eitaa logo
۱۴۰۲/۷/۱۵طوفان الاقصی،۲۶فروردین۱۴۰۳وعده صادق)
39 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
7.9هزار ویدیو
14 فایل
🌹﷽🌹فَاِذا كانَ عُمْري مَرْتَعاً لِلشَّيْطانِ فَاَقْبِضْنِي اِلَيْكَ، قَبْلَ اَنْ يَسْبِقَ مَقْتُكَ اِلَيَّ، اَوْ يَسْتَحْكِمَ غَضَبُكَ عَلَيَّ و هرگاه عمر من چراگاه شيطان شد جانم را بگير پيش از آنكه خشم تو بر من سبقت جويد يا غضبت درباره من محقق گردد.
مشاهده در ایتا
دانلود
رییس جمهور بعدی باید از مجاهدت و اخلاص شهید رییسی الگو بگیرد . 🏴بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🏴 🌍 (وعده صادق) درصورت تمایل به ما در«۱۵مهرماه۱۴۰۲طوفان الاقصی(وعده صادق)» به پیوندید ودرجهت تبیین یاری دهید📎🍃👇 https://eitaa.com/CheBeKhahimKeNadadehBashad 🇵🇸🇮🇷🇸🇾🇮🇶🇱🇧🇦🇫🇵🇰🇾🇪🇿🇦 « از وعده صادق تا صبح ظهور 🇮🇷🇵🇸» https://eitaa.com/joinchat/527761635C1205d03868 ✅ انتشار محتوا صدقه جاریه.
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظه ورود رهبر انقلاب به مراسم بزرگداشت رئیس‌جمهور شهید و همراهان 🏴بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🏴 🌍 (وعده صادق) درصورت تمایل به ما در«۱۵مهرماه۱۴۰۲طوفان الاقصی(وعده صادق)» به پیوندید ودرجهت تبیین یاری دهید📎🍃👇 https://eitaa.com/CheBeKhahimKeNadadehBashad 🇵🇸🇮🇷🇸🇾🇮🇶🇱🇧🇦🇫🇵🇰🇾🇪🇿🇦 « از وعده صادق تا صبح ظهور 🇮🇷🇵🇸» https://eitaa.com/joinchat/527761635C1205d03868 ✅ انتشار محتوا صدقه جاریه.
سید جان می‌خواهم کمی با تو حرف بزنم سید ابراهیم تو همان روز که توی مناظره‌های انتخابات توهین شنیدی و سکوت کردی شهید شدی وقتی دولت را با خزانه خالی تحویل گرفتی و نگذاشتی آب توی دل ملت تکان بخورد شهید شدی سید ابراهیم وقتی در سازمان ملل قرآن خدا را دست گرفتی و از مظلومین دنیا گفتی فهمیدم تو زمینی نیستی و شهید شدی وقتی پشت میز ریاست جمهوری آرام و قرار نداشتی و هر روز سر از کارخانه و خیابان و استانی در می‌آوردی فهمیدیم تو آمده‌ای امیرکبیر دیگری باشی برای ایران فهمیدیم تو شهیدانه زندگی کردی و شهیدانه خواهی رفت حالا دست تو بازتر شده حالا نه از هیئت دولت نه از سفرهای استانی تو حالا از کنار امام رضا هوای کشور امام رضا را خواهی داشت ما نسلی نبودیم که رجایی را درک کنیم ممنونیم که آمدی و نشانمان دادی ریاست جمهور یعنی فدا شدن برای جمهور سفرت بخیر سید سلام ما را به امام رضا و به امام رضا بگو ما دیگر نفس نداریم، پسرش مهدی را راهی کند.
هدایت شده از احمد عسکرپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از احمد عسکرپور
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹ای پرچمت ما را کفن🌹 🌹زنده باد و سرفراز و پیروز و سربلند🌹 🌹جمهوری اسلامی ایران🌹 🌹ایران عزیز و قوی🌹 🌹سلام ما بر شهیدان🌹 🌹هشت سال دفاع مقدس🌹 🌹شهیدان مدافعان حرم🌹 🌹شهیدان مدافعان سلامت🌹 🌹شهیدان مدافعان امنیت🌹 🌹🇮🇷🇵🇸🇾🇪🇮🇶🇸🇾🇱🇧🇦🇫🇵🇰🇿🇦🌹
هدایت شده از احمد عسکرپور
🌺حضرت امام جعفر صادق علیه السلام🌺 قلْتُ لَهُ بِأَيِّ شَيْءٍ يُعْلَمُ اَلْمُؤْمِنُ بِأَنَّهُ مُؤْمِنٌ قَالَ بِالتَّسْلِيمِ لِلَّهِ وَ اَلرِّضَا فِيمَا وَرَدَ عَلَيْهِ مِنْ سُرُورٍ أَوْ سَخَطٍ. 🌺از حضرت امام🌺 🌺جعفر صادق علیه السلام🌺 پرسیدند مومن شناخته می شود با تسلیم بودن در برابر خداوند و راضی بودن به آنچه از خوشی و ناخوشی برایش رخ می‌دهد. 📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر) جلد ۲ صفحه ۶۲
هدایت شده از احمد عسکرپور
🔴این جملاتی که از دهان منحرفین بیرون می آید میخواهند اسلام را از بین ببرند. ♦️امام خمینی (ره)یک جمله از قرآن را می گیرند یک جمله از نهج البلاغه را می گیرند و به دیگرهایش هیچ کاری ندارند و با آن یک جمله می خواهند نهج البلاغه و قرآن کریم و اسلام را از بین ببرند.این جملاتی که از دهان بعضی از این منحرفین در می آید،در دیوارهای عراق این جملات هست همین حزب بعث کافر این جملاتی که این اشخاص منحرف در اینجا ذکر کنند،در دیوارهای نجف هم در دیوارهای سایر بلاد هم،در کربلا هم بعضی هایشان را من خودم دیدم. 📚صحیفه نور جلد ۱۳ صفحه ۱۷۹ 🇮🇷کانال‌های نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸 🌍 @ebratha_ir ایتا 🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور
🔴امام خامنه ای : ♦️اگر ملتی همت کند و دلسوزان این ملت وجود خود را وقف حرکت عمومی این ملت به سمت معارف اسلامی و حقایق اسلامی کنند آنچه که به دست آنها خواهد آمد به قدری درخشان است که از افق حدس و گمان انسان هم خارج است. 🇮🇷کانال‌های نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸 🌍 @ebratha_ir ایتا 🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از احمد عسکرپور