هدایت شده از فروغ توحید
「﷽」 #استاد_فروغی سلمه الله
▪️بمناسبت شهادت امام جعفر صادق (علیه السلام)
🔸وقتی خبر شهادت امام #صادق(عليه السلام) به اهل نيشابور رسيد، شيعيان نيشابور، علی بن محمد نيشابوری را انتخاب كردند كه به مدينه رفته و درمورد امام بعد از امام صادق(عليه السلام) تحقيق كند.
🔸روايت داريم:
"مَنْ مَاتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً"(بحار الأنوار، ج32، ص 321)
هر کس بمیرد در حالیکه به امام زمان خود معرفت نداشته باشد، به مرگ جاهلیت مرده است!
🔸علی بن محمد می گويد: در نيشابور اعلام کردیم هر كس نامه، پيام يا هديه ای برای امام زمانش دارد بياورد. هدايای زیادی آوردند!
ديدم پيرزنی يك كلاف نخ و دو درهم پول آورد گفت: اين هديه مرا هم به امام زمان برسان.
به هدايای او نگاه كرده و گفتم: خجالت می كشم از اينجا تا مدينه دو درهم و يك كلاف نخ با خود به محضر امام(عليه السلام) ببرم!
پيرزن گفت: علي بن محمد! "إِنَّ اللَّهَ لَا يَسْتَحْيِي مِنَ الْحَق" (بحار الأنوار، ج39، ص 114)
خدا از گرفتن حق حيا نمی كند. اين حقی است كه بايد به امام(عليه السلام) برسد.
هدايا را گرفتم و راه افتادم. به مدينه كه رسيدم چند روز سرگردان بودم تا اينكه مرا به در خانه امام موسی بن جعفر(عليه السلام) راهنمايی كردند.
وقتی به محضر ایشان رسيدم قبل از آنكه حرفی بزنم به همه نامه ها جواب دادند و فرمودند:
"اين هدايا به درد ما نمی خورد! إِنَّ اللَّهَ لَا يَسْتَحْيِي مِنَ الْحَق" فقط هديه ای كه آن پيرزن داده به ما بده!"
حضرت دو درهم را گرفت و چهل درهم به من داد و فرمود: "اين درهم ها را به آن پيرزن برسان، چند روز بعد از رسيدن تو به نيشابور آن پيرزن از دنيا خواهد رفت. بگو يك مقدار از اين پول ها را صدقه دهد و بقيه را خرج كند. وقتی كه پول ها تمام شد از دنيا خواهد رفت و من خودم برای خواندن نمازش خواهم آمد!"
🌾برادرم، پدرم، اصل و فصل من عشق است
که خویش عشق بماند نه خویشی نسبی🌾
هر چه در دنيا بدست آورده ای، در گمرك مرگ از تو خواهند گرفت اما عشق و محبت به حقيقت را نمی توان از انسان گرفت و برای ابد باقيست!
🔸اين شناسنامه ماست، بايد يك شناسنامه حقيقی در عالم پيدا كنيم، شناسنامه حقيقی، با معرفت و مهر به حقيقت پيدا می شود.
اينجاست كه بايد در اهل بيت(عليهم السلام) فانی شويم.
🔸بعد امام(عليه السلام) بقچه ای را باز كرده و كفنی به من داد و فرمود:
"اين كفن را حليمه خاتون خواهرم (دختر امام صادق(عليهم السلام) با پنبه هايی كه از روستايی بنام مادرمان فاطمه(سلام الله عليها) آورده اند براي آن پيرزن دوخته است!
ببينيد ارتباط روحی را!! به حسب ظاهر دورند اما در باطن واحد و هم خانواده اند!
به ظاهر كثرت است اما در درون وحدت است. منزل اهل بيت(عليهم السلام) منزل دل است.
🌾پيمانه ايست اين جان پيمانه اين چه داند
از عرش می ستاند بر فرش مي فشاند🌾
به نيشابور كه رسيدم ديدم هدايای كسانی كه پس داده شده، از امامت امام موسی بن جعفر(عليه السلام) برگشته و بيراهه رفته اند! بخاطر همين امام(عليه السلام) هم هدايای آنان را قبول نكردند!
🔸پيرزن را خبر كردم، هدايايش را دادم. همانطور كه امام(عليه السلام) خبر داده بودند چند روز بعد، از دنيا رفت. غسلش داديم، كفنش كرديم. آورديم قبرستان زمانی كه تابوت را گذاشتيم، ديدم امام(عليه السلام) بالای سر تابوت ايستاده اند و شروع به نماز خواندن كردند.
بعد از آنكه نماز تمام شد، رو به من كرده و فرمودند:
"علی بن محمد سلام مرا به شيعيان ما برسان و بگو مثل اين پيرزن زندگی كنيد، امام هر زمان می آيد و برايتان نماز می خواند." 😭
🌾گر جرعه ای زجام محبت چشانیم
ای پیر می فروش ز غم می رهانیم
مست جمال عشقم و مخمور چشم دوست
از جام وصل صنما کی می چشانیم🌾
#امام_جعفر_صادق
◦◦◉🌼 ۩فروغ توحید۩ 🌼◉◦◦
🔆 @forooghetohid
#بایدها_و_نبایدها
بزرگترین گناه
📝 قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص): «عُرِضَتْ عَلَيَّ الذُّنُوبُ فَلَمْ أُصِبْ أَعْظَمَ مِنْ رَجُلٍ حَمَلَ الْقُرْآنَ ثُمَّ تَرَكَه»
☝️«گناهان بر من عرضه شد، پس گناهی بزرگتر از گناه کسی که قرآن را آموخت، اما [عمل به مفاهیم و معارف] آن را ترک کرد، نیافتم.»
📚بحار الأنوار، ج 89، ص 190
💭💭💭
@amozesh_hefzequranekarim
●➼┅═❧═┅┅───┄
هدایت شده از فروغ توحید
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #استوری
📎 « اگر کوه محبت امیرالمومنین علی (ع) را بپذیرد، متلاشی میشود!»
🔻 بخشی از گفتگو با آیت الله فروغی
➕ برنامه تلویزیونی #کلمه - قسمت ۱۳
◦◦◉✿ #فروغ_توحید ✿◉◦◦
🔆 @forooghetohid
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
#انگیزشی_روایات
🌸قال رسول الله صلّی الله علیه و آله:
مَن قَرَاَ الْقُرآنَ حَتّی یسْتَظْهرَهُ وَ یحْفَظَهُ اَدْخَلَهُ اللهُ الْجَنَّةَ و شَفَّعَهُ فی عَشْرَةٍ مِنْ اَهْلِ بَیتِهِ کلِّهِمْ قَدْ وَجَبَتْ لَهُمُ النّارُ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
«هر که (آنقدر) قرآن بخواند تا حفظ شود، خداوند او را به بهشت داخل خواهد کرد و شفاعتش را درباره ده نفر از خانواده اش که آتش جهنم بر آن واجب شده، می پذیرد.»
مجمع البيان، ج 1، ص 45
╭┅═ঊঈ🌿🦋🌿ঊঈ═┅╮
🆔 @hamyartaali
╰┅═ঊঈ✨🕊✨ঊঈ═┅╯
1.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#انگیزشی
خدایا ما را از حافظان و مفسران قرآن
قرار بده 🥺🤲
.
✨ #کلام_نور
🔻امام صادق علیهالسلام:
🔸 مَنْ قَرَأَ اَلْقُرْآنَ فِي اَلْمُصْحَفِ مُتِّعَ بِبَصَرِهِ وَ خُفِّفَ عَنْ وَالِدَيْهِ وَ إِنْ كَانَا كَافِرَيْنِ.
🔹 هر كه قرآن را از روى آن بـخـوانـد از ديدگان خود بهرهمند شود و موجب سبک شدن عذاب پدر و مادرش شود، اگر چه آن دو كافر باشند.
📚الکافي، جلد۲، صفحه۶۱۳
#امام_زمان أرواحنافداه #قرآن عزیز
💠💠💠
کانال رسمی دارالقرآن مسجد مقدس جمکران
@quran_jamkaran
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تلاوت بسیار دلنشین آیات زیبای آیت الکرسی
توسط استاد حاج مهدی فروغی
👌🏻بخشی از دوره ترتیل کل قرآن کریم که به تازگی منتشر شده
👈🏻برای تهیه فایل صوتی ترتیل کل اینجا کلیک کنید
#مهدی_فروغی
#ترتیل_کل_قرآن
#ترتیل #آیت_الکرسی
#پنجشنبه
کانال رسمی استاد حاج مهدی فروغی
@mahdiforughi
🪐در خلوت هم از گناه بپرهيزيد
#نهج_البلاغه
📿اتَّقُوا مَعَاصِيَ اللَّهِ فِي الْخَلَوَاتِ فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ
🟤از نافرمانى خدا در خلوت ها بپرهيزيد، زيرا همان كه گواه است، داورى كند.
✍بسيارى از مردم به خصوص آنهايى كه به پاكى و تقوا مشهورند يا موقعيت اجتماعى خاصى دارند از انجام معاصى آشكار پرهيز مى كنند؛ ولى در خلوتگاه از آن ابا ندارند. امام عليه السلام به اينگونه افراد هشدار مى دهد كه از عصيان خدا در خلوتگاه نيز به شدت بپرهيزيد، زيرا در آنجا نيز خدا شاهد و ناظر آنهاست؛ همان خدايى كه افزون بر شاهد و ناظر بودن، حاكم و قاضى نسبت به اعمال آنها نيز هست.
📘#حکمت_324
@nahjol_balagheh
هدایت شده از اجراهای ناب استاد پرهیزکار
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات بسیار قابل تامل#استادپرهیزگار 🌹
🛑 چرا 10 میلیون حافظ؟!
🛑 مگر در این حفظ قرآن چه هست؟!
🛑 بهترین راه برای جهاد تبیین چیست؟
🛑 مگر قرآن ثقل اکبر نیست؟!
اجراهای ناب استاد پرهیزگار 🌹
🆔@Parhizkar_Nab_Ejra
هدایت شده از دارالقرآن مسجد مقدس جمکران
✨ #کلام_نور
🔻امیرالمؤمنين علي علیهالسلام:
🔸 اَلا اِنَّ فيهِ عِلمَ ما يَأتى و َالحَديثَ عَنِ المَاضى و َدَواءَ دائِكُم و نَظمِ ما بَينَكُم.
🔹 آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.
📚نهج البلاغه(صبحی صالح) ص223 ، خطبه 158
#امام_زمان أرواحنافداه #قرآن عزیز
💠💠💠
کانال رسمی دارالقرآن مسجد مقدس جمکران
@quran_jamkaran
#نهج_البلاغه
▫️فَإِنَّهُ يُنَادِي مُنَاد يَوْمَ الْقِيَامَةِ: «أَلاَ إِنَّ کُلَّ حَارِث مُبْتَلىً فِي حَرْثِهِ وَ عَاقِبَةِ عَمَلِهِ، غَيْرَ حَرَثَةِ الْقُرْآنِ فَکُونُوا مِنْ حَرَثَتِهِ وَ أَتْبَاعِهِ
🟤چرا که روز قيامت، منادى صدا مى زند: آگاه باشيد! امروز هر کس گرفتار بذرى است که افشانده و در گرو عاقبت اعمال خويش است ; جز آنان که بذر قرآن افشاندند. شما نيز از بذر افشانان قرآن و پيروان آن باشيد
✍اين سخن اشاره به حديث معروف «الدنيا مزرعة الآخرة» است که هر کسى در اين سرزمين، بذرى مى افشاند، محصول آن را روز قيامت درو مى کند. امام عليه السلام مى فرمايد: شما در اين مزرعه بذرهاى آيات قرآن را بپاشيد ; چرا که تنها بذر مفيد و پرثمر، همين بذر است و ديگران گرفتار زيان و خسران اند. آن ها که اعمالشان با تعليمات قرآن هماهنگ است، بذر افشانان قرآنند و آن ها که رفتارشان بر خلاف قرآن است، از قرآن بيگانه و مبتلا و گرفتارند.
📘#خطبه_176
@nahjol_balagheh