eitaa logo
نشان از بی نشان ها
182 دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
12.2هزار ویدیو
220 فایل
نشان از بی نشان ها تلاشی است برایِ ارائه جامع‌ترین آموزش‌ها، اخبار و تحلیل‌ها‌ی امنیتی و اخبار تحولات منطقه و جهان
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
《ما از مرگ نمی‌ترسیم که مرگ ما شهادت است...》 شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم!!! ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود!
تصویر فوق، از دیماه ۱۳۶۵ شلمچه، سه راه «شهادت» همواره برایم جای سؤال است که : این شهید، در آخرین لحظهٔ حیات دنیوی خود کاغذ و قلم به دست گرفته بود، تا چه چیزی را بنویسد؟ برای چه کسی می‌نویسد؟ قصد نوشتن چه چیزی را داشت؟ فهرست اموال و دارایی‌ها؟! حساب‌های بانکی؟! نشانی خانه‌های شخصی؟! حقوق‌های نجومی؟! وای بر کسانی‌که در طول این سال‌ها با اعمال و رفتارهای دنیا طلبانهٔ خود، خون شهیدان این سرزمین را پایمال و باعث رنجش دل خانواده‌های معزّز شهیدان و جانبازان و ایثارگران و رزمندگان شدند. و وای به حال آنهایی‌که... شهدا شرمنده‌ایم
💢دیدار با مأمور کا.گ.ب، رسوایی جدید جانسون 🔹بوریس جانسون برای اولین بار اعتراف کرد که در آوریل ۲۰۱۸ زمانی که وزیر امور خارجه بود با الکساندر لبدوف مأمور سابق کا.گ.ب در یک کاخ ایتالیایی بدون حضور مقامات دیدار کرده است. 🔹حزب کارگر خواستار تحقیقات کامل برای بررسی میزان خطرات امنیتی ناشی از افشای اطلاعات توسط جانسون در این دیدار شد. 🔹همچنین قرار است بررسی شود که آیا جانسون اسنادی از نشست ناتو در اختیار لبدوف قرار داده است یا خیر.
آقای حسن آقامیری در لایو یه اشاره به حضرت نوح داشت، و گفت اینکه گفته شده نوح ۹۵۰ سال عمر داشت بیان اسطوره‌ای ماجراست 🤦🏻‍♂️ صرفا چون عمر نوح با فهم بشر عادی نمی‌خونه آیه قرآن رو اسطوره‌ای کردید؟ گیرم آیه قرآن در خصوص نوح رو تاویل کردید، با عمر امام زمان می‌خواید چطور برخورد کنید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢افشاگری درباره همه کسانی که برای ایران ژست حقوق بشری می‌گیرند و حقوق بگیر سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا هستند
روزنامه آلمانی در مقاله ای با عنوان مغزهای باهوش زیر چادر نوشته زنان ایرانی در زمان آزدی های ظاهری بیشتری داشتند،اما اکثرا بیسواد بودند! حجاب در ایران نه تنها برای زنان محدودیت ایجاد نکرده،بلکه آنان موفق به دستیابی پیشرفت های چشمگیر شده اند
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عاقبت عجیب دو جوان موتوری! به مناسبت سالروز وفات استاد صفائی حائری (عین_صاد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢واکنش فرزند شهید سلیمانی به یک ویدئو پربازدید 🔹فرزند شهید سلیمانی خطاب به دختر شهید جمیل فقیه، از فرماندهان حزب الله که ویدیو حضور او در گردهمایی «سلام یا مهدی» در لبنان بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت نوشت: عزیزم نور 🔹من یکی از افراد بسیاری هستم که تعبیرهای صادقانه و پر از وفاداری و عشق به این راه اصیل را مشاهده کردند. 🔹امروز، در حالی به تو پیام می‌دهم که تو می‌دانی معنی دختر شهید بودن چیست... تا به تو بگویم که حاج قاسم معتقد بود که همه دخترانی که شوق تو را به انقلاب و دین دارند، دختر اویند. 🔹من به این موضع تو می‌بالم و به تو می‌گویم که مسئولیت ما به عنوان فرزندان شهدا در ایستادگی به راه اصیل امام خمینی (ره) و اندیشه حضرت آقا و مکتب حاج قاسم و تثبیت ارتباط با آن در اذهان مردم، بزرگتر است.
شهره لرستانی تغییر جنسیت داده و اسمشم گذاشته مازیار 😐