اختیار جوخههای ترور رژیم صهیونیستی گذاردهاند.
افکار عمومی مردم ایران همواره به بازرسان آژانس به دیده شک و تردید نگاه میکنند و عموما بازرسان آژانس را جاسوسانی میدانند که برای کشورهایی خاص فعالیت میکنند.
پس از به شهادت رساندن چند تن از دانشمندان هستهای ایران توسط جوخههای ترور، برخی از کشورهای غربی، این ظن در میان افکار عمومی ایرانیان بیش از پیش تقویت شده است.
رسما تلاش آژانس برای برخوردهای بیرون از چهارچوب آژانس و توافق نامههای آن را رسمیت میبخشد.
7
هدایت شده از حیات طیبه
چند ماه پیش دولت آمریکا از توافق بینالمللی برجام خارج شده و دیگر تعهدی به کشورهای امضا کننده این قرارداد ندارد. قراردادی که وندی شرمن معتقد است اجرای آن نه بر اساس اعتماد، که بر اساس نظارت دایم انجام میشود.
نظارتی که خانم شرمن از آن نام برده این بار پایش بدون هیچ توجیهی به یکی از مراکز دانشگاهی ایران باز شده است. دانشگاهی که بی شک جزو پنج دانشگاه برتر ایران در حوزه و رشتههای فنی و مهندسی است.
خبر نمونهبرداری از دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت، واکنشهای زیادی را از سوی جامعه دانشگاهی به دنبال داشت، از بسیج اساتید و بسیج دانشجویی گرفته تا فعالین رسانهای که صدای اعتراضشان به این اقدام بلند شد.
بسیج دانشجویی این دانشگاه در نامهای خطاب به وزیر علوم نوشت: از آخرین باری که اجانب قصد تعرض به استقلال فضای دانشگاهی کشور را داشتند ۶۵ سال میگذرد. آن روز نیز دانشجویان ننگ حضور بیگانه را با خون خود از کف دانشگاه شستند و حاشا که امروز چنین رخدادهای شومی مجددا در فضای آموزش عالی کشور تکرار شود.
رونوشتی هم به وزارت امور خارجه، سازمان انرژی اتمی، حراست وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت اطلاعات زدند و از آنها برای رخ دادن چنین اتفاقی جواب خواستند.
تلاشی که تا کنون به ثمر ننشسته و پاسخی از طرف هیچکدام از این نهادها داده نشده است.
8
به عقیده خیلیها بهانه بازرسان آژانس برای نمونهبرداری استفاده از کلمه سانتریفیوژ بوده که در پایاننامه یکی از دانشجویان این دانشگاه استفاده شده است.
یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت که نامش عنوان نشده در گفتوگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده بازرسان آژانس در خرداد ماه سال جاری در حالی که نقشه آزمایشگاههای اساتید دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت را در اختیار داشتند به صورت محرمانه اقدام به بازدید و نمونهبرداری از برخی آزمایشگاههای دانشکده برق این دانشگاه کردند. وی همچنین گفته این بازرسیها در تاریخ 12 تیر نبوده بلکه در خرداد ماه امسال رخ داده است.
بازرسیهایی که حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی 30 اردیبهشت 94 در دانشگاه امام حسین(ع) به جدیت تأکید کردند: من اجازه نخواهم داد که بیگانگان بیایند و با دانشمندان و فرزندان عزیز و برجسته این ملت صحبت و از آنان بازجویی کنند.
ایشان با تأکید براینکه هیچ ملت و دولت عاقلی اجازه چنین کاری را نمیدهد، گفتند: دشمن پررو و وقیح، انتظار دارد که ما اجازه دهیم آنها با دانشمندان و محققان ما درباره یک پیشرفت اساسیِ بومی و علمی گفتوگو کنند اما مطلقاً چنین اجازهای داده نخواهد شد. با فصل الخطاب مقام معظم رهبری راه و چاه برای مسئولین امر و وزیر و وکیل و رئیس روشن شد.
اما نکته اینجاست، بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی که اجازه نزدیک شدن به سایتهای نظامی ما را ندارند، با چه مجوزی وارد محیط آموزشی و علمی کشور میشوند؟ کدام فیلتر اجازه ورود و نمونهبرداری را صادر کرده است؟ آیا پیش از این هم بازرسی و نمونهبرداری از دانشگاه دیگری در سکوت انجام شده است؟ (بعد از علم صنعت ظاهر از دانشگاه صنعتی شریف هم بازرسی بعمل امده اینار در خبرهای درز شده نوبت دانشگاه امیر کبیرهست.)
9
سوالهایی که سکوت و انفعال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امورخارجه و سازمان انرژی اتمی ایران برای پاسخ به آنها اما و اگرهای زیادی در ذهن مردم درست کرده است.
قونیان بودن این دست جاسوسیها را باید در توافقات پشت پرده جستجو کرد.
اکنون که برجام در حالت احتظار به سر می برد، چه دلیلی دارد مسیولین، به این جسم بی جان تنفس مصنوعی بدهند و به عنوان یک طرف از مذاکرات تماماً به تعهدات آشکار و پنهان خود عمل کنند؟
نیروهای امنیتی کشورمان هم نمیتوانند بدون اجازه وارد دانشگاه شوند ولی بازرسان نهادی که شکی در فعالیتهای جاسوسیاش وجود ندارد سرزده وارد دانشگاه شده اند و از اتاقهای اساتید و آزمایشگاهها تفتیش کرده اند.
این بازرسی از مراکز علمی ما به معنای زیرپا گذاشتن استقلال و هویت ملی کشور است.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: درصورتی که جلوی این اقدامات گرفته نشود دانشجویان آتش به اختیار درمقابل بازرسان خواهند ایستاد.
10
کنفرانس به پایان رسید اگه دوستان سوالی دارن درخدمت هستیم
🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀
سپـــاسگزاریــم
"جناب استـاد حسین پور"
بسیـــار عــــالی
استفـــاده کردیـــم.....
اجرتون با خداوند شافی
🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄
سپــاس از همــراهــی
کاربـــران محتـــرم ،
ادمیــن ها ومدیــران
گــروه هـای ولایــی
که در بـرنـامه ریـزی و
اجرای کنفرانس ما رو
همــراهـی نمودنـد....
💔التمــاس دعــای فرج
یـــا عـــلی
پـــایــان کنفـــرانـس
🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄
بســم الله الرحمــن الرحیـم
🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀
عرض سلام وادب واحترام
خدمت جنـــــاب
" استــــادحسیـن پـور "
وشما دوستان همـراه
گروه هــای ولایـــی
درخدمتتون هستیم.....
با کنفـــــرانـــــس
🌑👈(پژاک)👉🌑
سپاس فراوان از جنـاب
"اســــتاد حسیـن پور "
که وقت ارزشمندشون را
دراختیار ما قرار دادند..
لطفا درصورت حضـــور
شـــروع بفرمائیــــد.....
سلام خدمت همه دوستان عزیزم
شبتون بخیر
بسم الله الرحمن الرحیم
✅چگونه گی شکل گیری و فعالیت گروهک تروریستی پژاک
🔺پس از انقلاب اسلامی، کشورهای غربی و بویژه آمریکا همواره در تلاش بودهاند تا از طریق فرقهها و گروهکهای معاند و ضد انقلاب به بحث اقوام در ایران نفوذ کرده و کشور را با بحران مواجه سازند. در همین راستا با بکارگیری گروههای مسلح و تجزیه طلب، اهدافی همچون ایجاد شکاف قومیتی، واگرایی اقوام از مرکز، ایجاد شائبه نقض حقوق اقوام، ناامن کردنِ مناطق مرزی و در دست داشتن ابزاری برای پیشبرد برنامههای خود علیه کشورمان را دنبال کرده است.
🔺در 4 آوریل سال 2004 گروهی جدید با عنوان حزب حیات آزاد کُردستان (پژاک) به عنوان شاخه پ.ک.ک در ایران تأسیس شد. اگر چه این گروه مسلح و تجزیه طلب از همان ابتدا سعی کرد خود را مستقل و دارای اراده معرفی کند، اما گذشتِ14 سال از فعالیت تروریستی و مسلحانه گروه پژاک، اثبات کرده که گروه مذکور تماما عامل اجرای سیاستهای حزب مادر (پ.ک.ک) است.
تأسیس پژاک را باید خوش خدمتی پ.ک.ک به نظام سلطه و در رأس آن آمریکا دانست. پ.ک.ک با تقسیمِ نیروهای خود به شاخههای کوچکتر و تأسیس گروههایی همچون پژاک در ایران، حزب اتحاد دمکراتیک PYD در سوریه و حزب راه حل دمکراتیک (پارتی چاره سه ری) در عراق چند هدف را دنبال میکرد.
1
🔺پس از حملات 11 سپتامبر و حضور آمریکا در منطقه، رسانههای پ.ک.ک اینگونه اطلاع رسانی میکردند که بزودی آمریکا علیه ایران وارد جنگ خواهد شد از همین رو این فرصت برای پ.ک.ک فراهم شده بود تا هم خود را به عنوان یک نیروی موثر که میتواند در خدمتِ اهداف آمریکا باشد، به واشنگتن معرفی کند و هم بر بحرانهای داخلی خود غلبه کند. تأسیسِ پژاک ارسال این پیام به آمریکا بود که چنانچه برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران به اهرمی نیاز باشد، آن اهرم، پژاک خواهد بود.
زریان روژهلاتی (کُرد ایرانی) عضو سابق پ.ک.ک و یکی از بنیانگذاران پژاک که بعدا از این گروه جدا شد، در گفتوگو با تلویزیون بی بی سی فارسی میگوید: پس از دستگیری رهبر پ.ک.ک و تغییر استراتژی و دست کشیدن این حزب از تشکیل کردستان بزرگ، اعضای پ.ک.ک که از بخشهای کُردنشین غیر ترکیه بودند، دچار بحران ایدئولوژیک شدند و ناراضی بودند. برای رفع این نارضایتی پ.ک.ک برای هر بخش از کُردستان یک حزب تأسیس کرد و برای کُردستان ایران هم پژاک تأسیس شد. سران پ.ک.ک بر این باور بودند که پس از حمله آمریکا به عراق، نوبت ایران میرسد در اینصورت از طریق پژاک میتوانند در ایران نقش بازی کنند و از طرق دیگر به آمریکا نزدیک شوند. فکر تأسیس پژاک نیز بر همین اسا س بود.
2
🔺سیمور هرش، روزنامهنگار شناخته شده آمریکایی، در مقالهای که 27 نوامبر 2006 در روزنامه نیویورکر با عنوان اقدام بعدی منتشر کرد، پرده از روابط آمریکا و اسرائیل با پژاک برداشت.
نوشت: در 6 ماه گذشته، اسرائیل و آمریکا در حمایت از یک گروه کرد به نام حزب زندگی آزاد در کردستان (پژاک) با یکدیگر همکاری کردهاند. یک مقام مشاور که به پنتاگون نزدیک است به من گفت که این گروه به عنوان بخشی از تلاش برای یافتن ابزارهای مختلف به منظور فشار به ایران حملات پنهانی در داخل مرزهای این کشور انجام میدهد.
در 18 آوریل 2006، دنیس کاسینیچ، نماینده کنگره آمریکا، در نامهای به جرج بوش، به حمایت آمریکا از پژاک اذعان میکند.
وی نوشت: گزارشهایی وجود دارد مبنی بر اینکه آمریکا در حال ایجاد اپوزیسیون و حمایت از عملیاتهای نظامی در ایران است که توسط گروههای شورشی و گروههای اقلیتهای قومی که برخیشان در داخل عراق فعالیت میکنند، است. حزب زندگی آزاد در کردستان (پژاک) یکی از این گروهها است.
از سوی دیگر و همزمان با سفر عبدالرحمان حاجی احمدی سرکرده گروه پژاک به آمریکا، روزنامه واشنگتنپست در 4 آگوست 2007 نوشت: رئیس بزرگترین گروه مخالف کُرد ایران خواهان دریافت حمایت سیاسی و نظامی آمریکا برای سرنگون کردن رژیم اسلامی ایران و ایجاد یک حکومت دموکراتیک و فدرال در تهران است.
حاجیاحمدی گفت: پژاک ارتباط محدودی با دولت آمریکا دارد، اما وی از واشنگتن میخواهد که در زمینه حقوق بشر فشار بیشتری به ایران وارد کند. وی همچنین اعلام کرد که گروهش از کمکهای نظامی و مالی آمریکا برای پیشبرد جنگ با ایران استقبال میکند.
ما یقیناً
با تسلیحات و مهماتی که اکنون در اختیار داریم، نمیتوانیم حکومت ایران را سرنگون کنیم. هر گونه کمک مالی و نظامی که مسیر دستیابی ایران به یک دموکراسی واقعی را تسهیل کند، بالاخص از جانب آمریکا، مورد استقبال بسیار ما واقع خواهد شد.
3
🔺نگاهی به کتاب های عبدالله اوجالان موئسس پ.ک.ک و نیز مصاحبه وی با یالچین کوچوک و تبلیغات رسانهای گروه پ.ک.ک بیانگر این است که ادعای ضدیت با امپریالیسم و آمریکا از پایههای فکری عبدالله اوجالان و گروهش بوده و گروه مارکسیستی چون پ.ک.ک قاعدتا باید در نقطه مقابلِ کاپیتالیسم باشد، اما رفتار فعلی این گروه و نیز همکاریهای پنهان و آشکار بین آمریکا و پ.ک.ک خلافِ این ادعا را اثبات میکند و نمونههای فراوانی وجود دارد که بیانگر چرخش پ.ک.ک به سمت آمریکا است. واشنگتن نیز از یکسو در اقدامی فریبکارانه پ.ک.ک را در لیست سازمانهای تروریستی قرار داده، اما از سوی دیگر بصورت پنهان و آشکار از این گروه حمایت میکند.
سران پ.ک.ک نیز هیچ ابایی از آشکار ساختن وجود رابطه بین آمریکا و این گروه را ندارند. جمیل بائیک از سران گروه پ.ک.ک مرداد ماه 1394 در مصاحبه با روزنامه تلگراف انگلیس ضمن پرده برداشتن از گفتوگوهای مخفی میان پ.ک.ک و دولت آمریکا خواستار میانجیگری ایالات متحده برای برقراری آتش بس میان پ.ک.ک و دولت ترکیه شد. جمیل بایک در همین مصاحبه درباره مذاکرت پ.ک.ک با آمریکا گفت: رد و بدل پیامها، نامه و نشستهایی وجود دارد و ممکن است آن را بیشتر کنند.
4
اوج کمکهای آمریکا به پ.ک.ک را میتوان در حمایت تسلیحاتی آمریکا از شاخه پ.ک.ک در سوریه موسوم به حزب اتحاد دمکراتیک PYD تحت پوشش مبارزه با گروهک تروریستی داعش، مشاهده کرد که حتی مقامات ارشد دولت آمریکا و پ.ک.ک نیز آن را تائید کردهاند.
یکی از دلایل حمایت آمریکا و نظام سلطه از پژاک و سایر گروههای مسلح و تجزیه طلب،خ تلاش برای مقابله با قدرت رو به تزایدِ ایران در منطقه خاورمیانه است. روندی که پس از آغاز آشکار طرح خاورمیانه بزرگ از سوی قدرتهای بزرگ بیش از پیش قابل درک است. زیرا در طرح خاورمیانه بزرگ مؤلفه اقوام به عنوان یک ابزار در مسیر اهداف طرح در نظر گرفته شده و بسیاری از تنازعات منطقهای بر مبنای مؤلفه قومیت و مدیریتِ منفعت گرایانه منازعات قومی بنا گذارده شده است.
در این پروژه گروههایی مانند پژاک نقش پیاده نظامی را بازی میکنند که چندان به حدود و ثغور جنگی که درگیر آن هستند واقف نبوده و اگر سران آنها به سبب ارتباط مستقیم با کارگزارانِ نظام سلطه از برخی راهبردها مطلع بوده باشند و لیکن سربازانِ خط مقدم که همان اعضای و کادرهای عادی و فریب خورده این گروهها هستند هیچگاه متوجه نخواهند شد که در چه زمینی بازی میکنند و شاید اولین قربانیان این پروژه را بتوان سربازان گروههای شبه نظامی و تجزیه طلبی عنوان کرد که مبتنی بر ساختار تروریسم قرن 21 حرکت میکنند.
5
🔺خطمشی این گروهک از ابتدا مسلحانه و تروریستی بوده است.
در این راستا از برانگیختن احساسات قومگرایانه کردها (ناسیونالیسم کردی) بهره میگرفت و جوانان آسیبپذیری را که در خانوادههای فقیر زندگی میکردند با وعدههای دروغین به تشکیلات خود جذب مینمود.
پ.ک.ک پس از جذب جوانان و انتقال آنها به مقر نیروهایش، در سیستمی بسته آنها را تحت آموزشهای خاص فرقهای مغزشویی میکرد. با گسستن ارتباطات و علایق عاطفی آنها از خانواده و جامعه ملیشان هویت جدیدی به نام هویت پ.ک.ک به آنها میداد. در این هویت فرد اختیاری از خود نداشته و رهبر گروه (اوجالان) عقل کل محسوب میشد و تمامی گفتههای وی زیربنای فکری و ایدئولوژیک گروهک را تشکیل میداد. ضمن اینکه ساختار سازمانی و حفاظتی شدید درون گروهی امکان کنارهگیری به افراد را نمیداد.
پ.ک.ک به خاطر عملکرد تروریستیاش در لیست گروههای تروریستی اغلب کشورها قرارداشت.
بعد حادثه 11سپتامبر2001 پ.ک.ک برای گریز از فشار بینالمللی ضدتروریسم و در ظاهر نام و سازماندهی خود را تغییر داد و خود را در قالب چهار حزب برای چهار بخش کردنشین کشورهای منطقه (ترکیه،عراق،ایران و سوریه) سازماندهی نمود.
در این راستا پ.ک.ک از اوایل سال 1382 مقدمات تشکیل حزبی برای فعالیت تروریستی و مسلحانه در ایران را فراهم نموده و در تاریخ 2آبان1382 تشکیل حزبی موسوم به حزب حیات آزاد کردستان (پژاک (pjakرا اعلام نمود. کنترل و هدایت پژاک در دست رهبر پ.ک.ک قرار داشته و دارد ولی در ظاهر آنرا حزبی مستقل که وحدت ایدئولوژیک با پ.ک.ک دارد معرفی میکنند. پژاک همانند حزب مادر خود پ.ک.ک با طرح شعارهای تجزیهطلبانه و ناسیونالیستی مانند فدرالیسم و خود مختاری برای کردستان، خطیمشی مسلحانه و تروریستی را برای نیل به این اهداف انتخاب نمود در این راستا پژاک بخش اعظم نیروهای خود را در شاخه نظامی موسوم به نیروی نظامی شرق کردستان (H.R.K) سازماندهی کرد.
گ
ز سوی این گروهک مطرح شد.
پژاک در بیانیه رسمی اعلام کرد: در این مرحله از جنگ، بر مبنای مطالبه جناحهای میانجی میان ما و ایران و باور صلحجویانه، تصمیم به اعلام آتشبس گرفتیم. بر این مبنا اگر دولت ایران این تصمیم ما را قبول کرده و اعلام آتشبس کند و آن را مبنا قرار دهد، این تصمیم ما از تاریخ پنجم سپتامبر (دوشنبه 14 شهریور) ساعت 12 بعدازظهر به اجرا در خواهد آمد.
این پیشنهاد به سرعت از سوى مقامات جمهوری اسلامی ایران رد شد.
در همین حال سرهنگ حمید احمدی سخنگوی سپاه در عملیات شمالغرب با اشاره به این درخواست گفت: خواسته ما این است که آنها ابتدا مرزهای ما را ترک کنند. در حال حاضر اعلام آتشبس مفهومی ندارد.
سخنگوی سپاه در عملیات شمالغرب کشور تصریح کرد: اعلام آتشبس با گروهک تروریستی پژاک مفهومی ندارد و خواسته ما این است که آنها ابتدا مرزهای ما را ترک کنند تا بعدا اگر صحبتی لازم است، صورت بگیرد.
9
🔺همکاری امنیتی ایران و ترکیه علیه پژاک و پ.ک.ک نیز با تهدیدات گروهک تروریستی و تجزیهطلب پ.ک.ک رو به رو شد که ریشه اصلی گروهک تروریستی پژاک محسوب میشود
ترکیه از ایران نیز برای دریافت اطلاعات انسانی و فنی در مورد موقعیت پ.ک.ک در کوههای قندیل درخواست کمک کرد که منجر به امضای توافقنامه دوطرف تحت عنوان "مبارزه با تروریسم"در 14 آگوست 2008 شد که براساس آن، هر دو کشور در انجام عملیات مشترک نظامى علیه تروریستهای پژاک و پ.ک.ک به توافق رسیدند.
🔺حمله 10هزار نفری ترکیه به کُردهای معارض؛
در بخشی از حملات نیروهای نظامی ترکیه علیه پ.ک.ک (مهرماه 1390) در مرز شمالی عراق نیز حدود 10 هزار نیرو حضور داشتند که کماندوها و سایر نیروهای عملیات ویژه از جمله آنها بودند.
هواپیماهای جنگی و توپخانه ترکیه مواضع پ.ک.ک را در سراسر مرز عراق بمباران کرده بود
10
🔺 در ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامى از تیرماه سال 90 به منظور پاکسازى مناطق شمالغرب کشور از لوث وجود عوامل ناامنى در این مناطق، به نبرد با پژاک پرداخت؛ سلسله عملیات هایی که نهایتا منجر به اعلام آتشبس و تسلیم این گروهک و فاصله گرفتن آنها از مرزهاى شمالغرب کشور شد.
عملیات هاى سپاه علیه مواضع پژاک، باعث شد تا این گروهک، از طریق اقلیم کردستان فرصتى یک ماهه را به منظور تصمیم گیرى براى خروج از مرزهاى ایران درخواست کند. این فرصت یک ماهه در نیمه اول شهریور به پایان رسید و پژاک هنوز در مناطق مرزى ایران حضور داشت. به همین سبب دور دوم عملیات سپاه آغاز شد.
نبرد علیه گروهک تروریستی پژاک بعد از دو روز سبب شد این گروهک درخواست آتش بس دهد؛ درخواستی که بلافاصله از سوی سپاه پاسداران رد شد زیرا سپاه فقط خروج پژاک از مرزهاى جمهورى اسلامى ایران را مبنا قرار داده و این موضوع از ادامه نبرد با پژاک حکایت داشت.
این درگیرىها علیه پژاک ادامه پیدا کرد تا اینکه سردار عبدالله عراقى جانشین فرمانده نیروى زمین سپاه از تسلیم پژاک در اواخر شهریور ماه خبر داد.
سردار عراقى با بیان اینکه با اقتدار سپاه پاسداران اعضای این گروهک تروریستی نهایتاً دستان خود را بالا بردند، گفت: به پژاک اعلام کردیم که باید یک کیلومتر از مرز ایران عقب نشینی کنید؛ چون جمهوری اسلامی تحمل نمی کند کسی در خاکش بماند. به آنها هشدار دادیم حق ندارید از نیروها و مردم ما برای استخدام اعضای خود پذیرش کرده و به عنوان پژاک از آ نها سوءاستفاده کنید.
پس از خروج پژاک از ارتفاعات شمالغرب کشور، سپاه پاسداران به استحکامات و محکم سازی در ارتفاعات روى آورد.
پس از خروج پژاک ا خروج پژاک از این مناطق بود که فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، این عملیات را در راستاى پیشگیرى از تهدیدات مهم آینده در این مناطق ارزیابى کرد.
گروهک تروریستی پژاک با پذیرش تمام شرایط جمهوری اسلامی، از ارتفاعات جاسوسان و دیگر نقاط منطقه تا چندین کیلومتر داخل خاک کردستان عراق عقبنشینی و اعلام کرد که همه شرایط ایران را می پذیرد.
🔺با توجه به برخود شدید سپاه با این گروهک تروریستی بخاطر کینه ی که از سپاه دارند هزار گاهی به پشتوانه ی استکبار و از خاک کردکستان عراق وارد مرز شده عملیاتهای خرابکارانه و تروریستی برعلیه سپاه انجام میدهند آخرین مورد آن 30تیر که منجر به شهادت 11نفر از بسیجیان عزیز شد.
11
🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀🔀
جنـــــاب
" استـاد حسیـن پور"
بسیــار عالــــی بود
خدا قوت وسپاس
از همـراهی همـه
کاربــران وادمین ها
ومدیران ارجمنــد
گروهــهای ولایــی
که در اجرا وبرنامه ریزی
کنفـرانـس مارا همراهی
نمودندصمیمــانه
سپاسـگزاریـــم
التماس دعای فرج
یا علی
پـایـان کنفـرانــس
روهک پژاک وابسته به جریانی بیگانه بوده و از همان ابتدا برای فعالیت در داخل کشور به طور مسلحانه حضور پیدا می کند. این حضور غالبا در مناطق مرزی، روستاهای دورافتاده و صعبالعبور و مناطق کوهستانی انجام میگیرد که طی آن تیمهای مسلح گروهک فعالیتهای زیر را دنبال میکنند:
➖ ارتباطگیری با مردم به ویژه جوانان و تبلیغات برای آنها به منظور جذب به تشکیلات
➖ اعمال اتوریته نظامی برای مجاب کردن مردم به پیروی از گروهک
➖ اخاذی مسلحانه از مردم برای تامین منابع مالی تشکیلات تروریستی
➖ تبانی با باندهای قاچاق مواد مخدر، انسان، مشروبات الکلی و کالا برای تامین منابع مالی گروهک
➖تهدید، ارعاب، ضربوشتم و ترور شهروندان مناطق مذکور که حاضر به پرداخت کمک مالی به گروهک نبوده و یا در زمینههای دیگر خواستهای گروهک را اجابت نمیکنند.
➖ بمبگذاری و مینگذاری جادههای مواصلاتی که مورد استفاده نیروهای مرزبانی و شهروندان قرار میگیرد.
➖اجرای کمین، تیراندازی و حمله به پایگاه های نیروهای نظامی، انتظامی و مرزبانی.
6
در طول مدتی که گروهک فعالیت مسلحانه و تروریستی خود را در مناطق کردنشین میهن اسلامی شروع کرده موارد متعددی از اقدامات ذکر شده را انجام داده است.
گروهک پژاک همانند حزب مادرش پ.ک.ک برای گریز از این سابقه تروریستی در سال 1393 اقدام به تغییر سازمانی نموده و تشکیلاتی جدید موسوم به کودار (جامعه دموکراتیک و آزاد شرق کردستان KODAR) ایجاد نموده و بخش عمده نیروهایش را به این تشکل منتقل نمود بر اساس این تغییر سازمانی عناصر مسلح به کودار منتقل شده و پژاک اعلام نمود که صرفا به عنوان یک حزب سیاسی فعالیت خواهد کرد. پژاک با این ترفند خود را به ظاهر از سابقه تروریستیاش جدا کرد تا با فراغبال در کشورهای اروپایی فعالیتهای تشکیلاتی، سیاسی، رسانهای داشته باشد. پشتیبانی مالی از تشکیلات تروریستی کودار در کشورهای غربی آشکار است. کشورهای غربی همانند سایر عرصههای تقابل با جمهوری اسلامی ایران برخورد دوگانهای با موضوع تروریسم داشته و با ترفندهای مختلفی این گروهکها را تحت حمایت خود دارند. در حال حاضر علیرغم سابقه تروریستی پژاک کمیتههای منطقهای این گروهک در کشورهای اروپایی علنا فعالیت مینمایند و بنگاه تبلیغاتی آن (تلویزیون ماهوارهای نوروز) در کشور سوئد به تبلیغ مبانی تروریستی گروهک میپردازد.
7
🔺عملیاتهای ضدتروریستی ایران علیه پژاک؛
نیروهاى نظامى ایران در واکنش به اقدامات تروریستی پژاک و با توجه به ناکارآمدى دولت مرکزى عراق در تامین امنیت به ویژه در مناطق مرزی، به اقدام گسترده نظامى دست زدند و نیروى زمینى سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از 25 تیر سال 1390 مواضع این گروهک را زیر آتش گلولهباران خود قرار داد؛ عملیاتهای ضدتروریستی که به منظور تامین امنیت مرزها و حفاظت از جان غیرنظامیان، کاملا مشروع و مطابق قوانین بینالمللی بود.
در نظام حقوق بینالملل، مبارزه با جریانهاى تجزیهطلب براى کشورها نه تنها ممنوع نیست، بلکه حفظ تمامیت سرزمینى کاملا مجاز است.
🔺 واکنش هوشیار زیباری به حملات سپاه؛
در عین حال در مورد عملیات جمهوری اسلامی ایران علیه گروهک تروریستی پژاک پس از این حملات، براى هدف گرفتن اعضاى گروهک تروریستی حیات آزاد کردستان (پژاک) هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق نیز خواستار توقف حملات از سوی ایران شد و نسبت به آسیب دیدن روابط دو کشور هشدار داد. این در حالی بود که حکومت اقلیم کردستان عراق، چشم خود را بر فعالیت و تردد اعضای گروهک پژاک میبست.
همچنین در واکنش به اظهارات مسعود بارزانى، رئیس دولت خودگردان کردستان عراق علیه ایران، جمهوری اسلامی نیز اعلام کرد که دولت کردستان عراق مقادیرى زمین در اختیار پژاک قرار داده تا از آن براى ایجاد تاسیسات آموزشى و تدارکاتى استفاده کند.
8
🔺 عملکرد دولت آلمان درقبال عبدالرحمان حاجی احمدی سرکرده پژاک؛
در جریان عملیاتهای ضدتروریستی ایران، یک پایگاه اصلى پژاک در نزدیکى مرز عراق تحت کنترل نیروهای ایرانی درآمد و در عین حال، جمهوری اسلامی ایران در راستای مهار این گروهک تروریستی، از آلمان خواست تا عبدالرحمان حاجى احمدى سرکرده پژاک را محدود یا او را اخراج کند.
اما دولت آلمان به عبدالرحمان حاجى احمدى تابعیت آلمانى داده و وی در حال حاضر در آن کشور سکونت دارد.
البته پلیس آلمان در مارس سال 2010، حاجى احمدى را براى مدتى بازداشت و به رغم درخواست ایران برای استرداد، او را آزاد کرد.
حاجى احمدى که 40 سال اخیر را در آلمان زندگى کرده و تابعیت آلمانى دارد نیز اعلام کرد که فشارى در این زمینه از سوى مقامات آلمانى بر وى اعمال نشده است.
این موضوع نشان دهنده بیتفاوتی دولت آلمان به ماهیت این گروهک تروریستی و سیاستهای دوگانه این کشور است.
🔺جواب رد ایران به درخواست آتش بس پژاک؛
پس از عملیات ایران علیه گروهک تروریستی پژاک، چندین درخواست آتشبس ا
🔹چه كساني از ديوار سفارت امريكا بالا رفتند؟👇
🔺سعيد حجاريان
🔺ابراهيم اصغرزاده
🔺معصومه ابتكار
🔺حبيب اله بيطرف
🔺سيد محمد رضا خاتمي
🔺محسن ميردامادي
🔺كمال تبريزي
🔹چه كساني اساتيد دانشگاه ها را به بهانه انقلاب فرهنگي اخراج كردند؟👇
🔺عبدالكريم سروش
🔺صادق زيبا كلام
🔹چه كساني فردين و ملك مطيعي را ممنوع التصوير كردند؟👇
🔺سيد محمد خاتمي
🔺ميرحسين موسوي
🔺محسن مخملباف
🔹چه كساني در پيشاني زنان بدحجاب پونز فرو ميكردند؟👇
🔺اكبر گنجي
✅ نكته: همه ي افراطيون اول انقلاب امروز مدافع آمریکا هستند و هیچ وقت در روابطشان تعادل نداشته اند
نظر مشترک امام خمینی و رؤسای جمهور آمریکا
«حسین شریعتمداری»، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹در حکایتها آمده است که شخص لافزنی برای به رخ کشیدن قدرت و شجاعت! خود نزد پیشنماز محل رفت و با صدای بلند پرسید؛ اگر در حالی که به نماز ایستادهام، شیری از راه رسید و غرشی کرد و قصد حمله داشت، تکلیف چیست؟ آیا باید نمازم را بشکنم و فرار کنم؟امام جماعت که طرف را میشناخت و میدانست قمپز در میکند و لاف گزاف میزند، گفت؛ اگر با شنیدن غرش شیر وضویت باطل نشد، به نمازت ادامه بده!
🔹دیروز رئیسجمهور آمریکا در اقدامی که خندهدار به نظر میرسید و عکسالعمل توأم با استهزاء برخی از مقامات سابق و کنونی آمریکا و شماری دیگر از کشورهای غربی را به دنبال داشت، ایران را به برخورد سخت تهدید کرد.
🔹توئیت ترامپ که رنگ و بوی تهدید نظامی دارد، در حالی است که آمریکا گزینه نظامی را در جریان جنگ تحمیلی آزموده و ناکام از آن بیرون آمده است. آنهم در حالی که آمریکا در اوج قدرت خود بود و تمامی قدرتهای مطرح جهان آن روز، از جمله شوروی سابق را نیز در کنار خود داشت و ما کشوری بودیم که تازه از یک انقلاب پیروز بیرون آمده بودیم و از نخستین روزهای بعد از پیروزی با انواع توطئهها روبرو بودیم که طرح چند کودتای نافرجام، محاصره اقتصادی، درگیری با گروههای تروریستی و... فقط بخشی از آن بود.
🔹ما حتی محل زاغههای مهمات خود را نمیدانستیم، فرماندهان ارشد ارتشگریخته و در خدمت دشمن بودند. دشمن، با تجهیزات اهدایی غرب، شهرها و مناطق مسکونی کشورمان را بمباران میکرد و به موشک میبست و از سوی ما برای مقابله کار چندانی ساخته نبود!
🔹اما امروز، حتی اروپا نیز در تیررس موشکهای دوربرد ما قرار دارد و به گواهی رخدادهای دو دهه اخیر در منطقه حرف اول را میزنیم. عقبه استراتژیک دشمن را در اختیار داریم. غرب آسیا را به ویترینی از شکستها و ناکامیهای آمریکا و متحدانش تبدیل کردهایم.
🔹ترامپ اگرچه خود را به دیوانگی زده است تا اقداماتش غیرقابل پیشبینی و برای حریف خطرناک جلوه کند ولی به خوبی میداند که مقابله نظامی با ایران از نوع دیوانهنمایی نیست بلکه دیوانگی واقعی است و چنانچه اینگونه نبود تاکنون لحظهای را هم برای این منظور از دست نداده بود.
🔹چند سال قبل نشریه آمریکایی ویکلیاستاندارد با مرور رخدادهای ۳ دهه گذشته میان ایران و آمریکا نوشته بود «تمامی رؤسای جمهور آمریکا از کارتر تا اوباما در یک نقطه با امام خمینی اشتراک نظر دارند و آن، اینکه آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند».
بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ علی اِبن ابی طالب🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ🌹ُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ🌹ِ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ🌹َ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ🌹ُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ🌹ُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ🌹ُ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ🌹
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺑﻘﯿﺔَ ﺍﻟﻠﻪِ، ﯾﺎ ﺻﺎﺣﺐَ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌹
🌺❤️🌺❤️🌺❤️
شادی ارواح طیبه همه شهدای والا مقام صلواتی هدیه کنیم
🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجِّل فرجهم🌷
❤️💖❤️💖❤️💖
باسلام خدمت همه دوستان عزیزم
صبح همگی عزیزان بخیروشادی
میلاد باسعادت امام رضا (ع) مبارکباد
بحق امام کرامت
روز خوبی توام باسلامتی وموفقیت وشادی برایتان ازخداوند منان آرزومندم❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹